Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ilk hafta hızlı verirsin sonra biraz yavaşlar 20 gün sonra birşey mi var ?düğün falan mı?

Kardiyo egzersizi yapanlara ayrı bir saygım vardır yıllardırben hiç yapamadım mesela

Bal pekmez bile denedim inan, mesele benim seviyor olmam, şekeri bırakınca çayı da bırakırım zannımca
Bloom ben de öyleyim. Benim arkadaslarim hep bir bir birakti şekeri, yas grubumda kullanan kalmadi desem yeri. Ama cayi sekersiz ictigim zamanlarda cay icmiyorum. Azalttim ama o bile tatmin etmiyor beni tad olarak

@berilcee canım seni seviyoruz
Sen yokkken çabaladık tabi ama sen gelince bir başka oldu valla
Kızlar ben çok yıllar kilolu gezdim ..bir ara zayıflamıştım biraz ama geri aldım ..sabah işyerine kahvaltısız gider öğlen ne bulduysam yerdim ..itiraf ediyorum evde Nutella kavanozunu bitiren de bendim
Sonra iş değişiklikleri taşınma falan derken hepten saldım kendimi ..bir yerde okumuştum "bizdeki kadınların %50 sinin hobisi pasta börek yapmakmış "
Aynen öyle oldu bendede..değişik tarifler denerdim en çok ben yerdim
Çikolata pasta zaten vazgeçilmezlerimdendi
Sonra tartıda 85 gördüm geçen kış resimlerime baktım ..ben yokum çoğunda zaten ..ya da önümde koca bir çanta var .başladım zaten daha önce kısa bir süre gitmiştim diyetisyene..onlara uydurdum yürüyüş yaptım ..70 le bu gruba geldim ..çok şükür 57 ile mezun oldum ..bildiğiniz üzere koruma dönemi yapıyorum şimdi ..
Artık çok mutluyum kıyafet sorunum kalmadı gibi ..insana zayıf olunca ne giyse yakışıyor sanki ..
Hatta zayıflayınca sosyalleştim bu sene kurslara yazıldım bol bol ..spor kursu da var aralarında
0 1-2 kiloyu alıyorsunuz önemsemiyoruz ya derken 5 oluyor ..veririz diyoruz 10 oluyor ..o yüzden 1 kilo bile çok önemli ..bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım ..yani olmayacak diye birşey yok yeterki pes etmeyelim ..şekersizde yaşanıyormuş hatta alışılıyormuş ..börek olmadan da oluyormuş ..
Mutsuz olmaya gerek yok yani ..sadece biraz sabır ve irade ..
O yüzden madem buraya vakit ayırıyorsunuz hep fedakarlık yaparak..bitirelim bu kilo işini ..uzayıp gitmesin yıllarca..en güzel yıllar kilolu kendini beğenmeyerek geçmesin
İşte en önemli sır motivasyon ve isteme

Günaydın kızlar bu arada hepinize, cok guzeel bir gün dilerim
Gunaydin canim
Canim benim cook guzel yazmissin. Kesinlikle haklisin en guzel yillar kilolu olmasin. Son 2 haftadir sadece sekersiz degil ekmeksiz pilavsiz minimum kh ile yiyorum doyuyorum saka gibi. Ins onur boyu boyle yesem ne guzel olur. Amac o aslinda.

Teşekkürler kizlar
Aç yatinca veriyorum kiloları aksam elma mandalina yedim birde
Ac yatmak benim de cok hosuma gidiyor ya aciktigimi hissedince mutlu oluyorum

Merak ettim o videoyu bi bakicam uygun olunca ben yaparim belki

Hamburger mi gördüm orda bi gözüm döndü

Evet ya cok kalorili. sporun yarisi fistiga gitti
Olsun oluyo arada hic mi yemeyelim yani yarin cuma durumlar nasil rakip merak ediyorum eridin mi

hamburger candır yaaa :) çok severim de, işte böyle ara ara yiyorum, içi bol yeşillikli..

Iyi yolculuklar canim. Kardesinin de dogum gunu kutlu olsun. Nice mutlu saglikli fit yillariniz olsun hep beraber
Afiyet olsun. Cok gecmis olsun canim tuh hala gecmemis.
Canim bunyene bagla ama genelde ilk haftalar daha hizliyor gidiyor en azindan bende oyleydi.
Canim biraz salata eklesen menune daha guzel olur. Ama gayet diyete uygun yemissin.

Pazartesiden pek farkli degilim gibi. Ne diyeyim eksi olsun benim olsun

abla ben cenazeleri bilmiyodum başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşAllah bende bayramdan hemen önce dedemi kaybettim evet hayat devam ediyor bende sana çok teşekkür ederim bizimle çok ilgileniyorsun Allah razı olsun

menüde sporda çok güzel

Bence 4 kilo verebilirsin eger hic kacamak yapmazsan

o zaman bugün ki osman müftüoğlu yazısını bir okusana.. bugün kiydi sanırım.. çaya attığımız şekerle ilgili..
Şimdi okudum canım sağol, aslında oradaki 12 çay kaşığı sınırını geçmiyorum, yarım çay kaşığı toz şeker kullanıyorum bir çaya, azalta azalta uzun zamandır böyle kullanıyorum ancak bir türlü o yarım çay kaşığı şekerden ayrılamıyorum

hamburgeri niye yedin sevilcim

çok güzel yazmışsıın yeliz abla ve çok haklısın artık zayıf olalım hepimiz çok istiyorum

Bloom ben de öyleyim. Benim arkadaslarim hep bir bir birakti şekeri, yas grubumda kullanan kalmadi desem yeri. Ama cayi sekersiz ictigim zamanlarda cay icmiyorum. Azalttim ama o bile tatmin etmiyor beni tad olarak
Çalı bıraksak daha mantıklı gibi öyleyse,
yarın tekrar şekersiz deneyeyim bakalım, az daha asılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…