- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kakao bende de tokluk yapiyor canim. Artik sicak suya veya sute karistirip icecem tabi balik yemedigim gunler. Ve beni balik da cok tok tutuyor.Çok güzel düşünmüşsün gerçekten
Yiyorsak en azından sağlıklı yiyelim diyorum bende ..
Haftaya eksi başlayan arkadaşları tebrik ediyorum
Stres kaynaklı yemekten kurtulmanın çaresi spor galiba ..spor yaptıkça tatlı yemek istemiyorsun emeklerine kıyamıyorsun galiba ..
Tatlı olarak burda kuru kayısının arasına kakao döküp yediklerini gördüm fena da olmadı gibi ..
Rakip atakta. Tebrikler canim.Ay ben bildirimi unuttum :)) tartildim kahvalti yaptim attim kendimi disari hazir hava güzelken açık havada spor yaptim bugün :)
Cuma:61.3
Pazartesi: 61.0
-300 gr
Ancak bitirdim gecmisi canim. Kizim da hasta bugun ise gitmedim evdeyiz. Birazdan yazarim@DeryaOnDiet ve @berilceee kilo bildirimlerinizi göremedim sanki ben mi göremedim acaba telde oluyor bazen öyle sayfa tam yuklenmiyor
Gec kalkinca (yani aslında biraz yatakta oyalanip biraz evde dolasmaya vaktim varsa) ben de daha hafif cikiyorum.HER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadım
iyi fikirmiş. Ben küçükken caytabaginda kakaoyla sekeri karıştirip yerdim. Aklima o geldiÇok güzel düşünmüşsün gerçekten
Yiyorsak en azından sağlıklı yiyelim diyorum bende ..
Haftaya eksi başlayan arkadaşları tebrik ediyorum
Stres kaynaklı yemekten kurtulmanın çaresi spor galiba ..spor yaptıkça tatlı yemek istemiyorsun emeklerine kıyamıyorsun galiba ..
Tatlı olarak burda kuru kayısının arasına kakao döküp yediklerini gördüm fena da olmadı gibi ..
Dayanamıyorum ki benn. Her sabah ve her gece tartiliyorum. Bazen de spordan hemen sonrA. Hep tartı ustundeyim yani :))Cok gecmis olsun canim. Surekli tartilma bak ben gecen hafta oyle yaptim stres oldum sonra. O da kilo yapar. Pazartesi ve cumabirer kere kafi.
Şeyda Coşkun u pek tutmuyorlar. Herhangi bir eğitimi yokmuş yasam koçluğu diyet vs.konusundaŞeyda Coşku’nun önerdiği bir ananas detoksu vardı. Ona bir bak istersen ama biraz katı
Ayy ne kotu fikraymis insallah tarti ustune cikip gulecegimiz gunler yakin.Dayanamıyorum ki benn. Her sabah ve her gece tartiliyorum. Bazen de spordan hemen sonrA. Hep tartı ustundeyim yani :))
Bi fikra var duydunuz mu bilmem=
iki kardes kendi aralarinda konusuyorlarmis. Küçük olan tartıyı gösterip, sakın bunun üstüne çıkma. Annem ne zaman çıksa ağlıyor demiş
Şeyda Coşkun u pek tutmuyorlar. Herhangi bir eğitimi yokmuş yasam koçluğu diyet vs.konusunda
ayyy sabah akşam tartılıyom mal gibiCok gecmis olsun canim. Surekli tartilma bak ben gecen hafta oyle yaptim stres oldum sonra. O da kilo yapar. Pazartesi ve cumabirer kere kafi.
Ay gelsin artik daha 61 gelemedi gitti arada direnc oluyo 66yi da kiramamistim boyle bakalm nasil olacaktebrikler canım geliyor 50li kilolar
Sana da tebrikler rakip 200 vermissin sen de :))Rakip atakta. Tebrikler canim.
Sagol fistik rakibimAy gelsin artik daha 61 gelemedi gitti arada direnc oluyo 66yi da kiramamistim boyle bakalm nasil olacak
Sana da tebrikler rakip 200 vermissin sen de :))
Ins cumaya kadar mutlu olsursun kapitaniim
Canim ben zayiflama merkezine giderken onermislerdi. 5 dakika 6 temposunda yuruyus 2 dakika 7 veya mumkunse ustu hafif kosu. Dusuk interval olarak geciyormus. Bende ise yaramisti. Ve nabzinin surekli 122 ile 145 arasi olmasi lazim demislerdi bana.
Cook gecmis olsun canim. Aslinda guzel birsey midenin kabul etmemesi. Ben hep yemeyi saat en gec 18da bitiririm degilse fark etmiyor ne yersem midem bulaniyor.
hadi inşallah canım haftasonu için eksi 200 gr güzelSlm kizlar
Cuma: 69.2
Bugun:69
Fark: -200 gr
Cook mutluyum ins cumaya 68leri gorurum.
aynen canım tatilde diyet olmuyor hoşgeldin bu arada kaldigin yerden devam çok iyi bir şey demekki kafanda bitirmişsin bu kilo işiniMerhabaaaa
Ben geldiiiim
Dün gece geldikk tatildennn. Cok güzeldi. Hava hep güzel olmasada degerlendirdik.
Dün adaya gittik kuzey almanyanin. Orada 20 bin adim atmisim artik ölüyodum
Tabiki rejim yapilmiyormus. Okadar azimli gitmeme ragmen gercekten rejimli tatil tatil olmuyor. Ne tuhaf birsey sanki bogaz icin yaratilmisiz
Tartildim 112.4 gösterdi.
10 günde 1.2kg almisim.
Gecen cuma da bildirim yapamadim.
110.5 idim 2 hafta öncee. Insallah cumaya arti gider.
Bugün tam gaz devam insallahh.
Cok isim var. Camasirlari hallediyorum.
Ve insallah bu aksam o istedigim eliptik alete bakmaya gidicem. Bu hafta icinde basluyorumm. Dua edin begeniyimm.
Insallah tam gaz devamm. 1 hafta kacamaktan sonra tekrar baslayabiliyorsammm bilinki bu hayatkm boyunca rekor olacak. Biraktimmi tam birakanlardanim cünküü. Allah korusunnn.
Burayi cokkk özledimm
Beni özledinizmi
Bana özet gecin neler kacirdimmm
100 sayfayi mümkün degil okuyamam
haydi ben ise koyulayim
Günaydın kızlar
Takma diyemem ama bankalar üzmesine izin verme kendini düşün çocuklarını düşün gerçi kelin ilacı misali işte...geçmiş olsun canım.
abur cubur yemedim ama yemeği abarttim cırkını çıkardım. Hurma candir. Üzülüyor insan elinde olmadan napalım işte hayat.
daha iyiyim canımcım. İnşallah yeme konusu dün kapandı
hayat işte herseyi takıyor uz kafaya.
Degil mi insan alisiyor zamanla. Masallah senin yaptigin da cok iyiymis3-2-1 kuralı var.. ben de bir spor dergisinde okumuştum.. 30sn 5 hızda, 20sn 7 hızda, 10sn 9 hız şeklinde 5 dakika yapıyorsun, 2dk yavaş tempoda dinleniyorsun, böyle 3 set yapmanı istiyorlar.. kısa sürede etkili antreman oluyor.. ben de her sabah öyle yapmaya çalışıyorum.. eskiden 1dk zor koşar soluk soluğa kalırdım, şimdi 5dk yı zorlayabiliyorum..
Sagol canimhadi inşallah canım haftasonu için eksi 200 gr güzel
aynen canım tatilde diyet olmuyor hoşgeldin bu arada kaldigin yerden devam çok iyi bir şey demekki kafanda bitirmişsin bu kilo işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?