- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Aslında bence de hamburger sağlıklı ama ekmeği çok yoksa köftesi yeşilliği güzel tabi sosları hariçbende sana katılıyorum.. maalesef ben o koruma aşamalarına hiç gelemiyorum.. ama benim aklımdan geçenleri özetlemişsin..
bugün bir arkadaş bana sordu, hiç mi şeker kullanmayalım diye, ben de ona dedim ki, hayattan zevk aldığın şeylere bir bak, bu senin için güne başlarken keyif sebebinse onu kesme, devam et, ama bunu dengeleyecek şeyleri de mutlaka yap.. zamanla şekerin yerini hurma alır, kuru kayısı, üzüm alır.. geçer..
can çekmesi yüzünden tamamen.. aslında hamburgerin sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama, hamburgerin içindekiler bence zararlı değil, onu zararlı yapan yanındaki patates kızartması ve kola gibi geliyor.. benimkinin içinde mayanoz vs gibi soslarda yoktu.. yeşillik, tursu, soğan, et :)
nasıl kendimi iyi kandırıyor muyum_?
hay maşallah ağzına sağlık.. seni görünce doğru yolda olduğuma bir kez daha inandım.. çünkü ben de 3 öğün besleniyorum çoğunlukla.. ara öğünüm çok az olur.. ve bu yüzden başladığım diyetisyeni bıraktım, benim acıkma sorunum yok, bana ara öğün vermeyin dedikçe hayır illa böyle zayıflayacaksın diye tutturdu, ben de hayatıma adapte edemedim bu durumu ve bıraktım kendisini.. bizim genel olarak yiyeceklere karşı bilincimiz eksik, bence ondan kaynaklanıyor bu durum. şimdi doktorun çözememesi için konuya hakim olmaması lazım ve böyle düşününce bu korkunç birşey, ya da umursamıyor olmalı, bu daha da korkunç.. çünkü sağlığımızı emanet ediyoruz bu insanlara..
dilerim ki sağlığın hep böyle güzel gider.. bol bol yeşillik ye, bizi besleyen şeyler çiğ sebzeler, kuru yemişler, sağlıklı yağlar ve biraz da protein.. aslında bu kadar kolay ama biz nefsimize yeniliyoruz işte bazen.. bazen de kapitalist düzenin oyununa geliyoruz, o ambalajlı yiyeceklerden kendimizi alamıyoruz..
ay maşallah çok şükür canım.. lütfen yorma biraz kendini.. dinlen.. nasılsa bir sürü günümüz var.. önce biraz dinlen, sonra tüm yürüyüşler senin olsun..
ben ben ben kullandım. Tatlım benim.bağırsaklarım çok tembel 1 hafta cikmamistim wc ye bi arkadas önerdi. Abartisiz 8 saat süren bi wc git geli yaşadım. İkinci kez kullandığım da işe yaramadı. Kötü değil ama her zaman kullanılacak bişey değil bence.Gunaydin kizlar
Acı çehre kullandınızmı hic bagirsaklari temizliyormus
hadi gözün aydın gelmiş geçmiş olsun.Evimdeyim arkadaslar cok sukur ama cok yoruldum. Dusumu alip yattim. Biraz uyuyup dinleneyim sonra hem gecmisi okurum hem de muhabbet ederiz.
ben ben ben kullandım. Tatlım benim.bağırsaklarım çok tembel 1 hafta cikmamistim wc ye bi arkadas önerdi. Abartisiz 8 saat süren bi wc git geli yaşadım. İkinci kez kullandığım da işe yaramadı. Kötü değil ama her zaman kullanılacak bişey değil bence.
hadi gözün aydın gelmiş geçmiş olsun.
Sagol canim.ayy canım benim kıyamam sana.. ben de açlık hissetmek istiyorum sürekli.. acıkmak bence sağlıklı birşey.. acıkınca da böyle bir gözüm dönüyor.. boğa burcu olmamın etkileri sanıyorum :)
dukan birası sanki biraz iştah kesiyor.. deneyebiliyor musun sen? içinde soda var gerçi ama..
ne kadar örnek alınası bir menü :)
o zaman bugün ki osman müftüoğlu yazısını bir okusana.. bugün kiydi sanırım.. çaya attığımız şekerle ilgili..
Canim hamburgeri bol yesillikle aslinda nadiren yiyebiliriz bence. Senin menunde de daha once hiic gormedim galiba. Ama keske yanina salata alsaydin bir de. Sporun gayet guzel.günaydın kızlar iyi sabahlar,
120 tane birikmiş mesajı okurken acaba ben dün ne yedim sorusunu soruyorum kendime sürekli.. ne yedim arkadaş ben ya?
bi unutkanlığım eksikti :) B12 almam lazım sanırım.. gün de bir avuç beslenme takviyesi destek alıyorum.
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık
öğlen; 1 tavuklu hamburger,1 bardak zero
akşam; fırında levrek, salata, 1 dilim ekmek,2 hurma
su;3lt
spor;30dk tempolu yürüyüş, 2 set kol, 1 set karın hareketi
Sagol canim. Senin de basin sagolsun.menüde sporda çok güzel
Oyle yaa.Ayy ne kadar cokmuş
Masallah Bloom saglikla buyusunler insallah. Benim de 1 kizim var 15 aylik.Filizciğim müsadenizle ben bloom olarak kalacağım, 41 yaş 11 ve 14 yaşında iki kız da bende var
Yok canim hic kullanmadim hatta ilk defa duydum.Gunaydin kizlar
Acı çehre kullandınızmı hic bagirsaklari temizliyormus
Cok guzel haber canim. Gectin mi evindesindir galiba simdi?Bu gun taburcuyum arkadaslar. Ogleden sonra evime gecicem insallah. Aa sabah yuruyus bandinda dusuk tempoda 15 dk. yurudum. Eger bunu basarirsan hem taburcu ederiz hem eve cikinca gun icersin de kendini yormamak kaydiyla yuruyuse izin veririz dediler. Basardim cok sukur.
Ins kisa surede 60lari gorursun canim. Benim de ilk hedefim 60lari gormekti :)Mutlu oldum beğenmene canım
Ne 75 i ayol, görmüştüm ben o rakamı, 69,9 hedef
Sinir bozucu bir smiley ama ben çok sevdim, kimse alınmasın
Al dusunu dinlen canim. Evim evim guzel evim ohh.Evimdeyim arkadaslar cok sukur ama cok yoruldum. Dusumu alip yattim. Biraz uyuyup dinleneyim sonra hem gecmisi okurum hem de muhabbet ederiz.
afiyet olsun canım bir an önce düzelirsin inşallahGunaydin kizlar aksam ilac alip erkenden yattim biraz daha iyiyim ama tamamen iyilesmis degilim aksamki menumu yazayim hemen
Sabah bir elma
Kahvalti.11.00 uc kasik cokelek(icine 4 ceviz,roka) 1 az ty yum,10 yesil zeytin ve yesil cay.
Ara bir orta boy greyfurt
Aksam: 2 kase tarhana(hastayim iyi gelir diye o kadar ictim) dort kasik kadar ispanak yemegi.
Saat 21.00 bir mandalina yarim nar
2 litre su okula yuruyerek (30 dk)gidip geldim ayrica spor yapmadim.
hadi bakalim inşallah azimle devam eder tıkır tıkır verirsin kilolarıGünaydın hanımlar
Yarından itibaren ben de başlıyorum düzenli beslenmeye inşallah
Kaçış yok bu işten
Bugün biraz sebze alayım açılışı yapayım diyorum
80 i geçmiş kilo
Azimli olursam 20 günde ne kadar verebilirim acaba
afiyet olsun canım menün güzel sadece kıymalı sebze yemeği yarim tabak olsaydı daha iyi olurduherkese günaydın menü yazarak başlayalım
sabah 1 dlim ekmek ile klasik kahvaltı
öğlen 4 yk bulgur pilavı 1 but tavuk yoğurt
akşam 1 tabak sebzeli kıymalı yemek yoğurt 1 dilim ekmek
su 2 litre
ara öğün yapmadım dün
spor içinde internetten bir video buldum fat burning kardiyo toplamda 35 dk ama ben 10. dakikada mahvoldum elim ayağım kesildi nabzım yükseldi bıraktım ama güzel video vücudum alışına kadar devam edeceğim dün 10 dk oldu bugün 15 dakika öyle öyle yükselteceğim
evet canım iki patates fazla patates çok nadir tüketilmesi gereken gıdalardan diyetteyken, diyetisyenim eğer yiyeceksem 1 tane küçük boy yememi onu da ayda bir falan yiyebilecegimi söylediIyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah filtre kahve yaninda eti form limon lifli
Ara 1 mandalina
Ogle 1 kase domates corbasi 1 kucuk elma
Ara 1 mandalina
Aksam 2 izgara kofte, 2 haslanmis patates
Patatesler orta boydu, 2 tane fazla mi oldu sizce?
Simdilik 1lt su. Gun icinde 3 kupa filtre kahve. Zerom bitti almadim, herkes icme diyince sadece disarida icmeye karar verdim yemege ciktigimda.
5 köfte fazla tatlım 2 tanedir ölçüsü en fazla üç yiyebilirsin bir de hic cuma öncesi o biskuviler yenir mi tatlım sonra uzer seni o cislar12.30
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim t.b. ekmegi
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin ( bagirsaklari calistirsin diye yiyorum )
1 domates
Sekersiz cay
15.00
5 kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Kirmizi biber sogan
17.00
Sekersiz cay kakaolu biskuvi 6 tane
18.00
1 armut
1,5 lt su
geçmiş olsun canım mutlaka git bir doktoraSelam kizlar,ben iyilesemedim ustune bir de sesim kisildi esim bugun gececi yarin sabah doktora gidicez bir haftayi gecti gun gectikce daha kotu oluyor bir turlu gecmedi,gerci hic dinelenemedim onun da etkisi olabilir
Aylardir yemiyordum kan sekerim dustu nefsime yenildim bende pisman oldumevet canım iki patates fazla patates çok nadir tüketilmesi gereken gıdalardan diyetteyken, diyetisyenim eğer yiyeceksem 1 tane küçük boy yememi onu da ayda bir falan yiyebilecegimi söyledi
5 köfte fazla tatlım 2 tanedir ölçüsü en fazla üç yiyebilirsin bir de hic cuma öncesi o biskuviler yenir mi tatlım sonra uzer seni o cislar
geçmiş olsun canım mutlaka git bir doktora
acı cehre okudugun kadarıyla her zaman icilmemeliAylardir yemiyordum kan sekerim dustu nefsime yenildim bende pisman oldum
Bugun aci cehre ictim 2 kucuk tohum ilk defa denedim bende
Cok sagol canim benim.ben ben ben kullandım. Tatlım benim.bağırsaklarım çok tembel 1 hafta cikmamistim wc ye bi arkadas önerdi. Abartisiz 8 saat süren bi wc git geli yaşadım. İkinci kez kullandığım da işe yaramadı. Kötü değil ama her zaman kullanılacak bişey değil bence.
hadi gözün aydın gelmiş geçmiş olsun.
Sagol sevil cim. Evet canim ne yorgunluga ne de sıkıntiya gelemiyorum. Yuruyus hastaligim icin gerekli canim. Yuruyus yapmadim mi cok cabuk geriliyorum ve evin icinde dahi yurumekte zorlaniyorum. 1-2 sonra cikabilirim insallah.bende sana katılıyorum.. maalesef ben o koruma aşamalarına hiç gelemiyorum.. ama benim aklımdan geçenleri özetlemişsin..
bugün bir arkadaş bana sordu, hiç mi şeker kullanmayalım diye, ben de ona dedim ki, hayattan zevk aldığın şeylere bir bak, bu senin için güne başlarken keyif sebebinse onu kesme, devam et, ama bunu dengeleyecek şeyleri de mutlaka yap.. zamanla şekerin yerini hurma alır, kuru kayısı, üzüm alır.. geçer..
can çekmesi yüzünden tamamen.. aslında hamburgerin sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama, hamburgerin içindekiler bence zararlı değil, onu zararlı yapan yanındaki patates kızartması ve kola gibi geliyor.. benimkinin içinde mayanoz vs gibi soslarda yoktu.. yeşillik, tursu, soğan, et :)
nasıl kendimi iyi kandırıyor muyum_?
hay maşallah ağzına sağlık.. seni görünce doğru yolda olduğuma bir kez daha inandım.. çünkü ben de 3 öğün besleniyorum çoğunlukla.. ara öğünüm çok az olur.. ve bu yüzden başladığım diyetisyeni bıraktım, benim acıkma sorunum yok, bana ara öğün vermeyin dedikçe hayır illa böyle zayıflayacaksın diye tutturdu, ben de hayatıma adapte edemedim bu durumu ve bıraktım kendisini.. bizim genel olarak yiyeceklere karşı bilincimiz eksik, bence ondan kaynaklanıyor bu durum. şimdi doktorun çözememesi için konuya hakim olmaması lazım ve böyle düşününce bu korkunç birşey, ya da umursamıyor olmalı, bu daha da korkunç.. çünkü sağlığımızı emanet ediyoruz bu insanlara..
dilerim ki sağlığın hep böyle güzel gider.. bol bol yeşillik ye, bizi besleyen şeyler çiğ sebzeler, kuru yemişler, sağlıklı yağlar ve biraz da protein.. aslında bu kadar kolay ama biz nefsimize yeniliyoruz işte bazen.. bazen de kapitalist düzenin oyununa geliyoruz, o ambalajlı yiyeceklerden kendimizi alamıyoruz..
ay maşallah çok şükür canım.. lütfen yorma biraz kendini.. dinlen.. nasılsa bir sürü günümüz var.. önce biraz dinlen, sonra tüm yürüyüşler senin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?