Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim.

Filtre kahve yaninda tuketilebilecek zararsiz tatli tarifi biliyor musunuz kizlar? Nerde gordugumu hatirlamiyorum ama cok hafif toplar yapmislardi cok az kakaolu falan.
Internet te bade nin sekeri diye bir site var canim. Seker hastasi bade nin annesinin yaptiklari. Kalorisi az diyet urunler. Illa ki olacaksa orda ki tariflere bir bak canim. Ben misafirlerime bile orda ki tariflerden bakip yapiyorum.

Şeyda Coşku’nun önerdiği bir ananas detoksu vardı. Ona bir bak istersen ama biraz katı

Bence guzel menun canim. Ben kahvaltiyi cok severim diye diyetisyenime sormustum. Saglikli seyler tukettikten sonra gunun diger ogunlerinde de kahvalti yapabilecegimi soylemisti.

Çeyrek börek yiyip bırakmışsın valla bravo. Ben yemeye kalıltığım zaman valla koca tavaya girişiyorum :)
Menün ve sporun da gayet iyi bu arada

Baktım canım baya katı sadece meyve gördüm 3. gün lor hindi füme vardı dayanamam heralde ekmeği kesmekle işe başlamalıyım
Ben sadece 1 gün dayanabilmiştim ama yaklaşık 700 gr fark etmişti.
Ekmeği kes ve bir hafta akşam yemeğini erkene al. Bence işe yarar :)

Kizlar menumu yazayim

Sabah 09.30 iki tane ucgen peynir ve 2 yum,1 dilim tb ekmegi.

Ogle:15.30 bir dilim ucgen peynir 1 dilim tb ekmegi

Aksam:19.00 bir kase mercimek corbasi,patlican kebabi bir porsiyon kadar 1 dilim ekmek ve salata.

2 litre su,okula yuruyerek gidip geldim 30 dk yurudum ayrica spor yapmadim hastayim diye

Geçmiş olsun canım. Sporu da iyileşince yaparsın :)
Akşam kaçta yattığını bilmiyorum ama bence akşam yemeğini biraz daha erken yiyebilirsin

Su ucgen peynir biraz yagli bi peynir bunun yerine normal beyaz peynir veya suzme peynir yag acisindan cok daha iyi olur

Tabi sebeplerini belirtmissin canim. Ama cok fazla kh olmus. Hazir salatalardan alip yeseydin daha mi iyi olurdu acaba.
Canim kakaovanilyya katiliyorum. Cumaya kadar sifir ekmek makarna pirinc yap. Yani sadece protein sebze ve az miktarda meyve ye.

Afiyet olsun canim. Bence ceyrek borek 1 dilim ekmek yerine gecebilir. Menun de sporun da gayet guzel.
Bugünkü yediklerim
Sabah 2 kuru kayısı 2 ceviz 2 kk peynir kozlenmis biber
Ara 1 dilim nektarin 1.5 bardak ayran
Aksam 100 gr ızgara sucuk ton balıklı salata 1 kk peynir 3/4 yesil elma
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim. Ins bu menulere cumaya hatta yarina bol eksin olur
Menu de spor da her zamanki gibi super rakip
Sabah
1 dil ekmekle kahvaltılık
1 bardak çay

Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı kadar köfte ve patates karışımı
Salata

Aksam
2 mandalina

Şu 1.5 lt
Spor ütü 45 dakika
Canim afiyet olsun. Aksamin cok az olmus. Ama dayaniyorsan ne mutlu

Masallah diyete yine harfiyen uyulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…