güneşli olsa ne olacak yine buz buzGünaydınn hepimiz için güzel bir gün olsunn
Bugün ankara "bile" :)) güneşli
valla geçen haftadan bu yana +500 bu hafta ancak bunu verip haftayı sabit bitiririm olmuyor ya yapamıyorum ben galiba veremeyeceğim kilolarıBence mercimek corbasi fazla menündeamandey beni hemen artı yapar mesela.
1 hurma 42 kaloriymiş ya amaaaaa demek ondan oldu yemiyim ben bir daha ya
akşam 7 de yiyorum akşam yemeğini ancak yani işten gel hazırla derken 7 oluyor. spor yapmam lazım, daha az yemem lazım demekki bu şekilde yemek fazla geliyor banageç saatte mi yedin akşam yemeğini fln acaba?
akşam 7 de yiyorum akşam yemeğini ancak yani işten gel hazırla derken 7 oluyor. spor yapmam lazım, daha az yemem lazım demekki bu şekilde yemek fazla geliyor bana
aynen öyle canım ama bu düzene uyan çok az insan vardır bence büyükşehirlerde çok zor 5 de mesai bitiyor eve 6 da varıyorum yemek pişirme ve eşimin gelmesi 7 ancak akşam yemeği sonrası ara öğün yapmayabilirimaynı durum bende de var.. 6 da çıkıyorum, spora gitmiyorsam yemek yememiz 7-7:30a geliyor, 8de fln bitiyor yemek faslı.
akşam yemeği yemeden yattığım günler tartıda farkı hissediyorum.. göbeğim daha düz kalkıyorum mesela..
yemekten sonra ara öğün gibi yapınca, vücut sindirim faaliyetlerini geç bitirdiğinden yağ yakımı ve yenilenmeye fırsat daha az buluyor.. o da ödem yapıyor olabilir.. sağlıklı olanı 5den sonra yememek ama aile düzenime uymuyor işte..
Benim de oyle okuldan cikmam 18.10 eve gelmem en erken 18.45 yemek yemem yediyi buluyoraynı durum bende de var.. 6 da çıkıyorum, spora gitmiyorsam yemek yememiz 7-7:30a geliyor, 8de fln bitiyor yemek faslı.
akşam yemeği yemeden yattığım günler tartıda farkı hissediyorum.. göbeğim daha düz kalkıyorum mesela..
yemekten sonra ara öğün gibi yapınca, vücut sindirim faaliyetlerini geç bitirdiğinden yağ yakımı ve yenilenmeye fırsat daha az buluyor.. o da ödem yapıyor olabilir.. sağlıklı olanı 5den sonra yememek ama aile düzenime uymuyor işte..
Bana kalirsa yemegi erken yesen sporu yemekten bir iki saat sonra 20.00 gibu yapsan daha iyi olur sankiarkadaşlar akşam 30 dk spor yapsam 18:00 de başlayıp 19:00 19:30 gibi akşam yemeği yesem sizce olur mu
Vauvvv çok havalıııİnşallah inşallah. Bugün kendime kıyafet almaya gittim. Bir baktım 38 beden artık beni sıkmıyor tam bana göre. Dedim Aylin sen birkaç ay sonra 36 beden olacaksın boşuna ısraf etme paranı. Hiçbir şey almadan geri geldim
Bu da böyle bir anım işte
Girme canim. Ne isiniz var oralarda bizim takim varkenKizlar ya yataga gectim uyucam elimde telefon bdv ye bakayim dedim de girmez olaydim kapanan bir konu vardi dikkatimi cekti baktim ben de,biraz korkunctu,esimde evde degil tekimbir daha su bdvye girersem ne olsun
Gunaydin yeliz imgünaydın kızlar
Gecmis olsun zeynep cimBerilcim daha kotuyum malesef nobetciydim okulda bogaz falan kalmadi,balli zencefil iceyim dedim bu saatte kilo yapar:)) sabaha artik yapar icerim dinlenirsem daha iyi olur.
Cok ayip bir kere biz zayiflama yolunda azimle mucadele ediyoruz. Cok yakinda sisko diyemiyeksin haberin olsun.Benımde derdım var ahanda bu şişkolar ahanda şişko ben
Verme canim. Bir de adrese terlik merdane servisin olsa daha iyi olcak bu isKızlar geçen konuştuğum kurallar konusunda çok cıddıyım
Aklınızı basınıza alın zayıflayıp kurtulun benden yoksa aklınızı basınızdan alırım
Şişko kalmanıza ızın vermıyom ya zorlamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?