- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Kilom takildiginda birkac gun sirf proteinle besleniyorum, bende ise yariyorHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
4 zeytin, 2 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
1 kk peynir, 4 zeytin, 2 yeşil biber, şekersiz çay, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
1 fincan sütlü kahve
Su 2 lt oldu daha içerim.
Spor yapmadım yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum gördüğünüz gibi menüm kahvaltı türü bugün hiç birimiz kalkıp bir şey hazırlamadık .Bu arada bugün sabah yine tartıldım 72.8 kg çıktım haftalardır bu kilolardayım vücut direnç kazandı inmiyor tartı. Önerebileceğiniz detoks varmı ya da şu patates falan duymuştum onlardan mı yapsam
malesef çok kötü bir menü yoğunluktan dolayı ama yine de olmazsa yanına kepek ekmeğine sandiviç falan yapıp al yemesi de pratik bisküvi yiyeceğine onu yersinSelam herkese.
Sabah filtre kahve 1 muz yarim avokado. Butun gun is yuzunden emniyetteydim ayakustu birkac biskuvi yedim sadece gun boyunca. Eve yeni geldim sayilir acliktan oluyordum, az once 2 tabak yagsiz sade makarna yedim yogurtla hicbir sey yoktu evde, gelirken sebze ve meyve aldim ama pisirmeye usendim yorgunum diye. Su da icemedim hic, ortam musait degildi. Yatana kadar 1.5 litre civari icerim. Gun icinde 3 tane nescafe ictim sekersiz. Bazi gunlerim boyle duzensiz oluyor maalesef, yemek yiyecek ortam olmadigi icin genelde eti formla falan gecistiricem.
menü güzel canım ödevlerden dolayı yemek hazırlayamamışsınız olur öyle arada afiyet olsun..bu arada kilon sabit kalmışsa dukan birası ise yarıyor 3 poşet yeşil çayı 3 bardak sıcak suyla demle içine yarim limon ve 1 sade maden suyu ekleyip gün içinde tüket..bir de bir kaç gün mümkün olursa eğer akşam yemeklerini erken ye mesela 16.30-17.00 arası çok ise yarıyorHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
4 zeytin, 2 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
1 kk peynir, 4 zeytin, 2 yeşil biber, şekersiz çay, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
1 fincan sütlü kahve
Spor yapmadım yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum gördüğünüz gibi menüm kahvaltı türü bugün hiç birimiz kalkıp bir şey hazırlamadık .Bu arada bugün sabah yine tartıldım 72.8 kg çıktım haftalardır bu kilolardayım vücut direnç kazandı inmiyor tartı. Önerebileceğiniz detoks varmı ya da şu patates falan duymuştum onlardan mı yapsam
Benim uzulmemin sebebi hasta hasta gitmis olmam, o kadar zor kalktim ki yataktan hava yagisli bir de yoksa umrumda olmazdimasal3487 ben az veli gelince bu kadar üzülmüyorum. Zorlamamla gelenler toplantida olsa bile ruhlari baska yerde oluyor ya da yarım kulak dinliyorlar. Bence de berilin dediği gibi sen görevini yapmissin
InsAllah canım artık bir an önce koruma dönemine girmek istiyirum hepimiz istediğimiz kilolara gelicez bence ben inanıyorumtebrikler canım iradene iyi hakim olmuşsun inşallah bunların karşılığını tez zamanda alırsın
Canim keske 1 tabak yeseydin bari yemeklerini aksamdan hazırla benceSelam herkese.
Sabah filtre kahve 1 muz yarim avokado. Butun gun is yuzunden emniyetteydim ayakustu birkac biskuvi yedim sadece gun boyunca. Eve yeni geldim sayilir acliktan oluyordum, az once 2 tabak yagsiz sade makarna yedim yogurtla hicbir sey yoktu evde, gelirken sebze ve meyve aldim ama pisirmeye usendim yorgunum diye. Su da icemedim hic, ortam musait degildi. Yatana kadar 1.5 litre civari icerim. Gun icinde 3 tane nescafe ictim sekersiz. Bazi gunlerim boyle duzensiz oluyor maalesef, yemek yiyecek ortam olmadigi icin genelde eti formla falan gecistiricem.
Menun cok sz geldi bana canim ne okuyorsunHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
18.00
1 fincan sütlü kahve
Görevini yaptın bosver gelmeyenleri daha sonra geldiklerinde bos zamanini beklemelerini söylersin okul çıkışına kadar beklesinler :)Selam kizlar eve yeni geldim,bir pazar gunum var kalkip veli toplantisina gidiyorum cok saygi deger velilerden sadece 11 tanesi geliyor 11 i kayip yani yarisi katiliyor,o kadar sinir oldumki haftaici dersimi bolup cocugunun durumunu sormaya gelip rahatsiz eden veliler haftasonu olunca bir gunlerini bile ayirma zahmetinde bulunmuyorlarsinir oldum ya ben hasta hasta kalkip gidiyorum ama yarisi tesrif etmiyor
Ay beril abla bu da kötü ama senin o kadar abarti oldugunu sanmiyorum bizim bazi veliler cocugu 3.sinif kadin daha kapida bekliyo her tenefus görsün diyeBenım gıbı hergün kapıya dayansa
Kamerada bır terslik olunca telefona saldırsa :)
Çok bela velıyım be ogretmenlerım kusuruma bakmayın
Anami ozlediiiiiimGeçmişi okudum da, annelik zor zanaat gercekten. Ama çocuklar biliyor onlara verdigimiz değeri, kendilierini kiymetli hissetmeleri zaten basli basina yetiyor. illa ki onlarla yeterince vakit geciremedigimiz ya da stressimizi yansittigimiz durumlar, gunler oluyor ama bu kötü anne olduğumuz anlamina gelmez. Yazmak istiyorum birswyler daha ama toparlayamadim. Duygusala baglicam az kaldi
Ay gidip kizlari bi öpesim geldi
Ayran detoksu ben de cok ise yariyor sena denemelisin benceHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
18.00
1 fincan sütlü kahve
ay ne güzel yazdın evet ben doğurmak istedim onu gr gereken ilgiyi alakayı sevgiyi şefkati hak ettiği hayatı yaşatmak zorundayım bakıyorum şimdi netten sipariş vericem bu kitapları abla çok sağolHilal cim onceliklerini belirle. Halina yada herhangi bir esyana mi bir sey olsa daha cok uzulursun kizina mi. Gelen misafirlerinin basina bir sey gelsemi daha cok uzulursun kizina mi. Yapma canim hastane koselerinde evladina sifa ariyan o kadar cok anne baba var ki. Sen inacli bir kadinsin sukret canim saglikli olduguna ve onun bir birey oldugunu simdilik senin bakimina ihtiyaci oldugunu unutma. O bu dunyaya gelmeyi secmedi sen dogurmak istedin.
Cocuklar icin sevginin 5 dili ve bagirmayan anne baba olmak kitaplarini oku canim.
araştırmaya giricem şimdi canım bakıyorum kitaplaraKitap demisken haklisin canim.zukkum biliyorum ki cok tatli iyi bir annesin ben de oyleyim ama ilk cocuk oldugu icin profesyonel destek almak iyi olabilir. Canim ben hamileyken okumaya basladim su anda da 1 yasindan buyuk cocuklar icin olan kitabini okuyup uyguluyorum ve cok seviyorum bu kadinin dusuncelerini Tracy Hogg yazarin adi. Ben kizim bebekten onun sayesinde uykuya dalmayi gece uyanmadan uyumayi ogrendi emzirme veya tuvalet yemek oyun her alanda cok aciklayici. Kitaplari turkceye cevrildi kirtasiyelerde bulabilirsin. Ben hala aklima birsey takilinca acar okurum. Ya da kindle varsa amazonda elektronik versiyonu da var. Tavsiye ederim. Ilk kez anne olduk gercekten yardimci.
Sabah biraz yogun pazar kahvaltisi tabi :) ama genel olarak gayet iyiben de yazayim
sabah 10.30
1dilim tb ekmeği
1 kk peynir
çeyrek dilim börek
1 yumurtadan sucuklu yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
Akşam 17.00
1dilim tb ekmeği
100 gr fırında balık
salata
Su 2litre kadar içmişimdir ve 3 bardak dukan birası spor 35dakika eliptik
Guzel de aksamki yemekler biraz birbiriyle alakasiz gibi :))Bugünkü yediklerim
Sabah 2 kuru kayısı 2 ceviz 2 kk peynir kozlenmis biber
Ara 1 dilim nektarin 1.5 bardak ayran
Aksam 100 gr ızgara sucuk ton balıklı salata 1 kk peynir 3/4 yesil elma
Su 2.5 lt
Biliyorum canım hiç bir grubun listesinde yokum zaten deneme süreci bile gecirmedim neden bu kadar yanlış anlasıldı anlamadımCanim diyet guruplari gunlukler gibi esnek degil,kaptanimiz @berilceee bu konuda hakli,yaris oldugu icin herkes birbirinden sorumlu ve sadece bir gurupta yarisiliyor baska guruplara ayni anda girilmiyor,buranin kurallari var ve onlara uymak gerekiyor
sabah az akşam daha yoğun ama yine de iyi toplam kalori azdırBugünkü yediklerim
Su 2.5 lt
afiyet olsun canimMenum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak süt
Öğlen:
Domatesli yumurta ( 1 domatesi 1 tk yagda pisirip uzerine yumurta kirdim)
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1 dilim tt ekmek
Aksam:
1 uskumru ( tavada az yag ile pisirdim)
1 kase yağsız salata
Su: 2lt
Spor: 45 dk leslie
15 dk bolgesel karin
aynen canım pazar kahvaltısıSabah biraz yogun pazar kahvaltisi tabi :) ama genel olarak gayet iyi
Guzel de aksamki yemekler biraz birbiriyle alakasiz gibi :))
afiyet olsun menü güzel ama 45 dakika ütü spordan sayılmıyorSabah
1 dil ekmekle kahvaltılık
1 bardak çay
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı kadar köfte ve patates karışımı
Salata
Aksam
2 mandalina
Şu 1.5 lt
Spor ütü 45 dakika
Hemşirelik okuyorum 2. sınıfım ödevlerle boğuşuyorum yediklerim az gözüküyor ekmek olduğundan açlık hissetmiyorum şu an.Menun cok sz geldi bana canim ne okuyorsun
Menün süper canım hiç ekmek yok keşke ben de ekmeği tamamen hayatımdan çıkarabilsem unutsam açlık hissediyormusun ekmek yemeyince?Bugünkü yediklerim
Su 2.5 lt
E yine cok az nasil doyuyorsun sen boyle ya :))Sabah
1 dil ekmekle kahvaltılık
1 bardak çay
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı kadar köfte ve patates karışımı
Salata
Aksam
2 mandalina
Şu 1.5 lt
Spor ütü 45 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?