- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Gel canım zayıflamak isteyen herkese kapımız açıkYeni üye alıyor musunuz hanımlar
İlk sayfada kurallarımız var ..onları oku ilk önce istersen ..sonra da kendini tanıtarak başlayabilirsinYeni üye alıyor musunuz hanımlar
Tamam bu Cuma tartılırsın yine67.1 ciktim. Cuma tartilmadigim icin ne kadar fark var bilmiyorum
Ben bakayım hemenKızlar ben nasıl öğrenebilirim cuma ki kilomu yaaa
Cuma 79,6 imiş kilonKızlar ben nasıl öğrenebilirim cuma ki kilomu yaaa
Selam kizlar
Cuma 74
Bugun 73.6
Fark 400 gr
Ay ben bildirimi unuttum :)) tartildim kahvalti yaptim attim kendimi disari hazir hava güzelken açık havada spor yaptim bugün :)
Cuma:61.3
Pazartesi: 61.0
-300 gr
Slm kizlar
Cuma: 69.2
Bugun:69
Fark: -200 gr
Cook mutluyum ins cumaya 68leri gorurum.
Yeşil elma tarçınlı hemi de benim favorimdirayy ben de acıktım elma kemiriyorum ara öğün niyetine
Yeşil elma tarçınlı hemi de benim favorimdirbir de badem
Tek salata acıktırıyor beni de peynir ,ton balıklı ,tavuklu bayağı tok tutuyor amaöğlen peynirli salata yedim, yanına bir tane yuvarlak ekmek yedim kepekli.
1 tane yuvarlak ekmek 2 dilimmiş canım yarısını yesen daha iyi sankiöğlen peynirli salata yedim, yanına bir tane yuvarlak ekmek yedim kepekli.
Kızlar kuru yemişi çok seviyorum napsam bilmiyorum ara öğünde şimdi 1 avuç leblebi 2 badem 1 fındık yedim çok mu oldu sizce sabahta 2 badem yemiştim
O zaman cuma kilo bidiriyorumGel canım zayıflamak isteyen herkese kapımız açık
10 tane yiyorum ben badem bazen ..leblebi yarım çay bardağı vermişti doktorKızlar kuru yemişi çok seviyorum napsam bilmiyorum ara öğünde şimdi 1 avuç leblebi 2 badem 1 fındık yedim çok mu oldu sizce sabahta 2 badem yemiştim
Şu anki kilonu not alayım ben ..bir de hedef kilonuO zaman cuma kilo bidiriyorum
Menü paylaşıyorum
Sohbete katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?