Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kakao bende de tokluk yapiyor canim. Artik sicak suya veya sute karistirip icecem tabi balik yemedigim gunler. Ve beni balik da cok tok tutuyor.

HER SABAH TARTILIYOM BEN AMA BİRTEK CUMARTESİ GÜNLERİ 55 KÜSÜR GELİYOM mesela cuma günü 56.2 geldim cumartesi 55.6 geldim bugün 56.5 geldim kaç kiloyum neyim anlamadım
Gec kalkinca (yani aslında biraz yatakta oyalanip biraz evde dolasmaya vaktim varsa) ben de daha hafif cikiyorum.

iyi fikirmiş. Ben küçükken caytabaginda kakaoyla sekeri karıştirip yerdim. Aklima o geldi. Deniyeyim yani ben şu kakao+kayisiyi

Merhabaaaa
Ben geldiiiim

Dün gece geldikk tatildennn. Cok güzeldi. Hava hep güzel olmasada degerlendirdik.
Dün adaya gittik kuzey almanyanin. Orada 20 bin adim atmisim artik ölüyodum

Tabiki rejim yapilmiyormus. Okadar azimli gitmeme ragmen gercekten rejimli tatil tatil olmuyor. Ne tuhaf birsey sanki bogaz icin yaratilmisiz

Tartildim 112.4 gösterdi.
10 günde 1.2kg almisim.
Gecen cuma da bildirim yapamadim.
110.5 idim 2 hafta öncee. Insallah cumaya arti gider.
Bugün tam gaz devam insallahh.

Cok isim var. Camasirlari hallediyorum.
Ve insallah bu aksam o istedigim eliptik alete bakmaya gidicem. Bu hafta icinde basluyorumm. Dua edin begeniyimm.
Insallah tam gaz devamm. 1 hafta kacamaktan sonra tekrar baslayabiliyorsammm bilinki bu hayatkm boyunca rekor olacak. Biraktimmi tam birakanlardanim cünküü. Allah korusunnn.

Burayi cokkk özledimm
Beni özledinizmi

Bana özet gecin neler kacirdimmm
100 sayfayi mümkün degil okuyamam

haydi ben ise koyulayim

Cok gecmis olsun canim. Surekli tartilma bak ben gecen hafta oyle yaptim stres oldum sonra. O da kilo yapar. Pazartesi ve cumabirer kere kafi.
Dayanamıyorum ki benn. Her sabah ve her gece tartiliyorum. Bazen de spordan hemen sonrA. Hep tartı ustundeyim yani :))
Bi fikra var duydunuz mu bilmem=

iki kardes kendi aralarinda konusuyorlarmis. Küçük olan tartıyı gösterip, sakın bunun üstüne çıkma. Annem ne zaman çıksa ağlıyor demiş

Ayy ne kotu fikraymis insallah tarti ustune cikip gulecegimiz gunler yakin.

Şeyda Coşkun u pek tutmuyorlar. Herhangi bir eğitimi yokmuş yasam koçluğu diyet vs.konusunda

Evet seyda coskunun yeterli egitimi yok. Benim eski erkek arkadasim zayiflamisti onunla, diyet listesini yaninda calisan doktor hazirliyor sanirim. Konsept az yemek ve cok uzun yuruyus. Mesaj atiyordu surekli yuruyusu yaptin mi diye ve kilosunu soruyordu, veremedigi zaman kiziyordu, 8-10 km yurudukleri oluyordu. Kisa surede cok zayiflamisti

3-2-1 kuralı var.. ben de bir spor dergisinde okumuştum.. 30sn 5 hızda, 20sn 7 hızda, 10sn 9 hız şeklinde 5 dakika yapıyorsun, 2dk yavaş tempoda dinleniyorsun, böyle 3 set yapmanı istiyorlar.. kısa sürede etkili antreman oluyor.. ben de her sabah öyle yapmaya çalışıyorum.. eskiden 1dk zor koşar soluk soluğa kalırdım, şimdi 5dk yı zorlayabiliyorum..

Slm kizlar
Cuma: 69.2
Bugun:69
Fark: -200 gr
Cook mutluyum ins cumaya 68leri gorurum.
hadi inşallah canım haftasonu için eksi 200 gr güzel

aynen canım tatilde diyet olmuyor hoşgeldin bu arada kaldigin yerden devam çok iyi bir şey demekki kafanda bitirmişsin bu kilo işini

Günaydın kızlar

Takma diyemem ama bankalar üzmesine izin verme kendini düşün çocuklarını düşün gerçi kelin ilacı misali işte...

Degil mi insan alisiyor zamanla. Masallah senin yaptigin da cok iyiymis
hadi inşallah canım haftasonu için eksi 200 gr güzel

aynen canım tatilde diyet olmuyor hoşgeldin bu arada kaldigin yerden devam çok iyi bir şey demekki kafanda bitirmişsin bu kilo işini
Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…