Yalannn söylüyor, kolana ilaç atıyor büşraaa
Afiyet olsun canim. Aksama salata yazacaktim ama sonradan yemegi bilerek atladigin geldi aklimabenim de bugün ki menüm; geç kahvaltı oldu, saat 5de de yemeyi bitirdim bugün
sabah;sebzeli omlet 1,5 yumurtadan, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, yarım ceviz, domates, 2 dilim ekmek
ara;1 türk kahvesi şekersiz, 1 kuru kayısı içine 2 adet çiğ badem
akşam; 1 büyük bardak naneli ayran, 2 top şekersiz bademli dondurma
su;2,5 lt
spor; dün çok kardiyo yaptığım için bugün biraz dinlenmeli geçti, 3 set bacak hareket, 3 set de kol hareketi yaptım.
Ohh iyiymis aman hasta olma. Kiyasiya rekabete devamOhh sahilde yürüyüş:) ben begendim menuyu de afiyet olsun
Insaf ama kaptan listeye girdim gireli arti geldim mi ben sana hafta icine koyarız bi detoks dengeleriz hepsini
2 mi dilim mi borek miii. Kiz yoksa yemegin iki marul dogru ustune bi kutu ton baligi oldu bitti ne gomuyon borekleri
Valla asure baya tikadi sanırım acikmadim da hic :)
Spor süper bravomakarna öğlen zaten bi sey olmaz bence yakmissin zaten guzel guzel :)
Hasta olmadan onlemini aldim geceden ilac alip uyudum dün toparladim bilenem cok şükür teğet gecti
O kadar cok sey varki ama miktarlari da az az dengeli miii cok muuu anlayamadim valla ben
Bu da ayni cok karisik bi menü aksam bol kh bol protein büyük ihtimal yarin arti getirir bu menü
Ama sen cok vermistin canim isvecte. Ben gerci yarisina kadar yaptim 1.5 kilo falan verdim ama hic 1 gr bile almamistim isvecte. Ayy o da cok zordu ya.ben de görünce baktım, aslında yapılmayacak gibi değil, ben de 12 gün kadar isveç yapmıştım geçmişte, ama sonra verdiklerimi aldım diye bulaşmadım.
yarın sabaha tarçınlı badem sütünden chia pudingi yaptım. sabaha kadar olur herhalde.. bakalım tadını beğenirsem sabahları ondan yiyebilirim bende..
beğenmezsem de ananas almaya giderim artık :)
Ben hep meyve olarak yedim canim. Aslinda meyve sikacagim var ama gunde 2 kere usendim onu kullanip temizlemeye. 1orta boy ananas yedim bugun. Dilim bir tuhaf oldu zaten daha fazla yiyesim gelmedi ondan.Teşekkürler deryacim:) cok mutluyum geldi diye gercekten artik nadir gorusebiliyoruz
Yok canım genelde unuttuğum olmadan yaziyorum. Ben biraz fazla azalttim galiba yeme icme isini diye bile düşünüyorum ama cumalari (sağlıklı) kacamaklar yaptigim oluyor. O zaman da artida cikiyorum. Ben kan degerlerimi de olctirdum 2 ay kadar once onlar da normaldi. Hani d vit. demir vs eksik olsa ondan dicem ama, sanirim yaş ilerledikce meto. yavaslamasi durumu benimki
Sadece suyunu mu ictin deryacim yoksa meyve olarak mi
Deme yaa ilk defa detoks yapiyom almayayim gerii. Gerci verdim mi onu da bilmiyom da.Ya iste bu yuzden verdigimizin bi kismini geri aliyoruz detokstan sonra bana oyle oluyor yani kacamak yapmasam da aliyorum detoks ertesine o aclikla tartilmamak lazim :))
Ayy simardim sagol ablacim :)
Yorumla canim cook mutlu oluruz.Menüleri yorumlamaya şimdi mi başlayayım, yoksa yarın mı? Pek şedemedimgerçi menü paylaşıyorsam menü de yorumlamalıyım değil mi? Çok mantıklı oldu bu da.
Sagol canim.Spor da menun de cok iyi canim
aman ben de yoks iki kere yaptım hayatında geçen yıl o da öğrencilerim diyordu hocam size noldu böyle çok sinirisiniz diye bu detoks yaramıyor ruha tatlımFilizcim aslinda dikkat ediyorsun ama beni de gordun kac haftadir hem spor hem ekmeksiz olmadi direncim var galiba. Ins kirilir. Benim en son 1 ay once direnc gostermisti bunyem isvec yaptim 5 gun. Cok zordu ama ise yaradi. Verdigimi de geri almadim. Gerci 5 gunde yanlis olmasin 1.5 veya 1.6 verdim. Ama bir grami bile geri gelmedi. Istersen bir bak belki sana uyan farkli bir diyet denersen bunyen degisir mi ki?
Ben de merak icindeyim. Ama bugun adeta sinir kupuydum. Esim sagolsun o huysuz hallerimi hep alttan aldi. Ee o da biliyor bu 2 gun zor gececek
Slm canim hosgeldin.
tek öğün mu yedim canım acıkmıyor musunbenim de bugün ki menüm; geç kahvaltı oldu, saat 5de de yemeyi bitirdim bugün
sabah;sebzeli omlet 1,5 yumurtadan, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, yarım ceviz, domates, 2 dilim ekmek
ara;1 türk kahvesi şekersiz, 1 kuru kayısı içine 2 adet çiğ badem
akşam; 1 büyük bardak naneli ayran, 2 top şekersiz bademli dondurma
su;2,5 lt
spor; dün çok kardiyo yaptığım için bugün biraz dinlenmeli geçti, 3 set bacak hareket, 3 set de kol hareketi yaptım.
bugün bende de temizlik vardı ütü kaldı yarın gezmeden gelince onu yaparım artik pazartesi de is başıBen bitirdim gezmeyi, bugün ütümü bitirdim, yarın da temizlik banyo işleri artık artık
sorma canım allahtan ben onu çaktırmadan iyi besliyorum özellikle akşamları cayın yanında ki benden zayıf olmasın di miSustum sustum, anladım deli bu kaptan, ceyar kılıklı:)
Amaaan dikkat et bacım, önce sen, sonra kocan :)
başla tatlım başla neden yarını bekleyesin kiMenüleri yorumlamaya şimdi mi başlayayım, yoksa yarın mı? Pek şedemedimgerçi menü paylaşıyorsam menü de yorumlamalıyım değil mi? Çok mantıklı oldu bu da.
Ah bende diyorum bu kola ziroydu, bu şeker neden
Ruha yaramadigi kesin canim. Ins vucuda yarasin da az da olsa kilo gitsin.aman ben de yoks iki kere yaptım hayatında geçen yıl o da öğrencilerim diyordu hocam size noldu böyle çok sinirisiniz diye bu detoks yaramıyor ruha tatlım
tek öğün mu yedim canım acıkmıyor musun
bugün bende de temizlik vardı ütü kaldı yarın gezmeden gelince onu yaparım artik pazartesi de is başı
sorma canım allahtan ben onu çaktırmadan iyi besliyorum özellikle akşamları cayın yanında ki benden zayıf olmasın di mikötü müyüm neyim
başla tatlım başla neden yarını bekleyesin ki
Tebrikler canım, umarım tartı yüzünü güldürür :)Slm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
Kıyaslama bence ikisini, tercih net, sel gider kum kalır tırtıl olmusum bile benhem de haftanin talihlilerinden
Cok zor bi hafta olucak çok annem geldi bir haftalığına, anne yemekleri bir yanda takunya diğer yandaneetcez acep
Menum
Sabah: 1 kase asure (komsu teyze getirdi sabah sabah zorla verdi gunah dökülmez diye yedim artik )
Öğlen: 1 haslanmis yumurta +1 yk maydanozlu lor+ 1 roll ekmek
Ara: 1 mandalina
Aksam: 4 yk türlü 4 yk yogurt 1 salatalik
Su: 3 lt
Spor: 40 dk fat burn kardiyo
haftasonu menü mü yazayım sabah 7.30da uyandım
sabah 9.30
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
az yağda tavada yumurta
1 çatal incir receli
domates salatalık
Akşam 16.30
2 tane tavuk baget kendi suyunda pişmiş
salata
Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5 litre 750 milim de dukan birası
spor yarim saat eliptik ve kızımla sahilde 2 saat yürüduk
Hayırlı akşamlar kk'nın fit kızlarıı
Menüm
11.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 1 armut, ekmeksiz
14.00
1 armut, 2 yk yoğurt
17.00
1 kk peynir, 3 zeytin, 2 yk yoğurt, 2 Kare dilim kıymalı börek (akşama yemek yoktu kızlar almış dışarıdan onu yedik.)
Su 2 lt yatana kadar daha içerim. Spor da müzik açıp dans edeceğim odada komik ama hareket sonuçta en kolayı bu
Menü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz
Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
Slm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus
Yok ayol palet gibi, 38-39 giyiyorum ben de, göbeği tutamıyorum benAyaklarin küçük demek ki bloom. Benim 39 numara hic denge sorunum yok
Ay inşallah , bende diyordum ki ne çok konuştum ilk günden. itici gelir mi diye :))Busracim masallah ilk gunku katilimin gibi olsun diger gunlerin de insallah katilim yapmani cok sevdim.
Buyur zeroks hanım ananın yemekleri kurtarsın şimdi seni bunun hışmındanAaa zeroks hanımcımda gelmiş
Kız sen benle pazarlık edıp lısteye ıllada gırerım dıye şartlı şurtlu gelmedın mı
Unuttum mu sandın
Bende sana sız yer olmasada lısteden çıkar senı lısteye alırım demedım mı
Hanı kılo vetecektın hıııı
Lısteye 200 gr verıp gırmişsin
Sonra 400 artı getırmışsın
Sonra 200 vermıssın
Sonra 300
Savunmanı beklıyom -yolmaya hazırlanmış çemkiren kaptan similı-
Sagol canim insallah.Tebrikler canım, umarım tartı yüzünü güldürür :)
Ins hep kilo verirsin de ihtiyacin olmaz canimSabah yenen aşurenin günahı olmaz, akşama kadar kalorisi hiç olmuştur zannımca, yaptığın kardiyonda akşama çalışmıştır, oh mis gibi gün bitti işte. Aşağı yukarı 1000 kalori ile günü bitirmiş bile olabilirsin :))
Ahaha incir reçelini ilk zincir reçeli diye okudumakşamı erken kapaman yanında kar olmuş valla, gitsin kaloriler.
Oo yoo börek mi hemi de kıymalı hemi de 2 dilim. Akşam ki dansın bu iki dilim börek Şerefine olsun. Erken kapamışsın zaten günü de :))
Diyet listesi benden sorulur, irademe bakar diyor valla öğünlerin rejime kafa atıyor maşallah :))
Bu aklımda bulunsun, kilo vermem durunca ben de yapcam bunu. Artık bi yardımını alırım o vakitler :))
Teşekkürler canımAdimin cok iyi canim. Suyun da guzel. Menun de cumartesiye gore gayet guzel ciss yok. afiyet olsun canim.
Kaptancığım lokantada yedim, korkudan yarım porsiyon sipariş, 7 kaşık vardır burada dedim kendimce, ben mi yanlış tahmin ettim acabaAz fazla degılmı fasulye 7 kaşık 1.5 porsıyona yakın ve tursu ödem yapar bılıyorsun
Karataycımısın
Spor dakkası alıyım bıde
Hangi diziyi izliyorsun canim? Var mi canim soyle guzel komik bir dizi ?
sen yaz tatlım biz gelince görürüz bir ara uşaklara bakmaya çekiliyoruz hepimiz
amanınnn anne yemekleri en kilo aldiranindan ben annem gelince bir hafta kalsa en az 1 kilo alırım malesef allah yardımcın olsun bacım
en iyisi canım dışarı çıkınca diyet bozuluyorsa bir mudd et evde oturmak iyidir ben de yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim inşallah bozmam fazla kaçırmam
canim malesef olmamış hamsi tava çok kalorili bir kere onu fırında yap,2 yumurta ve 4 kk peynir( ki bu peynirlerin yarısı tereyağında) yemissin bu da çok fazla heleki o fındıkları saymıyorum bile karatay yapmıyorsun belliki çünkü hem ekmek var hem de 3 öğün yemissin...karadenizli misin tereyağında peynir yaptığına göre(minci)
su şekersiz çikolatayı senden görünce dün aldim ben de çok güzelmiş ya bugün de aldim ama sadece bir ışırım yiyebildim kızım yedi..afiyet olsun bu arada menü akşam kaçmış sadece
yok yok belli burdan da senden kaynaklı çok sevecen ve cana yakınsın
afiyet olsun güzel menü olmuş
Afiyet olsun canim. Aksama salata yazacaktim ama sonradan yemegi bilerek atladigin geldi aklima
Ohh iyiymis aman hasta olma. Kiyasiya rekabete devam
Ama sen cok vermistin canim isvecte. Ben gerci yarisina kadar yaptim 1.5 kilo falan verdim ama hic 1 gr bile almamistim isvecte. Ayy o da cok zordu ya.
aman ben de yoks iki kere yaptım hayatında geçen yıl o da öğrencilerim diyordu hocam size noldu böyle çok sinirisiniz diye bu detoks yaramıyor ruha tatlım
tek öğün mu yedim canım acıkmıyor musun
bugün bende de temizlik vardı ütü kaldı yarın gezmeden gelince onu yaparım artik pazartesi de is başı
sorma canım allahtan ben onu çaktırmadan iyi besliyorum özellikle akşamları cayın yanında ki benden zayıf olmasın di mikötü müyüm neyim
başla tatlım başla neden yarını bekleyesin ki
Iyi seyirler canim. Aman Vatikan dabirsey yok ben de ilk gittigimde ne beklediysem sasirmistim ve cook kalabalikti.benimkiler pek komik olmuyor genelde yaborgia diye bir dizi izliyorum. hristiyanlık, papalıkta dönen olaylar vs gibi konular işliyor.. vatikanı gezdiğimde çok hayal kırıklığına uğramıştım.. diziden şimdi biraz birşeyler kaparım belki diye bakıyorum.. ama hristiyanlar da bu konuda diziyi baya eleştiriyorlarmış.. merak işte benim ki :)
kahvaltı en sevdiğim öğün, kendimi dışarda hiç tutamam ben ya.. sana bol şans :)
evet akşam salata yesem olurdu ama, erken saatte acıkmadım.. ondan pas geçmek kolayıma geldi.
ayy acıktım şimdi.. bir saate kalmaz yatarım ben kesin :) açlık hissetmeyi özlüyorum ve seviyorum ya...
Bugün çoğalttım ama pek rahatsız oldum açıkçası, bilemiyorum ne yapsamCanim menun cok az geldi bana
ilk sayfada yer alıyor canım kurallar ordan bakabilirsinTeşekkürler canım
Ben henüz menü yorumlayacak kıvamda değilim hakkınızı helal edin lütfen o açıdan
Bir de yarışma kurallarının olduğu bir kısım var mı acaba, az önce iki ay çıkmanın yasak olduğunu öğrendim ilginç geldi
Başka neler var diye meraklandım
tutabilelim kadar tutacağım yarın kendimi ben de kahvaltıyı çok severim..acikınca uyumak en iyisibenimkiler pek komik olmuyor genelde yaborgia diye bir dizi izliyorum. hristiyanlık, papalıkta dönen olaylar vs gibi konular işliyor.. vatikanı gezdiğimde çok hayal kırıklığına uğramıştım.. diziden şimdi biraz birşeyler kaparım belki diye bakıyorum.. ama hristiyanlar da bu konuda diziyi baya eleştiriyorlarmış.. merak işte benim ki :)
kahvaltı en sevdiğim öğün, kendimi dışarda hiç tutamam ben ya.. sana bol şans :)
evet akşam salata yesem olurdu ama, erken saatte acıkmadım.. ondan pas geçmek kolayıma geldi.
ayy acıktım şimdi.. bir saate kalmaz yatarım ben kesin :) açlık hissetmeyi özlüyorum ve seviyorum ya...
canım senin dünkü yediklerin az değildi normaldi benceBugün çoğalttım ama pek rahatsız oldum açıkçası, bilemiyorum ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?