Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne kar benziyomusuz seninle bende artık 7 li rakam lari gördüğüme göre yarisabiliriz :)

ketojenik ekmek de baya kalorilidir diye düşünüyorum.. ben de glutensiz yapmaya çalışıyorum.. ona da bakiyim.. baya bişi öğrendim bugün..
Doğrudur kuruyemis sonuçta yağlı
Vala bende baya iyiymiş yeni bakıyorum resimlere de maşallahim var neyse ki dur diyebildik:)
Afiyet olsun canım
Örtmeniiiiiim
Zukkum makarna yiyelim diyoooo

baaaakkk ya ispikciye sen

akşamki hafif kapanış olmuş üzülme yarın halledersin

Insallah canim alistiginda cok daha rahatlayacaksim:) kopegin mi var ya ben de cok istiyorum ama aldirmadilar bi türlü bakamazsin diyorlar cinsi ne seninkinin:)
Sabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates

Öğlen ton balıklı salata

Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
Ohh hilal sonunda duzgun 3 öğün olan bi menü cok şükür bide spor basladin mi tamamdir :)

Bir sey olmaz canim 1 kup seker 20 kalori, zaten bir kahve keyfin var 20 kalori icin de diyeti iyice cekilmez hale getirmeye gerek yok :)
Kalori açısından cok degil bence ama seker cok zararli canım ya kanser hücreleri sekerle besleniyor diye biliyorum bende kahveyi 2 haftadir sekersiz iciyorum alıştım olsbildigince azaltmak lazım diyet icin degildr saglimiz icin ben böyle düşünüyorum

Ben ayça kayanın sayarak zayıfla kitabını okuyordum ara sora
Birde "zayıflamada son söz "vardı onu okuyordum

Ekmegi bence direk kes canım kendine bi sure belirle 20 günde 1 ye mesela ancak öyle bırakabilirsin diye düşünüyorum

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 539. ETAP
(6 ekim - 13 ekim)

TAKIM DERECELERİ

1..............1,062........ 13. TAKIM

2..............1,004........ 7. TAKIM

3................0,991...... 9. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........2,65...... Sweetyy83 (9. Takım)

2.......... 2,49 ..... Zen71 (13. Takım)

3.......... 2,36 ..... White1989 (7. Takım)

Resmen bir iştah patlaması olmuş galiba
Sandviçleri beyaz ekmekle mi yaptın mı acaba şekerini mi yükseltti bilemedim
Genel olarak baktığımda hazırlaması kolay seyleri seçmişsin ..acaba taze fasulye gibi şeyler yapsanda hazır dolapta bulunsa da yesen mi?

Evet canim gercekten olmamis bugun artik bu dk dan itibaren dikkat etmeye basla

Kızlar 1 .olduk
Zen71 de bireysel de 2.oldu
Cok sevindim. Takima geldigimden beri takimimiz sampiyon olsun hic degilse ilk uce girelim deyip durdum. Ne mutlu ki ikisini de tattik. Hepinizi tebrik ve takdir ediyorum arkadaslar gayretlerinizden dolayi. berilceee m kaptanim tebrikler canim takimini sampiyonluga tasimak icin cok gayret ettin.

Öğlenki pilav ve kurabiye cok olmus canim

Fazla kaçırdığın günde akşam yatmadan 2 saat önce yoğurt, zerdeçal, tarçın kürü yapabilirsin. Ama haftada maksimum iki kere öneriyorlar. Nihal abla da söylemişti galiba bunu. Yarın bir şekilde dengelersin :)

Bakliyatları diyetisyenler genelde 4 yemek kaşığı veriyorlar hatta nohuta biraz şüpheli bakıyorlar ..menülerine salata ekle biraz istersen koruma menüsü gibi olmuş sankim
Yemek tabakları da küçük olsun mümkünse

Öğle yağlı olmuş ama akşamla bence telafi ettin. Sen şimdi spor yapmadan duramazsın ya :)

Sen de farkındasın zaten öğlen yemeğinin. Yoksa geri kalanını sevdim. Ama bence meyveleri öğle yemeğinden önce yiyebilirsin :)

ben çok kötü bulmadım canım mayonez kötü ama sen toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…