Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim menun de sporun da gayet iyi. Su biraz az olmus sadece.

Afiyet olsun canim menun de sporun da gayet iyi. Su biraz az olmus sadece.

Insallah canim alistiginda cok daha rahatlayacaksim:) kopegin mi var ya ben de cok istiyorum ama aldirmadilar bi türlü bakamazsin diyorlar cinsi ne seninkinin:)
Rottweiler canim. Yavruyken bakimi zor biraz ama buyuyunce cok rahat. Gerci simdi de bazen zor geldigi oluyor, isten yorgun gelince tuvalet icin cikarmak zor geliyor mesela ya da sabah erken isim olunca tuvaletini yaptirmak icin extra erken kalkmam gerekiyor ya da gece arkadaslarla cikinca eve donmeye usenip arkadasimda kalmak istedigimde kalamiyorum mesela :) ama bence her eve lazim, cok kotu bir gun gecirdiginde falan insanin ruh halini duzeltiyorlar bir anda :)

Tam bugdayla yaptim sonraki mesajda gordum demissin zaten canim. Tavuk gogus aldim hasladim dun hazir olsun diye, haslanmis tavuk pek sevmem ama cok tok tutuyor beni, yumurta aldim bi de. Onu da sevmem ama o da cok tutuyor :)) Zeytinyagli bir seyler de yapsam iyi olur aslinda haklisin.

Karbonhidrat krizi diye bir sey var di mi yaa ben ne zaman diyet yapsam haftanin bir gunu mutlaka sapitiyorum bu sekilde. Yedigim sey de makarna yanii hani oyle super bir yemek de degil, diyet yapmiyorken bile pek yemen ama diyetteyken basit bir makarna bile cok cezbedici geliyor :)) markete gittigimde cubuk tarcin alip deniyim bari belki bende de ise yarar. Gobek marulum vardi sabahtan yikayip hazirlayayim bari, yemege oyle basliyim dedigin gibi. Karnim cok aciktiginda useniyorum cunku salata yapmaya.

Off ne yaptin arkadasim ya. Sirf karbonhidrat yuklenmissin. Hadi bak bugun ki yediklerinle sagliksiz beslenme jubileni yapmis ol ve yarin sabahtan itibaren saglikli beslenmeye basla canim.

Aynen oyle yapicam yarindan itibaren. Kabus gibi bir gun oldu benim icin

Canim o ilk tarifi diyette degilken de cok yapardim kekik ve kirmizi biberle ve yalniz yasadigim icin hepsini kendim yerdim :)) uc bes tane de kopegime verirdim salyalari akarak bekledigi icin :) lavasi hic denememistim ama. Markete gittigimde aklima gelirse lavas da alip denerim.

Köpeğin mi var, cinsi ne? Ben cok severim. Ne guzel diyetin ilk gunleri zor gercekten. Ben baslayacagim zamanlar hep kendimi çarşıya filan atarim. Giysi bakarim mesela

Kopegim rottweiler. Kopek sahibi olmak guzel de diyet yaparken hic isime yaramiyor cunku kendisi kedilere karsi cok agresif bizim burda da cok kedi var o yuzden hic uzun yuruyuse cikamiyoruz :)) biraz uslu olsaydi her gun o bahaneyle bir saat falan yururdum. Tek basima yurumeyi hic sevmiyorum :)) ben de ayni sekilde kiyafet bakarim surekli ve hatta yazin kendime 34 beden kot almistim motive olurum diye ama simdi 36 beden kotlarim bile olmuyor :))

Son düzenleme:
Cok kh olmus canim. Bak benim de dun oyleydi o yuzden bugun minimum kh yaptim. Yarin sen de oyle yap. Kilonun yaga donusmesi icin 24 saate ihtiyaci varmis. Donusmeden at onlari canim.

Evet canim cok haklisin. Ben bu sekilde deli gibi yedigim zamanlar ertesi gun genelde sirf proteinle beslenmeye calisiyorum ve birkac gun icinde hemen eski kiloma donmus oluyorum. Yarin icin de planim bu. Hazir haslanmis tavugum var. Yumurta tavuk yogurt ve salatayla yarini kapaticam insallah

Ahhh bi vücudumu görseler neler derler kim bilir bacaklar feci durumda löp löp popo resmen alt bacağıma indi göbeğim sarkık yüzümü beğeniyorum işte o kadar :))) ama sanmıyorum mi bacaklarım taş gibi olsun ben kendimi bildim bileli hatırladığım kadarıyla böyleydi hep

Vucudunu bir sekilde toparlarsin canim. Cok kafana takarsan estetik de yaptirabilirsin istedigin kiloya ulastiginda o yuzden yuz guzelligi vucut guzelliginden daha onemli bence cunku onun pek caresi yok. Ya da bu biz siskolarin kendimizi avutma sekli mi bilmiyorum ama ben de yuzumu cok begenirim

Gayet guzel afiyet olsun

Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba

Hey mas rakip atakta ben de hasta oluyorum galiba bu aksam full yattim bogazim aciyor

Açıkçası takılmıyorum ben evet üzülüyorum vücudumu aynada görünce ama tesetturluyum ve bikini mayo derdim yok etegim strec pantolonum gibi belkide buna güveniyorum sonuçta etrafımda ki kimse görmüyor eş dışında oda bugüne kadar birşey demedi henüz hoş demesi için de kendinin kusursuz olması lazım ben vücuttan çok kalp ve iç güzelliği onemseyenlerdenim sanirim

Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus

Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus

Yok artık o ne saçmalık bence kalp güzelliği önemli yaşlanınca kimin güzelliği kalıyor hangimiz burusmicaz demek o zaman adam utancından yerin dibine girecek valla bugüne kadar zayıflamam için imada bulunmadı ama aylardır ilk defa yeni ve üzerime oturan elbiselerle ilk defa görecek bakalım tepkisi nolcak tabi ben bi korse giyip şu bingilliktan kurtulcam :) oynarken sallanmiim bi sağa bi sola

Günaydın 13. Takımın güzel hanımları gece geç yatıp sabah seherinde uyandım ama gözüm açılmıyor 2 saat kızım uyanmazsa uyuyayım bugün dış bugdayimiz var oraya gidicez minik yeğenimin 2 disi patlamış yerim onun dişlerini güzel Di şimdi ay parçası olmuş mamalar olacak tabi bunun yanında ama ben dikkatli olacağım söz

evet orda şimdi ne cislar vardır aman dikkat canım

13.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, 1 yumurta, 3 kk peynir, 5 zeytin, 1 çb fıstık, şekersiz çay
turp, maydanoz, dereotu, marul

13:30
1 dl. ekmek, 6 yk taze fasulye, 3 yk lor peynir, 1 çb yoğurt
turp, maydanoz, dereotu, marul

15:00
Tek şekerli kahve

18:00
1 çb Yoğurt

Su : 2,5 lt
Spor : 8.000 adım

Böyle istiyorsunuz, böyle yazacağım anlaştık

Gayet iyi canım da bana sadece akşam yemeğin az geldi :)
Bir süredir akşamı bırakmaya çalışıyorum canım, iki öğün yemek konusu var ya, çayımı ya da kahvemi alıp oturuyorum sofraya çocuklarla, kötü mü olur ki akşam hiç yemesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…