Bazende ıstemeyız ama yıne devam ederız offfOluyor bazen ya ..insanız sonuçta ..ağlarız ama gözyaşlarımızı siler hayata devam ederiz biz
Büyük evdede aynı sıkıntı merak etme hılalfazlalıkları burada kumbaralar var ona atıyorum yeliz dün bir torba gönderdim giymediklerim olmayanlar atmaya kiyamadiklarimi kumbaraya yolluyorum kalanları sığdıramıyorum benim evim 1+1 kızımın ayrı bir odası yok bu yüzden sıkıntı oluyor ev büyüyene kadar da böyle gidecek mecbur
Hosgeldın@masal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin
Kizlar selam. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum. Boyum 1.65. Ramazan bayramina 60.4 kiloyla girdim ve tatile ciktim, eylul ortasina kadar tatildeydim ve 6 kilo alarak dondum. Son birkac gundur de deli gibi yiyorum 1 kilo daha almisim. Bunalima girmeye basladim ve 70i gormeden dur diyim dedim :)
Araba sürerken bıle atıyor verdıgım paraya yazıkBen cok istiyorum ama biraz pahali alamadim ondan yani o paraya degmez gibiydi
35 i yapsınlarda yapmayanlarda gıtsın dermişimAl benden de o kadar. 45dk'ya ciksam opup de basima koyuyorum
herkes öğretmenliği kolay sanar ama gerçekten çok yorucu ve zor üstelik benim öyle güzel(!) ders programım var ki malesef her gün 8.30-16.00 arası dersim varAl benden de o kadar. 45dk'ya ciksam opup de basima koyuyorum
kolay gelsinKızlar yemeğe misafırım var
Geç gıderler haberınız olsun
her şeyde bir hayır vardır diye boşuna dememisler saplantılı bir kişilikmiş belli ki kurtulmuşsun inşallah bundan sonraki hayatın çok güzel musmutlu olur allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsınTesekkurler hos buldum. Kurallari okudum, her gun menu yazilmasi, belli bir mesaj sayisi falan motive edici olur diye katilmak istedim zaten cunku ben kacamak yapinca gerisi geliyor, yarisma psikolojisi bunu engeller insallah :) cok guzel vermissin tebrikler darisi basimiza :) ben de 15 kg civari vermek istiyorum. 60lar yapisiyor gercekten, genelde hep 60larda oldugum icin vucut alisti herhalde :)
Calisiyorum, avukatim, bekarim. Evliligin esiginden dondum yakin zamanda, iyi ki de donmusum, ruh hastasi bir erkek arkadasim vardi, pesimi birakmadi aylarca, tedbir karari falan cikarttim, yargi sureci basladi, stresli bir donemdeyim o yuzden de surekli bir yeme egilimim var. Biraz kilo vermeye baslarsam ruh halim de duzelecek cunku dis gorunusume cok duskun biriyim, hemen bunalima giriyorum kilo alinca :))
Hos buldum canim tesekkurler, vericem insallah kararliyim :)
Aynen oyle sinira yakin basliyim dedim :) sen de cok guzel vermissin, 69a cok yakinsin en kisa zamanda gorursun insallah 69u:)
haklisin canım karalı olmak önemli inşallah az kaldı benim deGider canım niye gitmesin ?sen de iradelisin ben çok beğeniyorum seni maşallah
Kafaya koymak biraz da düzenli olup ön hazırlık yapmak lazım o kadar ..bende hep yemek salata yaptım düzenli çantamda taşıdım birşeyler ..bol da su tamamdır ..hepimiz insanız ama bırakınca da ipin ucu kaçıyor ..
Gayet güzel geldi banagelmişken listemi de yazayım bugün haftasonu olduğu için iki öğün yaptım
sabah 8.00 10 üzüm
Sabah 10.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 çatal helva
domates salatalik
Ara 1 havuç + 1 bardak ayran
Ara yarım elma
Akşam 16.30
3 fırında tavuk kanat
1 kepçe çorba
salata ve ayran
Ara 19.00 yarım kahve fincanı leblebi ve 1 hurma
su 1.5 litre ve 750 ml dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
afiyet olsun gayet güzelMenu
Uyaninca:
1 ceviz
5 cig findik
Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
5 siyah zeytin
2 yk lor peyniri icine maydanoz roka
Domates salatalik
Ara: 1 küçük muz
Ara: 2 yk musli 2 yk yogurt karisimi
Aksam:
1 yt yesil mercimek yemegi
1 havuc
1 turp
Su: 2lt daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bolgesel kol
Gayet güzel hele aksamin saati cok iyi ben o kadar erken yiyince gece midem kendini sindiriyor gibi hissediyomgelmişken listemi de yazayım bugün haftasonu olduğu için iki öğün yaptım
sabah 8.00 10 üzüm
Sabah 10.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 çatal helva
domates salatalik
Ara 1 havuç + 1 bardak ayran
Ara yarım elma
Akşam 16.30
3 fırında tavuk kanat
1 kepçe çorba
salata ve ayran
Ara 19.00 yarım kahve fincanı leblebi ve 1 hurma
su 1.5 litre ve 750 ml dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
Oluyor arada telafi edersin canim sen korumadasin zaten afiyet olsunNe güzel cumartesi menüleri
Ben aşure yemeye gidiyorum ama az inşallahama 1 haftadır bekliyorum kaçamak yapmadan inşallah yarın telafi edeceğim
Afiyet olsun yeliz cim. Sen mezunsun canim dikkat et ama gogsunu gere gere de yaz ki bizleride mezun olmaya tesvik et. Ki mezun olunca arada yeliz in yediklerinden yiyebiliriz diyebilelim.Oluyor arada telafi edersin canim sen korumadasin zaten afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?