Ee baska daha yok muydu
Ya Nihalim cook tatlisiin. Afiyet olsun canim
O senin tatli bakisindan canim. Sagol.
Diyetten once cikolatami yiyim diyon yaniaman ye arkandan aglar sonra. Saka bir yana ins cabuk verirsin canim.
Evet babamın spor hocası söylemişti bunu her gün farklı bir program uyguluyorlardiOh iyi yapmissin canim. Ayni saatte yada surekli ayni sporlari yapmayi vucut benimsiyormus gercekten normali bu diyormus. O yuzden vucudu sasirtmak yaptigin sporun etkisini artiriyormus.
düzenim olmadığını da okumuşsunuzdur herhaldeCanım sanırım gruplar arasında bır karar verememişsın
5. Takıma yazmışsın sonra bıze gelmıssın
Bızden 12. Takıma gıtmıssın hatta aynı anda yazmışsın
Sonra gerı bıze gelmıssın
Hep cümleler kullanılmış bayramda kılo aldım
Sıze katılabılırmıyım vs....
Takımların genel işleyışı aynıdır oysa
Kusura bakmazsan bızım takımda motıve olabılırsın sohbete gelebılırsın ama lısteye alamam
Düzensızlıkten her takıma yazmanız ilginç doğrusudüzenim olmadığını da okumuşsunuzdur herhalde
fazla yazamadığım için gruplara da dahil olamadım
haftaya düzenim olacak diye ve burada eskiden de beraber verdiğimiz arkadaşlarkakaovanilya masal3487 olduğu için tekrar yazdım
önemli değil amaç aynı olduktan sonra başka gruplarda da verilir
Normalde zaten cok severim su icmeyi aliskanlik haline de getirdim sukur ama disarda olunca ayda yilda bir o zaman sadece pek icmiyorum.Afiyet olsun zeynep cim. Ev de oldugun zamanlarda suyu telafi etmeye calis canim. Hem saglikli ve odem olusumunu engelliyor hem de metobolizmayi hizlandiriyor.
Canim diyet guruplari gunlukler gibi esnek degil,kaptanimizdüzenim olmadığını da okumuşsunuzdur herhalde
fazla yazamadığım için gruplara da dahil olamadım
haftaya düzenim olacak diye ve burada eskiden de beraber verdiğimiz arkadaşlarkakaovanilya masal3487 olduğu için tekrar yazdım
önemli değil amaç aynı olduktan sonra başka gruplarda da verilir
Gerçekten de işin çok zor ya. Bu tavırlar insanın sinirlerini bozuyor. Keşke biraz daha düşünceli olsa bazı insanlarSelam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlarsinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor
Canım bu hep öyle kıSelam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlarsinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor
Benım gıbı hergün kapıya dayansaGerçekten de işin çok zor ya. Bu tavırlar insanın sinirlerini bozuyor. Keşke biraz daha düşünceli olsa bazı insanlar
Haha ay abla ya :)Benım gıbı hergün kapıya dayansa
Kamerada bır terslik olunca telefona saldırsa :)
Çok bela velıyım be ogretmenlerım kusuruma bakmayın
Menun güzel canımMenumu yazayim da yatayim
Sabah 11 de pastirmali yum,1 dilim tb ekmegi,10 yesil zeytin,1 ucgen peynir.
Ara bir kase asure.
Aksam:18.30 bir porsiyin istavrit,1 dilim tb ekmegi,salata.
Spor yapmadim tum gun kosturdum,telimde adimsayar var 2.5 saat yurumusum,1.5 litre su(disarda tuvalet sorunundan cok icmiyorum)
ilkokul olunca farklı oluyor sanırım bizde toplantılar bağımsız olarak yapılıyor her öğretmen ne zaman isterse o zaman toplantı yapıyorHaftasonu olmasi benim kararim degil canim,10 tane 1. Sinif var hepsi ayni anda yapilacak,oncesinde sanirim okul aile birligi toplantisi ardindan siniflara gececek veliler ve bire bir gorusme olacak,bana kalsa haftasonu hayatta yapmam
Evet gorevimi yaptim ama hasta hasta gidince bir de o kadar veliyi karsimda gorunce sinirim bozuldu,en ufak bir sey olunca sikayete gelmesini biliyorlar amaCanım bu hep öyle kı
Ben her toplantıya gıderım hep aynı yüzler gelır
Bazı çocukların ananelerini hiç gormedım mezuniyette bıle
Bosver sen gorevını yaptın gelenler senındır gülüm
Biz de de oyle olur bu sanirim sene basi oldugu icin boyle oldu,bir daha da olmasin zaten:)ilkokul olunca farklı oluyor sanırım bizde toplantılar bağımsız olarak yapılıyor her öğretmen ne zaman isterse o zaman toplantı yapıyor
tebrikler canım iradene iyi hakim olmuşsun inşallah bunların karşılığını tez zamanda alırsınBugün dedemin mevlidi vardı kızlar onun icin spor yapamadım ama ne pide ne de tatlida yemedim sadece ayran içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?