- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim benim oyle guzel dile dokmussun ki. Bu kadar kisa surede kardes gibi olduk. Tum takimi seviyorum tabi ki ama bazi arkadaslarin yeri farkli oldu gozumde. oncelikle sen varya kardesim oldun benim. Ay beril im merak eder haber veremedim diye her durumda iletisime gecmeye calisiyorum seninle. (Oyle ki sabah mr a cagiriyorlar dur bi mesaj yazayim gelcem dicek kadar ileri goturdum isi.) Hele ki su hastane donemin de canim beril im sen elif yeliz ve vakit buldukca nalan o kosusturmanin isinizin gucunuzun arasinda sizler surekli yanimdaydiniz bana kan bagi olan yakinlarimdan da yakindiniz. Allah razi olsun hakkinizi helal edin canlar. Tum sıkıntilariniz bitsin ferahlik huzur hanenize gunes gibi dogsun insallah.Kızmıyom doğal halım bu canım
Alınma kırılma küsme benı bağlamıyor kuzum ya malum 5 tosbik olunca ha bırde hılalden ıdmanım sağlam
Ama aylardır sana soylemedıgım bır şey soyleyımmı
Sen takıma geldıgınde eskı kaptanım demıstın ya
Sanırım senden beklentım çok oldu
Bırsey olsa takımı devrederım gıderım dıyordum
Sonrakı kararsızlıklar gelmemeler vs benı demorılıze ettı
Ha bu tavrım sana has degıl
Bır haftadır kımı yakalarsam haşlayıp bırakıyorum
Bır amacımız var ya olursa degıl
Olduğu kadarıyla degıl
Illa da zayıflayacaz dedıgımız
Ya bu deveyı cümleten kurallara uyarak güdecez zayıflayıp mezun olup benden kurtulursunuz
Yada oy bırlıgıyle benı atarsınız
Zaman kaybetmemıze tahammülüm yok
Mazaret hıc kabul edemıyom artık kotam dolmuş
Bu arada içimi dokmusken bır teşekkür bır sürüde özürüm var onlarda aradan çıksın
Tam 3 aydır büyük kızımın bır sorunuyla ugrasıyom bonzaı içmiş gıbı dolanıyorum resmen
Bunun üzerıne bayramın bırıncı günü
Kaynımı,eltımı,eltımın annesını trafık kazasında kaybettık
Olmadığım o uzun zamanda urfadaydım
Ben yokken takımı sırtlanan yelız elıf ve Nalan'a mınnettarım ne desem az hele elıfle Yeliz'e.....
Her cuma onca işi arasında liste dıye koşup gelen nalanıma candan teşekkürler
Bıran olsun burayı boslamayan Derya ve lınn çok teşekkürler akışı sağladığınız ıçın
Nıhal hatta ablamız sana neler demek ıstıyomda dılın dındugunu kelımeler yazamıyo ıyıkı varsın yanımızdasın cana cansın
Ve tüm 13. Takım tıytıllarım sızınle ılgılenemedıgım dönemler ıcın özür yüzlerce kez hemde
Bır not düşüp kapatayım o cenaze evınde o telasemde bıle takıma ulasabıldıgım an kadar bılgı aldım haberdar oldum
Ve şunu soyleyım kı her şekılde hayat devam edıyor
Buradan dıyetten zayıflama istegınden uzaklaşma bır artı getırmıyor
Kızsamda terlıkle fırlatsam seviyorum sızı sanal şişko aılem :)
Kızmıyom doğal halım bu canım
Alınma kırılma küsme benı bağlamıyor kuzum ya malum 5 tosbik olunca ha bırde hılalden ıdmanım sağlam
Olduğu kadarıyla degıl
Ya bu deveyı cümleten kurallara uyarak güdecez zayıflayıp mezun olup benden kurtulursunuz
Bu arada içimi dokmusken bır teşekkür bır sürüde özürüm var onlarda aradan çıksın
Tam 3 aydır büyük kızımın bır sorunuyla ugrasıyom bonzaı içmiş gıbı dolanıyorum resmen
Ben yokken takımı sırtlanan yelız elıf ve Nalan'a mınnettarım ne desem az hele elıfle Yeliz'e.....
Bıran olsun burayı boslamayan Derya ve lınn çok teşekkürler akışı sağladığınız ıçın
Nıhal hatta ablamız sana neler demek ıstıyomda dılın dındugunu kelımeler yazamıyo ıyıkı varsın yanımızdasın cana cansın
Ve tüm 13. Takım tıytıllarım sızınle ılgılenemedıgım dönemler ıcın özür yüzlerce kez hemde
Bır not düşüp kapatayım o cenaze evınde o telasemde bıle takıma ulasabıldıgım an kadar bılgı aldım haberdar oldum
1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon sık ve yut hemen kesiyor üstüne de su iç
Canim benim oyle guzel dile dokmussun ki. Bu kadar kisa surede kardes gibi olduk. Tum takimi seviyorum tabi ki ama bazi arkadaslarin yeri farkli oldu gozumde. oncelikle sen varya kardesim oldun benim. Ay beril im merak eder haber veremedim diye her durumda iletisime gecmeye calisiyorum seninle. (Oyle ki sabah mr a cagiriyorlar dur bi mesaj yazayim gelcem dicek kadar ileri goturdum isi.) Hele ki su hastane donemin de canim beril im sen elif yeliz ve vakit buldukca nalan o kosusturmanin isinizin gucunuzun arasinda sizler surekli yanimdaydiniz bana kan bagi olan yakinlarimdan da yakindiniz. Allah razi olsun hakkinizi helal edin canlar. Tum sıkıntilariniz bitsin ferahlik huzur hanenize gunes gibi dogsun insallah.
Ay gece duygulandirdin beni. Hep bu gun satastim diye yaptin demi.
beğendi ler mi Yelizim bence beğendi lerEki Görüntüle 2054349ormangozlu çok kolay baktım bugün ..
Geniş bir tencereye az tuz az sirke koyup kaynatıyormuşsun ..altını kısıp yumurtaları kırıyormuşsun ..5 dk pişir ..sonra süzerek al ..sarımsaklı yoğurt ve yağda çevrilmiş pulbiber oldu bitti iştebenim bu kadar yağlı olmaz ama ..çok seneler oldu yemeyeli hatta evlendikten sonra hç yemedim bakalım beğenecekler mi?
canimsin Berilim her zaman yanındayız her şartta aynen senin bizim yanımızda olduğun gibi. Bir olduk kardes olduk bize yakışanı yaptık. Yeliz in hakkı ödenmez bütün gününü burda geçirdi canım kardeşim. İyiki varsınız. 13 de olan herkes e sesleniyorum seviyorum sizi.Kızmıyom doğal halım bu canım
Olduğu kadarıyla degıl
Helal olsun ablacim ne demek olmayan ablam oldun Rabbim sağlık versin sana. gönül bağı mızı kuvvetlendirsin inşallah çok daha güzel günler görelimCanim benim oyle guzel dile dokmussun ki. Bu kadar kisa surede kardes gibi olduk. Tum takimi seviyorum tabi ki ama bazi arkadaslarin yeri farkli oldu gozumde. oncelikle sen varya kardesim oldun benim. Ay beril im merak eder haber veremedim diye her durumda iletisime gecmeye calisiyorum seninle. (Oyle ki sabah mr a cagiriyorlar dur bi mesaj yazayim gelcem dicek kadar ileri goturdum isi.) Hele ki su hastane donemin de canim beril im sen elif yeliz ve vakit buldukca nalan o kosusturmanin isinizin gucunuzun arasinda sizler surekli yanimdaydiniz bana kan bagi olan yakinlarimdan da yakindiniz. Allah razi olsun hakkinizi helal edin canlar. Tum sıkıntilariniz bitsin ferahlik huzur hanenize gunes gibi dogsun insallah.
Ay gece duygulandirdin beni. Hep bu gun satastim diye yaptin demi.
Ohh baya varmis yani ara öğün icin cok fazla gercekten olsun sporda yakmissin onu iyi spor yapmissin bugünormangozlu buldum canim nette 1 avuc fistik ici 40 grmis. Ve kalorisi de az degil tabii 226 kalori.
Yemeyi cok erken bitiriyorsun erken mi uyuyorsun oyle degilse acikirsin
Aferin sanaaa15dk eliptik yaptim terledim ohhhzorlanmadimm cok sevindim. Pazar günüde 20 dk yaparim. Öle öle 1 saate cikacak ins
çayı şekersiz iç yanında kuru meyve ye ben yıllar önce şekeri bırakırken öyle yapmıştımVe çayımın şekerindan vazgeçemiyorum, çok seviyorum
Kardiyo egzersizi yapanlara ayrı bir saygım vardır yıllardırçayı şekersiz iç yanında kuru meyve ye ben yıllar önce şekeri bırakırken öyle yapmıştım
Arkadaslar isin sakasi bir yana ben cok acim. Daha once kortizon kullananiz var mi bilmiuorum ama kuflu ekmek bile baklava borek gibi lezzetli gelebilir su an.
Slm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 haslanmis yumurta. 1 domates. Yarim demet yani bolca maydonoz. 2 zeytin. 2 dilim b peynir. 1 bardak hosaf (Sekersiz kusburnu elma ve erikten olusan hosaf)
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Ara: 1 elma. 1 ceviz
Oglen: yarim yt etli lahana yemegi. Salata
Ara: 1 mango. 1 avuc fistik.
Aksam: 3 kofte. Salata
Su: 2.5 lt su. 1 lt dukan birasi
Spor: 25 dakika yokus yuruyus (tempo 6 da)
1 saat power bar ( elimde agirlikla squat. Kol. Bacak. Karin hareketleri)
Ben 17:00 17:30 gibi yiyorum canim.
Ve çayımın şekerindan vazgeçemiyorum, çok seviyorum
Herkese günaydın
Nihayet bir perşembe daha geldi hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?