Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi de 3 hünnap yedim. Kalorisi hakkinda fikrim yok :)) masumdur gibime geliyor
Hic yemedim gecen burda gorup bakmistim nete nasil gozukuyor diye afiyet olsun canim. Kucuk ya pek kalorisi olacagini sanmiyorum.
Deryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumu
Aslinda bir veli olarak benim cocugumu hasta ogretmen okutsun istemem. Yani tabi ogretmen acisindan da cok kotu zor ama velilerin idarenin de dusunmesi lazim hem hasta insan neden calissin hem de cocuklara grip filan bulasabilir. Cok kotu ya kisik sesle hasta halle ders anlatilacak mi simdi cocuklara

Slm kizlar
Ne yazik ki bugun ben grubun yuz karasiyim ama en azindan ben fazla kacirinca hemen sabahi cok arti cikmiyorum ertesi gun fazla gosteriyor. Yani umarim yarinki tartiya da fazla yansimaz
Sabah: cilbir. 2 domates. 3 avuc maydonoz.
Ara: 2 fincan sutlu tarcinli kahve. 1 ceviz
Ara : mango. 1 ceviz
Oglen: 3 kofte. Bol yesillikli salata.
Ara: 1 armut. 1 avuc kuru dut.
Buraya kadar iyiydik.
Ara: 1 paket unsuz yulafli cubuk kraker. 60 grdi paket kizim en fazla 10gr yemistir
Ara: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. 3 salatalik. 1 dilim recelli ekmek.
Ara 17 cocuklar icin cipsler var misirdan yapilma 1 paketi kizimla yedim. Paket 70 gr
Aksami yemedim cunku gun boyu zaten ne buldumsa yedim. Kizimin kralerini cipsini yedim bitirdim

Spor: bugun bilerek yapmadim dinlendim
Su: 3 ltye yakin

Su ananas detoksu gayet guzel ve mantikli gorunuyor. Bakayim bi yarinki kiloya olmadi bir ara deneyeyim bu detoksu. Aranizda 2 gunluk ananas detoksu yapan var mi kizlar?

sadece akşam biraz fazla gibi ama o da gayet sağlıklı hafif şeyler etkilemez diye düşünüyorum afiyet olsun

Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
afiyet olsun canım gayet güzel

Deryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumu
bence hastaysan hicbir sıkıntı olmaz sonuçta yasal hakkı hasta olmayıp da hususi işi için rapor alsa tamam ona hoş bakmazlar ama bu hastalık yani

aslında çok da fazla değil canım sadece cips biraz kalorilidir onun da yarısını yemiş olsan 200 kalori falandır stres yapma asıl o zaman kilo yapıyorlar

***13.TAKIM 539.ETAP***

zukkum (79.6/
DeryaOnDiet (69.2/
nefertityy (76,1/
aylin90 (111.2/)538.etapta bıldirimde bulunmadığından yuzdesı 2 ye bölündü
Sena616 (72.8/
Zen71 (96.5/
Zeroks ( 64.6/
linnmhm (70.7/
lina0156 (71.2/
55olmakistiyorum (64.5/
Ormangözlü ( 61.3/
Sfem (74/
Masal3487(69.6/

13.takım ortalaması:%

Son 2 haftadir khyi azalttim ya bugun saldirdim. Evde de sadece kizimin yiyecekleri vardi onlari yedim bitirdim. Haklisin canim stres yapmayayim.

Mesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım

Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz

geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Kızlar aylın arkadaşımız menüsünü Watsap grubuna yazmış
Iyi geceler. Annemin evindeyim sindi. Wifi olmuyor sinir oldum. Kendi internetim de yetersiz kaliyor. Zar zorr okudum. Cvp vercem yüklemiyor. Pazara kadar böle mLesef. Burdan yazicam mecbur. Gittigim yerlerde firsat bulursam göz gezdiririm.

Menüm

Sabah 11

3 yumurta
Domates salatalik
1 minik kase kuruyemis
Yesil cay

Aksam 19 (kardesimde)
1 tabak etli kurufasulye
Lahana havuc salatasi
Ve marul salatasi bolca

Migdem iyi simdilik
Pasta ve baklavaya hayir dedim

Spor 15dk eliptik
Su az oldu. Yatana kadar telafi ederim.

Öglen 15.30
1 tabak ispanak yemegi (teyze israr etti yedim cok aciknistim)

afiyet olsun epeydir ton balıklı salata yemiyorum özlemişim ama hamisiyi daha çok özledim

Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
Afiyet olsun canım noldu bizim yarış kaldı öyle 1 hafta da devam ettiremedik:)
bazen oluyor böyle abur cubur saldırısı derya ben mesela 3 gündür hamile gibi patatesli cips kokusu ile uyaniyom özlemişim ama tutuyorum kendimi 77.9 görünce un helvası yiycem çünkü sözüm var kendime bu yüzden cipsi eledim

Selamm hatunlar alıntılar gitti telim kapanınca kusura bakmayın toplu yazıyorum bu yüzden bir çoğunuz menume az dediniz bende az olduğunu biliyorum ama inanın içimden yemek gelemiyor bu kötü birşey çok halsiz çok mutsuz bir kadın oldum meto yerlerde değil ama bağırsağa giden birşey olmayınca aşırı ağrı ile kıvranıyorum böbrek ağrısı da cabası bugün dukanin son gününü yaptım ve uzun süre yapmak istemiyorum suya ağırlık vericem pazartesi itibari ile koşuşturma var 1 hafta kaynimin ve yeğenimin düğünleri bir taraf ta gelin bir taraf ta halaa olunca işler bitmicek memleketten misafirler gelecek yemek çay çorba kına düğün erkek kınası derken yoğun olucak baya bir yerim diye korkmuyorum zaten iştah yok ama inşallah bu halsizlik le altından kalkabilirim Sfem acı çehre ben bundan 2 yıl evvel denedim 8 saat sisirdi beni 8 saatte öldürdü resmen o sancı o durum unutamıyorum eşimle aynı anda içtik birde düşün ertesi sabah sınavıma gidemedim mahvoldum tövbe dedim içme bence sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…