Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşam 7 de yiyorum akşam yemeğini ancak yani işten gel hazırla derken 7 oluyor. spor yapmam lazım, daha az yemem lazım demekki bu şekilde yemek fazla geliyor bana

aynı durum bende de var.. 6 da çıkıyorum, spora gitmiyorsam yemek yememiz 7-7:30a geliyor, 8de fln bitiyor yemek faslı.
akşam yemeği yemeden yattığım günler tartıda farkı hissediyorum.. göbeğim daha düz kalkıyorum mesela..

yemekten sonra ara öğün gibi yapınca, vücut sindirim faaliyetlerini geç bitirdiğinden yağ yakımı ve yenilenmeye fırsat daha az buluyor.. o da ödem yapıyor olabilir.. sağlıklı olanı 5den sonra yememek ama aile düzenime uymuyor işte..

aynen öyle canım ama bu düzene uyan çok az insan vardır bence büyükşehirlerde çok zor 5 de mesai bitiyor eve 6 da varıyorum yemek pişirme ve eşimin gelmesi 7 ancak akşam yemeği sonrası ara öğün yapmayabilirim

Benim de oyle okuldan cikmam 18.10 eve gelmem en erken 18.45 yemek yemem yediyi buluyor bunyem aliskinda degil normalde en gec 6 da yemegimi yerdim,simdi ne kadar dikkat etsem de kilo vermemi yavaslatiyor hissediyorum

Vauvvv çok havalııı

Kizlar ya yataga gectim uyucam elimde telefon bdv ye bakayim dedim de girmez olaydim kapanan bir konu vardi dikkatimi cekti baktim ben de,biraz korkunctu,esimde evde degil tekim bir daha su bdvye girersem ne olsun
Girme canim. Ne isiniz var oralarda bizim takim varken

Verme canim. Bir de adrese terlik merdane servisin olsa daha iyi olcak bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…