Insallah canim. Cok sagol.Sağlıkla afiyetle dön yuvana canım, geçmiş bitmiş olsun
Sagol derya cim. Evimdeyim cok sukur canim benim.Cok guzel haber canim. Gectin mi evindesindir galiba simdi?
Acikmak saglik belirtisiymis canim. Ama cok aciktirma kendini direnc gosterir vucudun. Gerci yanlis kisiye soyluyorum senin masallahin var. Ogrenci evinde de cok guzel goturuyorsun diyet isini.Ac yatmak benim de cok hosuma gidiyor ya aciktigimi hissedince mutlu oluyorum
Merak ettim o videoyu bi bakicam uygun olunca ben yaparim belki
Hamburger mi gördüm orda bi gözüm döndü
Olsun oluyo arada hic mi yemeyelim yaniyarin cuma durumlar nasil rakip merak ediyorum eridin mi
haftada 3 iyi canım benim 1 kezBenimde bagirsaklarim cok tembel haftada 3 kere
2 patates çok gibi ama başka karbonhidrat yok sıkıntı değil bence ancak bazılarında patates ters etki yapıyor yarın cuma tarti gunu umarım etkilemez. Listeye girdiğinde perşembe leri daha hafif beslen protein ağırlıklı olsun çok farkediyor. Suyu biraz daha arttir.Afiyet olsun tatlım.Iyi aksamlar kizlar. Menum;
Sabah filtre kahve yaninda eti form limon lifli
Ara 1 mandalina
Ogle 1 kase domates corbasi 1 kucuk elma
Ara 1 mandalina
Aksam 2 izgara kofte, 2 haslanmis patates
Patatesler orta boydu, 2 tane fazla mi oldu sizce?
Simdilik 1lt su. Gun icinde 3 kupa filtre kahve. Zerom bitti almadim, herkes icme diyince sadece disarida icmeye karar verdim yemege ciktigimda.
afiyet olsun canım menun güzel. Ahh o çocuklar zor canım işiniz Allah kolaylık versin.menümü yazayım
sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
biber ve domates
Ara 10.00 1 küçük muz
Öğlen 12.30
kepek ekmeğiyle domatesli biberli peynirli sandiviç 6 yeşil zeytin
Ara 15.00 1 elma
Akşam 17.30
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata
spor yok nobetciydim bugün çok yoruldum çocuklar kudurmuştu resmen bugün onlarla boğuşmaktan kafa beyin kalmadı
su 2 litre belki de geçmiştir
afiyet olsun canım tabiki bisküvi olmamış. Köfte de 3 adet olabilirdi. Bağırsaklar için geceden incir leri doğrayıp zeytin yağına koy sabah ac karnına tüket iyi geliyormuş bir ablamız önermisti.12.30
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim t.b. ekmegi
2 incir receli 1 tatli kasigi tahin ( bagirsaklari calistirsin diye yiyorum )
1 domates
Sekersiz cay
15.00
5 kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Kirmizi biber sogan
17.00
Sekersiz cay kakaolu biskuvi 6 tane
18.00
1 armut
1,5 lt su
yuh ya niye bu kadar uzadı bu hastalık çok geçmiş olsun canım ya.Selam kizlar,ben iyilesemedim ustune bir de sesim kisildi esim bugun gececi yarin sabah doktora gidicez bir haftayi gecti gun gectikce daha kotu oluyor bir turlu gecmedi,gerci hic dinelenemedim onun da etkisi olabilir
ovvv çalışınca fena olucak haberin olsun. Her zaman kullanma cigneyip 2 bardak su iciliyordu üstüne.Aylardir yemiyordum kan sekerim dustu nefsime yenildim bende pisman oldum
Bugun aci cehre ictim 2 kucuk tohum ilk defa denedim bende
Aynen öyle canım.acı cehre okudugun kadarıyla her zaman icilmemeli
Ayrilmaya calis canim. Onceleri seker kullandigin iceceklerin yaninda kuru kayisi kuru uzum gibi meyveleri olculu bir sekil de tuketerek basla sekersiz icmeye. Ben anneme bile o yasina ragmen biraktirdim ustelik azaltirmadan. Bir gun once 2 sekerli iciyordu ertesi gun sekersiz. Dene bence.Şimdi okudum canım sağol, aslında oradaki 12 çay kaşığı sınırını geçmiyorum, yarım çay kaşığı toz şeker kullanıyorum bir çaya, azalta azalta uzun zamandır böyle kullanıyorum ancak bir türlü o yarım çay kaşığı şekerden ayrılamıyorum
Hastaneden cikmana cok sevindim. Evde moral bulursun hemBu gun taburcuyum arkadaslar. Ogleden sonra evime gecicem insallah. Aa sabah yuruyus bandinda dusuk tempoda 15 dk. yurudum. Eger bunu basarirsan hem taburcu ederiz hem eve cikinca gun icersin de kendini yormamak kaydiyla yuruyuse izin veririz dediler. Basardim cok sukur.
Tesekkurler deryacimSagol canim. Senin de basin sagolsun.
Menun bana biraz yetersiz geldi canimIyi aksamlar kizlar. Menum;
Ara 1 mandalina
Ara 1 mandalina
Simdilik 1lt su. Gun icinde 3 kupa filtre kahve. Zerom bitti almadim, herkes icme diyince sadece disarida icmeye karar verdim yemege ciktigimda.
Keşke icmeseydin. Bana sonucu yaz olur mu?Aylardir yemiyordum kan sekerim dustu nefsime yenildim bende pisman oldum
Bugun aci cehre ictim 2 kucuk tohum ilk defa denedim bende
Guzel menun canimmenümü yazayım
sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
biber ve domates
Ara 10.00 1 küçük muz
Öğlen 12.30
Ara 15.00 1 elma
Akşam 17.30
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata
spor yok nobetciydim bugün çok yoruldum çocuklar kudurmuştu resmen bugün onlarla boğuşmaktan kafa beyin kalmadı
Biskuvi olmamis canim normal yemek ye bence12.30
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim t.b. ekmegi
1 domates
Sekersiz cay
15.00
5 kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Kirmizi biber sogan
17.00
18.00
1 armut
1,5 lt su
Guzelmis menun canim. SevdimBugünkü yediklerim
Sabah 2 kk peynir
Ara 1 fincan sütlü kahve
Öğle 1 dilim elbasan tava 3 YK çorba
Ara 1 fincan sütlü kahve 3 tane mürdüm eriği 1/3 mandalina
Akşam 2/3 porsiyon tavuk 1 kk peynir ton balıklı salata 87 kalorilik sekersiz cikolata
Ara1 elma 1/2 mandalina
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Zero hakkinda guzel karar vermissin canim.Iyi aksamlar kizlar. Menum;
Ara 1 mandalina
Ara 1 mandalina
Menun cok guzel canim afiyet olsun.menümü yazayım
sabah 7.15
2dilim tb ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 yumurta
biber ve domates
Ara 10.00 1 küçük muz
Öğlen 12.30
Ara 15.00 1 elma
Akşam 17.30
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata
Gayet guzel canim afiyet olsun.12.30
1 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 dilim t.b. ekmegi
1 domates
Sekersiz cay
15.00
5 kofte
2 dilim t.b. ekmegi
Kirmizi biber sogan
17.00
18.00
1 armut
1,5 lt su
Canim rapor alsan biraz dinlensen nasil olur. Dinlenemedigin icin iyilesmen cok zor tabii.Selam kizlar,ben iyilesemedim ustune bir de sesim kisildi esim bugun gececi yarin sabah doktora gidicez bir haftayi gecti gun gectikce daha kotu oluyor bir turlu gecmedi,gerci hic dinelenemedim onun da etkisi olabilir
Deryacim ogretmensen rapor almak işi cok sıkıntılı oluyor. Okul idareleri ozellikle hic hos karsilamiyorlar bu durumuZero hakkinda guzel karar vermissin canim.
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Gayet guzel canim afiyet olsun.
Canim rapor alsan biraz dinlensen nasil olur. Dinlenemedigin icin iyilesmen cok zor tabii.
Ins cabucak sagligina kavusursun.
Tam persembe gunune uygun cok dikkat etmissin ne guzel. Vee yeni bir yemek elbasan tava. Afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 2 kk peynir
Ara 1 fincan sütlü kahve
Öğle 1 dilim elbasan tava 3 YK çorba
Ara 1 fincan sütlü kahve 3 tane mürdüm eriği 1/3 mandalina
Akşam 2/3 porsiyon tavuk 1 kk peynir ton balıklı salata 87 kalorilik sekersiz cikolata
Ara1 elma 1/2 mandalina
Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Ben bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
Afiyet olsun canim. Masallah yaa cumaya bomba gibi gireceksin gibiBen bugün herzamanki peynir domates kahvaltimdan yaptim. Öğlen chiali armutlu puddingimi yedim. Aksam yagsiz tavada kizarttigim tavuk gogsu. Salata yedim. Aralarda bol su ve yesil cay elma tarcin karanfil zencefil karisimi içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?