- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Afiyet olsun canim menun de sporun da gayet iyi. Su biraz az olmus sadece.menümü yazayım artık kizlar
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
az yağda tavada 1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 tk reçel
Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
maydanoz salatalık biber(öğlen evdeki yemeğim bitmesin aksama kalsın diye kahvaltı ettim)
Ara 15.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
Akşam 17.30
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5litre spor yarim saat eliptik
Afiyet olsun canim menun de sporun da gayet iyi. Su biraz az olmus sadece.menümü yazayım artık kizlar
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 tk reçel
Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
maydanoz salatalık biber(öğlen evdeki yemeğim bitmesin aksama kalsın diye kahvaltı ettim)
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Rottweiler canim. Yavruyken bakimi zor biraz ama buyuyunce cok rahat. Gerci simdi de bazen zor geldigi oluyor, isten yorgun gelince tuvalet icin cikarmak zor geliyor mesela ya da sabah erken isim olunca tuvaletini yaptirmak icin extra erken kalkmam gerekiyor ya da gece arkadaslarla cikinca eve donmeye usenip arkadasimda kalmak istedigimde kalamiyorum mesela :) ama bence her eve lazim, cok kotu bir gun gecirdiginde falan insanin ruh halini duzeltiyorlar bir anda :)Insallah canim alistiginda cok daha rahatlayacaksim:) kopegin mi var ya ben de cok istiyorum ama aldirmadilar bi türlü bakamazsin diyorlar cinsi ne seninkinin:)
Resmen bir iştah patlaması olmuş galiba
Sandviçleri beyaz ekmekle mi yaptın mı acaba şekerini mi yükseltti bilemedim
Genel olarak baktığımda hazırlaması kolay seyleri seçmişsin ..acaba taze fasulye gibi şeyler yapsanda hazır dolapta bulunsa da yesen mi?
kakaovanilya unutmuşum tam buğday ekmeğiyle yapmışsın sandviçleri ama onların içinde de biraz beyaz un var diyorlar ..yada şu diyet bisküvi sebep olmuş olabilir ..
Sürahinin içine 1 çubuk tarçın at gün boyu iç doldur üstünü hatta bittikçe ..tatlı karbonhidrat krizlerimi kesiyor benim ..
Ayrıca yemekten önce 20 dk yürüyüş yap istersen o zaman makarna çekmiyor insanın canı
Ayrıca her yemeğe salata yada yoğurtla başlamayı dene istersen
Off ne yaptin arkadasim ya. Sirf karbonhidrat yuklenmissin. Hadi bak bugun ki yediklerinle sagliksiz beslenme jubileni yapmis ol ve yarin sabahtan itibaren saglikli beslenmeye basla canim.
Canim ben de cok seviyorum cips. Yerine alternatif ariyordum buldum 3 tarif. Birini bircok kez denedim. Digerini ilk kez bugün yaptim. Öbürünü denemedim daha.
İlk tarif : 4 patatesi ince dilimleyip iki kasik yogurt bir kasik sivi yağ ve sevdigin baharatlarla (ben kekik nane kirmizi toz biber karabiber biraz da tuz atiyorum) harmanla. Yagli kagida ser, firina ver 200 derece. (tabi yapinca ev halkiyla paylas. Sen az ye :))
ikinci tarifi bugun denedim. Bana süper geldi. 3 lavas ekmegini küçük küçük üçgen kesip yine birazcik siviyag ve ayni baharatlarla karistirip. Yine yagli kagit serili tepsiye yaydir. 180 derecede 10 dk pisir. Nefis körlüyor inan
3.tarifi de badenin sekeri sitesinde gordum peynir cipsi olan. Daha denemedim
Köpeğin mi var, cinsi ne? Ben cok severim. Ne guzeldiyetin ilk gunleri zor gercekten. Ben baslayacagim zamanlar hep kendimi çarşıya filan atarim. Giysi bakarim mesela
Cok kh olmus canim. Bak benim de dun oyleydi o yuzden bugun minimum kh yaptim. Yarin sen de oyle yap. Kilonun yaga donusmesi icin 24 saate ihtiyaci varmis. Donusmeden at onlari canim.
Evet surekli yeme modunda olan menume dondum arkadaslar. Paylasayim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 3 kofte
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 bard. Ayran
16.00 1 tuzsuz etimek 1 dl.peynir
17.30 4 kasik z.yagli kabak yemegi
2 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
Su 3 lt.
Not bu saatten sonra cok acikirsam salatalik yesillik ve bitki cayi serbest. Yiyecegimi zannetmiyorum ama bitki cayi icebilirim.
Ahhh bi vücudumu görseler neler derler kim bilir bacaklar feci durumda löp löp popo resmen alt bacağıma indi göbeğim sarkık yüzümü beğeniyorum işte o kadar :))) ama sanmıyorum mi bacaklarım taş gibi olsun ben kendimi bildim bileli hatırladığım kadarıyla böyleydi hepHarikasin canim. Dinleme onlari sen sadece kendini dinle hangi kiloda mutlu olacagina inaniyorsan o kiloya kadar in. Azmine masallah canim. Yuz icin de internetten bak sikilastirici yuz hareketleri var masaj var yap canim hergun.
Canim ben okumadim. Benim tek destek kitabim cocuk psikolojisi ve bakimi uzerineama burda bir yazi okumistum o yazidan sonra kacamagi biraktim. Yaz kapidan baktirir sok diyet mi yaptirir yazinin basligi.
Ahhh bi vücudumu görseler neler derler kim bilir bacaklar feci durumda löp löp popo resmen alt bacağıma indi göbeğim sarkık yüzümü beğeniyorum işte o kadar :))) ama sanmıyorum mi bacaklarım taş gibi olsun ben kendimi bildim bileli hatırladığım kadarıyla böyleydi hep
Gayet guzel afiyet olsunmenümü yazayım artık kizlar
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 tk reçel
Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
Akşam 17.30
1 kepçe mercimek çorbası
salata
Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba13.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, yumurta, peynir, zeytin, fıstık, çay
turp, maydanoz, dereotu, marul
13:30
1 dl. ekmek, taze fasulye, peynir, yoğurt
turp, maydanoz, dereotu, marul
15:00
Tek şekerli kahve
18:00
Yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 8.000 adım
Hey mas rakip atakta ben de hasta oluyorum galiba bu aksam full yattim bogazim aciyorSlm kizlar simdi bitti spor.
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim kasar peyniri. Domates. Salatalik
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Oglen: 3 kofte. Salata
Ara: 1 fincan sutlu kahve
Aksam: 6 yk elbasan. Salata
Su: 3 litre
Spor: 70 dakika yavas tempo yuruyus bebek arabasiyla
30 dakika eliptik
1 saat zumba
Açıkçası takılmıyorum ben evet üzülüyorum vücudumu aynada görünce ama tesetturluyum ve bikini mayo derdim yok etegim strec pantolonum gibi belkide buna güveniyorum sonuçta etrafımda ki kimse görmüyor eş dışında oda bugüne kadar birşey demedi henüz hoş demesi için de kendinin kusursuz olması lazım ben vücuttan çok kalp ve iç güzelliği onemseyenlerdenim sanirimVucudunu bir sekilde toparlarsin canim. Cok kafana takarsan estetik de yaptirabilirsin istedigin kiloya ulastiginda o yuzden yuz guzelligi vucut guzelliginden daha onemli bence cunku onun pek caresi yok. Ya da bu biz siskolarin kendimizi avutma sekli mi bilmiyorum ama ben de yuzumu cok begenirim
Açıkçası takılmıyorum ben evet üzülüyorum vücudumu aynada görünce ama tesetturluyum ve bikini mayo derdim yok etegim strec pantolonum gibi belkide buna güveniyorum sonuçta etrafımda ki kimse görmüyor eş dışında oda bugüne kadar birşey demedi henüz hoş demesi için de kendinin kusursuz olması lazım ben vücuttan çok kalp ve iç güzelliği onemseyenlerdenim sanirim
Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
evet orda şimdi ne cislar vardır aman dikkat canımGünaydın 13. Takımın güzel hanımları gece geç yatıp sabah seherinde uyandım ama gözüm açılmıyor 2 saat kızım uyanmazsa uyuyayım bugün dış bugdayimiz var oraya gidicez minik yeğenimin 2 disi patlamış yerim onun dişlerini güzel Di şimdi ay parçası olmuş mamalar olacak tabi bunun yanında ama ben dikkatli olacağım söz
Yok canım hiç denemedim, nasıl olursa olsun boşver bence makarnayıBiraz once marketleri gezdik de bime bu hafta barillanin bugday ruseymli ve yulafli makarnasi gelmis. Daha once deneyen var mi? Merak ettim
Bir süredir akşamı bırakmaya çalışıyorum canım, iki öğün yemek konusu var ya, çayımı ya da kahvemi alıp oturuyorum sofraya çocuklarla, kötü mü olur ki akşam hiç yemesemGayet iyi canım da bana sadece akşam yemeğin az geldi :)
İlkokulda ev ödevini öğretmene yaranmak için yapan çocuk gibi hissettimİşte disiplin işte kararlılık :)
Kaptan bunu sever :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?