anlıyorum canım erken kalkmaya çalış biraz zor oluyor ama ben öyle yapıyorum hergun sabah benim de dersim varKesinlikle haklısın canım ama sabahları dersim olduğu zaman pek vaktim olmuyor. Aç çıkmak yerine de işte musli yulaf ezmesi filan yiyorum ben de
okuma canım girme o sayfaya da korkunç olmasa bile ordaki yazılanlar insanın psikolojisini bozuyor paranoyak yaparAman yok hic anlatmayayim zaten korkunc diye konu kapatilmis ,psikoloji bozmaya hic gerek yok gece gece:))
Aman ya en buyuk derdimiz bu olsun canim ,rabbim baska dert vermesin:))Benımde derdım var ahanda bu şişkolar ahanda şişko ben
Kız öyle deme zayıflayınca yürüyüşün bıle degısıyorAman ya en buyuk derdimiz bu olsun canim ,rabbim baska dert vermesin:))
Aslinda o kadar da kotu degil,bazen baskalarinin derdini okuyunca insan kendi haline sukrediyor benimki de dert mi diyor.okuma canım girme o sayfaya da korkunç olmasa bile ordaki yazılanlar insanın psikolojisini bozuyor paranoyak yapar
Orasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.Kız öyle deme zayıflayınca yürüyüşün bıle degısıyor
Bdv de bazı tüpler var resmen yolasım gelıyorOrasi oyle tabi,aslinda sunu demek istedim cok sukur asamayacagimiz bir dert degil,vucut bu bazen kilo aliriz bazen veririz verince daha guzel oluruz tabi,ama daha kotu sorunlari olan asamayan siddet goren,aldatilan o kadar cok kadin varki bizimki onlarin yaninda kucuk bir dert kalir.
Hem burda bir araya gelmemiz bu sorunu asmada bize buyuk bir kolaylik sagliyor.
Ben de dun bir konuya yazacaktim kesin banlanirim(sinir bozucu bir konuydu) yazmayayim zaten listeye yeni girmisim ne me lazim:))Bdv de bazı tüpler var resmen yolasım gelıyor
Orda çok banlandım gırmıyom pek
Aynen bende sırf bu takım için susuyorum ama okumuyorum daha tabi dayanamayıp giriyorum sinirim bozuluyor çıkıyorumBen de dun bir konuya yazacaktim kesin banlanirim(sinir bozucu bir konuydu) yazmayayim zaten listeye yeni girmisim ne me lazim:))
Bıldırım yapmayana küsüyom ben aramızda kalsındaBen de dun bir konuya yazacaktim kesin banlanirim(sinir bozucu bir konuydu) yazmayayim zaten listeye yeni girmisim ne me lazim:))
Ekmek olmadigindan öLe oluyor :)Biraz fazla ve cok cesitli geldi biliyorum karatay yaptigini belki de ondan bana fazla geliyor
Tskler abla. Evet güzeldi sükür.Oh allah icinize sindirsin canim. Umarim iyi gecmisdir.
Eveeet sitem ettimSıtemmı sezıyom ben.....
aylin90 Hoşgeldin canım verirsin umarım kısa sürede bu kiloyu eliptik ben aldım bi hevesle ama ağır geliyor pedallar ceviremiyorum ya az parada vermedim hani ama pişman oldum ya umarım sen olmazsın
@Zen71 abla geçmiş olsun bugünlerde geçecek inşallah üzme kendini sen bu neşe ve bi pozitiflik ile herşeyi üstesinden gelirsin ben buna inanıyorum
Normal tarhananin icine 1 tane yumurta kirdimO yumurtalı tarhana nasıl oluyor
Senın fıkrınmi yoksa yöresel bırseymıNormal tarhananin icine 1 tane yumurta kirdim
Nasil yani çorbayamiNormal tarhananin icine 1 tane yumurta kirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?