Hayaller gerçekler bacımIyi demissin canim. Insafli kaptansin vesselam ben olsam 1 kilo derdim
Ben de cok uyudum ilk aylar. Kitap alirdim elime ki uyumayim diye (kitap okumak bircok kisinin uykusunu getirir benim acar bir sayfa daha okuyayim derim o bir sayfanin devami gelir hep) ilk sayfayi bitiremeden dalardim.Ben paso uyumuştum ilk 2 ay
Daha sana yetişemem ben ya :)Sagol canim ins ise yarar. Anam guncel kilona baktim da beni gececen az kaldi. Ben kagni hiziylaydim bu hafta.masallah canim sana.
Evet sonucun ıkıye bölünecekMenüm
Sabah 11
2 yumurta
1 kk peynir
Domates
Peynir
4 dilim pastirmA
Kuruyemis
5 zeytin
Yarim bardak süt
Aksam 18.30
Karnabahar haslanmis
Üzerine sarmsakli yogurt ve salcali sos
1 parca firinda tavuk
Ara 21.00
1 mandalina dayanamadim
Menun de sporun da cok guzel canim masallah.Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1/2 muz
1 portakal
Ara:
1 bardak yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Akşam:
4 yk mantarlı tavuk sote
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk templu yürüyüş
20 dk bölgesel egzersiz
Spor su cok guzel canim ama menu de ogle yemegin yetersiz bence. Gidani alamayip halsiz dusmeyesin ki mevsim degisikligin de soguk alginligina da daha kolay yakalanmana sebep olur.Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1/2 muz
Ara:
1/2 muz
1 portakal
Ara:
1 bardak yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
Akşam:
4 yk mantarlı tavuk sote
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk templu yürüyüş
20 dk bölgesel egzersiz
Ben de cok uyudum ilk aylar. Kitap alirdim elime ki uyumayim diye (kitap okumak bircok kisinin uykusunu getirir benim acar bir sayfa daha okuyayim derim o bir sayfanin devami gelir hep) ilk sayfayi bitiremeden dalardim.
Sagol canimDaha sana yetişemem ben ya :)
Ama sen de baya istikrarlısın önemli olan o :)
Evet beril bence de. Cok mantikli geldi bana cirparak diye dusundum. Tarhana besleyici degeri yuksek bir corba icin de yumurta da olursa protein isi de tamam. Tek basina saglikli bir ogun ihtiyacini karsilar bence.O içinde tümmü duruyor yanı yumurta
Yoksa cırpıyormusunuz ıcıne
Taktım ya kusura bakma
Tarhana var yumurta var nıye ögrenıp yapmayalım
Keske canim. Bebeler hasta olmasin kiyamiyorum ben de.@DeryaOnDiet deryacim gecmis olsun. Umarım kizin biraz toparlamistir.. kuzucuklarolmasin biz olalim hasta
Sagol canim tarif icin bende deniyecegim cok saglikli geldi bana.İcine kirip karistiriyoruz hizli hizli pismeden dagiliyor iste yani bazi yerleri butun gibi bazi yerleri belli olmuyor ama tadi cok güzel oluyor dene bence :))
Afiyet olsun canim. Spor da menu de cok guzel.Menum
Sabah: 1 kase garhana çorbası
Öğlen: tam tahilli ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir roka marul hindi salam ) ve ayran
Ara: 1 muz 6 cig fındık
Aksam: yarim yt barbunya 1 kase salata
Su: 3 lt
Spor: 45 dk leslie
Onemli hastalik olmasin da soguk alginligi dis nezle bogaz sorunu ins hepsi gecer gider. Ama iste kucukler ya soyleyemiyorlar da kuzum. Kotu tabi.Keske canim. Bebeler hasta olmasin kiyamiyorum ben de.
Sen not dusmussun ama canim. Ben zero dahil tum kola turevi iceceklere bir sey anlaticam. Benim yegenim profesyonel futbolcu ve kolasiz sahur dahil hic bir sofraya oturmazdi bizim ev de tuketilmez diye bize alir gelirdi. Spor klubun de doktor bu tarz iceceklerin kas ve kemik yapisina cok zarari oldugunu ve kalorisinden degil de bu ozelliginde asiri kilo alimina sebep verdigini uzun uzun anlatmis. Anin da birakti bir sure alisana kadar limonata icti sonra tamamen vazgecti. Yerine saglikli bir icecek koymaya calis canim.Iyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah 1 haslanmis yumurta, 1 elma, sekersiz filtre kahve
Ogle haslanmis brokoli, karnabahar, bol yogurt, zero.
Aksam semizotu, haslanmis kabak, havuc, bol yogurt.
Muhtemelen zero icme diyeceksiniz kizlar ama ben normalde kahvalti dahil her ogunde zero icerim o yuzden 1 ogune indirmek bile basari benim icin. Simdiye kadar 1lt su. Geceye dogru acikirsam elma ya da mandalina yerim. Su an yine filtre kahve iciyorum
Onemli hastalik olmasin da soguk alginligi dis nezle bogaz sorunu ins hepsi gecer gider. Ama iste kucukler ya soyleyemiyorlar da kuzum. Kotu
Illa ki oluyor bu tarz rahatsizliklar dedigin gibi onemli saglik sorunuyla karsilasmasin yavrucaklar canim.
Afiyet olsun canim.ben de listemi yazayım
sabah 7.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
7yeşil zeytin
1 yumurta
1 ti reçel
biber salatalık
Öğlen 12.30
2dilim tb ekmeği
1 kase çorba
1kk peynir
salata
Ara bir küçük muz
Akşam 17.00
2 ızgara köfte
1 kase çorba
salata
şimdi acıkır gibi oldum cayın yanında 2 hurma
su az oldu bugün hic icesim yok 1 litre spor yarim saat eliptik
Normalde öğün atlamam abla ama bugün nefes alacak vaktim olmadı. Öyle sıkışık bir ders programı yapmışlar ki odadan odaya giderken yedim bunları bile. Ama gelecek haftalar için çözüm üretmeye çalışacağım :)Spor su cok guzel canim ama menu de ogle yemegin yetersiz bence. Gidani alamayip halsiz dusmeyesin ki mevsim degisikligin de soguk alginligina da daha kolay yakalanmana sebep olur.
Gecmis olsun canim. Siddetlenmez insallah. Bol sivi almaya calis. Belki de bedeninin sana bir hediyesidir. Cuma ya guzel bir eksi getirebilir.Slm kizlar ablalar
Su an gülünecek durumdayim. 20 dk dir wc deyim ayiptir sölemesiiii
Bi ishal oldum ömrümde hatirlamiyom. Cikamiyorummmm töbe töbeee sevineyimmi üzüleyimmi cuma icin iyi olabilircok mu acik konustum acep ay iyi degilim benn
Karnabahar yedim hic dokunmazdi
Afiyet olsun canim. 1/2 su bardagi leblebi 1 dilim ekmek ediyormus. 100 gr. Ne kadar oluyor bilemedim. Menu de spor da guzel.Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kuru kayısı 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
Ara sütlü kahve 5 badem
Öğle 100 gr tavuk döner salata
Ara sütlü kahve 5 badem 100 gr leblebi 5 tane kabak çekirdeği
Aksam 1 kase corba 1/2 tabak yumurtalı kabak kavurması tursu
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Kolay gelsin canim haklisin o zaman. Bazen ne kadar ozen gosterirsen goster isler oyle bir halde oluyor ki mecbur kaliyorsun.Normalde öğün atlamam abla ama bugün nefes alacak vaktim olmadı. Öyle sıkışık bir ders programı yapmışlar ki odadan odaya giderken yedim bunları bile. Ama gelecek haftalar için çözüm üretmeye çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?