Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim.
Ins cumaya az da olsa eksiyle gelirim. Artik cokda gozum yok eksi olsun bizim olsun

Canim ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum dene bak ne tadi var ne kokusu. Azicik 1tk yetiyor.
Hindistan cevizi yaginin yemeklerde kullanildigini ilk defa ogreniyorum,ben z.y ve tereyagciyim ikisi olmadan olmaz,miktarini azaltinca bence sagliga zararli degil diye dusunuyorum,ozellikle zy sifa kaynagi

Yok yok motive eder bence. Sinir degil hirs yaparsin giricem bunun icine diye.

Anladım canım haklısın ..deşifre olmamak adına olur herhalde bakarız daha önce yarışmadıysan ,yarışıp izinli falan olmadıysan sorun olmaz büyük ihtimalle ..araştırırız sen de haklısın sonuçta ..

anladım canım bende bi deniyim merak ettim tadını

evet canım banada fazla geldi bugün daha iyiyim

canım öncelikle bence az da olsa spor yap 15 dk bile olsa bir şey yap birde 5 dilim pastırma çok fazla tereyağında iyiki kalmamış daha sağlıklı olmuş bence

mercimek yapmış olabilir hurma gündüz tüket bence. Ayrıca tatlım yağ oranın azaldığı için vermek zor oluyor inan bana biraz spora asilmalisin. Ayrıca akşamdan yemegini hazırlanan yada en azından ön hazırlığı yapsan senin için çok daha kolay olur.

O zaman hoşgeldin diyim. ben Elif.

Sagol canim.
Ins cumaya az da olsa eksiyle gelirim. Artik cokda gozum yok eksi olsun bizim olsun

Canim ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum dene bak ne tadi var ne kokusu. Azicik 1tk yetiyor.
200 gr mi 38 liracik yani kilosu 190 lira çok pahalı canım ya.

Boğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba
geçmiş olsun cano. Dinlenmek yok Yeliz sürunmeye devam.

sporunda menünde çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…