Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menunu sevdim. Salam hariç cok iyi bence

Bence boylesi daha saglikli guzelim. Spor destekli ve sindire sindire. Bilincsizce verilen kilolar cabuk geri aliniyor.

Hahhh hatırlatın yettı garı bunlar
Pambık gıbıydım ben bloom hanımcım sen bılmezsın
Bunlar bu hale getırdı
Sen bilmezsin blom ama biz biliyoruz pambik ligi !!!

Cok sukur hic maruz kalmadim.
Ay beril bu gun bana bir sey oldu hep sana mi satasiyom ben. Kiyamam ki ama yapmayim bir daha bari.

Benim bugünkü menüm:
Sabah= peynir (az yagli) bir domates, çay
Ara: 5 kaşık aşure
Öğlen =kapıska, 1tane acı turşu biber
Ara: küçük bir kasede yogurt, 1 salatalik, zerdecal, ketentohumu çörekotu karisimi
Akşam = 1 haşlanmış yumurta, 9 zeytin, 1 kepeli galeta ve üstüne sütlü nescafe
(5 buçuktan sonra yemedim birsey, spor yarin yapicam, epey su ictim + 1lt dukan bira)

Ben galiba hic yemedim. Tarife bakayim da olmadi bir ara deneyim ben de.
Kolay gelsin canim.
Biz de severiz derya cim. Dene bence tam diyetlik. Bak simdi aklima dusurdun yeliz ne zamandir yapmiyordum. Hamile olabilir miyim ne duysam canim istiyor. Gerci evli degilim e menopoza da girdim ama.

afiyet olsun ne güzel az yemissin aşureyi de 5 kaşıkta iyi durmuşsun ben kendime aşure konusunda güvenmediğimden yapmıyorum

Arkadaslar isin sakasi bir yana ben cok acim. Daha once kortizon kullananiz var mi bilmiuorum ama kuflu ekmek bile baklava borek gibi lezzetli gelebilir su an.
o zaman bol bol marul, biber,salatalık ye canim ne güzel kilo versin bak aman dikkat

Ben de menumu yazayim gerci pek birsey yok ya. Kendimi tutmasam fili bile yiyecek durumdayim.
Kahvalti ve ogle yapilacak tetkikler nedeniyle yok
Ara 2 dl. Tuzsuz kepekli etimek
1 bard. Sut
Aksam
5 kasik kabak yemegi z.yagli
1 kucuk paket yogurt (su hast. Cikan yarim bard. Seklindeki paketler den gr. Bakmadim)
Salata
1 dl. Tuzsuz kepekli ekmek
Ara 1 elma
Ara tarcinli sut (cok acim diye miziklayinca kizim kafeterya da sut isittirmis gidip marketten tarcin alip getirdi)
Su 2 lt.

Anladim canim o zaman ekmeklere devam ben cikokatanin tadini sevdim canım

Güzel bir menü :)

Az olmuş sanki canım yediklerin. Sporun iyi ama :)

Menü:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Domates
2 ceviz

Ara:
1 muz

Öğle:
4 yk yulaf
1 kase yoğurt
1/2 elma
1 çk bal

Ara:
1 bardak süt
1/2 elma

Akşam:
5 yk mantarlı tavuk sote
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 3l
Spor: 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk bacak egzersizleri

afiyet olsun ne güzel az yemissin aşureyi de 5 kaşıkta iyi durmuşsun ben kendime aşure konusunda güvenmediğimden yapmıyorum

o zaman bol bol marul, biber,salatalık ye canim ne güzel kilo versin bak aman dikkat
Eskiden daha cok severdim asureyi. Sonra bi sene o kadar cok yapmışız ki ye ye sıkılmıstim. O seneden beri aşureyle arama kara kedi girdi:)) zaten bugun de kayisili yerlerini sectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…