Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar Kızlar :)
Menü:
Sabah:
3 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt

Ara:
1/2 paket kraker

Öğlen:
Hindi fümeli sandviç (1 tane tt ekmek)

Ara:
1/2 muz

Akşam:
Fırında balık
Salata
Haşlanmış karnabahar

Su:3l
Spor: sabah 1 saat tempolu yürüyüş, 30 dk bölgesel egzersiz
Bugün çok yürümüşüm farkında olmadan. Tam 23.000 adım

Biraz az olmuş sanki canım :)

Dengeli bir menü olmuş. Spora ise söylenecek bir şey yok :)

Bana da az geldi sanki ..salatanı ihmal etme bence..gerçi çalıştığın için zor oluyordur kek yerine meyve olsaymış iyiymiş aslında

Menunde aksam yemegini cok begendim. Afiyet olsun adim da iyi
Ogleni yine de hizli ve disarda olmana ragmen simitin yanina ayran icmen cok iyi olmus canim. Afiyet olsun aksam zaten gayet guzel. Sporun da iyi daha ne olsun

çok güzel canım hele sporun süper afiyet olsun
Sagol canim kac gundur yapamadim.
Çok dengeli olmus bence
Sagol canim bu hafta hep dikkat ettim ama 100 gr gitti. Ins haftaya daha iyi olur hepimiz icin.
Evet ben de şükrediyorum gercekten.
Yelizcim sence yeniden baslayayim mi sirkeye ben? Tabi sulusuna
Ac karnina mi iciyorsunuz canim. Hic denemedim?
Masallah canim bugun sen de cok dikkat etmissin. Aksama salata da yeseydin super olurmus sporun da cok iyi.
Sporuna masallah
Dengeli bir menü olmuş. Spora ise söylenecek bir şey yok :)
Sagol canim.
Ben arada içeceğim ama salatalara koyun diyorlar daha geç acıkıyormuşsun ..denemek lazım
Salataya koyarim bak alirim bir sise koyarim is yerine
Her tarafi sirke kokuturum

Ogleni yine de hizli ve disarda olmana ragmen simitin yanina ayran icmen cok iyi olmus canim. Afiyet olsun aksam zaten gayet guzel. Sporun da iyi daha ne olsun
biraz kh ol

biraz kh oldu ama napayım öğlen arasının bitmesine 5 dakika kalmıştı tekrar kendi okuluma gittiğimde

ingilizce öğretmeni farkını belli ediyor menün güzel canım afiyet olsun sporun da iyi

waoouw süper 23.000 adimmenün de güzel afiyet olsun

Kizlar gecikmeli de olsa menumu yazayim

Sabah 11.15 bir ucgen peynir,10 zeytin,az tereyaginda yum,2 dilim tb ekmegi,cay.

Aksam:19.00 bir tabak bol yesillikli kisir,marul ve ayran.

40 dk yuruyus ve 2 litre su.

Kizlar tartilacagim icin uyandigimda bir sey yemedim 11 e kadar bekledim ama bosuna beklemisim sabah uyandigimda kac kiloysam yine ayniydim,tarti sanki istedigim gibi degil,bakalim digerini yarin servise vericem insallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…