- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hic yemedim gecen burda gorup bakmistim nete nasil gozukuyor diyeŞimdi de 3 hünnap yedim. Kalorisi hakkinda fikrim yok :)) masumdur gibime geliyor
Aslinda bir veli olarak benim cocugumu hasta ogretmen okutsun istemem. Yani tabi ogretmen acisindan da cok kotu zor ama velilerin idarenin de dusunmesi lazim hem hasta insan neden calissin hem de cocuklara grip filan bulasabilir. Cok kotu ya kisik sesle hasta halle ders anlatilacak mi simdi cocuklaraDeryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumu
Teşekkürler canımTam persembe gunune uygun cok dikkat etmissin ne guzel. Vee yeni bir yemek elbasan tava. Afiyet olsun
Baktim canim elbasan tarifine gayet leziz duruyor ve pratik. Bir ara onu da deneyeyim. Bugun cilbir yapip yedim ilk defa onu da dun burdan gormustum.Teşekkürler canım
sadece akşam biraz fazla gibi ama o da gayet sağlıklı hafif şeyler etkilemez diye düşünüyorum afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 2 kk peynir
Ara 1 fincan sütlü kahve
Öğle 1 dilim elbasan tava 3 YK çorba
Ara 1 fincan sütlü kahve 3 tane mürdüm eriği 1/3 mandalina
Akşam 2/3 porsiyon tavuk 1 kk peynir ton balıklı salata 87 kalorilik sekersiz cikolata
Ara1 elma 1/2 mandalina
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
afiyet olsun canım gayet güzelBen bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
bence hastaysan hicbir sıkıntı olmaz sonuçta yasal hakkı hasta olmayıp da hususi işi için rapor alsa tamam ona hoş bakmazlar ama bu hastalık yaniDeryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumu
aslında çok da fazla değil canım sadece cips biraz kalorilidir onun da yarısını yemiş olsan 200 kalori falandır stres yapma asıl o zaman kilo yapıyorlarSlm kizlar
Ne yazik ki bugun ben grubun yuz karasiyim ama en azindan ben fazla kacirinca hemen sabahi cok arti cikmiyorum ertesi gun fazla gosteriyor. Yani umarim yarinki tartiya da fazla yansimaz
Sabah: cilbir. 2 domates. 3 avuc maydonoz.
Ara: 2 fincan sutlu tarcinli kahve. 1 ceviz
Ara : mango. 1 ceviz
Oglen: 3 kofte. Bol yesillikli salata.
Ara: 1 armut. 1 avuc kuru dut.
Buraya kadar iyiydik.
Ara: 1 paket unsuz yulafli cubuk kraker. 60 grdi paket kizim en fazla 10gr yemistir
Ara: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 3 salatalik. 1 dilim recelli ekmek.
Ara 17cocuklar icin cipsler var misirdan yapilma 1 paketi kizimla yedim. Paket 70 gr
Aksami yemedim cunku gun boyu zaten ne buldumsa yedim. Kizimin kralerini cipsini yedim bitirdim
Spor: bugun bilerek yapmadim dinlendim
Su: 3 ltye yakin
Son 2 haftadir khyi azalttim ya bugun saldirdim. Evde de sadece kizimin yiyecekleri vardi onlari yedim bitirdim. Haklisin canim stres yapmayayim.sadece akşam biraz fazla gibi ama o da gayet sağlıklı hafif şeyler etkilemez diye düşünüyorum afiyet olsun
afiyet olsun canım gayet güzel
bence hastaysan hicbir sıkıntı olmaz sonuçta yasal hakkı hasta olmayıp da hususi işi için rapor alsa tamam ona hoş bakmazlar ama bu hastalık yani
aslında çok da fazla değil canım sadece cips biraz kalorilidir onun da yarısını yemiş olsan 200 kalori falandır stres yapma asıl o zaman kilo yapıyorlar
Tamamdir kapitanimkızlar yarın alıntılayarak lısteyı devam ettırelım
Her ıhtımale karşı bıldırımlerınızde benı etıketleyın lütfen
Mesaj sayıları canımkaptan bu liste ne anlayamadım kilo değil
geçmiş olsun allah acil şifalar versinMesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım
Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
Oyyy yavrum sağol teyzesıgeçmiş olsun allah acil şifalar versin
afiyet olsun epeydir ton balıklı salata yemiyorum özlemişim ama hamisiyi daha çok özledimBugünkü yediklerim
Sabah 2 kk peynir
Ara 1 fincan sütlü kahve
Öğle 1 dilim elbasan tava 3 YK çorba
Ara 1 fincan sütlü kahve 3 tane mürdüm eriği 1/3 mandalina
Akşam 2/3 porsiyon tavuk 1 kk peynir ton balıklı salata 87 kalorilik sekersiz cikolata
Ara1 elma 1/2 mandalina
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım noldu bizim yarış kaldı öyle 1 hafta da devam ettiremedik:)Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
bazen oluyor böyle abur cubur saldırısı derya ben mesela 3 gündür hamile gibi patatesli cips kokusu ile uyaniyom özlemişim ama tutuyorum kendimi 77.9 görünce un helvası yiycem çünkü sözüm var kendime bu yüzden cipsi eledimSlm kizlar
Ne yazik ki bugun ben grubun yuz karasiyim ama en azindan ben fazla kacirinca hemen sabahi cok arti cikmiyorum ertesi gun fazla gosteriyor. Yani umarim yarinki tartiya da fazla yansimaz
Sabah: cilbir. 2 domates. 3 avuc maydonoz.
Ara: 2 fincan sutlu tarcinli kahve. 1 ceviz
Ara : mango. 1 ceviz
Oglen: 3 kofte. Bol yesillikli salata.
Ara: 1 armut. 1 avuc kuru dut.
Buraya kadar iyiydik.
Ara: 1 paket unsuz yulafli cubuk kraker. 60 grdi paket kizim en fazla 10gr yemistir
Ara: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 3 salatalik. 1 dilim recelli ekmek.
Ara 17cocuklar icin cipsler var misirdan yapilma 1 paketi kizimla yedim. Paket 70 gr
Aksami yemedim cunku gun boyu zaten ne buldumsa yedim. Kizimin kralerini cipsini yedim bitirdim
Spor: bugun bilerek yapmadim dinlendim
Su: 3 ltye yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?