Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa çok geçmiş olsun.. naaptın kızım sen kendine.. nasıl birşey yedin ki bu hale gelebildin? zehirlenmiş olmayasın..

aaa çok geçmiş olsun.. naaptın kızım sen kendine.. nasıl birşey yedin ki bu hale gelebildin? zehirlenmiş olmayasın..
Sevil im herkes sağlam zehirlenme meselesi degil. Birkac gundur moralim bozuk sanırım onun etkisiyle oldu gerçekten çok yedim.

herkese günaydın. Hastayım çok hastayım +300 geldim az bile gelmiş saçma sapan şeyler yedim. yalnız her cumartesi günleri biraz geç tartılı yom sabahları mesela bu cumartesi 55.6 geldim sabahları işe gitmeden önce tartılıyom genelde cumartesi hariç diğer günler ve cumartesi günü ciddi fark var ya normalde her sabah 7 de tartılıyom cumartesi 7:45 de tartılıyom aman öyle işte.

inşAllah canım her hafta 0.5-1 arası versem çok mutlu olurum

Sevil im herkes sağlam zehirlenme meselesi degil. Birkac gundur moralim bozuk sanırım onun etkisiyle oldu gerçekten çok yedim.

hay allah yaa.. başkasına üzülüp sıkılıp tüm stresimizi neden kendi bedenimizden çıkarıyoruz ki biz.. aynı ben de öyleyim.. en azından elim abur cubura gidecekse bile sağlıklı olana gitsin diye uğraşıyorum.. mesela dün canım inanılmaz tatlı çekiyordu, alışveriş merkezine girip hurma aldım :) bi güzel yedim 3 tane.. ne yapayım.. eskiden olsa kare çikolata gömerdim kesin..
şimdi hurmacıklar en yakın arkadaşım.. :)

kaç kere tartıldın sen yahu :)

HER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadım

biraz hergün tartılmaktan uzaklaşsan mı acaba??

hergün aynı saatte aynı şekilde mi tartılıyorsun?

HER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadım
cumartesi geç tartıldığın için olabilir mi canım bende öyle oluyo geç tartılınca 200-300 gr daha az çıkıyorum

Çok güzel düşünmüşsün gerçekten
Yiyorsak en azından sağlıklı yiyelim diyorum bende ..
Haftaya eksi başlayan arkadaşları tebrik ediyorum
Stres kaynaklı yemekten kurtulmanın çaresi spor galiba ..spor yaptıkça tatlı yemek istemiyorsun emeklerine kıyamıyorsun galiba ..
Tatlı olarak burda kuru kayısının arasına kakao döküp yediklerini gördüm fena da olmadı gibi ..

Neyse Cuma'ya var daha ..haftasonu kaçamak çok oluyor gerçekten ..
canım benim motive sorunum var gerçekten motive olamıyorum ya gaza gelemiyorum. iki haftadır hastayım spor yapamıyorum bu hafta ara öğündeki kuruyemişi kaldırdım birde öyle deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…