Ne kar benziyomusuz seninle bende artık 7 li rakam lari gördüğüme göre yarisabiliriz :)ya ne güzel anlattın kuzum, bizim evin yiyeni de benim sanırım.. yani bizimkinin herşeyden canı çeker ama bir parça yer bırakır, ben dibini görmezsem uykum kaçar :)
dediğini yapıcam.. bu arada bizim evde ekmekleri ben yaptığım için, kontrol bende :) taze yapılınca da insanın kendine hakim olması pek zor oluyor..
ben de o kadar diyet denedim ama karataya hiç ısınmadım.. bir bakayım ona da..
hadi ya dur ona da bakıcam.. ilgileniyorum hemen.. ben okuduklarımdan çok etkileniyorum..
Doğrudur kuruyemis sonuçta yağlıketojenik ekmek de baya kalorilidir diye düşünüyorum.. ben de glutensiz yapmaya çalışıyorum.. ona da bakiyim.. baya bişi öğrendim bugün..
Vala bende baya iyiymiş yeni bakıyorum resimlere de maşallahim var neyse ki dur diyebildik:)Gecmis olsun kaptan
Pek iyi atlatamadim aslinda ya biraz karisik yedim yani az az ama karisik ve kalorili seylerdi ama saglikliydi evde kendimiz yaptik hep ay bilemedim belki yemesem daha cok eksi gelirdi hafta sonu detoks yapayim da yediklerim dengelensin bari :)
Ben olsam engellerdim sonucta eski veli su an cocugun durumu hakkinda iletisim kurmayacak ne geregi var diye dusunurdum
Ayy manti ekmek kola ben de bunu cok yapardim bugun arkadaslarla gecen seneki resimler bakiyoruz diyolar senden bi tane eksilmis gibisin :)) gercekten öyle ya artik yiyemiyorum da fazla hosuma gidiyor bu is :)
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallahdarısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
1 yt etli kuru fasulye, 1 Kase yoğurt, 1 tane domates, 2 mandalina
Su 2 lt
Okuldan eve gelirken arkadaşlarla 1 saat yürüdük o kadar.
baaaakkk ya ispikciye senÖrtmeniiiiiim
Zukkum makarna yiyelim diyoooo
akşamki hafif kapanış olmuş üzülme yarın halledersinMenum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı
Insallah canim alistiginda cok daha rahatlayacaksim:) kopegin mi var ya ben de cok istiyorum ama aldirmadilar bi türlü bakamazsin diyorlar cinsi ne seninkinin:)Zaten midem nasil kotu anlatamam doydugum halde yemeye devam ettim kopegi tuvaletini yaptirmaya cikardim on dakika zor durdum disarida inanilmaz bir agirlik coktu midem bulandi falandiyete adapte olma surecindeyim daha 5-6 gun oldu baslayali, bir duzen oturtucam en kisa surede insallah
Ohh hilal sonunda duzgun 3 öğün olan bi menü cok şükür bide spor basladin mi tamamdir :)Sabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates
Öğlen ton balıklı salata
Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
Kalori açısından cok degil bence ama seker cok zararli canım ya kanser hücreleri sekerle besleniyor diye biliyorum bende kahveyi 2 haftadir sekersiz iciyorum alıştım olsbildigince azaltmak lazım diyet icin degildr saglimiz icin ben böyle düşünüyorumBir sey olmaz canim 1 kup seker 20 kalori, zaten bir kahve keyfin var 20 kalori icin de diyeti iyice cekilmez hale getirmeye gerek yok :)
Ben ayça kayanın sayarak zayıfla kitabını okuyordum ara soravalla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
Ekmegi bence direk kes canım kendine bi sure belirle 20 günde 1 ye mesela ancak öyle bırakabilirsin diye düşünüyorumayy ben toptan bırakmayı hiç denemedim. belki komple bıraksam daha kolay olur. :) ekmeğin yerine de birşey koymam lazım diye düşünüyorum nedense.. böyle böyle daha zararsızla yer değiştirerek giderim ben.. mesela kuru yemiş :)
ben öyle değilim.. eskiden açlıkla daha iyi başediyordum.. şimdi acıktım mı sinirlenmeye fln başlıyorum. bunlar bence şeker belirtileri bende.. daha da sağlıklı beslenmeye dönmem lazım.. hele ki hamilelik için.. psikolog bana şeker ve buğdaydan uzak dur dedi gebelik için.. onların dedi bebeğe hiçbir faydası yok.. o nedenle ne kadar yemezsen o kadar iyi olur senin içinde bebek içinde dedi..
zaten hayatta yemesi zevkli ne kadar şey varsa hepsi maşallah zararlı..
Resmen bir iştah patlaması olmuş galibaiyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim
sabah: beyaz peynirli domatesli sandviç
öğle: haşlanmış tavuklu domatesli sandviç 2 tane
ara 1 kırmızı elma
ara 1 paket eti form meyveli bisküvi
akşam: 2 tabak salçalı makarna + birkaç avuç ketçaplı ruffles
sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarnadeli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime
Kızın nasıl oldu canım ?inşallah iyidir biraz dahaDun gece kizim biraz uyku problemi yasadi ondan gec girebildim canim.
Evet canim gercekten olmamis bugun artik bu dk dan itibaren dikkat etmeye baslaiyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim
ara 1 kırmızı elma
sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarnadeli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime
Cok sevindim.
Öğlenki pilav ve kurabiye cok olmus canimHayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallahdarısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
Su 2 lt
Süper benceMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 küçük muz
Ara:1/2 elma
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran
Ara:
Çeri domates
Akşam:
Fırında balık
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk full body
1 saat tempolu yürüyüş
Fazla kaçırdığın günde akşam yatmadan 2 saat önce yoğurt, zerdeçal, tarçın kürü yapabilirsin. Ama haftada maksimum iki kere öneriyorlar. Nihal abla da söylemişti galiba bunu. Yarın bir şekilde dengelersin :)iyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim
ara 1 kırmızı elma
Bakliyatları diyetisyenler genelde 4 yemek kaşığı veriyorlar hatta nohuta biraz şüpheli bakıyorlar ..menülerine salata ekle biraz istersen koruma menüsü gibi olmuş sankimHayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallahdarısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
12.00
18.30
Su 2 lt
Öğle yağlı olmuş ama akşamla bence telafi ettin. Sen şimdi spor yapmadan duramazsın ya :)Menum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim
Ayran
Sen de farkındasın zaten öğlen yemeğinin. Yoksa geri kalanını sevdim. Ama bence meyveleri öğle yemeğinden önce yiyebilirsin :)Hayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallahdarısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
12.00
18.30
Su 2 lt
ben çok kötü bulmadım canım mayonez kötü ama sen toparlarsinMenum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?