Evet canım bende de sorun var, cepten giriyorum, sen o detoksu bir günlükmüş gibi düşün katlanması kolay olur, bugünü bitirir yarın tekrar bir günlük yaparsın :)Kizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.
Akşam erken yemeye çalışıp bir tek altın süt içiyordum ..süt tarçın az zerdeçal çay kaşığı ucuyla bal ..hep eksi çıkıyorduk internette yorumları da var ..bu öneride bendenDaha iyi sonuç deyince açıldı gözlerim, denerim canım acıkırsam sağol:)
Benım öyle sıhırlı önerılerım yokDaha iyi sonuç deyince açıldı gözlerim, denerim canım acıkırsam sağol:)
Oo kiyamam cabucak sorunsuz cikarir insallah o inci disleriniFizin dedesi vefat etmisti canim belki onun icin yazdigim basin sagolsunu gormussundur. Ya da biri vefat etti ben mi gormedim yazani kusura bakma.
Iyi canim masallahi var. Dis agrisi devam ediyor sadece zor tabi.
Canım sen halledersınBugun basladim bakalim ananas detoksuna birseyler yapmak lazim canim. Benim fistik rakip fena
Bizim alt katta kuofor var kendi gurultulerinden anlamazlar o yuzden ben irezil olmayi seceyim bari.Geçmişi zaman bulunca okuyacam bugun
Yalnız mınık bır hatırlatma bugun itibarıyle sporsuz menü istemıyorum bılıne
Kanepeden mı çıkar ınersınız
İp atlıyacam dıye alt kattakı kadınımı delırtırsınız
Zumba yapacam dıye hareketı kaçırıp ırezılmi olursunuz
Gerdan kırar göbek atar dansmı edersınız bılemem
35 dakıka sporu yazın benı dellendırmeyın
Ben baska spor düşündüydüm ama sanaBizim alt katta kuofor var kendi gurultulerinden anlamazlar o yuzden ben irezil olmayi seceyim bari.
Ben baska spor düşündüydüm ama sanaBizim alt katta kuofor var kendi gurultulerinden anlamazlar o yuzden ben irezil olmayi seceyim bari.
Aa evet bende veriyordum. Hem vitamin ve antibiyotik etkisi nedeniyle direncini de artiyor diye duymustum.@DeryaOnDiet canım soğan soy ver elıne çok rahatlatıyor diş çıkarırken
Bıraz kokulu oluyor ama
Bendede sorun oluyor canim telefondan giriyorum bazen acilmiyor hic. Kk nin uygulamasindan sanirimKizlar gunaydin. Kkda sorun yasiyorum dun aksamdan beri girmekte problem yasiyorum sayfaya yazdiklarimin bir kismi geliyor bir kismi gonderilemedi diyor. Sorun hala devam ediyor. Bugun ananas detoksuna basladim bakalim 2 gun dayanabilecek miyim. Ins sorun duzelirse girip sin 5 sayfami okuycam okuyamadim aksamdan beri kac kere ugrastim. Butun sayfalar aciliyor tek sorun burda.
Cabuk soyle hemen yapayim.Ben baska spor düşündüydüm ama sana
Taze tecrübe yavvvvAa evet bende veriyordum. Hem vitamin ve antibiyotik etkisi nedeniyle direncini de artiyor diye duymustum.
Şimdi ayacıklarının altında yumurta var be sen onu kırınca takunyayı kafana yıyecen gıbı düşün ve kendını yormadan gezınCabuk soyle hemen yapayim.
KuzummmmmBendede sorun oluyor canim telefondan giriyorum bazen acilmiyor hic. Kk nin uygulamasindan sanirim
Canim benim. Tamam yormadan vurgusuna dikkat ederek davranicam. Pazartesi hafif hafif yuruyuslere baslarim artik.Şimdi ayacıklarının altında yumurta var be sen onu kırınca takunyayı kafana yıyecen gıbı düşün ve kendını yormadan gezın
Vurgulu kelıme yormadan farkettın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?