Afiyet olsun canimBugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 2 kk peynir kozlenmis biber yoğurt
Öğle 1 bardak portakal suyu 1 tane icli köfte
Aksam 1 tabak nohut yemeği salata yoğurt turşu
Su 2.5 lt
Spor 20 dk twist shape
Hilal cim onceliklerini belirle. Halina yada herhangi bir esyana mi bir sey olsa daha cok uzulursun kizina mi. Gelen misafirlerinin basina bir sey gelsemi daha cok uzulursun kizina mi. Yapma canim hastane koselerinde evladina sifa ariyan o kadar cok anne baba var ki. Sen inacli bir kadinsin sukret canim saglikli olduguna ve onun bir birey oldugunu simdilik senin bakimina ihtiyaci oldugunu unutma. O bu dunyaya gelmeyi secmedi sen dogurmak istedin.Bak.mesela bize misafir geliyor ya asla asla Miray sakın kalamıyor mesela öncelikle eline Çatak alıp bütün tabakları bir geziyor sonra başlıyor dökmeye bu misafir yokken de böyle ev silmeye şu ile.oynamaya bayılıyor bu nü beraber yapıyoruz mesela nefesi nasıl egitiyorsun bu konular da yapma dur gibi mi yoksa yapsın gibi mi yani ben mirayı nasıl alistirabilirim neler doğru olur neler yanlış olur kendi evimizde tamam mesela bir yere gittiğinde dışarıya sokağa çıktığımızda
bende başlıyım yarın kas olur diye 2 likit baslamiyodum
makina boşaltıyoruz beraber bugün ev süpürdük geçen hafta sildi benimle beraber oyuncaklarını topladık mesela oyuncakları ile oynamayı yanlış sevmiyor biri o ünlü oynarsa oynuyor oda şuan ki ayı için önerdiğin oyuncaklar varmı gelişimi için bu onun boyuna inme mevzusunu yapicam ama bir iki kere yapmıştım şimdi hatırladım saklambaç oynamaya calisiyoz evde aslında devamlı cirlayip kızmakla geçmiyor gün boyu
Anne baba tabi baskadir kizim yok gelince yesin diye atmis buzluga ne guzel. Aslinda 1 porsiyon tatli soyledim ama 3 kasik aldim uzun zamandir tatli yemiyorum ya ay bir tatli geldi. Baktim esim kendininkini bitirmus dedim al benimkini de ye zaten onun kilo problemi yok sagolsun yedi hemenHadi bakalm 65 olunca senlik var desene :) izmirde annemler yapti bana da buzluga atnislar gidince yicem de gidene kadar 55 olurum heral ben
Canim squatgirl bingil kollara veda youtuba yaz hemen cikar zaten bence dambilla baslama zorlanirsin ben yazin 3 kiloluklarla calisiyordum ama cok tavsiye etmem :)
Yoruldum gari daha napayim
Cidden cissli olmus bugunki menü ama miktarlar az en azindan
Kitap demisken haklisin canim.Hilal su anne bebek egitim kitapları var bazilari gelisim acisindan cok sacma ama bazilari iyi kitaplar bi bak derim hani teknik acidan cocuk gelisimi acisindan soyluyorum deneyimim oldugundan degil yanlis anlama beril ablaya hak verdim ben de. Misafire ona buna cok kiymet veren bi toplumuz bu seni yoruyor yoruldugun icin evde olanlar sana batmaya basliyor bu sefer onlara sabrin kalmiyor. Bu en cok seni yipratir bi an önce bu durumu tam tersine cevirmeye bak bence
Gunaydin canimGünaydınnn kızlaaar hepimiz için kaçamaksız ve musmutlu bir hafta sonu diliyorum
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar
Ben de severim kolda hafif kasi. Sporu devamli yapinca oluyor hafif. Benim bacakta baya oldu disi ne guzel kasli icerisi zor sekilleniyor.Aslında kas oluyor. Özellikle biceps belirginleşiyor ama bence kötü durmuyor sıkı kollar.
Cok gecmis olsun canim.Gunaydin kizlar,gece toplasan 2-3 saat uyumamisimdir bogaz,bas agrisi hatta dislerim bile agriyordugece bir tane katarin ictim iyi geldi simdi kahvalti yapip okula geceyim
Gunaydin kapitaniim :*Günaydın kızlar
Amin canim.zukkum intenette bazı anneler var çok güzel önerileri var ..benimkiler büyüdü ama takip ediyorum hâlâ..çok ta güzel yazıyorlar ..birçok anne de takip ediyor değişik önerileri oyunları tavsiyeleri işe de yarıyor ..hem yalnız olmadığını bilmekte güzel ..bir ara toparlayıp yazayım sana bir incele istersen ..
Herkes yaşıyor bu sorunları ..annelerin sorumlulukları da ağır tabi ..temizlik düzen yemek misafir bunalıyor insan ..
Ama çabuk büyüyorlar bir bakmışsın geçmiş bebeklikleri çocuklukları ..Allah eksikliklerini göstermesin
Super haber. Desene haftanin birincisi belli olduKızlar bugun tam dıyet spor modunda güne basladım
Sanırım beynımde mıdemde yeter dedı artık
Yazdigin bir cumle cook hosuma gitti canim o bu dunyaya gelmek istemedi sen dogurmak istedin ne kadar dogru.Hilal cim onceliklerini belirle. Halina yada herhangi bir esyana mi bir sey olsa daha cok uzulursun kizina mi. Gelen misafirlerinin basina bir sey gelsemi daha cok uzulursun kizina mi. Yapma canim hastane koselerinde evladina sifa ariyan o kadar cok anne baba var ki. Sen inacli bir kadinsin sukret canim saglikli olduguna ve onun bir birey oldugunu simdilik senin bakimina ihtiyaci oldugunu unutma. O bu dunyaya gelmeyi secmedi sen dogurmak istedin.
Cocuklar icin sevginin 5 dili ve bagirmayan anne baba olmak kitaplarini oku canim.
Doğru valla. Devamlılık şart spor konusunda. Ama sonuçları çok güzel oluyor. O yüzden bütün bu çabalara değer :)Gunaydin canim
Gunaydin canim
Ben de severim kolda hafif kasi. Sporu devamli yapinca oluyor hafif. Benim bacakta baya oldu disi ne guzel kasli icerisi zor sekilleniyor.
Cok gecmis olsun canim.
Gunaydin kapitaniim :*
Tamam beril abla elimden geleni yapıcamBen ayrıl demedım farkındaysan canım
Bıraz fazla paylaşım bıraz fazla motıvasyon bıraz fazla kılo kaybı ıstedım
Ve bunu tamamen senın ıcın istedım
Disardaydim canım bunları da ayak üstü yedim hemenAfiyet olsun canim. Oglene salata da ekleseydin iyi olurmus cok az geldi gozume
Yeter tabi beril im. Simdi tam gaz devam.Kızlar bugun tam dıyet spor modunda güne basladım
Sanırım beynımde mıdemde yeter dedı artık
Afiyet olsun canim. Telafi edersin sen. Tercubelisin sonucta.Dün aşuremi yedim artık telafi zamanı
Hafif besleneceğim bugün ..diyetlerin vazgeçilmesi olan baştacı kabak yemeği yapmayı düşünüyorum ..birde metabolizma hızlandırıcı su yapacağım maydanozlu
Tatlı dışında iyi bence canim tatlida o kadar cok degilSlm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: kiymali yumurta 1 ck tereyaginda. Bolca domates. Salatalik. Maydonoz. 1 dilim peynir. 3 zeytin.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz
Oglen: 1 yemek tabagi etli lahana. Salata
Ara: 1 fincan sutlu kakao.
Aksam: izgara somon baligi. Izgara sebze tabagi. 2 catal tiramisu. 3 ck cevizli soslu tatli.
Su: 3 ltden fazla
Spor: 30 dk dusuk tempo yuruyus
Gecmis olsun canim. Kolay gelsin.Kizlar bugun o kadar cok kosturduk ki sabah asureyle ugrastim,ogleden sonra sinifim iicn yazici bilgisayar ve bazi ihtiyaclar alindi,tartimi tamire verdik sonra aksam ustu Mudanya'ya gectik terledim orda da usudum suan burun akintisi bas agrisi ve hapsurma var sanirim nezle oldumotur evinde yani bir haftasonun var,yarin da veli toplantisi var
Afiyet olsun zeynep cim. Ev de oldugun zamanlarda suyu telafi etmeye calis canim. Hem saglikli ve odem olusumunu engelliyor hem de metobolizmayi hizlandiriyor.Menumu yazayim da yatayim
Sabah 11 de pastirmali yum,1 dilim tb ekmegi,10 yesil zeytin,1 ucgen peynir.
Ara bir kase asure.
Aksam:18.30 bir porsiyin istavrit,1 dilim tb ekmegi,salata.
Spor yapmadim tum gun kosturdum,telimde adimsayar var 2.5 saat yurumusum,1.5 litre su(disarda tuvalet sorunundan cok icmiyorum)
Iyi yapmissinAnne baba tabi baskadir kizim yok gelince yesin diye atmis buzluga ne guzel. Aslinda 1 porsiyon tatli soyledim ama 3 kasik aldim uzun zamandir tatli yemiyorum ya ay bir tatli geldi. Baktim esim kendininkini bitirmus dedim al benimkini de ye zaten onun kilo problemi yok sagolsun yedi hemen
Oh iyi yapmissin canim. Ayni saatte yada surekli ayni sporlari yapmayi vucut benimsiyormus gercekten normali bu diyormus. O yuzden vucudu sasirtmak yaptigin sporun etkisini artiriyormus.Bugün sporumu sabahtan yaptım her gün ayni saatlerde yapmak vucudu alistiriyor sporun etkisini azaltiyor arada degisiklik lazim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?