Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su ucgen peynir biraz yagli bi peynir bunun yerine normal beyaz peynir veya suzme peynir yag acisindan cok daha iyi olur
Haklisin canim,normalde yemiyorum ama dun pratik olsun diye cikarip yedim,baska peynirde vardi ama eksi diye yiyemedim daha dikkat ederim bundan sonra

Cok guzel menun afiyet olsun,masallah o kadar suyu nasil iciyorsun ben icemiyorumda

önce vermem sonra listeye girmem lazım. Çaresiz im sanki...

hadi gözün aydın ikna etmişsin sonunda. Hayirlisiyla al kucağına kilo verilir canım benim. Çok sevindim senin adına.
Bu hafta verebilirsin Elif sonra yeniden listehadi bakalım

Ay inşallah çok sevindim zayıflayıp güzel haberlerini de okuruz inşallah hadi bakalım

Yanında buğday ekmeği arası beyaz peynir domates rokalı falan sandviç yapsan akşamdan olur aslında ..akşamdan biraz hazırlık yapmak lazım ..1 elma 1 ayran yada leblebi ..bugün plan yapmalı ..fitre kahve badem beni çok tok tutuyor

Cok kahve ictigim hala uyuyamadım ve açım

A. Çoruhlu der ki kahve içtiği için uyuyamayan kişinin mitakondrileri doğru beslenmemiştir. o nedenle görevini iyi yapmıyordur..

beslenmemize dikkat etmemiz lazım.. yeşilliği arttırmaya çalış.

ayy hayırlısı olsun ikimiz içinde.. bana yol arkadaşı olursun..

günaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
fark eksi 1 kilo çok mutlu oldum nasıl oldu anlamadım ama

vay be tebrik ediyorum.. ne güzel ya.. ben öyle bir kilo vermeyeli çok zaman oldu..

Menü yazmadin galiba gorseydik gunahlarini
kaç gündür yazmıyorum farkeden de yok zaten motivasyonum yerlerde.

günaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
fark eksi 1 kilo çok mutlu oldum nasıl oldu anlamadım ama
Çok güzel canim Tebrikler.

Bu hafta verebilirsin Elif sonra yeniden listehadi bakalım
inşallah Yeliz dün yeme konusunu kapattım.

Ve beklenen son dünkü çok yeme sonucu midem ve beynim ortak bir çalışmayla vücuduma yüklediğim fazla yemegi ne yazikki istifra yoluyla geri puskurttuler sabaha kadar çıkardım kızlar her tarafım titriyor hala midem bulaniyor kendimi çok kötü hissediyorum.

bu kadar çok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.

Buda bana kapak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…