Canım sen yemısın zaten çok daha ıyı olacak kılo vermeye bır başlaBunlar haftalik mesaj sayisi mi cok az gibi geldi benimki
Acikmak saglik belirtisi canim ama benim ki biraz abartili su anda. Dukan birasi deneyemem ki sagligima zarar verebilir. Bitki caylarini bile izinsiz kullanamiyorum sevil cim.ayy canım benim kıyamam sana.. ben de açlık hissetmek istiyorum sürekli.. acıkmak bence sağlıklı birşey.. acıkınca da böyle bir gözüm dönüyor.. boğa burcu olmamın etkileri sanıyorum :)
dukan birası sanki biraz iştah kesiyor.. deneyebiliyor musun sen? içinde soda var gerçi ama..
ne kadar örnek alınası bir menü :)
o zaman bugün ki osman müftüoğlu yazısını bir okusana.. bugün kiydi sanırım.. çaya attığımız şekere ilgili..
Dün gece nette bir araştırma yaptım WhatsApp dan yazmıştım stevia ile ilgili migrosta olduğunu gördüm kalktık bugün migrosa gittik yengem yeğenim kızlar güzel bir bölüm ayırmış altına da diabetik reyonu yazmışlar bir mutlu oldum anlatamam şekersiz reçeller kekler pudingler çikolatalar ballar kahveler neler neler nasıl sevindim anlatamam size hepimiz miras kalmış kadar sevindik çünkü hakikaten artık çok yaralamaya başlamıştı yeğenimin lafları beni heleki geçen simitin tadını unuttum hala kokusunu unutamadım her sabah hatırlamak zorunda kalıyorum dedi okulda içimden birşey koptu yavrum ne kadar zor bir sınav Rabbim beterinden korusun bu halimize bin şükür bu kadar şeyi bulunca aldık epey birşey deneme yanılma yapacağız bakalım şekeri yukselecekmi kendime de birşeyler aldım şekersiz çikolata aldım yarın kahve ile içmeyi düşünüyorum sıvı tatlandırıcı buldum bitane 0 şeker diyor ama baldan tatlı anlamadım nasıl yapmışlar hulasi kelam bizim diyetimize uygun bir çok şey var migros ta ve colyak hastalığı olanlar içinde aklınız da bulunsun biz bilemediğimiz den geç bukduk
Harikasin yeliz cim. Hepimizin yaptigi hatalar uc asagi bes yukari ayni ama sen bir adim ondesin bizden. Farkedip kilo verme asamasini halledip koruma asamasina gectin masallah. Onumuzde ornek olarak alinacak modelimizsin. iyi ki varsin canim.@berilcee canım seni seviyoruz
Sen yokkken çabaladık tabi ama sen gelince bir başka oldu valla
Kızlar ben çok yıllar kilolu gezdim ..bir ara zayıflamıştım biraz ama geri aldım ..sabah işyerine kahvaltısız gider öğlen ne bulduysam yerdim ..itiraf ediyorum evde Nutella kavanozunu bitiren de bendim
Sonra iş değişiklikleri taşınma falan derken hepten saldım kendimi ..bir yerde okumuştum "bizdeki kadınların %50 sinin hobisi pasta börek yapmakmış "
Aynen öyle oldu bendede..değişik tarifler denerdim en çok ben yerdim
Çikolata pasta zaten vazgeçilmezlerimdendi
Sonra tartıda 85 gördüm geçen kış resimlerime baktım ..ben yokum çoğunda zaten ..ya da önümde koca bir çanta var .başladım zaten daha önce kısa bir süre gitmiştim diyetisyene..onlara uydurdum yürüyüş yaptım ..70 le bu gruba geldim ..çok şükür 57 ile mezun oldum ..bildiğiniz üzere koruma dönemi yapıyorum şimdi ..
Artık çok mutluyum kıyafet sorunum kalmadı gibi ..insana zayıf olunca ne giyse yakışıyor sanki ..
Hatta zayıflayınca sosyalleştim bu sene kurslara yazıldım bol bol ..spor kursu da var aralarında
0 1-2 kiloyu alıyorsunuz önemsemiyoruz ya derken 5 oluyor ..veririz diyoruz 10 oluyor ..o yüzden 1 kilo bile çok önemli ..bunu yaşam biçimi haline getirmek lazım ..yani olmayacak diye birşey yok yeterki pes etmeyelim ..şekersizde yaşanıyormuş hatta alışılıyormuş ..börek olmadan da oluyormuş ..
Mutsuz olmaya gerek yok yani ..sadece biraz sabır ve irade ..
O yüzden madem buraya vakit ayırıyorsunuz hep fedakarlık yaparak..bitirelim bu kilo işini ..uzayıp gitmesin yıllarca..en güzel yıllar kilolu kendini beğenmeyerek geçmesin
İşte en önemli sır motivasyon ve isteme
Oda vardı canım ama doktoru stvia önermiş mecbur aldık onu birde bakacak içeriğine izin verilirse yiyecek inşallah sorun olmaz çocuk daha 11 yaşında 37 kilolara kadar indi ve devam ediyor zayıflamaya ama öyle bir olgunluk var ki üzerinde anlatamam bunun yanisira da aşırı içine kapandı tabi daha küçük yaşta kiler için daha zor ama yetişkinler gene anlayabiliyor çocuklar için üzülüyorum acikcasiSteviayi hic denemedim ama diyabet hastasi bir arkadasim var splenda toz ile tatli yapiyor surekli
Oda vardı canım ama doktoru stvia önermiş mecbur aldık onu birde bakacak içeriğine izin verilirse yiyecek inşallah sorun olmaz çocuk daha 11 yaşında 37 kilolara kadar indi ve devam ediyor zayıflamaya ama öyle bir olgunluk var ki üzerinde anlatamam bunun yanisira da aşırı içine kapandı tabi daha küçük yaşta kiler için daha zor ama yetişkinler gene anlayabiliyor çocuklar için üzülüyorum acikcasiSteviayi hic denemedim ama diyabet hastasi bir arkadasim var splenda toz ile tatli yapiyor surekli
Allahim sifalar versin canim nefes imize ve elif imize.Mesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım
Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
Allahim sifalar versin canim nefes imize ve elif imize.Mesaj sayılarınız malum yukarıdakı resımde
Zaten herkes kendını ve katılımını bılıyor
Bu hafta ılk uyarı sayın 2 kez uyarıp 3. De kızma darılma yok bılesınız tıytıllar
Aylın senı anlıyorum canım
Mutlaka yenı annesın bır sürü de işin vardır
Ama kusura bakma canım bır bütünlük sağlamak zorundayız bırıne göz yumup öbürünü elestırmek çokta hakkanıyetlı bır davranış gelmıyor bana
Geçmişi okuma olmazsa olmaz kusura bakmayalım lütfen
Eğer bunlar zor gelıyorsa daha esnek bır gruba gecebılırsınız kızlar
Motıve olmak kadar motıvede etmelıyız kı bır takım olalım
Şimdilik bu kadar kızım rahatsız dün geceden berı hastanedeyız öpüyoruz
Ben bir gün yapmıştım. Sabah ilave olarak peynir, öğle tavuk göğüsü ve akşam yoğurt yemiştim biraz. Bir gün dayanabildim ama. Yaklaşık -700 filan gitmiştiSu ananas detoksu gayet guzel ve mantikli gorunuyor. Bakayim bi yarinki kiloya olmadi bir ara deneyeyim bu detoksu. Aranizda 2 gunluk ananas detoksu yapan var mi kizlar?
Afiyet olsun enişte olsun abla inşallah tekrar hastaneye yatmazsin kendini iyi hissedince bolca muhabbet ederiz sen şimdi uyu dinlen güzelce iyi uykularMuhabbet ederiz dedim ama cok yorgun hissediyorum kendimi eve geldigimden beri genelde uyukluyorum. Eve gelmenin huzuru sardi bedenemi herhalde.
Menumu paylasayim arkadaslar
1 yumurta
1 dl. Ekmek
30 gr. Peynir (paket)
Domates
Ara 1 elma
1 bard. Sut
Ogle
1 kepce mercimek corbasi
4 kasik patlican yemegi
4 kasik yogurt
Ara
2 dl.etimek
1 bard. Ayran
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Izgara tavuk (2 kofte kadar)
Marul salatasi
Ara
1 anjelika Erik
Ara
1 bard.tarcinli sut
3 lt. Su
Menum sabahtan hast. Oldugum icin boyle
Yarindan itibaren evdeki az ve sık olan son diyetime donucem arkadaslar
Geçmiş olsun ablacım. Umarım daha iyi olmaya devam edersin :)Muhabbet ederiz dedim ama cok yorgun hissediyorum kendimi eve geldigimden beri genelde uyukluyorum. Eve gelmenin huzuru sardi bedenemi herhalde.
Menumu paylasayim arkadaslar
1 yumurta
1 dl. Ekmek
30 gr. Peynir (paket)
Domates
Ara 1 elma
1 bard. Sut
Ogle
1 kepce mercimek corbasi
4 kasik patlican yemegi
4 kasik yogurt
Ara
2 dl.etimek
1 bard. Ayran
Aksam
Yogurtlu semizotu salatasi
Izgara tavuk (2 kofte kadar)
Marul salatasi
Ara
1 anjelika Erik
Ara
1 bard.tarcinli sut
3 lt. Su
Menum sabahtan hast. Oldugum icin boyle
Yarindan itibaren evdeki az ve sık olan son diyetime donucem arkadaslar
Oda vardı canım ama doktoru stvia önermiş mecbur aldık onu birde bakacak içeriğine izin verilirse yiyecek inşallah sorun olmaz çocuk daha 11 yaşında 37 kilolara kadar indi ve devam ediyor zayıflamaya ama öyle bir olgunluk var ki üzerinde anlatamam bunun yanisira da aşırı içine kapandı tabi daha küçük yaşta kiler için daha zor ama yetişkinler gene anlayabiliyor çocuklar için üzülüyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?