Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Doktora göründünmü abla. Neden öyle oluyorki cok gecmis olsun. Migde sorunu kötüdür cevremde cok kisi var

Canım bu durum hep vardı sendekı
Bazen menü yazıp paylaşacağın varsa söyler gıderdın tatılle ilgili degıl yanı
Tatıl olsa ben ses edermıyım bılmezmıyım

Hilalcim kesinlikle cok degil yedigin ama duzensiz az ve cok kh olmus. Evine donunce veya gitmeden keske bir salata yeseydin.
Ay kızlar bana el birliği ile listemi hazirlasak napsak şimdi kalkıp yine işe güce dalicam unutucam az yulafli süt yiyim baru eşimin teyzesi gelince kahvaltı edicez kızım gece 4 e kadar uyumadı ay çok sinirlendim ama sakın kaldım berilceee bağırmadim kızmadım ama mahvoldum böbrekler de ağrıyor bir yandan sanırım bu glifor yedi böbrekleri en kısa zamanda da birakicam bunu bide kaç gündür içilmeyen sular var tabi iyi oldu bana korkuyorum en son hamileyken yaşadım böbrek ağrısını allahım hatırlamak istemiyorum bu liste işini nasıl yapalım. Bana bi liste ayarlayalım yoksa hakikaten ben doğru düzgün yemek yemek istemiyorum

Bu ara içsel olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum iştahımı kapatacak kötü şeyler yaşıyorum aslında bu yemek düzenimi çok etkiledi yemek yeme isteği gelince aklıma geliyorlar ve benim iştah kaçıyor bu bıkkınlık bu yüzden bugün az dışarı çıkar kafamı dağıtırım diye düşünüyorum bakalim

Şişman, azman, iri yarı çirkin bir şey haaa
Seni yer fıstığı seniii

Umarim uykuya yenik dusmeyip guzel guzel sporunu yapmissindir sevil cim.

valla yaptım.. üşenmedim o spora gittim, totişimden terleri akıttım :)

Sevil cim tahlillerine bir baktirsan kansiz olabilir misin canim. Uyku kansizlik veya depresyon belirtisi canim.

bir genel tahlil yaptırsam hiç fena olmayacak tabi..

Yok ablası ben mınyon pek sevmem
Kadın dedıgın görünecek batacak o göze
Boyla bosla degıl ama aurası olacak back raundu olacak

bildiğin ben işte :) 171 boy, 76 kilo.. kocaman birşey.. bir de bunun 94 kilo versiyonu vardı bir yıl önce :)

benim de gıda mühendisi arkadaşım var, ağzımdan içeri sokmayacağım en önemli şey kola ve türevleri diyor.. ben de zero içiyorum.. ama gerçekten çok nadir içmeye çalışıyorum..

hadi dinlen biraz.. gözlerine yazık :)

öncelikle seratonin hormonunun düzeyini arttırmamız lazım.. bunun en iyi yolu spor yapmak.. yapabilir misin? her gün bir-iki kare bitter çikolata ye. hormonu arttırsın.. derin derin nefes al.. bol su iç ve bunu ilaç niyetine iç.. böbreklerinde ağrı varsa bence yeşil çay, çay, kahve içme.. normal suyunu iç sen.. böbrekleri de çok yormamak lazım diye düşünüyorum ağrın varsa.. yeşillik ye.. biraz limonlu su iç.. bol bol şükret.. yemekten uzaklaşmaya çalış.. açlık hissetmeye çalış.. aç hissedince de mutlu olacaksın.. beyninin seni kandırmasına izin verme.. aç kal, bırak vücudun yenilensin.. yavruna gülücükler at.. mutlu ol.. tadını çıkar.. ona kızma hiç.. düşün ki ona sahip olmaya çalışan kaç insan var dışarıda.. dedim ya.. şükret.. sahip olduklarına.. olacaklarına.. bir de bir yerde okumuştum uygulamaya çalışırım.. aklına geldikçe bol bol gülümse.. sen gülümsersen, beynin iyi birşey olduğuna inanarak seratonin salgılayacak.. hadi bunu okuduktan sonra gülümse işte.. kendine bir dakika ver.. aynada kendine bak gülümserken.. gülen gözlerine bak.. herşey yoluna girecek de..

herkese günaydın +200 daha geldi sabah ne oluyor anlamadım valla bu hafta eksiyi bırak artık daha fazla almamak için uğraşacağım gibi
sabah yulaf yoğurt meyve felan baya karıştırıp bişeyler yedim
ara mandalina
öğlen 1 kase ezogelin 2 ısırık börek
ara elma
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 tabak tonbalıklı salata
ara 1 avuç beyaz leblebi
su 2 lt
spor 5 dk kardiyo ile ısınıp dambıl ile 3*8 set halinde5 farklı kol hareketi, 20 squat 20 sumo squat 40 karın çıtlatma 40 mekik 40 yan karın kas çalıştırma 20 alt karın kası çalıştırma toplamda 25 dk spor
ve sabaha sonucu +200 kızıyoruz filan ama şok diyet ne bileyim hiç yemek yememe irem derci tarzı diyet felan valla bunlara başlayacam

günaydın kızlarım iyi sabahlar;

gelelim hemen dün ki menüme;

sabah;3-4yk kadar erişte (peynirli zerdeçallı yapmıştım)
öğlen;1 dilim domatesli zeytinli tb ekmek, yarım kase salata
ara; yarım paket eti light kraker, 2yk kadar lor peyniri
spor sonrası;1 incir, 1 ceviz

su;3,5lt
spor;50dk body fit

canım aynı durum bende de var.. sürekli bir artış var.. ama ben yediklerimden olduğunu sanmıyorum.. kas yapıyor olabiliriz.. sen de sağlam çalışmışsın.. kas kütlesi yağdan ağır ya.. ben ona inanıyorum.. :)

Bıdekı versıyon hala duruyor yerınde be canım

akşam yemeği yok mu

Sabah sabah söylesem üzülecen
Söylemesem ben şişecem
Ama söyleyecem bana ne ya
Hamıleyken yada çocuk düşünürken bu uykusuz geçelerı
Huysuzlykları
Hastalıkları vs olacağını sen buluyormuydun
Yoksa çocuk ya doğur o ger işi kendı halleder dıye kandırdılarmı senı

bende kas kütlem artıyor falan demiştim de spor hocası o iş öyle kolay değil diye beni bozmuştu :)

Abooovv, bu ne
Sen mi takip ediyorsun bunları
Nasıl, ne zaman, kiminle
İstihbarat teşkilatı gibi site
Zeki Müren de bizi görecek mi

Bence kotu düşünme ya iştahın açılsaydı
Bak beterın beteri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…