Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol hilal cim. Insallah canim.

Kesinlikle haklısın canım ama sabahları dersim olduğu zaman pek vaktim olmuyor. Aç çıkmak yerine de işte musli yulaf ezmesi filan yiyorum ben de
Geceden kucuk bir tepsiye kahvaltiliklarni hazirla ustunu ya strecle yada kapakla kapat canim doloba koy. Sabah hazir olur hem pratik olur hem daha saglikli kahvalti etmis olursun.

Cok iyi yapmissin canim. Ben yaz sonu indiriminden bir suru kiyafet aldim o zamanlar 73 tum daha simdiden bol gelmeye basladilar.
Menum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak tarcinli sut
Öğlen:
1 kase yumurtali tarhana
3 yk yogurt
Aksam:
1 yt barbunya
4 yk yogurt
1 dilim tt ekmek
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
20 dk tempolu yürüyüş
Spor her zamanki gibi harika. Cigdemim oglen ve aksama salata da eklesen sankim daha saglikli olur gibi.
Menu de spor da gayet iyi canim.

Canım hosgeldın
Mesajların o denlı sıcak geldıkı sankı uzun zamandır tanıdığım bırı gıbı hıssettım
Neden 13. Takım acaba
Hoşbuldum canım
İltifatın için sağol
Enteresandır, tanıştığım on kişiden dokuzunda daha önceden tanışıyormuşuz hissi oluşur
Belki de tanışıyoruzdur kim bilir
İki gruba gözattım burası hareketli ve faydalı geldi gözüme

Hem
Hem de nasil. Her firsatta girip bakmak istiyor insan yazilanlari gorunce de daha cok motive oluyor. Hep birlikte basaricaz biz bu isi fit hatunlar olucaz.

Eskı üyelıgıne ne oldu
Ikıncı uyelık yasak yınetım bılıyormu
Eski üyeliğimi kullanmıyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum, ne yapmalıyım ki
Tüm sitelere gerçek kimliğimle katılıyordum eski üyeliğimde, siteleri önerdiğim bazı arkadaşlarımın gizliden gizliye paylaşımlarımı takip ettiğini öğrendiğimde tuhaf bir rahatsızlık kapladı içimi, artık daha rahat paylaşım yapabileceğimden bu yolu tercih ettim

Gec kalkinca menu cok az olmus. Doyduysan ne guzel tabiki ve canim sabah sakin ac karnina kahve icme bu nedenle mide sorunu yasayan biriyim. Kucuk birsey ne bileyim bir ceviz filan at agzina ondan sonra ic.

Onceden de dikjat ediyordum hic kacamak yapmiyordum ama simdi mecburum canim. Kortizon kilo aldiriyor ben ona inat zayiflamaya calisiyorum. Biraz yavas gidicek ama gitsin de. Aralik ayinda birakicam insallah o zaman tam gaz devam ederim.
Insallah sen bu gisidle verirsin canim. 2 ay yavas gider sonra onu hizlandirirsin.

Evet derya benden de tarif istiyorlar hep. Sonucta ha diyet urunler hazirlamissin ha kalorili normal yemek. Ikisini de emek veriyoruz bal gibi de onemsiyoruz. Tek farki biz de yiyebiliyoruz.
Ayneen :) degil mi ama misafir yerken ben niye bakayim yaa. Ikimiz de yiyelim

Afiyet olsun canim. Usenme sevil cim. Her zor geldiginde tartiyi dusun. Ya da bu gun olmak istedigin beden de cok guzel bir kiyafet al ve onun icine girecegin gunu hayal et usenmezsin o zaman. Benim cok sevdigim keten bir elbisem var 58 60 kilo arasi giyebildigim yaz kis dolobimdan kaldirmam onu arada cikartip ayna da ustume tutar kendimi gaza getiririm. Bir de sagligim olsa en kisa zamanda giyerim ben onu ya neyse biraz sabir diyorum.

arkadaşlar akşam 30 dk spor yapsam 18:00 de başlayıp 19:00 19:30 gibi akşam yemeği yesem sizce olur mu

erken spor yapmak geç vakitte yapmaktan şöyle avantajlı, yemekten sonra ağırlık çöküyor, üşenebilirsin.

Benim de oyle okuldan cikmam 18.10 eve gelmem en erken 18.45 yemek yemem yediyi buluyor bunyem aliskinda degil normalde en gec 6 da yemegimi yerdim,simdi ne kadar dikkat etsem de kilo vermemi yavaslatiyor hissediyorum

evet ya yavaşlatma konusunu ben de hissediyorum..

Ben de oneriyorum arkadaslarima ama kendi kullanici adimi vermeden,burda yakinlarimizin bile bilmesini istemedigimiz skintilarimiz dertlerimiz olabiliyor paylasiyoruz arkasimda olsa gorusun takip etsin istemezdim

Spor da menu de super. Afiyet olsun canim.
Sagol canim.
Ins cumaya az da olsa eksiyle gelirim. Artik cokda gozum yok eksi olsun bizim olsun
Pilav, bakliyat falan yiyenler zeytinyagi ya da tereyagiyla mi yapiyorsunuz yemekleri? Ben iki yagi da sevmedigim sicak yemek yiyemiyorum rejimdeyken, cok kokuyo gibi geliyo bana ikisi de
Canim ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum dene bak ne tadi var ne kokusu. Azicik 1tk yetiyor.

şuan normal kıyafetlerim bol geldiğinden, giyinmek hoşuma gidiyor, sürekli bol geliyor.. zayıf hissediyorum kendimi.. 38 beden kıyafetim hiç yok. bir tane alsam fena olmayacak :) acaba bu sefer de sinir yapar mıyım beceremiyorum diye acaba?

erken spor yapmak geç vakitte yapmaktan şöyle avantajlı, yemekten sonra ağırlık çöküyor, üşenebilirsin.

evet ya yavaşlatma konusunu ben de hissediyorum..
yani kendimi tanıyorum o iş akşama kalırsa yapmam, birde akşam yemeğinden sonra ev işi yapıyorum genelde ütü temizlik filan en iyisi eve gittiğim gibi yapmak 30 10 dk kardiyo 20 dk da bölgesel çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…