Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bazan nedir ya bu telefon var ya insana tuhaf tuhaf yazım hataları yaptırıyor bazen yazacağıma sözde düzeltip bazan yapmış
Otomatik düzeltmeyi kapat istersen birçok kez mağdur olmuş biri olarak, daha feci düzeltmeler de yaptığını bilmeni isterim

canım miktarları da yazsan daha iyi olur ona göre yorum yaparız mesela peynir 1kk mu 3 mu di mi ama

neyse inşallah yarın yemekte de kaptan gelir gözünün önüne ona göre yersin yoksa o seni yer diyim ben sana
Tamam canım düzelttim, dikkat de ederim, aslında çarşıda bana uygun seçenek olsa ben yaramazlık yapmam, hep kh oluyor sokaklar, çıkalım bakalım nasıl döneceğim akşama

Kizlar 1. Ci olmuşuz emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum Azmin zaferi bu olsa gerek.

Ayrıca Nihal ablacim bireysel derece de hayırlı olsun.

Haftaya da birinci olmamak için kimsenin mazereti yoktur sanırım

Hazır ele geçirmişken kalsın kupa bizde, diğer grupları zorlayalım biraz

Es konusunda sanslisin. Benim bir arkadasimin esi oldukca kilolu, arkadasim da 60li kilolarda boyu 170e yakin ve esi arkadasimin gobegi dumduz degil diye bikini giydiginde utaniyorum mayo giy falan diyormus
Kimi insan aynaya bakmaktan yoksun, hayal dünyasında kendisini mükemmel zannediyor, bu nedenle hep diğerini eleştiriyor, ve maalesef inanıyor hissettiklerine

Böyle birini şamaroğlana çevirip paspas yapmışlığım var da oradan biliyorum, şimdi eleştirmeyi bırak fena saygı duyuyor, açtım gözünü gösterdim kendi gerçeğjni

Sana güveniyor, akşama menünü dört gözle bekliyor olacağız:)

Bir süredir akşamı bırakmaya çalışıyorum canım, iki öğün yemek konusu var ya, çayımı ya da kahvemi alıp oturuyorum sofraya çocuklarla, kötü mü olur ki akşam hiç yemesem
Karatay diyeti gibi sanırım
Bence akşam yemeğini daha erken bir saate çekip mesela 17-17:30 gibi daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Sadece yoğurt yersen acıkma ihtimalin daha yüksek.

Dikkatli ol ciss yeme ama acta kalma bul kendine göre bi seyler yabancı ev degilmis sonucta en kotu bi kase yogurt rica et ye ac ac oturma

1 çb canım düzelttim :)
O zaman biraz fazla sanki fistik yerine cig findik falan olsa daha iyi ama gene 1 cb fazla cerezlere dikkat cok kaloriler:)

Geçmişi zaman bulunca okuyacam bugun
Yalnız mınık bır hatırlatma bugun itibarıyle sporsuz menü istemıyorum bılıne
Kanepeden mı çıkar ınersınız
İp atlıyacam dıye alt kattakı kadınımı delırtırsınız
Zumba yapacam dıye hareketı kaçırıp ırezılmi olursunuz
Gerdan kırar göbek atar dansmı edersınız bılemem
35 dakıka sporu yazın benı dellendırmeyın

Mayonezle beraber 360 kaloriyse sorun olmaz canim ki oglen yemisdin ve aksam cok dikkat etmissin.

Cok tesekkurler derya cim. Gecmis mesajlar arasinda basin sagolsun dendigini gordum ama senin mesajini goremedim. Hayirdir derya cim.
Fizin dedesi vefat etmisti canim belki onun icin yazdigim basin sagolsunu gormussundur. Ya da biri vefat etti ben mi gormedim yazani kusura bakma.
Derya cim nasil oldu kizin. Insallah iyidir de annemize simarmak icin uyumamistir.
Iyi canim masallahi var. Dis agrisi devam ediyor sadece zor tabi.

Kizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.

O zaman biraz fazla sanki fistik yerine cig findik falan olsa daha iyi ama gene 1 cb fazla cerezlere dikkat cok kaloriler:)
Çiğ fındık da yiyorum ceviz de fıstık da, tamam kabul tercihte 3 numara fıstık olmalı, dikkat ederim canım sağol

Karatay diyeti gibi sanırım
Bence akşam yemeğini daha erken bir saate çekip mesela 17-17:30 gibi daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Sadece yoğurt yersen acıkma ihtimalin daha yüksek.
Daha iyi sonuç deyince açıldı gözlerim, denerim canım acıkırsam sağol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…