Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Acikmak saglik belirtisiymis canim. Ama cok aciktirma kendini direnc gosterir vucudun. Gerci yanlis kisiye soyluyorum senin masallahin var. Ogrenci evinde de cok guzel goturuyorsun diyet isini.

Benimde bagirsaklarim cok tembel haftada 3 kere
haftada 3 iyi canım benim 1 kez ama her zaman kullanma acı çehresi form çay iç özellikle a101 in mest form çayı çok güzel tavsiye ederim.

2 patates çok gibi ama başka karbonhidrat yok sıkıntı değil bence ancak bazılarında patates ters etki yapıyor yarın cuma tarti gunu umarım etkilemez. Listeye girdiğinde perşembe leri daha hafif beslen protein ağırlıklı olsun çok farkediyor. Suyu biraz daha arttir.Afiyet olsun tatlım.

afiyet olsun canım menun güzel. Ahh o çocuklar zor canım işiniz Allah kolaylık versin.

afiyet olsun canım tabiki bisküvi olmamış. Köfte de 3 adet olabilirdi. Bağırsaklar için geceden incir leri doğrayıp zeytin yağına koy sabah ac karnına tüket iyi geliyormuş bir ablamız önermisti.

Selam kizlar,ben iyilesemedim ustune bir de sesim kisildi esim bugun gececi yarin sabah doktora gidicez bir haftayi gecti gun gectikce daha kotu oluyor bir turlu gecmedi,gerci hic dinelenemedim onun da etkisi olabilir
yuh ya niye bu kadar uzadı bu hastalık çok geçmiş olsun canım ya.

Aylardir yemiyordum kan sekerim dustu nefsime yenildim bende pisman oldum
Bugun aci cehre ictim 2 kucuk tohum ilk defa denedim bende
ovvv çalışınca fena olucak haberin olsun. Her zaman kullanma cigneyip 2 bardak su iciliyordu üstüne.

acı cehre okudugun kadarıyla her zaman icilmemeli
Aynen öyle canım.

Ayrilmaya calis canim. Onceleri seker kullandigin iceceklerin yaninda kuru kayisi kuru uzum gibi meyveleri olculu bir sekil de tuketerek basla sekersiz icmeye. Ben anneme bile o yasina ragmen biraktirdim ustelik azaltirmadan. Bir gun once 2 sekerli iciyordu ertesi gun sekersiz. Dene bence.

Bugünkü yediklerim
Sabah 2 kk peynir
Ara 1 fincan sütlü kahve
Öğle 1 dilim elbasan tava 3 YK çorba
Ara 1 fincan sütlü kahve 3 tane mürdüm eriği 1/3 mandalina
Akşam 2/3 porsiyon tavuk 1 kk peynir ton balıklı salata 87 kalorilik sekersiz cikolata
Ara1 elma 1/2 mandalina
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Hastaneden cikmana cok sevindim. Evde moral bulursun hem

Menun bana biraz yetersiz geldi canim

Guzel menun canim

Biskuvi olmamis canim normal yemek ye bence

Guzelmis menun canim. Sevdim

Zero hakkinda guzel karar vermissin canim.
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Gayet guzel canim afiyet olsun.
Selam kizlar,ben iyilesemedim ustune bir de sesim kisildi esim bugun gececi yarin sabah doktora gidicez bir haftayi gecti gun gectikce daha kotu oluyor bir turlu gecmedi,gerci hic dinelenemedim onun da etkisi olabilir
Canim rapor alsan biraz dinlensen nasil olur. Dinlenemedigin icin iyilesmen cok zor tabii.
Ins cabucak sagligina kavusursun.

Zero hakkinda guzel karar vermissin canim.

Menun cok guzel canim afiyet olsun.

Gayet guzel canim afiyet olsun.

Canim rapor alsan biraz dinlensen nasil olur. Dinlenemedigin icin iyilesmen cok zor tabii.
Ins cabucak sagligina kavusursun.
Deryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumu

Tam persembe gunune uygun cok dikkat etmissin ne guzel. Vee yeni bir yemek elbasan tava. Afiyet olsun
Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim

Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
Afiyet olsun canim. Masallah yaa cumaya bomba gibi gireceksin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…