Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkes uzun valla ben 162 ..
Uzun boy iyidir ama göstermez kiloları bence
Sen iyisin bence, adile naşit formunda arkadaşım var benim, yaşlandığımızda sen kambur ve kırışık olacaksın ben dik ve gergin diye dalga geçiyor hep benimle

Hepinizi tebrik ederim eriyorsunuz ne güzel
Aynen canim. Sagol
öğlen peynirli salata yedim, yanına bir tane yuvarlak ekmek yedim kepekli.
Bence gayet guzel afiyet olsun canim.
Kızlar kuru yemişi çok seviyorum napsam bilmiyorum ara öğünde şimdi 1 avuç leblebi 2 badem 1 fındık yedim çok mu oldu sizce sabahta 2 badem yemiştim
Bence cok degil canim.

Bugünden itibaren kızlar en nefret ettiğim şeye başlamaya karar verdim. Koşuya. Bakalım ne kadar dayanabileceğim :)
Ayyy ben çok istiyorum ama denedim 1 km ancak koştum heyecan yaptım sanki
Ama hızlı yürüyorum bayağı artık ama koşmak süper bence

Tanıtıma geçeyim hemen
41 yaş 80 e yakın kilo
2 kız annesi
Kamuda görevli
Kışın gelmesiyle iştahı açılmış
Acilen tedbir almak isteyen canlı
Slm canli hos geldin dunyamiza masallah canim saglikli uzun omurluri olsun kizlarinin. Ben de Derya 32 yasindayim 14 aylik kizim var ozel bankada calisiyorum. Ins kisa surede verirsin kilolari.

Ayyy ben çok istiyorum ama denedim 1 km ancak koştum heyecan yaptım sanki
Ama hızlı yürüyorum bayağı artık ama koşmak süper bence
Ben de çok fazla yürüyorum genelde ama artık bunu bir adım daha ileriye taşımaya karar verdim. Parkta koşan insanlar iyice bir motivasyon oldu bana :)

Ben de çok fazla yürüyorum genelde ama artık bunu bir adım daha ileriye taşımaya karar verdim. Parkta koşan insanlar iyice bir motivasyon oldu bana :)
Oyle ya burda da heryerde ki bu havada suanda 6 7 derece civari herkes kosuyor. Gerci kisin eksilerde bile kosuyorlar
Ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…