Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canim. Aksama salata yazacaktim ama sonradan yemegi bilerek atladigin geldi aklima
Ohh iyiymis aman hasta olma. Kiyasiya rekabete devam
Ama sen cok vermistin canim isvecte. Ben gerci yarisina kadar yaptim 1.5 kilo falan verdim ama hic 1 gr bile almamistim isvecte. Ayy o da cok zordu ya.

Ben hep meyve olarak yedim canim. Aslinda meyve sikacagim var ama gunde 2 kere usendim onu kullanip temizlemeye. 1orta boy ananas yedim bugun. Dilim bir tuhaf oldu zaten daha fazla yiyesim gelmedi ondan.
Ya iste bu yuzden verdigimizin bi kismini geri aliyoruz detokstan sonra bana oyle oluyor yani kacamak yapmasam da aliyorum detoks ertesine o aclikla tartilmamak lazim :))

Ayy simardim sagol ablacim :)
Deme yaa ilk defa detoks yapiyom almayayim gerii. Gerci verdim mi onu da bilmiyom da.
Menüleri yorumlamaya şimdi mi başlayayım, yoksa yarın mı? Pek şedemedim gerçi menü paylaşıyorsam menü de yorumlamalıyım değil mi? Çok mantıklı oldu bu da.
Yorumla canim cook mutlu oluruz.
Spor da menun de cok iyi canim
Sagol canim.

aman ben de yoks iki kere yaptım hayatında geçen yıl o da öğrencilerim diyordu hocam size noldu böyle çok sinirisiniz diye bu detoks yaramıyor ruha tatlım

tek öğün mu yedim canım acıkmıyor musun

Ben bitirdim gezmeyi, bugün ütümü bitirdim, yarın da temizlik banyo işleri artık artık
bugün bende de temizlik vardı ütü kaldı yarın gezmeden gelince onu yaparım artik pazartesi de is başı
Sustum sustum, anladım deli bu kaptan, ceyar kılıklı:)

Amaaan dikkat et bacım, önce sen, sonra kocan :)
sorma canım allahtan ben onu çaktırmadan iyi besliyorum özellikle akşamları cayın yanında ki benden zayıf olmasın di mi kötü müyüm neyim
Menüleri yorumlamaya şimdi mi başlayayım, yoksa yarın mı? Pek şedemedim gerçi menü paylaşıyorsam menü de yorumlamalıyım değil mi? Çok mantıklı oldu bu da.
başla tatlım başla neden yarını bekleyesin ki

Ruha yaramadigi kesin canim. Ins vucuda yarasin da az da olsa kilo gitsin.

Sabah yenen aşurenin günahı olmaz, akşama kadar kalorisi hiç olmuştur zannımca, yaptığın kardiyonda akşama çalışmıştır, oh mis gibi gün bitti işte. Aşağı yukarı 1000 kalori ile günü bitirmiş bile olabilirsin :))

Ahaha incir reçelini ilk zincir reçeli diye okudum akşamı erken kapaman yanında kar olmuş valla, gitsin kaloriler.

Oo yoo börek mi hemi de kıymalı hemi de 2 dilim. Akşam ki dansın bu iki dilim börek Şerefine olsun. Erken kapamışsın zaten günü de :))

Diyet listesi benden sorulur, irademe bakar diyor valla öğünlerin rejime kafa atıyor maşallah :))

Slm kizlar
Ananas detoksunun ilk gununu tamamladim sukur.
Su: 3 litreye yakin
Spor: 1 saat yuruyus

Bu aklımda bulunsun, kilo vermem durunca ben de yapcam bunu. Artık bi yardımını alırım o vakitler :))

Buyur zeroks hanım ananın yemekleri kurtarsın şimdi seni bunun hışmından

Ins hep kilo verirsin de ihtiyacin olmaz canim

Adimin cok iyi canim. Suyun da guzel. Menun de cumartesiye gore gayet guzel ciss yok. afiyet olsun canim.
Teşekkürler canım

Ben henüz menü yorumlayacak kıvamda değilim hakkınızı helal edin lütfen o açıdan

Bir de yarışma kurallarının olduğu bir kısım var mı acaba, az önce iki ay çıkmanın yasak olduğunu öğrendim ilginç geldi
Başka neler var diye meraklandım

Az fazla degılmı fasulye 7 kaşık 1.5 porsıyona yakın ve tursu ödem yapar bılıyorsun
Karataycımısın
Spor dakkası alıyım bıde
Kaptancığım lokantada yedim, korkudan yarım porsiyon sipariş, 7 kaşık vardır burada dedim kendimce, ben mi yanlış tahmin ettim acaba
Turşu tamam
Neci olduğum belli değil dolanıyorum ortada, ara öğün yapmıyorum, az ekmek yemeye çalışıyorum
Spor dakikası yok, çarşıdaydık ya, yürüdük bolca, adımsayarım cebimdeydi, kaleye falan tırmandık, artık bacak kaslarım merdiven inerken titriyor, bacaklarım titredikçe hepinizi hatırladım çarşıda

Hangi diziyi izliyorsun canim? Var mi canim soyle guzel komik bir dizi ?

benimkiler pek komik olmuyor genelde ya borgia diye bir dizi izliyorum. hristiyanlık, papalıkta dönen olaylar vs gibi konular işliyor.. vatikanı gezdiğimde çok hayal kırıklığına uğramıştım.. diziden şimdi biraz birşeyler kaparım belki diye bakıyorum.. ama hristiyanlar da bu konuda diziyi baya eleştiriyorlarmış.. merak işte benim ki :)

kahvaltı en sevdiğim öğün, kendimi dışarda hiç tutamam ben ya.. sana bol şans :)

evet akşam salata yesem olurdu ama, erken saatte acıkmadım.. ondan pas geçmek kolayıma geldi.

ayy acıktım şimdi.. bir saate kalmaz yatarım ben kesin :) açlık hissetmeyi özlüyorum ve seviyorum ya...

Iyi seyirler canim. Aman Vatikan dabirsey yok ben de ilk gittigimde ne beklediysem sasirmistim ve cook kalabalikti.

ilk sayfada yer alıyor canım kurallar ordan bakabilirsin
tutabilelim kadar tutacağım yarın kendimi ben de kahvaltıyı çok severim..acikınca uyumak en iyisi
Bugün çoğalttım ama pek rahatsız oldum açıkçası, bilemiyorum ne yapsam
canım senin dünkü yediklerin az değildi normaldi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…