iyi canım temizlik yapmam lazım ama nerdeeSelam kızlar nasıl gidiyor haftasonu?
Bizde biraz dolandık geldik arkadaşa gideceğiz birazdan ..aynen kahve molası verdim bende ..bu haftasonu çok iş var aslında ama yarın yapacağım mecburiyi canım temizlik yapmam lazım ama nerdeeanca oturup kahve içiyorum su an
sen nasılsın
ben de yarın yapacağım bugün dinlenesim var ütü yaparsam anca bugünBizde biraz dolandık geldik arkadaşa gideceğiz birazdan ..aynen kahve molası verdim bende ..bu haftasonu çok iş var aslında ama yarın yapacağım mecburiç canım ya yapsan da iş var yapmasanda çok nankör bu ev işleri valla
Cok da agir olmadi bence benim her gun 1 saati geciyor ama calisanlar icin zor olur o kadar süre bu iyi :)Iyı madem pek ısrar ettınız günlük 35 dakıka spor yapmayan menülerıne yorum almasın
Kendı ne yaptım abauuu desın morıvesı düşsün şişko kalsın
Cokmu ağır oldu
Ama olmadı ya 35 dakıka neki ınsanın kendıne ayıracağı
Ben cok istiyorum ama biraz pahali alamadim ondan yani o paraya degmez gibiydiBir öğretmen arkadaşım vardı .öğle araları teneffüslerde nöbetçiyken hep tempolu yürüyorum derdi ...öğrencilerde alışmış zamanla ..güzel havalarda bahçede yürünebilir mi bir bak bakalım ..şu akıllı saatler var ya ondan kullanan var mı bizde acaba?
Hoşgeldin canımmasal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin
Kizlar selam. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum. Boyum 1.65. Ramazan bayramina 60.4 kiloyla girdim ve tatile ciktim, eylul ortasina kadar tatildeydim ve 6 kilo alarak dondum. Son birkac gundur de deli gibi yiyorum 1 kilo daha almisim. Bunalima girmeye basladim ve 70i gormeden dur diyim dedim :)
Evet bende öyle düşündüm aslında ama tam kullanımını da bilmiyorum merak ettim ..Ben cok istiyorum ama biraz pahali alamadim ondan yani o paraya degmez gibiydi
Bende de motivasyon kalmadı valla yerimiz de saysak iyi alıyoruz üstüne.Kızlar bazı kurallar var hatırlatıyım
Mesaj sayısı yeterlı olmayınca takımdan dıskalıfıye olunuyor
2 haftamı 3 mü emın degılım bugun atastıracam kılo veremeyen dıskalıfıye oluyor
Bırde menü yazıp öbür menülere bakmayanlar benım kara deftere yazılıyor
Gelecek kuralları sız tahmın edın dıye cıtlatıyım dedım
Ha nıye kurallara takıldı bu kuralsız kadın dersenız
Motıve olamıyorum şahsen sayfaya gelıp baktığımda
Eskıden sayfaya gelınce kendımden utanırdım ya ne yapıyom dıye
Başta kendım olmak şartıyla kurallarla bu işi cıddıye alalım dıyorum
Yılın bitimine 2.5 ay var yerımde sayıyorum nerdeyse
Haklısın haksızlık oluyor bide SEB yap başkası yapmasın motivasyon düşüyor.Mesaj sayısını mazeretsız dolduramayanlar ıkı kez ıkaz alacak
Hala yok yazmam derse ne edelım yanı degılmı
Kılo konusunda bır hafta artı gelmiş mınnacık bır artı demeyın sakın terlık elde hazırım
Ikıncı hafta sabıt yada bıldırım yapmadı
Üçüncüde de bıldırım yapmaz sabıt kalır yada artı gelırse bay bay derım bılıne kı şuan öyle bırı var aramızda
Ay evdeki ergen günde 100 kez dinliyor gina geldi ama sayfaya yakıştı.
Hosgeldin canim. Verirsin çabucak inşallah. Doğru yerdesin.masal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin
Kizlar selam. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum. Boyum 1.65. Ramazan bayramina 60.4 kiloyla girdim ve tatile ciktim, eylul ortasina kadar tatildeydim ve 6 kilo alarak dondum. Son birkac gundur de deli gibi yiyorum 1 kilo daha almisim. Bunalima girmeye basladim ve 70i gormeden dur diyim dedim :)
hoş gelsin 70o görmeden başlamakla çok iyi yapmışsın inşallah çabuk ve sağlıklı verirsinmasal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin
kız sen 85le mi başladın diyete bak şimdi bana da bir moral geldi ben de kışın 81.5 kiloydum çok şükür kıştan bu yana 10 kilo gitti inşallah bir 10 kilo daha giderHoşgeldin canımİlk sayfada kurallar var onları bir oku istersen ilk önce ..bol katılımla motivasyonla neden olmasın ?hepimizin amaçlı aynı nasıl olsa
Ben kışın 85 e kadar çıkmıştım Mayıs'ta 70 le gruba geldim ..57 ile mezun oldum .darısı hepinizin başına .şimdi de koruma dönemi yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla ..onlarla da tanıştırsın zaten ..tanıdıkta varmış ne güzel ..
Kaptanımız @berilceee ile de tanışırsın gelince ..verilmeyecek bir kilonda yok aslında ama o 60 lar zor valla yapışıyor pek kaçamak istemiyor
Çalışıyor musun ?evli misin ?biraz kendinden bahsedebilir misin ?
Gider canım niye gitmesin ?sen de iradelisin ben çok beğeniyorum seni maşallahhoş gelsin 70o görmeden başlamakla çok iyi yapmışsın inşallah çabuk ve sağlıklı verirsin
kız sen 85le mi başladın diyete bak şimdi bana da bir moral geldi ben de kışın 81.5 kiloydum çok şükür kıştan bu yana 10 kilo gitti inşallah bir 10 kilo daha gider
Hoşgeldin canımİlk sayfada kurallar var onları bir oku istersen ilk önce ..bol katılımla motivasyonla neden olmasın ?hepimizin amaçlı aynı nasıl olsa
Ben kışın 85 e kadar çıkmıştım Mayıs'ta 70 le gruba geldim ..57 ile mezun oldum .darısı hepinizin başına .şimdi de koruma dönemi yapmaya çalışıyorum arkadaşlarla ..onlarla da tanıştırsın zaten ..tanıdıkta varmış ne güzel ..
Kaptanımız @berilceee ile de tanışırsın gelince ..verilmeyecek bir kilonda yok aslında ama o 60 lar zor valla yapışıyor pek kaçamak istemiyor
Çalışıyor musun ?evli misin ?biraz kendinden bahsedebilir misin ?
Hosgeldin canim. Verirsin çabucak inşallah. Doğru yerdesin.
hoş gelsin 70o görmeden başlamakla çok iyi yapmışsın inşallah çabuk ve sağlıklı verirsin
kız sen 85le mi başladın diyete bak şimdi bana da bir moral geldi ben de kışın 81.5 kiloydum çok şükür kıştan bu yana 10 kilo gitti inşallah bir 10 kilo daha gider
Al benden de o kadar. 45dk'ya ciksam opup de basima koyuyorum50 dakika mi naptın arkadaşım tüm gün ayakta çalışıyorum bir sürü öğrenciye ki bunlar meslek lisesi öğrencisi laf anlatmaya çalışıyorum, eve geldiğimde yemek ,bulaşık çocuk derken 30 dakika eliptik zor yapıyorum ,onu da zorlayarak yani ev hanımları için olabilir ama 50 dakika çalışan için zor
Hoş geldin canımmasal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin
Bır cenenıze kelepce vurup zararlı sokmasanızvay be tam kampa dönecek burası desene güzel olur o zaman
Yok ya balım genelde bu ruh halındeyımde çaktırmıyomSmile kullanmak yakisti
Regl gunun mu yakin?ben ozamanlar duygusal oluyorum da.Nefes nasil bu arada,sagligi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?