Kılo veremeyenı şişko dıye cekıstırıyomAy sizin telefon grubunuz da mı var, orada neler yapıyorsunuz
Menunu sevdim. Salam hariç cok iyi benceMenü
Sabah: 3 yk musli 4 yk yogurt 2 ceviz
Öğlen: tt ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir, hindi salam, roka, marul vardi icinde ) + ayran
Ara: 2 kuru kayisi
Aksam: 2 yumurta 1 tk yag 3 yk sarimsakli yogurt ile cilbir, 1 domates, 1 salatalik
Su: 2,5 litre
Spor: bugun cok koşturdum aksam da arkadasa gidicem gitmeden yapmaya çalışırım bi seyler
Hahhh hatırlatın yettı garı bunlarAha azar da geldiii, Ayliiin dikkat et kendine kuzum, eli sopalı berilcenin
Bence boylesi daha saglikli guzelim. Spor destekli ve sindire sindire. Bilincsizce verilen kilolar cabuk geri aliniyor.Insallah cnmm dikkat ediyorumm
Hmmm
14 temmuz basladim 120.1kg ile
11 ekim bugün neredeyse 3 ay, rekorrr bukafar uzun ilk kez yapiyorum. 110.1 gördüm bugün yani 10kg tam
Hemen hemen ayda 4 kg. Bir kac gün daha var 3 ayin dolmasina
Memnunmuyum? Evet cünkü ben hep hizli verdim ve hep hizli geri aldim. 14 yasimda 105 kg idim 50 beden giyerdim ve rejim yapmistim 3 ayda 83 olmustum. Sonra yine aldim verdim aldim verdim vücut mahfoldu...
Artik sporla yapicam ve ortalama ayda 3 4 kg dan memnunum
Sizce?
Sen bilmezsin blom ama biz biliyoruz pambik ligi !!!Hahhh hatırlatın yettı garı bunlar
Pambık gıbıydım ben bloom hanımcım sen bılmezsın
Bunlar bu hale getırdı
Biz de severiz derya cim. Dene bence tam diyetlik. Bak simdi aklima dusurdun yeliz ne zamandir yapmiyordum. Hamile olabilir miyimBen galiba hic yemedim. Tarife bakayim da olmadi bir ara deneyim ben de.
Kolay gelsin canim.
toplam 1300 kalori falandır çok değil ki günlük kalori ihtiyacım 1900 çünküSağlıklı bir menu (hazir corba haric), ama biraz kalorili benim için
afiyet olsun ne güzel az yemissin aşureyi de 5 kaşıkta iyi durmuşsun ben kendime aşure konusunda güvenmediğimden yapmıyorumBenim bugünkü menüm:
Sabah= peynir (az yagli) bir domates, çay
Ara: 5 kaşık aşure
Öğlen =kapıska, 1tane acı turşu biber
Ara: küçük bir kasede yogurt, 1 salatalik, zerdecal, ketentohumu çörekotu karisimi
Akşam = 1 haşlanmış yumurta, 9 zeytin, 1 kepeli galeta ve üstüne sütlü nescafe
(5 buçuktan sonra yemedim birsey, spor yarin yapicam, epey su ictim + 1lt dukan bira)
o zaman bol bol marul, biber,salatalık ye canim ne güzel kilo versin bak aman dikkatArkadaslar isin sakasi bir yana ben cok acim. Daha once kortizon kullananiz var mi bilmiuorum ama kuflu ekmek bile baklava borek gibi lezzetli gelebilir su an.
Anladim canim o zaman ekmeklere devam ben cikokatanin tadini sevdim canımölçülü yiyorum canım yarim kahve fincanı yiyorum diyetisyenim 1 kahve fincanı demişti ama ben ona cesaret edemiyorum 1 bahçe fincanı da 50 kalori
afiyet olsun eliptik yapıyorum ben de ama ayakta yapıyorum çok yorulursam 1-2 dakika oturarak devam ediyorum toplam yarim saat yapıyorum
çok mu az baba mi öyle geliyor afiyet olsun..suyu birden içmenin vücuda yararı değil zararı var böbreklere yüklemiyorsun boş yere..bir de akşam yemeklerini kacta yediğimiz o sormussun canım ben en geç 17.30a kadar yemeye çalışıyorum ama is durumuna göre değişir tabi ben okuldan 4te çıkıyorum o yüzden
menün güzel maşallah yine..ne güzel ya üniversite yıllarım geldi aklıma biz de arkadaşlara giderdik onlar bize gelirdi sohbet gırgır şamata,kola cipsşaka bir yana da gerçekten hayatımın en güzel yıllarıydı çok özlüyorum her anının tadını çıkar canım
afiyet olsun o çikolataları ben de denemek istiyorum nasıl tadı
afiyet olsun canım gayet güzel..geçmiş olsun bu arada
diyetisyen listesi canım akşam da vardı aslında 2 dilim ama ben yemedim
Güzel bir menü :)Menü
Sabah: 3 yk musli 4 yk yogurt 2 ceviz
Öğlen: tt ekmekle evde hazirladigim sandvic ( suzme peynir, hindi salam, roka, marul vardi icinde ) + ayran
Ara: 2 kuru kayisi
Aksam: 2 yumurta 1 tk yag 3 yk sarimsakli yogurt ile cilbir, 1 domates, 1 salatalik
Su: 2,5 litre
Spor: bugun cok koşturdum aksam da arkadasa gidicem gitmeden yapmaya çalışırım bi seyler
Heycanlaniyorum abla böyle yapincaWc ye gıt 199 daha ver teemmmı
Az olmuş sanki canım yediklerin. Sporun iyi ama :)Bugunku menum kizlar
11.30
1 kk beyaz peynir
1 dilim t.b. ekmegi
Sekersiz cay
16.00
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik et doner
2 dilim t.b. ekmegi
17.00
2 turk kahvesi
30 dk yuruyus
1,5 lt su devami gelir
1 haftadir duzenli menu yazamiyorum kizlar evde herkes hasta grip oksuruk vs yeni toparlaniyoruz
Inanilmaz az menun canım yiyemiyor musunSabah
Kahvaltılık zeytin peynir
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak
Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter
Aksam
Salata az Yigurtlu patlıcan
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
Senin menülerin bana çok az geliyor canımSabah
Kahvaltılık zeytin peynir
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak
Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter
Aksam
Salata az Yigurtlu patlıcan
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
Eskiden daha cok severdim asureyi. Sonra bi sene o kadar cok yapmışız ki ye ye sıkılmıstim. O seneden beri aşureyle arama kara kedi girdi:)) zaten bugun de kayisili yerlerini sectimafiyet olsun ne güzel az yemissin aşureyi de 5 kaşıkta iyi durmuşsun ben kendime aşure konusunda güvenmediğimden yapmıyorum
o zaman bol bol marul, biber,salatalık ye canim ne güzel kilo versin bak aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?