Haklisin canim,normalde yemiyorum ama dun pratik olsun diye cikarip yedim,baska peynirde vardi ama eksi diye yiyemedim daha dikkat ederim bundan sonraSu ucgen peynir biraz yagli bi peynir bunun yerine normal beyaz peynir veya suzme peynir yag acisindan cok daha iyi olur
Evet canim okula gidince oyle olduOglene yorum yapacaktim keske salata da yeseydin diye okula gittigini hatirladim canim. Ben cantama salatalik domates yikayip posetin icine aliyorum meyve gibi yiyorum
Cok guzel menun afiyet olsun,masallah o kadar suyu nasil iciyorsun ben icemiyorumdaSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 2 haslanmis yumurta. 1 salatalik. 1 domates. Bolca tere. 1 dilim az yagli peynir
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 1 yemek tabagi az hindistan cevizi yaginda hazirlanmis balik. Bolca salata
Ara: 1 avuc fistik ici. 1 hurma
Aksam: 1 bardak meal drink 100 kalori ( 2 sene once diyetteyken zayiflama merkezinin onerisiyle almistim. Icinde vitamin mineral protein var. Suyla hazirlaniyor. Son kullanma tarihi yaklasti bu ay sonu. Atmaya kiyamadim baya da pahaliydi. O yuzden ictim. Galiba ilerde birkac gun de icerim)
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat power bar ( elimizde agirliklarla squat karin hareketi bacak popo kol)
20 dk eliptik
Mukemmel canim tebriklergünaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
fark eksi 1 kilo çok mutlu oldum nasıl oldu anlamadım ama
Ben de öyleCok kahve ictigim hala uyuyamadım ve açım
Süpersingünaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
Bu hafta verebilirsin Elifönce vermem sonra listeye girmem lazım. Çaresiz im sanki...
hadi gözün aydın ikna etmişsin sonunda. Hayirlisiyla al kucağına kilo verilir canım benim. Çok sevindim senin adına.
Ay inşallah çok sevindimMerhaba kızlarım iyi geceler.. haftasonu baya güzel aktif geçmiş.. ben haftasonu tembellik edip buralara uğramıyorum ama iyi ki geçmişi üşenmeyip okudum.. kaptan terlikleri çıkarmış yine.. maşallah.. günde 35dk olayını sevdim kaptan.. ona oyabiliyorum en azından.. her sabah 30dk sporum var.. 5dk da evde kol bacak vs çalışsam kalan 3 günü kurtarıyorum..
Kızlar ben size bişi söylicem bu arada.. ben çocuk yapmaya karar verdim.. daha doğrusu hep istiyordum, burada da bahsetmiştim.. şimdi kocamı ikna ettim gibi.. kaptan benim durumu biliyor :) o nedenle ne olur ne olmaz bilmiyorum ama inşallah hakkımda hayırlısı olur diyorum.. o kiloları nasılsa vereceğim.. hayatım zaten diyet oldu.. 6 yıldır kocamı çocuk konusuna ikna etmeye çalışıyordum.. tamam dediyse beklememin anlamı yok diye düşünüyorum..
içim kıpır kıpır.. psikologum alkali beslenmemi öneriyor.. protein ve yeşillikleri dengeli almamın bu dönemde çok önemi olduğunu söyledi.. yarın sabahtan itibaren her gün 1 haşlanmış yumurtayla başlayacağım.. bakalım..öğlenleri de zaten salatamı yiyordum.. diyetime biraz daha önem göstererek devam edeceğim ve tabi sporuma da.. bakalım zaman ne gösterecek..
Bu arada anne çocuk ilişkisi ile çok güzel konuşmuşsunuz.. sizlerden de öğreneceğim çok şey olacak gibi..
bu kadar yazdık bu saatte ama sanırım berilden korkuyorum :) haftasonu girmedim diye beni topa tutacak diye.. o da bizim için uğraşıyor canım benim.. ben de kendim için hafifletici sebepler sunmaya çalıştım işte :))) beril hafta içi zaten buralardayım annem.. canım..
Yanında buğday ekmeği arası beyaz peynir domates rokalı falan sandviç yapsan akşamdan olur aslında ..akşamdan biraz hazırlık yapmak lazım ..1 elma 1 ayran yada leblebi ..bugün plan yapmalı ..fitre kahve badem beni çok tok tutuyorSelam herkese.
Sabah filtre kahve 1 muz yarim avokado. Butun gun is yuzunden emniyetteydim ayakustu birkac biskuvi yedim sadece gun boyunca. Eve yeni geldim sayilir acliktan oluyordum, az once 2 tabak yagsiz sade makarna yedim yogurtla hicbir sey yoktu evde, gelirken sebze ve meyve aldim ama pisirmeye usendim yorgunum diye. Su da icemedim hic, ortam musait degildi. Yatana kadar 1.5 litre civari icerim. Gun icinde 3 tane nescafe ictim sekersiz. Bazi gunlerim boyle duzensiz oluyor maalesef, yemek yiyecek ortam olmadigi icin genelde eti formla falan gecistiricem.
Ilk defa duyuyorum bunu:)Ben de öyleaç kalkmak sağlık belirtisiymiş diye duymuştum öyle teselli oluyorum
Cok kahve ictigim hala uyuyamadım ve açım
afiyet olsun canım güzelmiş akşamki içtiğini bilmiyorum ama diyet merkezleri genelde öneriyor öyle şeyler
hadi hayırlısı olsun inşallah çok beklemeden güzel haberini alırız ben de istiyorum bakalim hangimiz önce hamile kalacak benim ikinci olacak ama kısmetse
günaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
kaç gündür yazmıyorum farkeden de yok zaten motivasyonum yerlerde.Menü yazmadin galiba gorseydik gunahlarini
Çok güzel canim Tebrikler.günaydın kızlar pazartesi kilo bildirimi
cuma 71.2
bugün 70.2
inşallah Yeliz dün yeme konusunu kapattım.Bu hafta verebilirsin Elifsonra yeniden liste hadi bakalım
Kılo verenlerı tebrık etmekle beraber kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?