Sagol hilal cim. Insallah canim.@aylin90 Hoşgeldin canım verirsin umarım kısa sürede bu kiloyu eliptik ben aldım bi hevesle ama ağır geliyor pedallar ceviremiyorum ya az parada vermedim hani ama pişman oldum ya umarım sen olmazsın
Zen71 abla geçmiş olsun bugünlerde geçecek inşallah üzme kendini sen bu neşe ve bi pozitiflik ile herşeyi üstesinden gelirsin ben buna inanıyorum
Ohh ne guzelTaktim kulakligi mis gibi yaptim zaten hiiic aldiris edemem
Oy masallah kocaman olmuslar.Ne tatlıdır kuzun şimdi, maşallah
Benimkiler 11 ve 14 yaşında abla oldular
Geceden kucuk bir tepsiye kahvaltiliklarni hazirla ustunu ya strecle yada kapakla kapat canim doloba koy. Sabah hazir olur hem pratik olur hem daha saglikli kahvalti etmis olursun.Kesinlikle haklısın canım ama sabahları dersim olduğu zaman pek vaktim olmuyor. Aç çıkmak yerine de işte musli yulaf ezmesi filan yiyorum ben de
Cok iyi yapmissin canim. Ben yaz sonu indiriminden bir suru kiyafet aldim o zamanlar 73 tum daha simdiden bol gelmeye basladilar.İnşallah inşallah. Bugün kendime kıyafet almaya gittim. Bir baktım 38 beden artık beni sıkmıyor tam bana göre. Dedim Aylin sen birkaç ay sonra 36 beden olacaksın boşuna ısraf etme paranı. Hiçbir şey almadan geri geldim
Bu da böyle bir anım işte
Spor her zamanki gibi harika. Cigdemim oglen ve aksama salata da eklesen sankim daha saglikli olur gibi.Menum
Sabah:
1 kucuk muz
2 ceviz
5 cig findik
1 bardak tarcinli sut
Öğlen:
1 kase yumurtali tarhana
3 yk yogurt
Aksam:
1 yt barbunya
4 yk yogurt
1 dilim tt ekmek
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk eliptik
20 dk tempolu yürüyüş
Menu de spor da gayet iyi canim.bugünkü menümü yazayım da geçmişi sonra okurum şimdi kızım etkinlik yapmak istiyor çünkü
sabah 7.00
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta
domates salatalık 1 çay kaşığı bal
Ara 10.00 1elma
Öğlen 12.15
2dilim tb ekmeği
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1kk peynir
salata
Ara15.00 2 hurma ve birkaç leblebi
Akşam 17.30
5kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kase çorba
1 çay bardağı yoğurt
1dilim tb ekmeği
su 1.5litre ve 3 bardak dukan birası spor yarim saat eliptik
Hoşbuldum canımCanım hosgeldın
Mesajların o denlı sıcak geldıkı sankı uzun zamandır tanıdığım bırı gıbı hıssettım
Neden 13. Takım acaba
Hem de nasil. Her firsatta girip bakmak istiyor insan yazilanlari gorunce de daha cok motive oluyor. Hep birlikte basaricaz biz bu isi fit hatunlar olucaz.Orasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.
Hem burda bir araya gelmemiz bu sorunu asmada bize buyuk bir kolaylik sagliyor.
Eski üyeliğimi kullanmıyorumEskı üyelıgıne ne oldu
Ikıncı uyelık yasak yınetım bılıyormu
Gec kalkinca menu cok az olmus. Doyduysan ne guzel tabikiBugun oglen 1 gibi uyandim, sekersiz nescafe ictim. Saat 3 civari haslanmis 1 havuc + 3 kabak + bol yogurt yedim. Ara ogun 2 kucuk mandalina. Aksam yemegini de az once yedim, semizotu + yogurt + knorr cabuk corba domatesli.
Spor yapmaya baslamadim ben. Evde yapamiyorum cok sıkıcı geliyor, yaz sonu spor salonuna yazilmistim ama 1 ayda 3-4 kere gitmisimdir anca o yuzden uyeligimi iptal ettim. Yuruyus yapmayi denicem.
Insallah sen bu gisidle verirsin canim. 2 ay yavas gider sonra onu hizlandirirsin.Onceden de dikjat ediyordum hic kacamak yapmiyordum ama simdi mecburum canim. Kortizon kilo aldiriyor ben ona inat zayiflamaya calisiyorum. Biraz yavas gidicek ama gitsin de. Aralik ayinda birakicam insallah o zaman tam gaz devam ederim.
Ayneen :) degil mi ama misafir yerken ben niye bakayim yaa. Ikimiz de yiyelimEvet derya benden de tarif istiyorlar hep. Sonucta ha diyet urunler hazirlamissin ha kalorili normal yemek. Ikisini de emek veriyoruz bal gibi de onemsiyoruz. Tek farki biz de yiyebiliyoruz.
Afiyet olsun canim. Usenme sevil cim. Her zor geldiginde tartiyi dusun. Ya da bu gun olmak istedigin beden de cok guzel bir kiyafet al ve onun icine girecegin gunu hayal et usenmezsin o zaman. Benim cok sevdigim keten bir elbisem var 58 60 kilo arasi giyebildigim yaz kis dolobimdan kaldirmam onu arada cikartip ayna da ustume tutar kendimi gaza getiririm. Bir de sagligim olsa en kisa zamanda giyerim ben onu ya neyse biraz sabir diyorum.günaydın kızlar, iyi sabahlar, ben dün akşam 8:00'de uyudum.. pek uykucuyum ben ya.. noldu bana böyle bilmiyorum.. bildiğin bayıla bayıla uyudum sabaha kadar..
gelelim dün ki menüme;
sabah;1 haşlanmış yumurta, 1 ceviz,1 incir
öğlen;1 kase bol peynirli salata, 1 yuvarlak ekmek
ara; 1 elma
akşam;çeyrek ekmek arasına köfte, yeşillik, 1 adet hurma
su;3,5lt(1 ltsi dukan birası)
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 10 adet karın hareketi
sabah da fenaydı benim ya, kalktım kahvaltı yapayım diye, yumurta haşlamak zor geldi, haftasonundan kalan bol peynirli, cevizli ev eriştem vardı, biraz ondan tırtıkladım.
üşenme modundayım sürekli.. havaların soğuk olmasından mı acaba? bu kadar çok uyumak da hoşuma gitmedi, hasta mı olacağım acaba? moralim bozuldu..
Gunaydin canim.Günaydın kızlar
Tesekkur ederim canim sagolGecmis olsun zeynep cim
Insallah derya cim.Insallah sen bu gisidle verirsin canim. 2 ay yavas gider sonra onu hizlandirirsin.
arkadaşlar akşam 30 dk spor yapsam 18:00 de başlayıp 19:00 19:30 gibi akşam yemeği yesem sizce olur mu
Benim de oyle okuldan cikmam 18.10 eve gelmem en erken 18.45 yemek yemem yediyi buluyorbunyem aliskinda degil normalde en gec 6 da yemegimi yerdim,simdi ne kadar dikkat etsem de kilo vermemi yavaslatiyor hissediyorum
Ben de oneriyorum arkadaslarima ama kendi kullanici adimi vermeden,burda yakinlarimizin bile bilmesini istemedigimiz skintilarimiz dertlerimiz olabiliyor paylasiyoruz arkasimda olsa gorusun takip etsin istemezdimEski üyeliğimi kullanmıyorum
Yasak olduğunu bilmiyordum, ne yapmalıyım ki
Tüm sitelere gerçek kimliğimle katılıyordum eski üyeliğimde, siteleri önerdiğim bazı arkadaşlarımın gizliden gizliye paylaşımlarımı takip ettiğini öğrendiğimde tuhaf bir rahatsızlık kapladı içimi, artık daha rahat paylaşım yapabileceğimden bu yolu tercih ettim
Sagol canim.Spor da menu de super. Afiyet olsun canim.
Canim ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum dene bak ne tadi var ne kokusu. Azicik 1tk yetiyor.Pilav, bakliyat falan yiyenler zeytinyagi ya da tereyagiyla mi yapiyorsunuz yemekleri? Ben iki yagi da sevmedigim sicak yemek yiyemiyorum rejimdeyken, cok kokuyo gibi geliyo bana ikisi de
Afiyet olsun canim. Usenme sevil cim. Her zor geldiginde tartiyi dusun. Ya da bu gun olmak istedigin beden de cok guzel bir kiyafet al ve onun icine girecegin gunu hayal et usenmezsin o zaman. Benim cok sevdigim keten bir elbisem var 58 60 kilo arasi giyebildigim yaz kis dolobimdan kaldirmam onu arada cikartip ayna da ustume tutar kendimi gaza getiririm. Bir de sagligim olsa en kisa zamanda giyerim ben onu ya neyse biraz sabir diyorum.
yani kendimi tanıyorum o iş akşama kalırsa yapmam, birde akşam yemeğinden sonra ev işi yapıyorum genelde ütü temizlik filan en iyisi eve gittiğim gibi yapmak 30 10 dk kardiyo 20 dk da bölgesel çalışacağımerken spor yapmak geç vakitte yapmaktan şöyle avantajlı, yemekten sonra ağırlık çöküyor, üşenebilirsin.
evet ya yavaşlatma konusunu ben de hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?