- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ayy Hilal mantiyi da mi kendin acip yaptin yoksa?? Masallah masallahNeredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim
Gayet iyi canım da bana sadece akşam yemeğin az geldi :)
Diyetisyene gidiyorum canim. Cok fazla saglik problemim var. Doktorlarim diyetisyenim koordine calisiyor arkadasim. Kitap okumayi cok seviyorum gorunce merak edip alip okudum. Mantigima yatan aciklamalari vardi hosuma gitti.Peki sen orada bildirildiği gibi beslenemiyor musun canım, sağlık sorunun var mı buna mani, merak ettim de, diyetisyene de gidiyorsun sanırım
Aksam yemegin yetersiz geldi canim. Onun haricinde menun de sporunda cok guzel.13.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, yumurta, peynir, zeytin, fıstık, çay
turp, maydanoz, dereotu, marul
13:30
1 dl. ekmek, taze fasulye, peynir, yoğurt
15:00
Tek şekerli kahve
18:00
Yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 8.000 adım
bazan suyu hic icesim gelmiyor nedense normalde çok su içen biriyim amaAfiyet olsun menu de sporda guzel. Suyu arttirmaya gayret canim.
Ben oyumu makul mantikli sekil de yerim den yana kullaniyorum.Yarın sokakta olacağım çocuklarla
Sabah evde iyi bir kahvaltı ederim
Ancak sonrası için çok endişeliyim
Dışarıda yenir mutlaka
Ya makul mantıklı şekilde yerim
Ya da makul mantıklı şekilde yerim
(Ya da amaaan boşver deyip yerim yazacaktım, birden kaptan geldi gözümün önüne, bir ürperdim, bir titredim, bir tırstım, yazamadım korkudan)
Hem metobolizma acisindan hem de saglik acisindan suyu ihmal etmemek gerekli canim.bazan suyu hic icesim gelmiyor nedense normalde çok su içen biriyim ama
canım miktarları da yazsan daha iyi olur ona göre yorum yaparız mesela peynir 1kk mu 3 mu di mi ama13.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, yumurta, peynir, zeytin, fıstık, çay
13:30
1 dl. ekmek, taze fasulye, peynir, yoğurt
15:00
Tek şekerli kahve
18:00
Yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 8.000 adım
ben hiç almadım canım belki daha sağlıklıdır ama kalorisi ve karbonhidrat değeri aynı normal makarnayla bir markette görüp üstünü okumuştum daBiraz once marketleri gezdik de bime bu hafta barillanin bugday ruseymli ve yulafli makarnasi gelmis. Daha once deneyen var mi? Merak ettim
neyse inşallah yarın yemekte de kaptan gelir gözünün önüne ona göre yersin yoksa o seni yer diyim ben sanaYarın sokakta olacağım çocuklarla
Sabah evde iyi bir kahvaltı ederim
Ancak sonrası için çok endişeliyim
Dışarıda yenir mutlaka
Ya makul mantıklı şekilde yerim
Ya da makul mantıklı şekilde yerim
(Ya da amaaan boşver deyip yerim yazacaktım, birden kaptan geldi gözümün önüne, bir ürperdim, bir titredim, bir tırstım, yazamadım korkudan)
ben de ne zaman çarşıya gitsem canım yemek istiyor mesela döner mesela lahmacun ay allahım ne pis boğazım yaaKöpeğin mi var, cinsi ne? Ben cok severim. Ne guzeldiyetin ilk gunleri zor gercekten. Ben baslayacagim zamanlar hep kendimi çarşıya filan atarim. Giysi bakarim mesela
menune diyecek yok tatlım çok güzel maşallah da sporuna ağzım açık kaldı maşallah tüm akşam spor yapmışsınSlm kizlar simdi bitti spor.
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar peyniri. Domates. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 kofte. Salata
Aksam: 6 yk elbasan. Salata
Su: 3 litre
Spor: 70 dakika yavas tempo yuruyus bebek arabasiyla
30 dakika eliptik
1 saat zumba
bazan nedir ya bu telefon var ya insana tuhaf tuhaf yazım hataları yaptırıyor bazen yazacağıma sözde düzeltip bazan yapmışbazan suyu hic icesim gelmiyor nedense normalde çok su içen biriyim ama
kesinlikle ablacım haklisinHem metobolizma acisindan hem de saglik acisindan suyu ihmal etmemek gerekli canim.
ama ablaaa yaaaa:)Evet canim sikayet etmekte haklisin. Kendine suc ortagi ariyor. Hilal cok ayip ama arkadasini niye kiskirtiyorsun
Spor harika helal olsun sana deryacimSlm kizlar simdi bitti spor.
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar peyniri. Domates. Salatalik
Oglen: 3 kofte. Salata
Aksam: 6 yk elbasan. Salata
Su: 3 litre
Spor: 70 dakika yavas tempo yuruyus bebek arabasiyla
30 dakika eliptik
1 saat zumba
kendi yaptıklarımı henüz daha yemeye basalamdim canım bu yarım paket hazır var Di onu bitirelim dedim kız mantı yapmak çok basit ya öyle korkulacak birşey değilAyy Hilal mantiyi da mi kendin acip yaptin yoksa?? Masallah masallah
ama ablaaa yaaaa:)
Efendim ablacim yaaa
Spor harika helal olsun sana deryacim
kendi yaptıklarımı henüz daha yemeye basalamdim canım bu yarım paket hazır var Di onu bitirelim dedim kız mantı yapmak çok basit ya öyle korkulacak birşey değil
Harikasin canim. Dinleme onlari sen sadece kendini dinle hangi kiloda mutlu olacagina inaniyorsan o kiloya kadar in. Azmine masallah canim. Yuz icin de internetten bak sikilastirici yuz hareketleri var masaj var yap canim hergun.Şaka gibi ya inanın 78 görebileceğime ihtimal vermiyodum 85 de kalırım hele 81 den aşağıya mümkün değil düşmem diyordum çok şükür ki inebildim ya valla mutluyum hüzünlüyüm inşallah 68 de görürüm burada Allah ömür verirse almamak üzere kış kışlarim kiloların hepsini etrafta kiler ne kadar daha vercen diyorlar 10 kilo kaldı diyorum gözlerini belerttip yeter beee o da çok çirkin olursun diyorlar allahım şişmanken yarmaydim şimdi çelimsiz oldum bu insanlara yaranamiyoz onlara kalsa yüzüm çok çöktü ama ben kendimi müthiş güzel hissediyorum ama çok çok sıkı bir spor programı şart bana inşallah tekrar spora başlarım da ama şu jillian na başlamayı düşünüyorum düğünden sonra bakıyım şu pambik gibi vücudumu taşa cevirirmi
Afiyet olsun canimSabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates
Öğlen ton balıklı salata
Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
Wuuwuu tebrikleerr
Afiyet olsun canimSabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates
Öğlen ton balıklı salata
Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
Wuuwuu tebrikleerr
Cok kh olmus canim. Bak benim de dun oyleydi o yuzden bugun minimum kh yaptim. Yarin sen de oyle yap. Kilonun yaga donusmesi icin 24 saate ihtiyaci varmis. Donusmeden at onlari canim.iyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim
sabah: beyaz peynirli domatesli sandviç
öğle: haşlanmış tavuklu domatesli sandviç 2 tane
ara 1 kırmızı elma
ara 1 paket eti form meyveli bisküvi
akşam: 2 tabak salçalı makarna + birkaç avuç ketçaplı ruffles
sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarnadeli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime
Cabim biraz daha dikkat et hatta edelim bundan sobra. Senin de bu aralar eksilerin az benim de. Demekki daha cok dikkat etmemiz lazim. Cok fazla kh olmus. Salata filan yeseydin o pilavin ve kurabiyenin yerine cok iyi olurdu.Hayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallahdarısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
1 yt etli kuru fasulye, 1 Kase yoğurt, 1 tane domates, 2 mandalina
Su 2 lt
Okuldan eve gelirken arkadaşlarla 1 saat yürüdük o kadar.
Sagol Yelizcim daha iyi. Ins pazartesiye hicbirseyi kalmaz.Kızın nasıl oldu canım ?inşallah iyidir biraz daha
Spor da menu de super canimMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 küçük muz
Ara:1/2 elma
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran
Ara:
Çeri domates
Akşam:
Fırında balık
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk full body
1 saat tempolu yürüyüş
Sagol Yelizcim daha iyi. Ins pazartesiye hicbirseyi kalmaz.Kızın nasıl oldu canım ?inşallah iyidir biraz daha
Spor da menu de super canimMenü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 küçük muz
Ara:1/2 elma
Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran
Ara:
Çeri domates
Akşam:
Fırında balık
Haşlanmış brokoli
Salata
Su:3l
Spor: 45 dk full body
1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?