Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslinda cok da yememissin regly donemi filan mi da arti geldin?

canım kıymalı patlıcan yemeğinin ölçüsü ne ki yazmamışsın 1 tabak mi 4-5 kaşık mi onun diyetteyim ölçüsü 4-5 kasiktir eğer sen bundan fazla yetmişsen artı bir de hurma en fazla 3 tane yeniyor ben yersem iki yerim genelde ayrıca spor mutlaka yapmalısın yoksa çok az veriliyor ya da verilmiyor

Boğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba
geçmiş olsun canım kadınlara hasta olmak bile lüks hele de anneysen hastayım diye şöyle bir uzanıp yaramıyor insan canım
Aynen uyuyamam sonra gunlerce. Hic oyle resim film bile bakamam. Bana ya komedi olan ya da bilim kurgu korku dehset iyy hayatta bakamam. Kimsenin basina da gelmesin ins.

Wuuwuu 65 olursam ucarim belki
Ya da depar atarim
aynen canım hic bakmam etkilenirim ve günlerce aklımdan çıkmaz

Borsa gibim oldu bu iş
Birşeyler yapmak lazım da ne acaba
spor yapmadım birinci sebep bu
hastayım ilaç kullanıyorum belkim ödem felan
ara öğünden kuruyemişi çıkardım
akşam hurma yemeyeceğim
ara öğüne meyve aldım
akşam iki çeşit yemeyeceğim çorba+sebze yemeği olmadı belliki

Canim ben gecen hafta hep iste yedim aksam yemegimi saat 17 gibi.
arkadaşlar akşam 30 dk spor yapsam 18:00 de başlayıp 19:00 19:30 gibi akşam yemeği yesem sizce olur mu
Gece 23 gibi filan uyuyorsan olur.

1 tabak sebze yemeği ya sanırım ideal kiloya yaklaştıkça akşamları tek çeşit yemek lazım birde kesinlikle spor sporsuz olmayacak bu iş

Hem

Hem de nasil. Her firsatta girip bakmak istiyor insan yazilanlari gorunce de daha cok motive oluyor. Hep birlikte basaricaz biz bu isi fit hatunlar olucaz.
Ins canim.
Ins canim hem sagligina kavusacaksin yakinda hem de eski fit vucuduna.

Boğazım şişmiş benimde ..şu zencefilli ballı karışımdan yapayım bari ..bu aralar Burdada salgın var ..yapmam gereken bir sürü şey var ..dışarda işler var ..kadınlara dinlenmek yok galiba
Cok gecmis olsun canim
Canim ben yarim kilosunu 15 e aliyorum. Tmm kilosu yine pahaliya geliyor ama 1 tencere yemege 1tk kullaniyorum. Yarim kilo bile cook uzun sure gidiyor. Gecen balik kizarttim sabit 1tk.

amandey akşam hurma yeme bence ..birde inat et bakalım elbet sen yeneceksin ..salata akşam yesen ton balıklı falan ne olacak acaba?bazen hepimiz bunalıyoruz ..sporda araya sıkıştırmak lazım
aynen bu akşam çorba içeyim yine hastyaım çünkü bol limonlu boğazıma iyi geliyor yanına da salata yapayım spor yapayım bakalım ne olacak

Ben birkaç işi halledip geleyim kızlar .yanıma sandviç alacağım ..yeşillikleri de içine teptim iyice ..maksat mitakondrilerim doysun dedimmm
Ben de kalkip yapayim bir salata koften de var kocam sagolsun yapmis. Yiyelim kilo verelim

geçmiş olsun ya rum bi toparlayamadı ya

Cok gecmis olsun canim

Canim ben yarim kilosunu 15 e aliyorum. Tmm kilosu yine pahaliya geliyor ama 1 tencere yemege 1tk kullaniyorum. Yarim kilo bile cook uzun sure gidiyor. Gecen balik kizarttim sabit 1tk.
burası çok pahalı z.yağı candir

canım öncelikle bence az da olsa spor yap 15 dk bile olsa bir şey yap birde 5 dilim pastırma çok fazla tereyağında iyiki kalmamış daha sağlıklı olmuş bence

Canim ben karatay yapiyorum. Tereyag da zeytinyag da serbest. Ve miktarlar da istedigin kadar.
Yani yorum yaparken zorlaniyorsunuz biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…