Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canim benim oyle guzel dile dokmussun ki. Bu kadar kisa surede kardes gibi olduk. Tum takimi seviyorum tabi ki ama bazi arkadaslarin yeri farkli oldu gozumde. oncelikle sen varya kardesim oldun benim. Ay beril im merak eder haber veremedim diye her durumda iletisime gecmeye calisiyorum seninle. (Oyle ki sabah mr a cagiriyorlar dur bi mesaj yazayim gelcem dicek kadar ileri goturdum isi.) Hele ki su hastane donemin de canim beril im sen elif yeliz ve vakit buldukca nalan o kosusturmanin isinizin gucunuzun arasinda sizler surekli yanimdaydiniz bana kan bagi olan yakinlarimdan da yakindiniz. Allah razi olsun hakkinizi helal edin canlar. Tum sıkıntilariniz bitsin ferahlik huzur hanenize gunes gibi dogsun insallah.
Ay gece duygulandirdin beni. Hep bu gun satastim diye yaptin demi.

1 tatlı kaşığı kuru türk kahvesine limon sık ve yut hemen kesiyor üstüne de su iç

Ama olmazki yaaa ben cok duygulandimmm uff

Allahim herkeseee sifa versinnn. Ay nasil tülerim kalktiii. Cokkkkk üzüldüm beril abla allah sabir versin

Beril abla hak veriyorum sana.
Ama yeni anneyim. Bazen yetisemeyebiliyorum. Ah eski halim olsa inan günde 20 30 mesaj tüm gün buradaydim yaa. Cokkk isteyerek kaptandim. Cuma biyere gitmezdim sadiktim listeyi yapardim.
Coxuk olunca ev isi vs. Hep katilim olmuyor mLesef. Yeni yeni depresyondan cikiyom. Cok kötüydüm o 120 kilo yapisicak sandim yaa.. bir rejime baslamak kolay degil ve ben inanin ki kendimle gurur duyuyorum 3 ay oldu halen azimle rejimdeyim allahim nazar degmesin... ben zayiflicammm...
Masa basi meslegim var o yüzden katilimim cok du. Aslinda yasak.. ama ben kk girip meslegimi bile riske atmistim... 2.4.18 ise baslicam ve eminimki ben yine ordan girerim kk ya.. telefonla bazen zor oluyor.
Belki laptopumu biyere sabitlestirip acik birakirim öLe girerim ki cok eskidi sayfayi Üklemesi cok sürüyo. Bakarsin yine eski aylin olurum.....
Kizina bol sifa diliyorum. Sanada sabir ve kuvvet

beğendi ler mi Yelizim bence beğendi ler

canimsin Berilim her zaman yanındayız her şartta aynen senin bizim yanımızda olduğun gibi. Bir olduk kardes olduk bize yakışanı yaptık. Yeliz in hakkı ödenmez bütün gününü burda geçirdi canım kardeşim. İyiki varsınız. 13 de olan herkes e sesleniyorum seviyorum sizi.

Helal olsun ablacim ne demek olmayan ablam oldun Rabbim sağlık versin sana. gönül bağı mızı kuvvetlendirsin inşallah çok daha güzel günler görelim

Günaydinnn. Sabah 5.30 oglum uyandirdi. Yatakta dizimi izledim. Uykum kacmisti. Iyiyim gibiii. Aklim eliptik de . Vallahi yapicam simdii sonra dusa girerim. Bakalim kac dk yapabilcem. 3 gün yokum evde. Annemler 100km uzagimda. Ama su an türkiyedeler. E kardeslerim hepsi orada yasiyor. Hem onlari ziyaret hem yakinlarimi. Annemin evinde kalicaz.
Gün icinde giremesemde gece girer okurum cvplarim.
13 gibi cikicaz ozamana kadar girebilirmiyim bilmem.
Tartimi da getiriyorum. Kücük kardesimin dogum günü bugün. Yandimmmm. Pasta masta yemem vallaa. Ins
Yemekte kurufasulye varmis bana uyan. 1 kepce yerim gerisi salata ins.
Umarim yine ishal olmammm.
Öptüm hepinizi. Kac dk yaptigimi yazarim 5dk diyormuşum

Gunaydin kizlar aksam ilac alip erkenden yattim biraz daha iyiyim ama tamamen iyilesmis degilim aksamki menumu yazayim hemen

Sabah bir elma

Kahvalti.11.00 uc kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka) 1 az ty yum,10 yesil zeytin ve yesil cay.

Ara bir orta boy greyfurt

Aksam: 2 kase tarhana(hastayim iyi gelir diye o kadar ictim) dort kasik kadar ispanak yemegi.

Saat 21.00 bir mandalina yarim nar

2 litre su okula yuruyerek (30 dk)gidip geldim ayrica spor yapmadim.

Günaydın hanımlar
Yarından itibaren ben de başlıyorum düzenli beslenmeye inşallah
Kaçış yok bu işten
Bugün biraz sebze alayım açılışı yapayım diyorum
80 i geçmiş kilo
Azimli olursam 20 günde ne kadar verebilirim acaba

herkese günaydın menü yazarak başlayalım
sabah 1 dlim ekmek ile klasik kahvaltı
öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 but tavuk yoğurt
akşam 1 tabak sebzeli kıymalı yemek yoğurt 1 dilim ekmek
su 2 litre
ara öğün yapmadım dün
spor içinde internetten bir video buldum fat burning kardiyo toplamda 35 dk ama ben 10. dakikada mahvoldum elim ayağım kesildi nabzım yükseldi bıraktım ama güzel video vücudum alışına kadar devam edeceğim dün 10 dk oldu bugün 15 dakika öyle öyle yükselteceğim

çayı şekersiz iç yanında kuru meyve ye ben yıllar önce şekeri bırakırken öyle yapmıştım
Kardiyo egzersizi yapanlara ayrı bir saygım vardır yıllardırben hiç yapamadım mesela

Bal pekmez bile denedim inan, mesele benim seviyor olmam, şekeri bırakınca çayı da bırakırım zannımca

Arkadaslar isin sakasi bir yana ben cok acim. Daha once kortizon kullananiz var mi bilmiuorum ama kuflu ekmek bile baklava borek gibi lezzetli gelebilir su an.

ayy canım benim kıyamam sana.. ben de açlık hissetmek istiyorum sürekli.. acıkmak bence sağlıklı birşey.. acıkınca da böyle bir gözüm dönüyor.. boğa burcu olmamın etkileri sanıyorum :)

dukan birası sanki biraz iştah kesiyor.. deneyebiliyor musun sen? içinde soda var gerçi ama..

Ben 17:00 17:30 gibi yiyorum canim.

ne kadar örnek alınası bir menü :)

Ve çayımın şekerindan vazgeçemiyorum, çok seviyorum

o zaman bugün ki osman müftüoğlu yazısını bir okusana.. bugün kiydi sanırım.. çaya attığımız şekerle ilgili..

günaydın kızlar iyi sabahlar,

120 tane birikmiş mesajı okurken acaba ben dün ne yedim sorusunu soruyorum kendime sürekli.. ne yedim arkadaş ben ya?

bi unutkanlığım eksikti :) B12 almam lazım sanırım.. gün de bir avuç beslenme takviyesi destek alıyorum.

sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık
öğlen; 1 tavuklu hamburger,1 bardak zero
akşam; fırında levrek, salata, 1 dilim ekmek,2 hurma

su;3lt
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 1 set karın hareketi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…