Otomatik düzeltmeyi kapat istersen birçok kez mağdur olmuş biri olarak, daha feci düzeltmeler de yaptığını bilmeni isterimbazan nedir ya bu telefon var ya insana tuhaf tuhaf yazım hataları yaptırıyor bazen yazacağıma sözde düzeltip bazan yapmış
Tamam canım düzelttim, dikkat de ederim, aslında çarşıda bana uygun seçenek olsa ben yaramazlık yapmam, hep kh oluyor sokaklar, çıkalım bakalım nasıl döneceğim akşamacanım miktarları da yazsan daha iyi olur ona göre yorum yaparız mesela peynir 1kk mu 3 mu di mi ama
neyse inşallah yarın yemekte de kaptan gelir gözünün önüne ona göre yersin yoksa o seni yer diyim ben sana
Dikkat edeceğim canım, kaptandan tırstığımdan falan değil haaa, kendimi önemsiyorum benBen oyumu makul mantikli sekil de yerim den yana kullaniyorum.
Teşekkürler canımAksam yemegin yetersiz geldi canim. Onun haricinde menun de sporunda cok guzel.
1 çb canım düzelttim :)Aksam cok hafif masallah ama o fistik ne kadar fistik acaba
Haftaya da birinci olmamak için kimsenin mazereti yoktur sanırımKizlar 1. Ci olmuşuz emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum Azmin zaferi bu olsa gerek.
Ayrıca Nihal ablacim bireysel derece de hayırlı olsun.
Kimi insan aynaya bakmaktan yoksun, hayal dünyasında kendisini mükemmel zannediyor, bu nedenle hep diğerini eleştiriyor, ve maalesef inanıyor hissettiklerineEs konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
Sana güveniyor, akşama menünü dört gözle bekliyor olacağız:)Günaydın 13. Takımın güzel hanımları gece geç yatıp sabah seherinde uyandım ama gözüm açılmıyor 2 saat kızım uyanmazsa uyuyayım bugün dış bugdayimiz var oraya gidicez minik yeğenimin 2 disi patlamış yerim onun dişlerini güzel Di şimdi ay parçası olmuş mamalar olacak tabi bunun yanında ama ben dikkatli olacağım söz
Karatay diyeti gibi sanırımBir süredir akşamı bırakmaya çalışıyorum canım, iki öğün yemek konusu var ya, çayımı ya da kahvemi alıp oturuyorum sofraya çocuklarla, kötü mü olur ki akşam hiç yemesem
Dikkatli ol ciss yeme ama acta kalma bul kendine göre bi seyler yabancı ev degilmis sonucta en kotu bi kase yogurt rica et ye ac ac oturmaGünaydın 13. Takımın güzel hanımları gece geç yatıp sabah seherinde uyandım ama gözüm açılmıyor 2 saat kızım uyanmazsa uyuyayım bugün dış bugdayimiz var oraya gidicez minik yeğenimin 2 disi patlamış yerim onun dişlerini güzel Di şimdi ay parçası olmuş mamalar olacak tabi bunun yanında ama ben dikkatli olacağım söz
O zaman biraz fazla sanki fistik yerine cig findik falan olsa daha iyi ama gene 1 cb fazla cerezlere dikkat cok kaloriler:)1 çb canım düzelttim :)
Mayonezle beraber 360 kaloriyse sorun olmaz canim ki oglen yemisdin ve aksam cok dikkat etmissin.Menum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı
yapıyor canım insanı rezil eden düzeltmeleri de yaşamışligim var yaniOtomatik düzeltmeyi kapat istersen birçok kez mağdur olmuş biri olarak, daha feci düzeltmeler de yaptığını bilmeni isterim
Fizin dedesi vefat etmisti canim belki onun icin yazdigim basin sagolsunu gormussundur. Ya da biri vefat etti ben mi gormedim yazani kusura bakma.Cok tesekkurler derya cim. Gecmis mesajlar arasinda basin sagolsun dendigini gordum ama senin mesajini goremedim. Hayirdir derya cim.
Iyi canim masallahi var. Dis agrisi devam ediyor sadece zor tabi.Derya cim nasil oldu kizin. Insallah iyidir de annemize simarmak icin uyumamistir.
Bugun basladim bakalim ananas detoksuna birseyler yapmak lazim canim. Benim fistik rakip fenaDerya cim dikkat ara aciliyor. Senin rakip disli cikti.
Çiğ fındık da yiyorum ceviz de fıstık da, tamam kabul tercihte 3 numara fıstık olmalı, dikkat ederim canım sağolO zaman biraz fazla sanki fistik yerine cig findik falan olsa daha iyi ama gene 1 cb fazla cerezlere dikkat cok kaloriler:)
Daha iyi sonuç deyince açıldı gözlerim, denerim canım acıkırsam sağol:)Karatay diyeti gibi sanırım
Bence akşam yemeğini daha erken bir saate çekip mesela 17-17:30 gibi daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Sadece yoğurt yersen acıkma ihtimalin daha yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?