- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok gecmis olsun canim. Hafta sonu veli toplantisi ne kotuymus ya. Ins yarina daha iyi hissedersin kendini canim uyu dinlen. Bol bol sicak icecek icKizlar bugun o kadar cok kosturduk ki sabah asureyle ugrastim,ogleden sonra sinifim iicn yazici bilgisayar ve bazi ihtiyaclar alindi,tartimi tamire verdik sonra aksam ustu Mudanya'ya gectik terledim orda da usudum suan burun akintisi bas agrisi ve hapsurma var sanirim nezle oldumotur evinde yani bir haftasonun var,yarin da veli toplantisi var
fiyet olsun canim gayet guzel. Ay canim pastirma istedi simdi deMenumu yazayim da yatayim
Sabah 11 de pastirmali yum,1 dilim tb ekmegi,10 yesil zeytin,1 ucgen peynir.
Ara bir kase asure.
Aksam:18.30 bir porsiyin istavrit,1 dilim tb ekmegi,salata.
Spor yapmadim tum gun kosturdum,telimde adimsayar var 2.5 saat yurumusum,1.5 litre su(disarda tuvalet sorunundan cok icmiyorum)
Bızımkıler benım sayemde sefıl büyüyor
Senınkı kadar şanslı degıller
Zamanın uzunluğu degıl kalıtesı önemlı hılal
Bır kere onunla tepeden konuşma hıc
Hep onun boy hızasına egıl ve konus
Bırsey yaparken onunla konuşma
Sırf onu dınle en başta
Mısafırde senın alıştırmana bağlı
Akşam yemeğe mısafırım vardı ama o kıtap okundu
Sebeklık yapıldı dıs fırçalama yarısında yıne benı gectı ve uyuduk
Mısafır çayını kendı alsın almak ıstemıyorsa yarım saat beklesın ölmez ya
Birde benım evıme takık ınsan sokmam ben bıraz tanırlar mayamı huyumu
bende başlıyım yarın kas olur diye 2 likit baslamiyodumPlank bütün kasları çok iyi çalıştırıyor. Özellikle tabi karın kaslarını. Tek başına plank göbeği toparlar mı bilmiyorum çünkü ben çok spor yapıyorum ve sürekli değiştiriyorum. Ama kesin etkisi olur.
Olur olur. Ben şu an 2.5’larla yapıyorum. Onlar bile yetiyor
makina boşaltıyoruz beraber bugün ev süpürdük geçen hafta sildi benimle beraber oyuncaklarını topladık mesela oyuncakları ile oynamayı yanlış sevmiyor biri o ünlü oynarsa oynuyor oda şuan ki ayı için önerdiğin oyuncaklar varmı gelişimi için bu onun boyuna inme mevzusunu yapicam ama bir iki kere yapmıştım şimdi hatırladım saklambaç oynamaya calisiyoz evde aslında devamlı cirlayip kızmakla geçmiyor gün boyuHılal kızının evını ıstedıgı gıbı kullanmasına ızın ver oncelıkle
Kırsın dağıtsın boyasın boylelıkle öğrenecek el becerısı gelısecek
Duvarları boyuyorsa bütün duvarı kağıtla kapla oraları beraber boyayın
Halı kırlendıyse şok kuvvetin ıcıne bırbırını ıslata ıslata yıkayın
Mutfağa gırın beraber el altı çalısmaya bayılıyorlar
Plastık bir bıçak al kesemedıgın sebzelerı kessın doğrasın sende onu pofpofla amannn sankı ıstanbulu fethettı gıbı oluyorlar
Evcılık oyna bol bol
Hadi bakalm 65 olunca senlik var desene :) izmirde annemler yapti bana da buzluga atnislar gidince yicem de gidene kadar 55 olurum heral benHic asure yapmadigim cok belli oldu galibayiyeli bile uzun yillar oldu. Ama cok konusuldu nasilcanim istedi 65i goreyim asure yapacam bitene kadar hergun 1 kase yerim
Canim squatgirl bingil kollara veda youtuba yaz hemen cikar zaten bence dambilla baslama zorlanirsin ben yazin 3 kiloluklarla calisiyordum ama cok tavsiye etmem :)2 lik dambilim Var Olur Mu Bana anlatsan
çay ve kuru yemiş yedim az canım
Link verirmisin canım
Evet kalkasım gelmedi yapılacak iş varya:)
ay abla keşke bende senin gibi rahat takılsam acaba çok çocukla alakası var mı az evvel tartıştık eşimle halıya çay döküldü ben cirladim kızıma ah diyorum bi bosversem bosverebilsem
Yoruldum gari daha napayimEe baska daha yok muydu
Ya Nihalim cook tatlisiin. Afiyet olsun canim
Diyetten once cikolatami yiyim diyon yaniaman ye arkandan aglar sonra. Saka bir yana ins cabuk verirsin canim.
Cidden cissli olmus bugunki menü ama miktarlar az en azindanSlm kizlar
Bugunku cissli menum
Sabah: kiymali yumurta 1 ck tereyaginda. Bolca domates. Salatalik. Maydonoz. 1 dilim peynir. 3 zeytin.
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 ceviz
Oglen: 1 yemek tabagi etli lahana. Salata
Ara: 1 fincan sutlu kakao.
Aksam: izgara somon baligi. Izgara sebze tabagi. 2 catal tiramisu. 3 ck cevizli soslu tatli.
Su: 3 ltden fazla
Spor: 30 dk dusuk tempo yuruyus
Kizlar bugun o kadar cok kosturduk ki sabah asureyle ugrastim,ogleden sonra sinifim iicn yazici bilgisayar ve bazi ihtiyaclar alindi,tartimi tamire verdik sonra aksam ustu Mudanya'ya gectik terledim orda da usudum suan burun akintisi bas agrisi ve hapsurma var sanirim nezle oldumotur evinde yani bir haftasonun var,yarin da veli toplantisi var
afiyet olsun menü güzel..veli toplantısını neden haftasonu yapıyorsun ben haftaiçi yapıyorum ders sonunda ya da öğlen arasında bir haftasonumuz var onu da heba edememMenumu yazayim da yatayim
Sabah 11 de pastirmali yum,1 dilim tb ekmegi,10 yesil zeytin,1 ucgen peynir.
Ara bir kase asure.
Aksam:18.30 bir porsiyin istavrit,1 dilim tb ekmegi,salata.
Spor yapmadim tum gun kosturdum,telimde adimsayar var 2.5 saat yurumusum,1.5 litre su(disarda tuvalet sorunundan cok icmiyorum)
Aslında kas oluyor. Özellikle biceps belirginleşiyor ama bence kötü durmuyor sıkı kollar.Bak.mesela bize misafir geliyor ya asla asla Miray sakın kalamıyor mesela öncelikle eline Çatak alıp bütün tabakları bir geziyor sonra başlıyor dökmeye bu misafir yokken de böyle ev silmeye şu ile.oynamaya bayılıyor bu nü beraber yapıyoruz mesela nefesi nasıl egitiyorsun bu konular da yapma dur gibi mi yoksa yapsın gibi mi yani ben mirayı nasıl alistirabilirim neler doğru olur neler yanlış olur kendi evimizde tamam mesela bir yere gittiğinde dışarıya sokağa çıktığımızda
bende başlıyım yarın kas olur diye 2 likit baslamiyodum
makina boşaltıyoruz beraber bugün ev süpürdük geçen hafta sildi benimle beraber oyuncaklarını topladık mesela oyuncakları ile oynamayı yanlış sevmiyor biri o ünlü oynarsa oynuyor oda şuan ki ayı için önerdiğin oyuncaklar varmı gelişimi için bu onun boyuna inme mevzusunu yapicam ama bir iki kere yapmıştım şimdi hatırladım saklambaç oynamaya calisiyoz evde aslında devamlı cirlayip kızmakla geçmiyor gün boyu
Haftasonu olmasi benim kararim degil canim,10 tane 1. Sinif var hepsi ayni anda yapilacak,oncesinde sanirim okul aile birligi toplantisi ardindan siniflara gececek veliler ve bire bir gorusme olacak,bana kalsa haftasonu hayatta yapmamafiyet olsun menü güzel..veli toplantısını neden haftasonu yapıyorsun ben haftaiçi yapıyorum ders sonunda ya da öğlen arasında bir haftasonumuz var onu da heba edemem
Çocuklar herseyın farkında bır kere sen çocuktur deyıp geçmeBak.mesela bize misafir geliyor ya asla asla Miray sakın kalamıyor mesela öncelikle eline Çatak alıp bütün tabakları bir geziyor sonra başlıyor dökmeye bu misafir yokken de böyle ev silmeye şu ile.oynamaya bayılıyor bu nü beraber yapıyoruz mesela nefesi nasıl egitiyorsun bu konular da yapma dur gibi mi yoksa yapsın gibi mi yani ben mirayı nasıl alistirabilirim neler doğru olur neler yanlış olur kendi evimizde tamam mesela bir yere gittiğinde dışarıya sokağa çıktığımızda
bende başlıyım yarın kas olur diye 2 likit baslamiyodum
makina boşaltıyoruz beraber bugün ev süpürdük geçen hafta sildi benimle beraber oyuncaklarını topladık mesela oyuncakları ile oynamayı yanlış sevmiyor biri o ünlü oynarsa oynuyor oda şuan ki ayı için önerdiğin oyuncaklar varmı gelişimi için bu onun boyuna inme mevzusunu yapicam ama bir iki kere yapmıştım şimdi hatırladım saklambaç oynamaya calisiyoz evde aslında devamlı cirlayip kızmakla geçmiyor gün boyu
Ne güzel dedın Allah eksıklıgını gıstermesınzukkum intenette bazı anneler var çok güzel önerileri var ..benimkiler büyüdü ama takip ediyorum hâlâ..çok ta güzel yazıyorlar ..birçok anne de takip ediyor değişik önerileri oyunları tavsiyeleri işe de yarıyor ..hem yalnız olmadığını bilmekte güzel ..bir ara toparlayıp yazayım sana bir incele istersen ..
Herkes yaşıyor bu sorunları ..annelerin sorumlulukları da ağır tabi ..temizlik düzen yemek misafir bunalıyor insan ..
Ama çabuk büyüyorlar bir bakmışsın geçmiş bebeklikleri çocuklukları ..Allah eksikliklerini göstermesin
önerdiğin bir yazar var mı canımHilal su anne bebek egitim kitapları var bazilari gelisim acisindan cok sacma ama bazilari iyi kitaplar bi bak derim hani teknik acidan cocuk gelisimi acisindan soyluyorum deneyimim oldugundan degil yanlis anlama beril ablaya hak verdim ben de. Misafire ona buna cok kiymet veren bi toplumuz bu seni yoruyor yoruldugun icin evde olanlar sana batmaya basliyor bu sefer onlara sabrin kalmiyor. Bu en cok seni yipratir bi an önce bu durumu tam tersine cevirmeye bak bence
ya kollarım henüz kas yapacak kadar incelmedi ama bingillik var tabiAslında kas oluyor. Özellikle biceps belirginleşiyor ama bence kötü durmuyor sıkı kollar.
Ekran görüntüsü aldım ama bundediklerini bir bir uygulamaya koyucam iyi geldi bunları okuma çok teşekkür ederimÇocuklar herseyın farkında bır kere sen çocuktur deyıp geçme
Oda mısafıre değer verdıgını kendımden önce geldıgını bılıyor hıssedıtor yasaklar ona çalıp gelıyor ve ortamını bulunca senın en çok ıkaz ettıgını yapıyor
Ben onada bır tabak yapıyom gercı yere dokmesı an meselesı ama olsun oda bırey tabağı olmalı
Tok ben ıstemem bız beraber yerız hıc demedım unutan olursada nefesede bır tabak alalımmı dıyorum
Bırde ben öyle çocuk unutulan uzun sohbetle ev ortamlarında olamıyorum kı hılal
Evde en çok evcılık oynuyoz bız kız zdıgım seylerı oyuncak bebekler yapmış gıbı konusturuyom sonra ne yapsa guzel olur dıye öbür bebegı konusturuyom
Ikı benek oluyor hep ıyı polıs kötü polıs gıbı yanı
Bırde süreklı elıfı götürdüğüm kurslara beraber gıttıgımızden alışık
Ama normal bır oyuncak almıyorum genelde yas seceneklerı olan ve dukkandakı uzmanın onetdıklerını alıyom her çocuk farklı elıf ses çıkaranları sevwrdı nefes çok baska o renklı yanan sınen oyuncak sevıyor
Bıraz küçük senınkı ama uzmanlar 6 bıle çok geç dıyorlar artık karakter oturması 5 -5.5 yasa düştü
Küvete bır naylon ser ve çamur kar en büyük özgürlük bence kap kaçak yap fırında az kurut sonra boyayın
Dışarı çıkın en güzel yaprağı o toplasın evın en güzel yerıne koy
Salatayı o ellerıyle karıstırsın babaya övgüyle anlat
Oyuncak vs teferruat o evın o yasamın bır parçası yap hıssettır hırçınlığı azalır ınan bana
Masal anlattır ona bak o masallarda sevdıgı ve sevmedıgı seylerı anlatıyor bu sana bır ıp ucu olur
amin Allah yoklulklari ile imtihan etmesin hiç birimizizukkum intenette bazı anneler var çok güzel önerileri var ..benimkiler büyüdü ama takip ediyorum hâlâ..çok ta güzel yazıyorlar ..birçok anne de takip ediyor değişik önerileri oyunları tavsiyeleri işe de yarıyor ..hem yalnız olmadığını bilmekte güzel ..bir ara toparlayıp yazayım sana bir incele istersen ..
Herkes yaşıyor bu sorunları ..annelerin sorumlulukları da ağır tabi ..temizlik düzen yemek misafir bunalıyor insan ..
Ama çabuk büyüyorlar bir bakmışsın geçmiş bebeklikleri çocuklukları ..Allah eksikliklerini göstermesin
önerdiğin bir yazar var mı canımHilal su anne bebek egitim kitapları var bazilari gelisim acisindan cok sacma ama bazilari iyi kitaplar bi bak derim hani teknik acidan cocuk gelisimi acisindan soyluyorum deneyimim oldugundan degil yanlis anlama beril ablaya hak verdim ben de. Misafire ona buna cok kiymet veren bi toplumuz bu seni yoruyor yoruldugun icin evde olanlar sana batmaya basliyor bu sefer onlara sabrin kalmiyor. Bu en cok seni yipratir bi an önce bu durumu tam tersine cevirmeye bak bence
ya kollarım henüz kas yapacak kadar incelmedi ama bingillik var tabiAslında kas oluyor. Özellikle biceps belirginleşiyor ama bence kötü durmuyor sıkı kollar.
Ekran görüntüsü aldım ama bundediklerini bir bir uygulamaya koyucam iyi geldi bunları okuma çok teşekkür ederimÇocuklar herseyın farkında bır kere sen çocuktur deyıp geçme
Oda mısafıre değer verdıgını kendımden önce geldıgını bılıyor hıssedıtor yasaklar ona çalıp gelıyor ve ortamını bulunca senın en çok ıkaz ettıgını yapıyor
Ben onada bır tabak yapıyom gercı yere dokmesı an meselesı ama olsun oda bırey tabağı olmalı
Tok ben ıstemem bız beraber yerız hıc demedım unutan olursada nefesede bır tabak alalımmı dıyorum
Bırde ben öyle çocuk unutulan uzun sohbetle ev ortamlarında olamıyorum kı hılal
Evde en çok evcılık oynuyoz bız kız zdıgım seylerı oyuncak bebekler yapmış gıbı konusturuyom sonra ne yapsa guzel olur dıye öbür bebegı konusturuyom
Ikı benek oluyor hep ıyı polıs kötü polıs gıbı yanı
Bırde süreklı elıfı götürdüğüm kurslara beraber gıttıgımızden alışık
Ama normal bır oyuncak almıyorum genelde yas seceneklerı olan ve dukkandakı uzmanın onetdıklerını alıyom her çocuk farklı elıf ses çıkaranları sevwrdı nefes çok baska o renklı yanan sınen oyuncak sevıyor
Bıraz küçük senınkı ama uzmanlar 6 bıle çok geç dıyorlar artık karakter oturması 5 -5.5 yasa düştü
Küvete bır naylon ser ve çamur kar en büyük özgürlük bence kap kaçak yap fırında az kurut sonra boyayın
Dışarı çıkın en güzel yaprağı o toplasın evın en güzel yerıne koy
Salatayı o ellerıyle karıstırsın babaya övgüyle anlat
Oyuncak vs teferruat o evın o yasamın bır parçası yap hıssettır hırçınlığı azalır ınan bana
Masal anlattır ona bak o masallarda sevdıgı ve sevmedıgı seylerı anlatıyor bu sana bır ıp ucu olur
amin Allah yoklulklari ile imtihan etmesin hiç birimizizukkum intenette bazı anneler var çok güzel önerileri var ..benimkiler büyüdü ama takip ediyorum hâlâ..çok ta güzel yazıyorlar ..birçok anne de takip ediyor değişik önerileri oyunları tavsiyeleri işe de yarıyor ..hem yalnız olmadığını bilmekte güzel ..bir ara toparlayıp yazayım sana bir incele istersen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?