Sen iyisin bence, adile naşit formunda arkadaşım var benim, yaşlandığımızda sen kambur ve kırışık olacaksın ben dik ve gergin diye dalga geçiyor hep benimleHerkes uzun vallaben 162 ..
Uzun boy iyidir ama göstermez kiloları bence
Zaten bir sen bir ben kısayız :) 50 li kilo söyleyince o yüzden zayıf sanıyorlar bizi oysaki 180 boyu olup 73 kilo olan kişi bizimle aynı durumdaHerkes uzun vallaben 162 ..
Evet boy avantaj gerçekten ..birde spor yapanlar daha da ince gözüküyor gerçekten ..çok fark oluyorZaten bir sen bir ben kısayız :) 50 li kilo söyleyince o yüzden zayıf sanıyorlar bizi oysaki 180 boyu olup 73 kilo olan kişi bizimle aynı durumda
benim en sevdiğim şey ama tutucam kendimi kuruyemiştede akşam çok hafif yiyeceğimbaşka ne yedin yavrum.. :) 100gr leblebi kaç kalori acabağ?
o zaman yenebilir sanki10 tane yiyorum ben badem bazen ..leblebi yarım çay bardağı vermişti doktor
çok değilmiş sanki tabi bi kabak ıspanak değil ama kuru yemişlerin içinde çok değilmiş268 kalori diyor..
Oh ne guzel afiyet olsun canim.Kızlar koşturmaca yoğunum bugün ..yanıma sandviç koymuştum ..tam buğday ekmeği peynir yeşillikli ..öğlen onu yedim ..
birde ben kısayımZaten bir sen bir ben kısayız :) 50 li kilo söyleyince o yüzden zayıf sanıyorlar bizi oysaki 180 boyu olup 73 kilo olan kişi bizimle aynı durumda
Aynen canim. SagolHepinizi tebrik ederimeriyorsunuz ne güzel
Bence gayet guzel afiyet olsun canim.öğlen peynirli salata yedim, yanına bir tane yuvarlak ekmek yedim kepekli.
Bence cok degil canim.Kızlar kuru yemişi çok seviyorum napsam bilmiyorum ara öğünde şimdi 1 avuç leblebi 2 badem 1 fındık yedim çok mu oldu sizce sabahta 2 badem yemiştim
Ayyy ben çok istiyorum ama denedim 1 km ancak koştumBugünden itibaren kızlar en nefret ettiğim şeye başlamaya karar verdim. Koşuya. Bakalım ne kadar dayanabileceğim :)
Slm canli hos geldin dunyamizaTanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı
Masallah boyun uzunmusHoşbuldum sağol
Boyum 1,73
Ben de çok fazla yürüyorum genelde ama artık bunu bir adım daha ileriye taşımaya karar verdim. Parkta koşan insanlar iyice bir motivasyon oldu bana :)Ayyy ben çok istiyorum ama denedim 1 km ancak koştumheyecan yaptım sanki
Ama hızlı yürüyorum bayağı artık ama koşmak süper bence
Ben de farkli sayilmam Yelizcim 165.Herkes uzun vallaben 162 ..
Duzenli kosan arkadaslarim cok guzel zayifliyor hep canim. Desene o zaman senin de kara gorundu. Hedefe hizla varacaksinBugünden itibaren kızlar en nefret ettiğim şeye başlamaya karar verdim. Koşuya. Bakalım ne kadar dayanabileceğim :)
Oyle ya burda da heryerde ki bu havada suanda 6 7 derece civari herkes kosuyor. Gerci kisin eksilerde bile kosuyorlarBen de çok fazla yürüyorum genelde ama artık bunu bir adım daha ileriye taşımaya karar verdim. Parkta koşan insanlar iyice bir motivasyon oldu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?