Afiyet olsun canim. Menu de sporda guzel bence.gelmişken listemi de yazayım bugün haftasonu olduğu için iki öğün yaptım
sabah 8.00 10 üzüm
Sabah 10.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 çatal helva
domates salatalik
Ara 1 havuç + 1 bardak ayran
Ara yarım elma
Akşam 16.30
3 fırında tavuk kanat
1 kepçe çorba
salata ve ayran
Ara 19.00 yarım kahve fincanı leblebi ve 1 hurma
su 1.5 litre ve 750 ml dukan birası
spor yarim saat eliptik ve yarim saat yürüyüş
Yok canim neresi kolay. Anneler 1 2 cocukla basedemiyor bir okullar acilsin diye dort gozle bekliyor. Siz hepsini birden zaptedip bir de birseyler ogretmege calisiyorsunuz. Gelecegin yetiskinleri sizin elinizde yogrulup sekil aliyor. Saygi duyulucak meslekler grubunun ilk sirasi siz ogretmenlerin. Siz ogrettiginiz icin diger meslekleri ogrenebiliyorlar. Saygim ve sevgim sonsuz sizlere.herkes öğretmenliği kolay sanar ama gerçekten çok yorucu ve zor üstelik benim öyle güzel(!) ders programım var ki malesef her gün 8.30-16.00 arası dersim var
Kolay gelsin beril imKızlar yemeğe misafırım var
Geç gıderler haberınız olsun
Selam canim hosgeldin?aman biz de bu istah olunca diyet sayfalarindan cikmayiz:)) en azindan frenleyebiliyoruz burda ben gordum bile 70 lerimasal3487 naber canim, yarisma topigine yazdim buraya cagirdilar, sen de burdaymissin
Kizlar selam. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum. Boyum 1.65. Ramazan bayramina 60.4 kiloyla girdim ve tatile ciktim, eylul ortasina kadar tatildeydim ve 6 kilo alarak dondum. Son birkac gundur de deli gibi yiyorum 1 kilo daha almisim. Bunalima girmeye basladim ve 70i gormeden dur diyim dedim :)
Hos geldin arkadasim. Kolay gelsin basarilar.Tesekkurler herkese, hos buldum. Yarindan itibaren hem diyete hem de menu paylasimina basliyorum. Yarim saat once bulgur pilavi yedim ama cok yagliydi mideme oturdu. Artik bir sey yemem bu saatten sonra. Yarim paket bitter cikolatam var onu bitirip yarin saglikli beslenmeye baslicam :)
Menu de spor da super. Afiyet olsun canim.Menu
Uyaninca:
1 ceviz
5 cig findik
Kahvalti:
1 haslanmis yumurta
2 ince dilim hindi salam
1 dilim cavdar ekmegi
5 siyah zeytin
2 yk lor peyniri icine maydanoz roka
Domates salatalik
Ara: 1 küçük muz
Ara: 2 yk musli 2 yk yogurt karisimi
Aksam:
1 yt yesil mercimek yemegi
1 havuc
1 turp
Su: 2lt daha icerim
Spor: 40 dk leslie
15 dk bolgesel kol
45 dk acik havada yürüyüş
Gayet guzel canim. Kaptan ne derse o olur.Ne haber tıytıllar
Kurallar nasıl devamı gelsınmı yeter mi
Anlaşamadığımız bır yer varmı YOK sanırsam
Selam canim hosgeldin?aman biz de bu istah olunca diyet sayfalarindan cikmayiz:)) en azindan frenleyebiliyoruz burda ben gordum bile 70 leri
Senin 7 haftalik yarisma topigi vardi beni de cagirdigin ama o zaman tartim yoktu kabul etmediler ben de girmedim burdayim,oraya devam etmiyor musun?
Hos geldin arkadasim. Kolay gelsin basarilar.
Ay bir zamanlar iyi yemisiz icmisiz beril cim. Kilo problemimiz olmasa nasil bulcaktik birbirimizi. Ama bundan sonra artik hepsinin tadini biliyoruz o yuzden tekrar yemeye gerek yok. Hedefimiz belli.Bır cenenıze kelepce vurup zararlı sokmasanız
Eccıkte totısı kaldırıp hareket etsek donmezde
Gercı o zamanda burda ne işimiz olurdu
InsAllah canım bakalim artık daha dikkatliyimolsun yine de o kadar da kilolu değilsin zayıfladın sen artik ve daha da zayıflayacaksın inşallah
Menun guzel canımIyi geceler arkadaslar. Firsatini bulmusken menumu yazayim.
07:00 1 bardak sut(tarcin zencefil zerdacal karisimi 1 tatli kasigi)
08:00 1 dl. Ekmek (tuzsuz yulafli tam bugdayli)
1 cay bard.lorla domates salatalik bol yesillik (hepsi karisik salata seklinde)
1 hasl. Yumurta
09:30 sutlu turk kahvesi 17 uzum
10:30 1 bard. Ayran 1 maden suyu karistirip
Ictim
12:00 3 kofte ve karisik salata
13:30 yesil cay (taze zencefil dilimli limonlu)
14:30 cacik
16:00 sutlu kahve
17.30 z.yagli taze fasulye
Salata
4 kasik yogurt
19:30 1 cay bard sut tarcinli
20.30 ihlamur
Su 3 lt.
çok teşekkür ederim ablacım sözlerin ne kadar güzel ve gurur vericiYok canim neresi kolay. Anneler 1 2 cocukla basedemiyor bir okullar acilsin diye dort gozle bekliyor. Siz hepsini birden zaptedip bir de birseyler ogretmege calisiyorsunuz. Gelecegin yetiskinleri sizin elinizde yogrulup sekil aliyor. Saygi duyulucak meslekler grubunun ilk sirasi siz ogretmenlerin. Siz ogrettiginiz icin diger meslekleri ogrenebiliyorlar. Saygim ve sevgim sonsuz sizlere.
sabah kahvaltısıyla durunca acıktık eşimle yedik genelde haftasonlari öyle oluyor ve ben haftasonlari daha iyi kilo veriyorum 2 öğün benim için daha iyi oluyor ama okula gidince üç ögunle anca doyuyorumGayet güzel hele aksamin saati cok iyi ben o kadar erken yiyince gece midem kendini sindiriyor gibi hissediyom
afiyet olsun değişken olması iyi aslında monotonluktan kurtarıyorIyi aksamlar arkadaslar. Bir kac gundur kacak guresiyorum ama yakinda daha iyi bir sekilde donerim araniza insallah. Menumu yazicam da ne bu genemi degisti demeyin. Gecici degisti tekrar dunku haline donucem ve aralik ayina kadar bir aksilik olmazsa o devam edicek.
Kahvalti
1 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
Domates
Ara 1 fincan mercan kosk cayi
2 tek etiform
Ogle bulantim vardi yiyemedim
Ara bulantim devam ediyordu
Aksam z.yagli kabak yemegi
Ayran
Salata
Ara 1 bard. Sut
Su olcusunu bilemiyorum ama yeterli icmisimdir sanirim.
Spor beril im kaptanim mazeretim var (ay bu sarkiydi ve devaminda asabiyim ben diyordu)
içli köfteyi bir tanede durmuşsan iyi valla afiyet olsun ben 3 tane yerim rahatBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
Devamını ben soyleyım asabıyım üleyn benIyi aksamlar arkadaslar. Bir kac gundur kacak guresiyorum ama yakinda daha iyi bir sekilde donerim araniza insallah. Menumu yazicam da ne bu genemi degisti demeyin. Gecici degisti tekrar dunku haline donucem ve aralik ayina kadar bir aksilik olmazsa o devam edicek.
Kahvalti
1 dl. Ekmek
1 dl. Peynir
Domates
Ara 1 fincan mercan kosk cayi
2 tek etiform
Ogle bulantim vardi yiyemedim
Ara bulantim devam ediyordu
Aksam z.yagli kabak yemegi
Ayran
Salata
Ara 1 bard. Sut
Su olcusunu bilemiyorum ama yeterli icmisimdir sanirim.
Spor beril im kaptanim mazeretim var (ay bu sarkiydi ve devaminda asabiyim ben diyordu)
Paylaşımın çok az arkadaslardan bırısın bılıyormusunBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?