Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

usutuyor musun yoksa barsaklarinda bir problem mi var çok sık oluyorsun
Yok kiz dün 1 kere oldum
Bugün 2 kere gittim wc hatta simdi yine gitmeliyimmm.
Yarin dr mu gemitsem
Kola zero aldiriyorum esime

Insallah canim cikayim da evde kontrol ederim.
Eliptik gelmis gule gule kullan canim. Bol ve saglikli sporlar yapmak nasip olsun. Yarin da ishalin devam ederse doktora git aylin cim.
Sagol ablam insallah. Kötü basladikkk bugpn yapacaktim malesef karnim agriyo wc gidip duruyomm. Karnimmmm... O nasil sesler öle yaaa recep ivedik aklima geldii hahaa

usutuyor musun yoksa barsaklarinda bir problem mi var çok sık oluyorsun
Yok kiz dün 1 kere oldum
Bugün 2 kere gittim wc hatta simdi yine gitmeliyimmm.
Yarin dr mu gemitsem
Kola zero aldiriyorum esime

Insallah canim cikayim da evde kontrol ederim.
Eliptik gelmis gule gule kullan canim. Bol ve saglikli sporlar yapmak nasip olsun. Yarin da ishalin devam ederse doktora git aylin cim.
Sagol ablam insallah. Kötü basladikkk bugpn yapacaktim malesef karnim agriyo wc gidip duruyomm. Karnimmmm... O nasil sesler öle yaaa recep ivedik aklima geldii hahaa

Kızmıyom doğal halım bu canım
Alınma kırılma küsme benı bağlamıyor kuzum ya malum 5 tosbik olunca ha bırde hılalden ıdmanım sağlam
Ama aylardır sana soylemedıgım bır şey soyleyımmı
Sen takıma geldıgınde eskı kaptanım demıstın ya
Sanırım senden beklentım çok oldu
Bırsey olsa takımı devrederım gıderım dıyordum
Sonrakı kararsızlıklar gelmemeler vs benı demorılıze ettı
Ha bu tavrım sana has degıl
Bır haftadır kımı yakalarsam haşlayıp bırakıyorum
Bır amacımız var ya olursa degıl
Olduğu kadarıyla degıl
Illa da zayıflayacaz dedıgımız
Ya bu deveyı cümleten kurallara uyarak güdecez zayıflayıp mezun olup benden kurtulursunuz
Yada oy bırlıgıyle benı atarsınız
Zaman kaybetmemıze tahammülüm yok
Mazaret hıc kabul edemıyom artık kotam dolmuş

Bu arada içimi dokmusken bır teşekkür bır sürüde özürüm var onlarda aradan çıksın
Tam 3 aydır büyük kızımın bır sorunuyla ugrasıyom bonzaı içmiş gıbı dolanıyorum resmen
Bunun üzerıne bayramın bırıncı günü
Kaynımı,eltımı,eltımın annesını trafık kazasında kaybettık
Olmadığım o uzun zamanda urfadaydım
Ben yokken takımı sırtlanan yelız elıf ve Nalan'a mınnettarım ne desem az hele elıfle Yeliz'e.....
Her cuma onca işi arasında liste dıye koşup gelen nalanıma candan teşekkürler
Bıran olsun burayı boslamayan Derya ve lınn çok teşekkürler akışı sağladığınız ıçın
Nıhal hatta ablamız sana neler demek ıstıyomda dılın dındugunu kelımeler yazamıyo ıyıkı varsın yanımızdasın cana cansın
Ve tüm 13. Takım tıytıllarım sızınle ılgılenemedıgım dönemler ıcın özür yüzlerce kez hemde

Bır not düşüp kapatayım o cenaze evınde o telasemde bıle takıma ulasabıldıgım an kadar bılgı aldım haberdar oldum
Ve şunu soyleyım kı her şekılde hayat devam edıyor
Buradan dıyetten zayıflama istegınden uzaklaşma bır artı getırmıyor
Kızsamda terlıkle fırlatsam seviyorum sızı sanal şişko aılem :)

Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 haslanmis yumurta. 1 domates. Yarim demet yani bolca maydonoz. 2 zeytin. 2 dilim b peynir. 1 bardak hosaf (Sekersiz kusburnu elma ve erikten olusan hosaf)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 elma. 1 ceviz
Oglen: yarim yt etli lahana yemegi. Salata
Ara: 1 mango. 1 avuc fistik.
Aksam: 3 kofte. Salata

Su: 2.5 lt su. 1 lt dukan birasi
Spor: 25 dakika yokus yuruyus (tempo 6 da)
1 saat power bar ( elimde agirlikla squat. Kol. Bacak. Karin hareketleri)

Dikkat edicem cumaya 2 kaldi surda ama kiziyolar bana bi sey yemiyosum diye ısrarlara dayanmaya calisiyorum
Aslinda yarinki bulusmada ve bugunku ye canim kucuk birseyler cumaya yakin diye tutma kendini. Kuser sonra kizlar
Kotuyum ben kotuyuum kotuyuum gerkesi sisko yapariim ne guzel uydu yaa
Canim benim hani hic salata. Domates birsey yok. Yarin dikkat et sebzelerini de ye.

1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon sık ve yut hemen kesiyor üstüne de su iç

aynen canım öbür türlü olsa şimdiye bıkardım herhalde diyetisyenim başarısı iyiki de gitmişim
Bence de . ama burda asil senin basarin masallah cok guzel uyuyorsun listene.
Ayy cok kotu. Olmasin sisman ya ince zarif bir kiz olsun :)

afiyet olsun güzel menü spor da süper

Filizcim menun genel olarak gayet guzel. Sadeve aksama bir domates yeseydin supper olurmus. Afiyet olsun canim.
Biz de severiz derya cim. Dene bence tam diyetlik. Bak simdi aklima dusurdun yeliz ne zamandir yapmiyordum. Hamile olabilir miyim ne duysam canim istiyor. Gerci evli degilim e menopoza da girdim ama.
ayy yegen mi geliyor bize severiz hem benim kiza arkadas olur
Arkadaslar isin sakasi bir yana ben cok acim. Daha once kortizon kullananiz var mi bilmiuorum ama kuflu ekmek bile baklava borek gibi lezzetli gelebilir su an.
Aman canim yeme liste haricinde birsey. Su ic bitki cayi ic. Berilimize satas
Afiyet olsun canim. Bak uyuycaz uyancaz sabah yersin yatcaz kalkcaz bittii

Berilcim başınız sağolsun trafik kazası çok acı. Tüm bu yaşadıklarına rağmen bize yine de ön ayak olmaya çalışman takdire şayan canim. bence sen çok güçlü bir kadınsın

Sabah
Kahvaltılık zeytin peynir
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak

Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter

Aksam
Salata az Yigurtlu patlıcan
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
Afiyet olsun canim. Biraz az geldi ama doyuyorsun belli ki boyle ne guzel o zaman. Ins cumaya guzel bir eksiyle geleceksin.
Oglene bir yesillik birsey yeseydin cok daha iyi olurdu canim. Disardaysan yika salatalik koy sandwic posetine yersin ne zaman istersen. Sporun her zamanki gibi cok iyi.
Eskiden daha cok severdim asureyi. Sonra bi sene o kadar cok yapmışız ki ye ye sıkılmıstim. O seneden beri aşureyle arama kara kedi girdi:)) zaten bugun de kayisili yerlerini sectim
Yaa yine mi asuree canim istiyor ama benim dee. Olamadimki bir 65 yapayim becerebilirsem tabi yiyeyim doya doya

Insallah canim. Evet canim kalirsam illa ki alinacak o salatalik.
Insallah canim tez zamanda gec evine. Saglikla mutlulukla kal
@DeryaOnDiet derya nerelerdesin sen yazardin bu saate kadar
Spora gec gittim canim 20de basladim az once oturdum anca geldim eve. Salon eve de uzak biraz hava desen berbat yagmur soguk iyy. Sen nasilsin canim? Nasil geciyor aksamin yok ya gecen gece olmus?
Canim kapitanim. Insallah rabbim kizina acil sifa versin. Aranizdan ayrilanlar icin de sabirlar dilerim. Tekrar basiniz sagolsun. Geri donmene gelmene gercekten cok sevindim.ve ins hep beraber incecik olalimm.

Fistik cok kalorili degil mi ama :) geri kalam her seeey cok guzel :)

Yemicem yemicem zaten spor yapamiyorum bu aksam

Oyle valla benim rakip fenaa. Az kaldi manken olacak ormangozlu
Allaaaah cok simariyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…