- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Şu anki kilom belirsiz 80 e doğru ilerliyordu en son, cuma bildirsem olmazmıŞu anki kilonu not alayım ben ..bir de hedef kilonu
Cuma'ları da düzenli bildirim yaparsın bizler gibitartı günü
Olur olur problem değil ..Şu anki kilom belirsiz 80 e doğru ilerliyordu en son, cuma bildirsem olmazmı
Şimdilik 69,9 hedef kilomOlur olur problem değil ..hedef kilon nedir peki?
Hoşgeldin boyun kaç onu da alalımTanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı
Evet tam zamanında gelmişsinTanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı
Teşekkür ederim :)Kendini tanıtırsın canım ?bizim hatunlarla da zamanla tanışırsın zaten ..profil resmin çok güzelmiş ..beğendimbilmiyorum daha önce yarıştın mı ?kaptanımız berilceee dir.gelince tanışırsın ..Burda 11 takım yarışıyor birbiriyle ..sen deneme süresindesin şimdi ..o en az 2 hafta ..eğer kilo vermeye başlayıp yeterli katılımda görüldüyse o zaman listeye giriliyor ..
Zamanla öğrenirsin zaten ..hayatı da paylaşılarak zayıflıyoruz işte
Hadi hayırlı olsunTeşekkür ederim :)
10 yıllık KK okuyucu üyesiyim, arada girer okur çıkardım, ilk kez yarışıyor ve ilk kez yazarak katılıyorum:)
Hoşbuldum sağolHoşgeldin boyun kaç onu da alalım
Zaten alacağım karşıma konuşacağım bu akşam onunlaEvet tam zamanında gelmişsinbu ara herkes aynı yaktı bizi aşureler
Ama bir dur demek lazım artık iyi yapmışsın
Herkes uzun vallaHoşbuldum sağol
Boyum 1,73
Hmmm spor da yapmalıyım değil miAkşamları menülerimizi yazıyoruz ..içtiğimiz su miktarını ..yaptığımız sporu ..birbirimize yorum yapıyoruz ..spor yapanlara imrenerek bakıp gaza geliyoruz..motivasyon önemli sonuçta
Deneme bir ikiÇoklu alıntı için basıyorsun istediğin mesajlara ..cevapla bölümünde alıntıları ekle var oraya basıyorsun ..aralarına yazabiliyorsun ..zamanla alışırsın iyice zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?