Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun ne güzel az yemissin aşureyi de 5 kaşıkta iyi durmuşsun ben kendime aşure konusunda güvenmediğimden yapmıyorum

o zaman bol bol marul, biber,salatalık ye canim ne güzel kilo versin bak aman dikkat
Eve ciksam bi canim oyle yaparim da hastane de olunca olmuyor.
Ne kadar acim da desem bozmam canim ama zorluyor midem kaziniyor surekli. Birazdan da tarcin cayi icicem. Umarim ise yarar.

Afiyet olsun canim. Menun guzel bence asureyi dozunda birakman cok iyi olmus gunu de onu telafi ederek kapatmissin tebrikler.

Sabah
Kahvaltılık zeytin peynir
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak

Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter

Aksam
Salata az Yigurtlu patlıcan
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
Afiyet olsun canim. Eliptik aldin hilal cim su spor olsami artik.

Afiyet olsun canim menun de sporun da cok guzel.

Eskiden daha cok severdim asureyi. Sonra bi sene o kadar cok yapmışız ki ye ye sıkılmıstim. O seneden beri aşureyle arama kara kedi girdi:)) zaten bugun de kayisili yerlerini sectim
Oh ne guzel bol kalorili seylere hep kara kediler girse ya. Bazen sabrimi zorluyorlar.

Bakalim su eliptige alisayim de. Valla kosu bandini hiccc sevmem cok skci gelir bana. Ayakta olan eliptik benim. Oturmali degil. Kollar bacaklar oynuyo.

Ben aylin. Almanya dogma büyüme.
27 yasindayim. 1 oglum var 6 aylik. Mimari cizimciyim ve fotografciyim.

Memnun oldum cansu abla? Yoksa abla olmasin mi

Bu beni olmamis malesef
Cikolatali süt
Kremali corba

Hazir seylerden kacin bence.
Su konusuna gelince de el cantan da 500ml lik siselerde su bulundur. Bittikce doldur doldurma imkanin varsa.

Bu gidisle 0 dk olacak.. yine ishalim moralim bozuldu biraz dinleniyim denicem iyi olursam

Afiyet olsun cnm

Aman dikkat cisslara dokunma. Iyiyim canim kizim da biraz daha iyi. Ama huysuzluk tam gaz devam

Ins canim porsiyonlar da kuculunce hizlica gider. Metabolizman hizli ne guzel.

Insallah. Tek sorunum ac gözlüyüm hahaa

Bence gzl. Afiyet olsun

Aksam yemeginden sonra 1 tane kirmizi elma yedim az once. Aksam yemeklerinizi genelde kacta yiyorsunuz? Ben en gec 6 bucuk gibi yemeye calisiyorum diyete basladigimdan beri.

Bence meyveyi aksam yeme seker oldugundan. Tarcinli süt dha iyi.
Bende cogu 17 de
Menüleri yazarken saat de belirtiyoruz iyi oluyor

Suyu 2.5 yaparsan güzel
Cok gcmis olsun

Menun iyi bence canim pastirmayi 2 dilimemi dusursen acaba
Pastirmayi zaten pek almayiz. Busefer aldik yiyim dedim. Karatay da sinirsiz. Ama daha az yerim ins

Ne oldu hayırdır kendın çıkmıştın
Bak yıne oraya gırmeyım vs bahane edeceksen kötü oluruz

KURTARIN BENIII fena kiziyo beril abla bana
Yok abla dersimi aldim ben merak etme. Ama sende sanki vok soguk davraniyorsub bana
Bak brn alinganim he

Tamam canim.
Benimki ayakta olan eliptik kollari oynayan.
Ishal oldum yine. Ins yapabilirim bugün

İlk kez kullanacaksan ya da ilk kez spora başlayacaksan, hamlamayacak şekilde, yavaş ve 5-10 dakika yapıp, gün gün artırmanı öneririm canım

Zaten ishalim 10 dk yapsam sükretcem

Aha azar da geldiii, Ayliiin dikkat et kendine kuzum, eli sopalı berilcenin

Valla öyle
Ama biliyom o benim iyiligimi istiyor ondan bana öyle davraniyor

Bence boylesi daha saglikli guzelim. Spor destekli ve sindire sindire. Bilincsizce verilen kilolar cabuk geri aliniyor.
Vücutum mahfoldu bide dogum derken... karnima bakasim gelmiyor. Hele bacaklar selulitler... sporsuz kötü vakayimm

Afiyet olsunn cnm

Arkadaslar isin sakasi bir yana ben cok acim. Daha once kortizon kullananiz var mi bilmiuorum ama kuflu ekmek bile baklava borek gibi lezzetli gelebilir su an.
Aman abla dikkat. Ins cbk atlatirsik ve kilo yapmaz

eve ciktiginda menülerin düzelir ha gayret

Sabah
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak

Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter

Aksam
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
Cnm nezaman okusam dukan birasi diyor. Eminmisin hergün yapiliyormu bu??? Bence 1 gün arayla yap. Vücutu alistirma. Ve cok az yemissin

Herzamanki gibi sahane afiyet olsub

Offff offffff

Yine ishalimmm deliricem yaa
Ben eliptik yapicaktim.amaa

Ins düzelir bir saate. Nasil moralim bozuldu

Insallah canim cikayim da evde kontrol ederim.
Eliptik gelmis gule gule kullan canim. Bol ve saglikli sporlar yapmak nasip olsun. Yarin da ishalin devam ederse doktora git aylin cim.

afiyet olsun gerçekten bir şey yokmuş bugün listende

Sabah
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak

Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter

Aksam
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
afiyet.olsun bu kadar az yiyorsun haftada kaç kilo veriyorsun ya

çok güzel canım hem menü hem spor
Eskiden daha cok severdim asureyi. Sonra bi sene o kadar cok yapmışız ki ye ye sıkılmıstim. O seneden beri aşureyle arama kara kedi girdi:)) zaten bugun de kayisili yerlerini sectim
ah keşke benim de tatlılarla arama kara kedi girse diyeceğim de o kadar seviyorum ki onu bile içinden gelmeye gelmeye diyorum
Eve ciksam bi canim oyle yaparim da hastane de olunca olmuyor.
Ne kadar acim da desem bozmam canim ama zorluyor midem kaziniyor surekli. Birazdan da tarcin cayi icicem. Umarim ise yarar.
canım hastanede bulundurabilirsin yasak değil ki benim de eşim bu yaz çok kaldı hastanede ordan biliyorum hatta 15 gün önce yine hastaneydi

Telefondaki spor proglari kapatalibiliyor canim. Sadece spor yaparken aca bilirsin.

Yemeyi cok erken bitiriyorsun erken mi uyuyorsun oyle degilse acikirsin cunku. Gecmis olsun

Cikartmaya calisiyoruz ev toplantilari cok eglenceli oluyor ya komsular baya rahatsiz ama yapacak bi sey yok :))

Menun cok iyi sen benim bu takimdaki favorimsin canım hic kacamak görmedim daha
Ayy fena gaza geliyorum arada kacamak yapiyorum aslinda gecen cumartesi dondurma yemistim mesela ama dengelemeye calisiyorum onlari

8 ogrenci nasil olur ya ne kadar iyiymis bizim sinif 39 kisi bu sene ogretmen bi gun cildiracak bakalim ne zaman 2 ogretmen zor idare ediyoruz bazen

Menunu sevdim. Salam hariç cok iyi bence
Salamsiz sandivic pek hos olmuyo sanki ya ondan hep normal kahvaltilarda yemiyorum zaten

Asure olsa da gayet iyi dengelenmis geldi bence sorun yok iyi bi menu

Sabah
Domates salata
Yigurtlu patlıcan 2 yk
Çay 4 bardak

Ara
1 türk kahvesi
1 parça bitter

Aksam
Şu 1.5 lik 1 ı dukan
Spor yoktur
Hilaaaal gene cok az bu menu ye ye meto duracak yemeyerekde kilo veremeyeceksin yakinda bu kadar az yemeye spor yapamazsin tabi enerjin olmuyor ki

Ben begendim sporda menu de iyi :) bugun ben de brokoli aldim bi aksam pisireyim saglikli saglikli :)

Gecmis olsun canim. Surekli serum takiliydi (yattigimdan beri ilk defa az once cikardilar) eveli gun su dahi icmeme izin vermediler canim dun aksamustune kadar. Bu gun de gunduz yemeden gecti. Alip bulundurmadik o yuzden. Ama mantikli yarin cikma ihtimalim var cikamazsam aldirayim bari canim.

çıkmazsam aldır ablacım boş boşuna ac kalma ama inşallah çıkarsın tez zamanda sağlığına kavuşursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…