Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az su icmek kabizlik yorgunluk ve cok ayakta durmak karinda siskinlik yapar canim. Bir deee az yiyerek insilun direnci olusursa karin bolgesi yaglanmasi yapar.
Thanks iclerinden çok ayakta durmak ve az yemek sanırım beni etkileyen. Ama biraz fazla yesem kendimi durduramiyorum. Her şeyi yiyorum bu sefer. Aç olunca bi nevi oruc gibi istahim kapali oluyor. Ben bu işe bi cozum bulmaliyim bu hafta

Afiyet olsun canim.
Iyi hafta sonlari canim.
Biz de seni ozledik.

Filizcim bilmiyorum ise yarayacak mi bende ama birkac yazi okudum karbonhisrat alimini en aza indirince sadece meyve ve sebzeden alinca vucut belli bir sure sonra kendi yaglarini daha hizli yakmayi ogreniyormus. Genelde 2 haftadan sonra oluyormus bu. Ama yazi mumkunse hayat boyu sifir ekmek un pirinc bugday filan diyordu. Ben sadece 1 hafta yaptim simdilik. Bu hafta biraz isim zor arkadaslarla buluscaz inc unsuz az khli gecer.

Kızlar bazı kurallar var hatırlatıyım
Mesaj sayısı yeterlı olmayınca takımdan dıskalıfıye olunuyor
2 haftamı 3 mü emın degılım bugun atastıracam kılo veremeyen dıskalıfıye oluyor

Bırde menü yazıp öbür menülere bakmayanlar benım kara deftere yazılıyor

Gelecek kuralları sız tahmın edın dıye cıtlatıyım dedım

Ha nıye kurallara takıldı bu kuralsız kadın dersenız
Motıve olamıyorum şahsen sayfaya gelıp baktığımda
Eskıden sayfaya gelınce kendımden utanırdım ya ne yapıyom dıye
Başta kendım olmak şartıyla kurallarla bu işi cıddıye alalım dıyorum
Yılın bitimine 2.5 ay var yerımde sayıyorum nerdeyse

Mesaj sayısını mazeretsız dolduramayanlar ıkı kez ıkaz alacak
Hala yok yazmam derse ne edelım yanı degılmı
Kılo konusunda bır hafta artı gelmiş mınnacık bır artı demeyın sakın terlık elde hazırım
Ikıncı hafta sabıt yada bıldırım yapmadı
Üçüncüde de bıldırım yapmaz sabıt kalır yada artı gelırse bay bay derım bılıne kı şuan öyle bırı var aramızda

Sadece 2 tabak yap canim. Ikisini de ye bugun degilse dokerim yoksa benim canim istiyor de. Ben daha once boyle puding yapmistim cok da severim esimin cani istemis 2 kucuk kase yaptim dedim bugun yedin yedin yemedin dokerim
Asure oyle az yapilabilinemez kinya kazanla olur genelde dagitilir ya ama pek dagitan gormedim bu sene eve yapacaksa sadece 1 bardakcik bugdaydan yapsa bile icine koyacaklariyla koca bi tencerr olur gene :)
Amanin bu fistik beni yenmelere doyamadi elimden geleni yapcam. Bu hafta sobu anladigim kadariyla ikimizin de arkadaslarla bulusmalari var off dikkat etmek zor.
Benimkiler hafta ici hemide biri persembe günü ) elimden geleni yapicam ama az bi avantajin var bu konudan ötürü

Uyanmadınızmı huuuu bayaaaaaanlar
Uyandik kaptan uyandik sporla ilgili de kural koyalim bence genelde zor geliyor yapilmiyor :)

Mesaj sayisi kac bu arada

Sadece 2 tabak yap canim. Ikisini de ye bugun degilse dokerim yoksa benim canim istiyor de. Ben daha once boyle puding yapmistim cok da severim esimin cani istemis 2 kucuk kase yaptim dedim bugun yedin yedin yemedin dokerim
Asurede iki tabak yapilmiyorki,benim daha guzel bir fikrim var hepsini dagitip sadece iki kase birakmak hem sevaba girmis olurum:)

Kesinlikle berilcim kati kurallar sart,biz de dusunelim aklimiza bir seyler gelirse paylasalim madde madde yazalim bu isi siki tutmamiz lazim yoksa bir ileri iki geri olmuyor cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…