- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kh yi mumkun oldugunca minimuma indirdim canim. Yeni diyetim gecen hafta boyunca uygum bakalim. Keske bir omur uysam amacim o.Yeseydin ya bi pizza hamuru ince zaten nolacak
Hahaha en guzeli azicik tadina bakmayinca gozumuzde kaliyor bi lokma bakmak iyidir
Canim ben firinda ypiyorum. Yulaf kuru meyve yumurta ve cok az 1 ck kadar yag karistirip pisiriyorum. Gayet guzel oluyor. Kuru meyveleri kucuk kucuk kesipFiltre kahve yaninda tuketilebilecek zararsiz tatli tarifi biliyor musunuz kizlar? Nerde gordugumu hatirlamiyorum ama cok hafif toplar yapmislardi cok az kakaolu falan.
Himm benim hoca sekliyle ilgili dedi de saatten bahsetmedi. Ama mantikli tabi.Babamin spor hocasi soylemisti bunu sporun cesidini ve saatini arada degistirmek lazim diye
kız ip atliyim ben iyi hatırlattın günde 15 dakika atlasam yeter herhalde yada 20sabah az akşam daha yoğun ama yine de iyi toplam kalori azdır
afiyet olsun canim
aynen canım pazar kahvaltısı
afiyet olsun menü güzel ama 45 dakika ütü spordan sayılmıyor
kız açım aç ben akşamları yemek yemek istemiyorum sonra acıkıyorum zor oluyor şu iciyim olmadı süt bakicam artıkE yine cok az nasil doyuyorsun sen boyle ya :))
Abla çok güzel şeyler yazdınız çok teşekkür ederim ekran görüntüsü aldım sabır için bol bol okuycam bunları ve kendimi daha çok geliştirmek için söylediğin kitapları da alacağımHilal cim senin yavrun elbette ki en guzelini en iyisini istersin yavrun icin. Sabretmenin bazen zor oldugu dogrudur ama anne olarak mecburuz canim. Cunku bir bebek dunyaya sifir dogar herseyi bizden ogrenir bizden gorur yapar. Soyle dusun elinde bir tas var eger onu guzel islersen elmas olur yanlis islerde olmadik bir yerini kirarsan degersiz bir tas olur canim. Evlatlarimiz bizim elmaslarimiz en guzel sekilde ornek olup islememiz lazim. Cunku onlara bir zarar geldiginde en cok biz anneleri yakar.
Yanlis olmus canim pardon. Hilal in menusune yorum yapmissin ben de hilal e yazdim aklimca ama senin yorumunun altina olunca boyle olmus. Ozur...
benim abla mandalina yiyen ekşili ekşili çok güzel gitti soğuk soğuk ama acıktığımi hissediyorum yanlış yaptım 2 gündür bide.bugun uyudu 2 saat ya o yüzden yemek yiyesim yoktuBir dk.hatlari iyice karistirdim aksam yemeginde 2 mandalina yiyen sen misin hilal mi canim.
Haklisin canim.Olsun canım hep beraber başaracağız sonra korumadayken ölçülü istediniz her şey yeriz
Internet te bade nin sekeri diye bir site var canim. Seker hastasi bade nin annesinin yaptiklari. Kalorisi az diyet urunler. Illa ki olacaksa orda ki tariflere bir bak canim. Ben misafirlerime bile orda ki tariflerden bakip yapiyorum.
sana hayranım çok kararlı ve iradelisin harfi harfine uymayı başarıyorsun diyetineMenum arkadaslar.
Kahvalti
1 dl. Ekmek
30 gr. Paket peynir
1 yumurta
1 bard. Sut
Ara 1 elma
Ogle
Tavuklu mantar y.
Salata
Yogurt
Ara
2 etimek ( kepekli tuzsuz)
1 bard. Ayran
Aksam
Pazi yemegi bulgurlu (yengem sagolsun merak ediyorum diye yapmis getirmis)
Yogurt
Salata
Ara 1 bard. Sut
Su 2.5 lt.
tam tersi olsa daha çabuk yol alırsın canımEvet akşam biraz daha kalorili oluyor benim genelde
ben de çok severim kahvaltılık çok sevindim şimdi bu habereBence guzel menun canim. Ben kahvaltiyi cok severim diye diyetisyenime sormustum. Saglikli seyler tukettikten sonra gunun diger ogunlerinde de kahvalti yapabilecegimi soylemisti.
bu sabah tartıda -800 gram gördüm cumadan bu yana o yüzden tuttum kendimiÇeyrek börek yiyip bırakmışsın valla bravo. Ben yemeye kalıltığım zaman valla koca tavaya girişiyorum :)
Menün ve sporun da gayet iyi bu arada
bunlarla nasıl doysun canım tebrikler guzelMenü:
Sabah (9:30)
1/2 bardak yulaf ezmesi
1 bardak süt
1/2 muz
Öğle (13:30)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam (19:00)
Salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 30 dk bölgesel
1 saat tempolu yürüyüş
afiyet olsun hastayken spor yapma zaten canım daha da artırıyormuş hastalığı geçmiş olsun bu aradaKizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 iki tane ucgen peynir ve 2 yum,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:15.30 bir dilim ucgen peynir 1 dilim tb ekmegi
Aksam:19.00 bir kase mercimek corbasi,patlican kebabi bir porsiyon kadar 1 dilim ekmek ve salata.
2 litre su,okula yuruyerek gidip geldim 30 dk yurudum ayrica spor yapmadim hastayim diye
Menu de spor da superMenü:
Sabah (9:30)
1/2 bardak yulaf ezmesi
1 bardak süt
1/2 muz
Öğle (13:30)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Akşam (19:00)
Salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 30 dk bölgesel
1 saat tempolu yürüyüş
diyetisyenim 20 dakika demişti ama ara vererek tabikız ip atliyim ben iyi hatırlattın günde 15 dakika atlasam yeter herhalde yada 20
kız açım aç ben akşamları yemek yemek istemiyorum sonra acıkıyorum zor oluyor şu iciyim olmadı süt bakicam artık
Abla çok güzel şeyler yazdınız çok teşekkür ederim ekran görüntüsü aldım sabır için bol bol okuycam bunları ve kendimi daha çok geliştirmek için söylediğin kitapları da alacağım
benim abla mandalina yiyen ekşili ekşili çok güzel gitti soğuk soğuk ama acıktığımi hissediyorum yanlış yaptım 2 gündür bide.bugun uyudu 2 saat ya o yüzden yemek yiyesim yoktu
Aksamlari kh dusuk bi salata falan yesen aslinda ya da az yagli bi sebze yemegi boyle olmaz ac durarak da kilo verilmiyor ki vucut deli koruyo kendini :)kız ip atliyim ben iyi hatırlattın günde 15 dakika atlasam yeter herhalde yada 20
kız açım aç ben akşamları yemek yemek istemiyorum sonra acıkıyorum zor oluyor şu iciyim olmadı süt bakicam artık
Abla çok güzel şeyler yazdınız çok teşekkür ederim ekran görüntüsü aldım sabır için bol bol okuycam bunları ve kendimi daha çok geliştirmek için söylediğin kitapları da alacağım
benim abla mandalina yiyen ekşili ekşili çok güzel gitti soğuk soğuk ama acıktığımi hissediyorum yanlış yaptım 2 gündür bide.bugun uyudu 2 saat ya o yüzden yemek yiyesim yoktu
Oglene yorum yapacaktim keske salata da yeseydin diye okula gittigini hatirladim canim. Ben cantama salatalik domates yikayip posetin icine aliyorum meyve gibi yiyorumKizlar menumu yazayim
Sabah 09.30 iki tane ucgen peynir ve 2 yum,1 dilim tb ekmegi.
Ogle:15.30 bir dilim ucgen peynir 1 dilim tb ekmegi
Aksam:19.00 bir kase mercimek corbasi,patlican kebabi bir porsiyon kadar 1 dilim ekmek ve salata.
2 litre su,okula yuruyerek gidip geldim 30 dk yurudum ayrica spor yapmadim hastayim diye
Menün gayet dengeli canım. Sporun ise baya yoğun gibi duruyor isminden :)Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. 1 salatalik. 1 domates. Bolca tere. 1 dilim az yagli peynir
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 yemek tabagi az hindistan cevizi yaginda hazirlanmis balik. Bolca salata
Ara: 1 avuc fistik ici. 1 hurma
Aksam: 1 bardak meal drink 100 kalori ( 2 sene once diyetteyken zayiflama merkezinin onerisiyle almistim. Icinde vitamin mineral protein var. Suyla hazirlaniyor. Son kullanma tarihi yaklasti bu ay sonu. Atmaya kiyamadim baya da pahaliydi. O yuzden ictim. Galiba ilerde birkac gun de icerim)
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat power bar ( elimizde agirliklarla squat karin hareketi bacak popo kol)
20 dk eliptik
Sagol canim. Hafta ici pek gidemedim gecen hafta. Ama artik ins 2 gunde 1 gidecegim. Degilse gordum sonucu gecen hafta sadece 100gr gitti.Menün gayet dengeli canım. Sporun ise baya yoğun gibi duruyor isminden :)
Güzel bir gün olmuş
Taam 20 yaparım o zaman bendediyetisyenim 20 dakika demişti ama ara vererek tabi
Yarın bakalım nolcak tartıda yarın dan sonra detoks baslicak yineAksamlari kh dusuk bi salata falan yesen aslinda ya da az yagli bi sebze yemegi boyle olmaz ac durarak da kilo verilmiyor ki vucut deli koruyo kendini :)
sana izne çıkmak yaramadı elifim ya geri dön geriiiÇok mutsuzum ben ya çok yedim.bugün
önce vermem sonra listeye girmem lazım. Çaresiz im sanki...Taam 20 yaparım o zaman bende
Yarın bakalım nolcak tartıda yarın dan sonra detoks baslicak yine
sana izne çıkmak yaramadı elifim ya geri dön geriii
hadi gözün aydın ikna etmişsin sonunda. Hayirlisiyla al kucağına kilo verilir canım benim. Çok sevindim senin adına.Merhaba kızlarım iyi geceler.. haftasonu baya güzel aktif geçmiş.. ben haftasonu tembellik edip buralara uğramıyorum ama iyi ki geçmişi üşenmeyip okudum.. kaptan terlikleri çıkarmış yine.. maşallah.. günde 35dk olayını sevdim kaptan.. ona oyabiliyorum en azından.. her sabah 30dk sporum var.. 5dk da evde kol bacak vs çalışsam kalan 3 günü kurtarıyorum..
Kızlar ben size bişi söylicem bu arada.. ben çocuk yapmaya karar verdim.. daha doğrusu hep istiyordum, burada da bahsetmiştim.. şimdi kocamı ikna ettim gibi.. kaptan benim durumu biliyor :) o nedenle ne olur ne olmaz bilmiyorum ama inşallah hakkımda hayırlısı olur diyorum.. o kiloları nasılsa vereceğim.. hayatım zaten diyet oldu.. 6 yıldır kocamı çocuk konusuna ikna etmeye çalışıyordum.. tamam dediyse beklememin anlamı yok diye düşünüyorum..
içim kıpır kıpır.. psikologum alkali beslenmemi öneriyor.. protein ve yeşillikleri dengeli almamın bu dönemde çok önemi olduğunu söyledi.. yarın sabahtan itibaren her gün 1 haşlanmış yumurtayla başlayacağım.. bakalım..öğlenleri de zaten salatamı yiyordum.. diyetime biraz daha önem göstererek devam edeceğim ve tabi sporuma da.. bakalım zaman ne gösterecek..
Bu arada anne çocuk ilişkisi ile çok güzel konuşmuşsunuz.. sizlerden de öğreneceğim çok şey olacak gibi..
bu kadar yazdık bu saatte ama sanırım berilden korkuyorum :) haftasonu girmedim diye beni topa tutacak diye.. o da bizim için uğraşıyor canım benim.. ben de kendim için hafifletici sebepler sunmaya çalıştım işte :))) beril hafta içi zaten buralardayım annem.. canım..
Menü yazmadin galiba gorseydik gunahlariniÇok mutsuzum ben ya çok yedim.bugün
afiyet olsun canım güzelmiş akşamki içtiğini bilmiyorum ama diyet merkezleri genelde öneriyor öyle şeylerSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. 1 salatalik. 1 domates. Bolca tere. 1 dilim az yagli peynir
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 yemek tabagi az hindistan cevizi yaginda hazirlanmis balik. Bolca salata
Ara: 1 avuc fistik ici. 1 hurma
Aksam: 1 bardak meal drink 100 kalori ( 2 sene once diyetteyken zayiflama merkezinin onerisiyle almistim. Icinde vitamin mineral protein var. Suyla hazirlaniyor. Son kullanma tarihi yaklasti bu ay sonu. Atmaya kiyamadim baya da pahaliydi. O yuzden ictim. Galiba ilerde birkac gun de icerim)
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat power bar ( elimizde agirliklarla squat karin hareketi bacak popo kol)
20 dk eliptik
hadi hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden güzel haberini alırız ben de istiyorum bakalim hangimiz önce hamile kalacak benim ikinci olacak ama kısmetseMerhaba kızlarım iyi geceler.. haftasonu baya güzel aktif geçmiş.. ben haftasonu tembellik edip buralara uğramıyorum ama iyi ki geçmişi üşenmeyip okudum.. kaptan terlikleri çıkarmış yine.. maşallah.. günde 35dk olayını sevdim kaptan.. ona oyabiliyorum en azından.. her sabah 30dk sporum var.. 5dk da evde kol bacak vs çalışsam kalan 3 günü kurtarıyorum..
Kızlar ben size bişi söylicem bu arada.. ben çocuk yapmaya karar verdim.. daha doğrusu hep istiyordum, burada da bahsetmiştim.. şimdi kocamı ikna ettim gibi.. kaptan benim durumu biliyor :) o nedenle ne olur ne olmaz bilmiyorum ama inşallah hakkımda hayırlısı olur diyorum.. o kiloları nasılsa vereceğim.. hayatım zaten diyet oldu.. 6 yıldır kocamı çocuk konusuna ikna etmeye çalışıyordum.. tamam dediyse beklememin anlamı yok diye düşünüyorum..
içim kıpır kıpır.. psikologum alkali beslenmemi öneriyor.. protein ve yeşillikleri dengeli almamın bu dönemde çok önemi olduğunu söyledi.. yarın sabahtan itibaren her gün 1 haşlanmış yumurtayla başlayacağım.. bakalım..öğlenleri de zaten salatamı yiyordum.. diyetime biraz daha önem göstererek devam edeceğim ve tabi sporuma da.. bakalım zaman ne gösterecek..
Bu arada anne çocuk ilişkisi ile çok güzel konuşmuşsunuz.. sizlerden de öğreneceğim çok şey olacak gibi..
bu kadar yazdık bu saatte ama sanırım berilden korkuyorum :) haftasonu girmedim diye beni topa tutacak diye.. o da bizim için uğraşıyor canım benim.. ben de kendim için hafifletici sebepler sunmaya çalıştım işte :))) beril hafta içi zaten buralardayım annem.. canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?