Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir beslenme planın var mı aklında ?bazılarımız diyetisyene gidiyor ..kimisi Karatay deniyor ..
Maalesef öğle yemeği sıkıntı oluyor işyerinde, hiç yemek imkanım yok, evden götürdüğümü ısıtma yok, yumurtayla aram limoni, yine karataya benzer olur imkanlar dahilinde

Maalesef öğle yemeği sıkıntı oluyor işyerinde, hiç yemek imkanım yok, evden götürdüğümü ısıtma yok, yumurtayla aram limoni, yine karataya benzer olur imkanlar dahilinde
Hosgeldin ablacim oglenleri icin yanina salata bi dilim ekmek veya sandvic tarzi seyler hazirlayip alabilirsin ya da biraz yogurt götürüp oglen icine musli ekleyip yiyebilirsin

Oyle ya burda da heryerde ki bu havada suanda 6 7 derece civari herkes kosuyor. Gerci kisin eksilerde bile kosuyorlar
Ne guzel.
Yav ne guzel :) bugün parkta spor yaptim degisiklik olsun diye koca parkta tek basimaydim bide gelen gecen bakiyo sanki garip bi sey yapiyorum gibi cok garip hissettim valla ankara bide burasi yani

Yav ne guzel :) bugün parkta spor yaptim degisiklik olsun diye koca parkta tek basimaydim bide gelen gecen bakiyo sanki garip bi sey yapiyorum gibi cok garip hissettim valla ankara bide burasi yani
Sen yap sporunu fistik. Bosver ne guzel kiz fistik gibi keske bizde oyle olsak diye bakiyorlardir

Slm canli hos geldin dunyamiza masallah canim saglikli uzun omurluri olsun kizlarinin. Ben de Derya 32 yasindayim 14 aylik kizim var ozel bankada calisiyorum. Ins kisa surede verirsin kilolari.
Ne tatlıdır kuzun şimdi, maşallah
Benimkiler 11 ve 14 yaşında abla oldular

Hosgeldin ablacim oglenleri icin yanina salata bi dilim ekmek veya sandvic tarzi seyler hazirlayip alabilirsin ya da biraz yogurt götürüp oglen icine musli ekleyip yiyebilirsin
Hoşbuldum canım, yoğurdumu kendim yapıyorum taze taze, dediğin gibi kahvaltılık falan da götürüyorum ama hep soğuk soğuk sıkılıyorum bazen, neyse, imkanlar bu kadar, böyle idare edeceğiz artık:)

Hoşbuldum canım, yoğurdumu kendim yapıyorum taze taze, dediğin gibi kahvaltılık falan da götürüyorum ama hep soğuk soğuk sıkılıyorum bazen, neyse, imkanlar bu kadar, böyle idare edeceğiz artık:)
Yani yemek olsa daha iyi tabi ama aç kalmamak ve akşam fazla yememek için birşeyler hazırlamak lazım ..
Ben öğlen yemezsen akşam kendimi dizginleyemiyorum
O yüzden ara öğünlerde tam bana göre

Burda yaşlı genç herkes koşuyor sanki ..kış yaz farketmiyor yaşam tarzı haline getirmişler ..

İnşallah canım bu azimle kısa Zamanda olacak bence
İnşallah inşallah. Bugün kendime kıyafet almaya gittim. Bir baktım 38 beden artık beni sıkmıyor tam bana göre. Dedim Aylin sen birkaç ay sonra 36 beden olacaksın boşuna ısraf etme paranı. Hiçbir şey almadan geri geldim
Bu da böyle bir anım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…