- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Olsun canım hep beraber başaracağız sonra korumadayken ölçülü istediniz her şey yerizElimden geldigince tadina bakip biraktim canim. Icim gitti herkes pizza yedi ben izgara. Ama amac belli
Afiyet olsun canim.ben de yazayim
sabah 10.30
1dilim tb ekmeği
1 kk peynir
çeyrek dilim börek
1 yumurtadan sucuklu yumurta
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
Akşam 17.00
1dilim tb ekmeği
100 gr fırında balık
salata
Su 2litre kadar içmişimdir ve 3 bardak dukan birası spor 35dakika eliptik
Afiyet olsun canim.Bugünkü yediklerim
Sabah 2 kuru kayısı 2 ceviz 2 kk peynir kozlenmis biber
Ara 1 dilim nektarin 1.5 bardak ayran
Aksam 100 gr ızgara sucuk ton balıklı salata 1 kk peynir 3/4 yesil elma
Su 2.5 lt
Internet te bade nin sekeri diye bir site var canim. Seker hastasi bade nin annesinin yaptiklari. Kalorisi az diyet urunler. Illa ki olacaksa orda ki tariflere bir bak canim. Ben misafirlerime bile orda ki tariflerden bakip yapiyorum.Filtre kahve yaninda tuketilebilecek zararsiz tatli tarifi biliyor musunuz kizlar? Nerde gordugumu hatirlamiyorum ama cok hafif toplar yapmislardi cok az kakaolu falan.
Bir dk.hatlari iyice karistirdim aksam yemeginde 2 mandalina yiyen sen misin hilal mi canim.Bu yorum bana canım haklısın 1 bardak ayran içeceğim birazdan yoğunluktan yemedim kahvaltıyla geçiştirdim öğünleri
mandalin yemedim o hilal canım ben günü full kahvaltılık ile kapattım bana söylüyorsun sandım o yüzden hatlar karıştıBir dk.hatlari iyice karistirdim aksam yemeginde 1 mandalin yiyen sen misin hilal mi canim.
Senin menunu gormedim herhalde canim. Bir bakayim onada yorum yaparim.mandalin yemedim o hilal canım ben günü full kahvaltılık ile kapattım o yüzden hatlar karıştı
Şeyda Coşku’nun önerdiği bir ananas detoksu vardı. Ona bir bak istersen ama biraz katıHayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
4 zeytin, 2 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
1 kk peynir, 4 zeytin, 2 yeşil biber, şekersiz çay, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
1 fincan sütlü kahve
Su 2 lt oldu daha içerim.
Spor yapmadım yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum gördüğünüz gibi menüm kahvaltı türü bugün hiç birimiz kalkıp bir şey hazırlamadık .Bu arada bugün sabah yine tartıldım 72.8 kg çıktım haftalardır bu kilolardayım vücut direnç kazandı inmiyor tartı. Önerebileceğiniz detoks varmı ya da şu patates falan duymuştum onlardan mı yapsam
Bence guzel menun canim. Ben kahvaltiyi cok severim diye diyetisyenime sormustum. Saglikli seyler tukettikten sonra gunun diger ogunlerinde de kahvalti yapabilecegimi soylemisti.Hayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
4 zeytin, 2 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
1 kk peynir, 4 zeytin, 2 yeşil biber, şekersiz çay, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
18.00
1 fincan sütlü kahve
Spor yapmadım yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum gördüğünüz gibi menüm kahvaltı türü bugün hiç birimiz kalkıp bir şey hazırlamadık .Bu arada bugün sabah yine tartıldım 72.8 kg çıktım haftalardır bu kilolardayım vücut direnç kazandı inmiyor tartı. Önerebileceğiniz detoks varmı ya da şu patates falan duymuştum onlardan mı yapsam
Çeyrek börek yiyip bırakmışsın valla bravo. Ben yemeye kalıltığım zaman valla koca tavaya girişiyorum :)ben de yazayim
sabah 10.30
1dilim tb ekmeği
1 kk peynir
çeyrek dilim börek
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
Akşam 17.00
1dilim tb ekmeği
100 gr fırında balık
salata
Baktım canım baya katı sadece meyve gördüm 3. gün lor hindi füme vardı dayanamam heralde ekmeği kesmekle işe başlamalıyımŞeyda Coşku’nun önerdiği bir ananas detoksu vardı. Ona bir bak istersen ama biraz katı
Su iki gunluk ayran detoksunu yapsana isteBaktım canım baya katı sadece meyve gördüm 3. gün lor hindi füme vardı dayanamam heralde ekmeği kesmekle işe başlamalıyım
Ben sadece 1 gün dayanabilmiştim ama yaklaşık 700 gr fark etmişti.Baktım canım baya katı sadece meyve gördüm 3. gün lor hindi füme vardı dayanamam heralde ekmeği kesmekle işe başlamalıyım
Geçmiş olsun canım. Sporu da iyileşince yaparsın :)Kizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 iki tane ucgen peynir ve 2 yum,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:15.30 bir dilim ucgen peynir 1 dilim tb ekmegi
Aksam:19.00 bir kase mercimek corbasi,patlican kebabi bir porsiyon kadar 1 dilim ekmek ve salata.
2 litre su,okula yuruyerek gidip geldim 30 dk yurudum ayrica spor yapmadim hastayim diye
Su ucgen peynir biraz yagli bi peynir bunun yerine normal beyaz peynir veya suzme peynir yag acisindan cok daha iyi olurKizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 iki tane ucgen peynir ve 2 yum,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:15.30 bir dilim ucgen peynir 1 dilim tb ekmegi
Aksam:19.00 bir kase mercimek corbasi,patlican kebabi bir porsiyon kadar 1 dilim ekmek ve salata.
2 litre su,okula yuruyerek gidip geldim 30 dk yurudum ayrica spor yapmadim hastayim diye
Tabi sebeplerini belirtmissin canim. Ama cok fazla kh olmus. Hazir salatalardan alip yeseydin daha mi iyi olurdu acaba.Selam herkese.
Sabah filtre kahve 1 muz yarim avokado. Butun gun is yuzunden emniyetteydim ayakustu birkac biskuvi yedim sadece gun boyunca. Eve yeni geldim sayilir acliktan oluyordum, az once 2 tabak yagsiz sade makarna yedim yogurtla hicbir sey yoktu evde, gelirken sebze ve meyve aldim ama pisirmeye usendim yorgunum diye. Su da icemedim hic, ortam musait degildi. Yatana kadar 1.5 litre civari icerim. Gun icinde 3 tane nescafe ictim sekersiz. Bazi gunlerim boyle duzensiz oluyor maalesef, yemek yiyecek ortam olmadigi icin genelde eti formla falan gecistiricem.
Canim kakaovanilyya katiliyorum. Cumaya kadar sifir ekmek makarna pirinc yap. Yani sadece protein sebze ve az miktarda meyve ye.Hayırlı akşamlar kknın fit kızlarıı
Menüm 11.00
14.00
1 avuç kabak çekirdeği
16.30
18.00
1 fincan sütlü kahve
Afiyet olsun canim. Bence ceyrek borek 1 dilim ekmek yerine gecebilir. Menun de sporun da gayet guzel.ben de yazayim
sabah 10.30
1dilim tb ekmeği
1 kk peynir
çeyrek dilim börek
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
Akşam 17.00
1dilim tb ekmeği
100 gr fırında balık
salata
Afiyet olsun canim. Ins bu menulere cumaya hatta yarina bol eksin olurBugünkü yediklerim
Sabah 2 kuru kayısı 2 ceviz 2 kk peynir kozlenmis biber
Ara 1 dilim nektarin 1.5 bardak ayran
Aksam 100 gr ızgara sucuk ton balıklı salata 1 kk peynir 3/4 yesil elma
Su 2.5 lt
Menu de spor da her zamanki gibi super rakipMenum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak süt
Öğlen:
Domatesli yumurta ( 1 domatesi 1 tk yagda pisirip uzerine yumurta kirdim)
1 kk suzme peynir
5 zeytin
1 dilim tt ekmek
Aksam:
1 uskumru ( tavada az yag ile pisirdim)
1 kase yağsız salata
Su: 2lt
Spor: 45 dk leslie
15 dk bolgesel karin
Canim afiyet olsun. Aksamin cok az olmus. Ama dayaniyorsan ne mutluSabah
1 dil ekmekle kahvaltılık
1 bardak çay
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı kadar köfte ve patates karışımı
Salata
Aksam
2 mandalina
Şu 1.5 lt
Spor ütü 45 dakika
Masallah diyete yine harfiyen uyulmusMenum arkadaslar.
Kahvalti
1 dl. Ekmek
30 gr. Paket peynir
1 yumurta
1 bard. Sut
Ara 1 elma
Ogle
Tavuklu mantar y.
Salata
Yogurt
Ara
2 etimek ( kepekli tuzsuz)
1 bard. Ayran
Aksam
Pazi yemegi bulgurlu (yengem sagolsun merak ediyorum diye yapmis getirmis)
Yogurt
Salata
Ara 1 bard. Sut
Su 2.5 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?