Ay inşallah canım ya. Şu son 5 kg çabucacık gitsin istiyorum :)Duzenli kosan arkadaslarim cok guzel zayifliyor hep canim. Desene o zaman senin de kara gorundu. Hedefe hizla varacaksin
Maalesef öğle yemeği sıkıntı oluyor işyerinde, hiç yemek imkanım yok, evden götürdüğümü ısıtma yok, yumurtayla aram limoni, yine karataya benzer olur imkanlar dahilindebir beslenme planın var mı aklında ?bazılarımız diyetisyene gidiyor ..kimisi Karatay deniyor ..
Yarin staj var ben de boyle bir sey yapip yanima alicam :))Kızlar koşturmaca yoğunum bugün ..yanıma sandviç koymuştum ..tam buğday ekmeği peynir yeşillikli ..öğlen onu yedim ..
Bugünden itibaren kızlar en nefret ettiğim şeye başlamaya karar verdim. Koşuya. Bakalım ne kadar dayanabileceğim :)
Hosgeldin ablacim oglenleri icin yanina salata bi dilim ekmek veya sandvic tarzi seyler hazirlayip alabilirsin ya da biraz yogurt götürüp oglen icine musli ekleyip yiyebilirsinMaalesef öğle yemeği sıkıntı oluyor işyerinde, hiç yemek imkanım yok, evden götürdüğümü ısıtma yok, yumurtayla aram limoni, yine karataya benzer olur imkanlar dahilinde
Yav ne guzel :) bugün parkta spor yaptim degisiklik olsun diye koca parkta tek basimaydim bide gelen gecen bakiyo sanki garip bi sey yapiyorum gibi cok garip hissettim valla ankara bide burasi yaniOyle ya burda da heryerde ki bu havada suanda 6 7 derece civari herkes kosuyor. Gerci kisin eksilerde bile kosuyorlar
Ne guzel.
Sen yap sporunu fistik. Bosver ne guzel kiz fistik gibi keske bizde oyle olsak diye bakiyorlardirYav ne guzel :) bugün parkta spor yaptim degisiklik olsun diye koca parkta tek basimaydim bide gelen gecen bakiyo sanki garip bi sey yapiyorum gibi cok garip hissettim valla ankara bide burasi yani
Taktim kulakligi mis gibi yaptim zaten hiiic aldiris edememSen yap sporunu fistik. Bosver ne guzel kiz fistik gibi keske bizde oyle olsak diye bakiyorlardir
Hoşbulduuum
Koşu dediğin nedir ki, tak kulaklığı, oooh mis, koştukça eri koştukça eriBugünden itibaren kızlar en nefret ettiğim şeye başlamaya karar verdim. Koşuya. Bakalım ne kadar dayanabileceğim :)
Ne tatlıdır kuzun şimdi, maşallahSlm canli hos geldin dunyamizamasallah canim saglikli uzun omurluri olsun kizlarinin. Ben de Derya 32 yasindayim 14 aylik kizim var ozel bankada calisiyorum. Ins kisa surede verirsin kilolari.
En boy bir arada bendeMasallah boyun uzunmus
Hoşbuldum canım, yoğurdumu kendim yapıyorum taze taze, dediğin gibi kahvaltılık falan da götürüyorum ama hep soğuk soğuk sıkılıyorum bazen, neyse, imkanlar bu kadar, böyle idare edeceğiz artık:)Hosgeldin ablacim oglenleri icin yanina salata bi dilim ekmek veya sandvic tarzi seyler hazirlayip alabilirsin ya da biraz yogurt götürüp oglen icine musli ekleyip yiyebilirsin
iyi anlaşıyorlarsa ne güzel arkadaş olurlarNe tatlıdır kuzun şimdi, maşallah
Benimkiler 11 ve 14 yaşında abla oldular
Yani yemek olsa daha iyi tabi ama aç kalmamak ve akşam fazla yememek için birşeyler hazırlamak lazım ..Hoşbuldum canım, yoğurdumu kendim yapıyorum taze taze, dediğin gibi kahvaltılık falan da götürüyorum ama hep soğuk soğuk sıkılıyorum bazen, neyse, imkanlar bu kadar, böyle idare edeceğiz artık:)
Burda yaşlı genç herkes koşuyor sanki ..kış yaz farketmiyor yaşam tarzı haline getirmişler ..Yav ne guzel :) bugün parkta spor yaptim degisiklik olsun diye koca parkta tek basimaydim bide gelen gecen bakiyo sanki garip bi sey yapiyorum gibi cok garip hissettim valla ankara bide burasi yani
İnşallah canım bu azimle kısa Zamanda olacak benceAy inşallah canım ya. Şu son 5 kg çabucacık gitsin istiyorum :)
Teoride öyle aslında ama 15 dk koştuktan sonra benim canım çıkıyor valla. Sonra da 2 gün koşup pes ediyorum. Bakalım bu sefer ne olacak :)Koşu dediğin nedir ki, tak kulaklığı, oooh mis, koştukça eri koştukça eri
Destekliyorum valla bir alışabilsem keşke bendeTeoride öyle aslında ama 15 dk koştuktan sonra benim canım çıkıyor valla. Sonra da 2 gün koşup pes ediyorum. Bakalım bu sefer ne olacak :)
İnşallah inşallah. Bugün kendime kıyafet almaya gittim. Bir baktım 38 beden artık beni sıkmıyor tam bana göre. Dedim Aylin sen birkaç ay sonra 36 beden olacaksın boşuna ısraf etme paranı. Hiçbir şey almadan geri geldimİnşallah canım bu azimle kısa Zamanda olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?