afiyet olsun canım ama ölçülü ye ki yarın pişman olma hakettin bunu ödülün olsunNeredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim
canım aslında dikkat edince haftasın daha iyi kilo veriliyor hem spor hem ev işi malum çalışanlar olarak evi anca adam ediyoruz haftasonlari bu hafta dene bak pişman olmazsınvalla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
Bugün ben de beğendim valla menünü :)Sabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates
Öğlen ton balıklı salata
Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
Güzel menün canımSabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates
Öğlen ton balıklı salata
Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
Mayonez dışında fena değil bence akşam çok az amaMenum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı
Güzel menün canımMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 küçük muz
Ara:1/2 elma
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran
Ara:
Çeri domates
Akşam:
Fırında balık
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk full body
1 saat tempolu yürüyüş
Vaaaay süperiz ya cok sevindim :)))
Menunu de sporunu da cok begendim canimMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 küçük muz
Ara:1/2 elma
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran
Ara:
Çeri domates
Akşam:
Fırında balık
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk full body
1 saat tempolu yürüyüş
Valla durasim hic yokda cok yorgunum ya sabaha kadar uyumadik sabah ustumu degistirip okula gittim aksama kadar ders bittiiiim:))Öğle yağlı olmuş ama akşamla bence telafi ettin. Sen şimdi spor yapmadan duramazsın ya :)
Hadi ins canim bakalm :)ben çok kötü bulmadım canım mayonez kötü ama sen toparlarsin
Biraz midem yaniyordu ondan hafif yemek istedim yemek vardi evde ama canim istemediMayonez dışında fena değil bence akşam çok az ama
Süper menü canımEvet surekli yeme modunda olan menume dondum arkadaslar. Paylasayim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 3 kofte
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 bard. Ayran
16.00 1 tuzsuz etimek 1 dl.peynir
17.30 4 kasik z.yagli kabak yemegi
2 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
Su 3 lt.
Not bu saatten sonra cok acikirsam salatalik yesillik ve bitki cayi serbest. Yiyecegimi zannetmiyorum ama bitki cayi icebilirim.
Nefsini koreltcek kadar 1 2 catal yiyebilirsin canim ama onu da ogle ye aksama birakmaNeredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim
Bu gun cok gelen gidenimiz oldu. Yoksa cuma gunu burdan ayrilmak istemiyorum.kiloları verdi herkes köşeye çekildi :)
Ben cuma günleri biraz fazla yiyorum. Bugün de öyle oldu ama sağlıklı şeyler oldugu için cok da uzulmuyorum niye yedim diyevalla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
Diyetisyenim eger cok kilo verdin artik cirkinlesirsin diyenler bilki kiskanctir ve kendi basaramadigi icin ya da ondan daha fit vucuda sahip olacagin icin diyordur dinleme onlari demisti. Benim de hosuma gitmisti. Sen yolundan sasma canim.Şaka gibi ya inanın 78 görebileceğime ihtimal vermiyodum 85 de kalırım hele 81 den aşağıya mümkün değil düşmem diyordum çok şükür ki inebildim ya valla mutluyum hüzünlüyüm inşallah 68 de görürüm burada Allah ömür verirse almamak üzere kış kışlarim kiloların hepsini etrafta kiler ne kadar daha vercen diyorlar 10 kilo kaldı diyorum gözlerini belerttip yeter beee o da çok çirkin olursun diyorlar allahım şişmanken yarmaydim şimdi çelimsiz oldum bu insanlara yaranamiyoz onlara kalsa yüzüm çok çöktü ama ben kendimi müthiş güzel hissediyorum ama çok çok sıkı bir spor programı şart bana inşallah tekrar spora başlarım da ama şu jillian na başlamayı düşünüyorum düğünden sonra bakıyım şu pambik gibi vücudumu taşa cevirirmi
Diyetisyenim eger cok kilo verdin artik cirkinlesirsin diyenler bilki kiskanctir ve kendi basaramadigi icin ya da ondan daha fit vucuda sahip olacagin icin diyordur dinleme onlari demisti. Benim de hosuma gitmisti. Sen yolundan sasma canim.Şaka gibi ya inanın 78 görebileceğime ihtimal vermiyodum 85 de kalırım hele 81 den aşağıya mümkün değil düşmem diyordum çok şükür ki inebildim ya valla mutluyum hüzünlüyüm inşallah 68 de görürüm burada Allah ömür verirse almamak üzere kış kışlarim kiloların hepsini etrafta kiler ne kadar daha vercen diyorlar 10 kilo kaldı diyorum gözlerini belerttip yeter beee o da çok çirkin olursun diyorlar allahım şişmanken yarmaydim şimdi çelimsiz oldum bu insanlara yaranamiyoz onlara kalsa yüzüm çok çöktü ama ben kendimi müthiş güzel hissediyorum ama çok çok sıkı bir spor programı şart bana inşallah tekrar spora başlarım da ama şu jillian na başlamayı düşünüyorum düğünden sonra bakıyım şu pambik gibi vücudumu taşa cevirirmi
Sevil cim bu sekilde davranarak diyet surecini uzatmis oluyorsun canim. Hadi bi gayret saril yine diyetine. Hedef kilon da korumadayken kacamak yaparsin canim gogsunu gere gere.valla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
Tamam ya tamam akşam çayımı da şekersiz içtim zatennn (ağlayan smiley)Kalori açısından cok degil bence ama seker cok zararli canım ya kanser hücreleri sekerle besleniyor diye biliyorum bende kahveyi 2 haftadir sekersiz iciyorum alıştım olsbildigince azaltmak lazım diyet icin degildr saglimiz icin ben böyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?