Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spor yapmak iste yeterki alternatif cok dogru soyluyorsun canim

Canim benim. Tamam yormadan vurgusuna dikkat ederek davranicam. Pazartesi hafif hafif yuruyuslere baslarim artik.
Bır daha hastalanma ben senı arıyom burda
Bulamayınca aklım takılıyor
Hasta olup aklımı sende takmaya ne hakkın var heeee

Ne varmis yasinda . Ama iyi fikir defter. Uymayanlari desifre edip uymaya tesvik ederiz
Anam uymayanlar
Yoğurdum ekşı demıyor
Dolana dolana benı kötülüyor
Net sorunu yasıyom dıye gıremeyenler masallah netı bollaştırıp benı dılıne doluyor

Bır daha hastalanma ben senı arıyom burda
Bulamayınca aklım takılıyor
Hasta olup aklımı sende takmaya ne hakkın var heeee
Soz bir daha hasta olmam diyebilsem keske. Ama soz bundan sonra cok dikkatli davranicam diyebilirim canim. Seni uzmeyi en son isteyecegim seyler arasina bile sokomam. Uzulme sen yeter.

Soz bir daha hasta olmam diyebilsem keske. Ama soz bundan sonra cok dikkatli davranicam diyebilirim canim. Seni uzmeyi en son isteyecegim seyler arasina bile sokomam. Uzulme sen yeter.
Benım büyük kız ilan edıyom senı
Kı annelımı bılıyon pek bır nusubetım hani

Anam uymayanlar
Yoğurdum ekşı demıyor
Dolana dolana benı kötülüyor
Net sorunu yasıyom dıye gıremeyenler masallah netı bollaştırıp benı dılıne doluyor
Kiyamam ben sana. Hani bir hikaye var.
Bir padisaha gelip sana suikast duzenliyeceklermis sultanim demisler. Padisah gayet net. Mumkun degil ben kimseye iyilik yapmadim ki bana kotuluk yapsinlar demis.
Senin durumunda bu hikayenin tersi gibi canim.

Hocam

Dün yaptığı yürüyüşten dolayı bugün evde sünnetli oğlan gibi yürüyenlerde yapacak mı 35 dakika sporu

Akşam erken yemeye çalışıp bir tek altın süt içiyordum ..süt tarçın az zerdeçal çay kaşığı ucuyla bal ..hep eksi çıkıyorduk internette yorumları da var ..bu öneride benden

Oooo
seni gidi pro üye seniii
bu kiloları değirmende vermedik diyorsun
Aldım notumu

Hocam

Dün yaptığı yürüyüşten dolayı bugün evde sünnetli oğlan gibi yürüyenlerde yapacak mı 35 dakika sporu
Onlar daha çok yapsın kı kasları agrımasın dımı yani
Çokta onay ederse o üye ben 35 dakıkayı 60 yapar hesabı düzlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…