Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
Afiyet olsun canim

Hilal cim onceliklerini belirle. Halina yada herhangi bir esyana mi bir sey olsa daha cok uzulursun kizina mi. Gelen misafirlerinin basina bir sey gelsemi daha cok uzulursun kizina mi. Yapma canim hastane koselerinde evladina sifa ariyan o kadar cok anne baba var ki. Sen inacli bir kadinsin sukret canim saglikli olduguna ve onun bir birey oldugunu simdilik senin bakimina ihtiyaci oldugunu unutma. O bu dunyaya gelmeyi secmedi sen dogurmak istedin.
Cocuklar icin sevginin 5 dili ve bagirmayan anne baba olmak kitaplarini oku canim.

Anne baba tabi baskadir kizim yok gelince yesin diye atmis buzluga ne guzel. Aslinda 1 porsiyon tatli soyledim ama 3 kasik aldim uzun zamandir tatli yemiyorum ya ay bir tatli geldi. Baktim esim kendininkini bitirmus dedim al benimkini de ye zaten onun kilo problemi yok sagolsun yedi hemen

Kitap demisken haklisin canim. zukkum biliyorum ki cok tatli iyi bir annesin ben de oyleyim ama ilk cocuk oldugu icin profesyonel destek almak iyi olabilir. Canim ben hamileyken okumaya basladim su anda da 1 yasindan buyuk cocuklar icin olan kitabini okuyup uyguluyorum ve cok seviyorum bu kadinin dusuncelerini Tracy Hogg yazarin adi. Ben kizim bebekten onun sayesinde uykuya dalmayi gece uyanmadan uyumayi ogrendi emzirme veya tuvalet yemek oyun her alanda cok aciklayici. Kitaplari turkceye cevrildi kirtasiyelerde bulabilirsin. Ben hala aklima birsey takilinca acar okurum. Ya da kindle varsa amazonda elektronik versiyonu da var. Tavsiye ederim. Ilk kez anne olduk gercekten yardimci.

Günaydınnn kızlaaar hepimiz için kaçamaksız ve musmutlu bir hafta sonu diliyorum
Gunaydin canim
Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar
Gunaydin canim
Aslında kas oluyor. Özellikle biceps belirginleşiyor ama bence kötü durmuyor sıkı kollar.
Ben de severim kolda hafif kasi. Sporu devamli yapinca oluyor hafif. Benim bacakta baya oldu disi ne guzel kasli icerisi zor sekilleniyor.
Gunaydin kizlar,gece toplasan 2-3 saat uyumamisimdir bogaz,bas agrisi hatta dislerim bile agriyordu gece bir tane katarin ictim iyi geldi simdi kahvalti yapip okula geceyim
Cok gecmis olsun canim.
Günaydın kızlar
Gunaydin kapitaniim :*

Amin canim.

Yazdigin bir cumle cook hosuma gitti canim o bu dunyaya gelmek istemedi sen dogurmak istedin ne kadar dogru.

Gunaydin canim

Gunaydin canim

Ben de severim kolda hafif kasi. Sporu devamli yapinca oluyor hafif. Benim bacakta baya oldu disi ne guzel kasli icerisi zor sekilleniyor.

Cok gecmis olsun canim.

Gunaydin kapitaniim :*
Doğru valla. Devamlılık şart spor konusunda. Ama sonuçları çok güzel oluyor. O yüzden bütün bu çabalara değer :)

Afiyet olsun canim. Telafi edersin sen. Tercubelisin sonucta.

Tatlı dışında iyi bence canim tatlida o kadar cok degil

Gecmis olsun canim. Kolay gelsin.

Afiyet olsun zeynep cim. Ev de oldugun zamanlarda suyu telafi etmeye calis canim. Hem saglikli ve odem olusumunu engelliyor hem de metobolizmayi hizlandiriyor.

Iyi yapmissin valla su aralar benimde bi gözümün donesi tatlilara dalasi var zor duruyorum ya

Bugün sporumu sabahtan yaptım her gün ayni saatlerde yapmak vucudu alistiriyor sporun etkisini azaltiyor arada degisiklik lazim :))
Oh iyi yapmissin canim. Ayni saatte yada surekli ayni sporlari yapmayi vucut benimsiyormus gercekten normali bu diyormus. O yuzden vucudu sasirtmak yaptigin sporun etkisini artiriyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…