Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi canım temizlik yapmam lazım ama nerdeeanca oturup kahve içiyorum su an
sen nasılsın
Bizde biraz dolandık geldik arkadaşa gideceğiz birazdan ..aynen kahve molası verdim bende ..bu haftasonu çok iş var aslında ama yarın yapacağım mecbur iç canım ya yapsan da iş var yapmasanda çok nankör bu ev işleri valla

ben de yarın yapacağım bugün dinlenesim var ütü yaparsam anca bugün

masal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin

Kizlar selam. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum. Boyum 1.65. Ramazan bayramina 60.4 kiloyla girdim ve tatile ciktim, eylul ortasina kadar tatildeydim ve 6 kilo alarak dondum. Son birkac gundur de deli gibi yiyorum 1 kilo daha almisim. Bunalima girmeye basladim ve 70i gormeden dur diyim dedim :)

Cok da agir olmadi bence benim her gun 1 saati geciyor ama calisanlar icin zor olur o kadar süre bu iyi :)

Ben cok istiyorum ama biraz pahali alamadim ondan yani o paraya degmez gibiydi

Hoşgeldin canım İlk sayfada kurallar var onları bir oku istersen ilk önce ..bol katılımla motivasyonla neden olmasın ?hepimizin amaçlı aynı nasıl olsa
Ben kışın 85 e kadar çıkmıştım Mayıs'ta 70 le gruba geldim ..57 ile mezun oldum .darısı hepinizin başına .şimdi de koruma dönemi yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla ..onlarla da tanıştırsın zaten ..tanıdıkta varmış ne güzel ..
Kaptanımız @berilceee ile de tanışırsın gelince ..verilmeyecek bir kilonda yok aslında ama o 60 lar zor valla yapışıyor pek kaçamak istemiyor
Çalışıyor musun ?evli misin ?biraz kendinden bahsedebilir misin ?

Bende de motivasyon kalmadı valla yerimiz de saysak iyi alıyoruz üstüne.

Haklısın haksızlık oluyor bide SEB yap başkası yapmasın motivasyon düşüyor.

Ay evdeki ergen günde 100 kez dinliyor gina geldi ama sayfaya yakıştı.

Hosgeldin canim. Verirsin çabucak inşallah. Doğru yerdesin.

eliya biran önce toparlan canım vakit çabuk geçiyor elbet hedefine ulaşacaksın ama gecikmesin boşuna ..tam kilo verme zamanı tatiller bayramlar bitti ..çocuklar tempoya alıştı ..bu arada bu kilo işini de aradan çıkart bahar dönemi üfül üfül elbiselerle gez mis gibi

hoş gelsin 70o görmeden başlamakla çok iyi yapmışsın inşallah çabuk ve sağlıklı verirsin
kız sen 85le mi başladın diyete bak şimdi bana da bir moral geldi ben de kışın 81.5 kiloydum çok şükür kıştan bu yana 10 kilo gitti inşallah bir 10 kilo daha gider

Gider canım niye gitmesin ?sen de iradelisin ben çok beğeniyorum seni maşallah
Kafaya koymak biraz da düzenli olup ön hazırlık yapmak lazım o kadar ..bende hep yemek salata yaptım düzenli çantamda taşıdım birşeyler ..bol da su tamamdır ..hepimiz insanız ama bırakınca da ipin ucu kaçıyor ..

Tesekkurler hos buldum. Kurallari okudum, her gun menu yazilmasi, belli bir mesaj sayisi falan motive edici olur diye katilmak istedim zaten cunku ben kacamak yapinca gerisi geliyor, yarisma psikolojisi bunu engeller insallah :) cok guzel vermissin tebrikler darisi basimiza :) ben de 15 kg civari vermek istiyorum. 60lar yapisiyor gercekten, genelde hep 60larda oldugum icin vucut alisti herhalde :)

Calisiyorum, avukatim, bekarim. Evliligin esiginden dondum yakin zamanda, iyi ki de donmusum, ruh hastasi bir erkek arkadasim vardi, pesimi birakmadi aylarca, tedbir karari falan cikarttim, yargi sureci basladi, stresli bir donemdeyim o yuzden de surekli bir yeme egilimim var. Biraz kilo vermeye baslarsam ruh halim de duzelecek cunku dis gorunusume cok duskun biriyim, hemen bunalima giriyorum kilo alinca :))

Hosgeldin canim. Verirsin çabucak inşallah. Doğru yerdesin.

Hos buldum canim tesekkurler, vericem insallah kararliyim :)

Aynen oyle sinira yakin basliyim dedim :) sen de cok guzel vermissin, 69a cok yakinsin en kisa zamanda gorursun insallah 69u:)

İyi ki de dönmüşsün canım tam zamanında ..zor şeyler yaşamışsın geçmiş olsun ..stres altında çoğumuz yeme eğilimi gösteriyoruz gerçekten ..sonra da kilolar moral bozucu oluyor ..burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince ..bazen diyeti bazen hayatı paylaşıyoruz tatlı tatlı yarışıyoruz işte ..
Menülerimizi yazıyoruz fikirler veriyoruz ..spor yapanlara bakınca imrenip spora başlıyoruz
aslında şekerli şeyler ve paketli gıdaları bırakınca gitmeye başlıyor kilolarda ..bu hafta aşureler yaktı bizim grubu biraz haftaya herkesten ümitliyim inşallah

Al benden de o kadar. 45dk'ya ciksam opup de basima koyuyorum

Hoş geldin canım
Çabuk alınan kilo çabuk verilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…