Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında bence de hamburger sağlıklı ama ekmeği çok yoksa köftesi yeşilliği güzel tabi sosları hariç

Gunaydin kizlar
Acı çehre kullandınızmı hic bagirsaklari temizliyormus
ben ben ben kullandım. Tatlım benim.bağırsaklarım çok tembel 1 hafta cikmamistim wc ye bi arkadas önerdi. Abartisiz 8 saat süren bi wc git geli yaşadım. İkinci kez kullandığım da işe yaramadı. Kötü değil ama her zaman kullanılacak bişey değil bence.

Evimdeyim arkadaslar cok sukur ama cok yoruldum. Dusumu alip yattim. Biraz uyuyup dinleneyim sonra hem gecmisi okurum hem de muhabbet ederiz.
hadi gözün aydın gelmiş geçmiş olsun.

Benimde bagirsaklarim cok tembel haftada 3 kere

Sagol canim.
Canim hamburgeri bol yesillikle aslinda nadiren yiyebiliriz bence. Senin menunde de daha once hiic gormedim galiba. Ama keske yanina salata alsaydin bir de. Sporun gayet guzel.

Cok guzel haber canim. Gectin mi evindesindir galiba simdi?

Mutlu oldum beğenmene canım

Ne 75 i ayol, görmüştüm ben o rakamı, 69,9 hedef
Sinir bozucu bir smiley ama ben çok sevdim, kimse alınmasın
Ins kisa surede 60lari gorursun canim. Benim de ilk hedefim 60lari gormekti :)
Evimdeyim arkadaslar cok sukur ama cok yoruldum. Dusumu alip yattim. Biraz uyuyup dinleneyim sonra hem gecmisi okurum hem de muhabbet ederiz.
Al dusunu dinlen canim. Evim evim guzel evim ohh.

afiyet olsun canım bir an önce düzelirsin inşallah

hadi bakalim inşallah azimle devam eder tıkır tıkır verirsin kiloları

afiyet olsun canım menün güzel sadece kıymalı sebze yemeği yarim tabak olsaydı daha iyi olurdu

Iyi aksamlar kizlar. Menum;

Sabah filtre kahve yaninda eti form limon lifli

Ara 1 mandalina

Ogle 1 kase domates corbasi 1 kucuk elma

Ara 1 mandalina

Aksam 2 izgara kofte, 2 haslanmis patates
Patatesler orta boydu, 2 tane fazla mi oldu sizce?
Simdilik 1lt su. Gun icinde 3 kupa filtre kahve. Zerom bitti almadim, herkes icme diyince sadece disarida icmeye karar verdim yemege ciktigimda.

menümü yazayım
sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
biber ve domates

Ara 10.00 1 küçük muz

Öğlen 12.30
kepek ekmeğiyle domatesli biberli peynirli sandiviç 6 yeşil zeytin

Ara 15.00 1 elma

Akşam 17.30
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata

spor yok nobetciydim bugün çok yoruldum çocuklar kudurmuştu resmen bugün onlarla boğuşmaktan kafa beyin kalmadı
su 2 litre belki de geçmiştir

12.30
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim t.b. ekmegi
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin ( bagirsaklari calistirsin diye yiyorum )
1 domates
Sekersiz cay

15.00
5 kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Kirmizi biber sogan

17.00
Sekersiz cay kakaolu biskuvi 6 tane

18.00
1 armut

1,5 lt su

evet canım iki patates fazla patates çok nadir tüketilmesi gereken gıdalardan diyetteyken, diyetisyenim eğer yiyeceksem 1 tane küçük boy yememi onu da ayda bir falan yiyebilecegimi söyledi

5 köfte fazla tatlım 2 tanedir ölçüsü en fazla üç yiyebilirsin bir de hic cuma öncesi o biskuviler yenir mi tatlım sonra uzer seni o cislar

Selam kizlar,ben iyilesemedim ustune bir de sesim kisildi esim bugun gececi yarin sabah doktora gidicez bir haftayi gecti gun gectikce daha kotu oluyor bir turlu gecmedi,gerci hic dinelenemedim onun da etkisi olabilir
geçmiş olsun canım mutlaka git bir doktora

Aylardir yemiyordum kan sekerim dustu nefsime yenildim bende pisman oldum
Bugun aci cehre ictim 2 kucuk tohum ilk defa denedim bende

Cok sagol canim benim.

Sagol sevil cim. Evet canim ne yorgunluga ne de sıkıntiya gelemiyorum. Yuruyus hastaligim icin gerekli canim. Yuruyus yapmadim mi cok cabuk geriliyorum ve evin icinde dahi yurumekte zorlaniyorum. 1-2 sonra cikabilirim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…