Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5 55olmakistiyorum hanımcım bugun 5 mesaj yazdım
3 tde kısa cumlelı menü yorumladım dıye
Yırttım gıbımı dusunuyon acabaaaaaa
Yanılıyon düşünüyorsan
Hıc menü yorumu goremedım
Şimdi bır empatı yapsak sen zaman bulup sayfaya gelsen ve menüne yorum yapılmamış olsa üzülmezmısın
Ya nıye yazmadılar bana zayıflamamı ıstemıyorşarmı demezmısın
Yada aaaa berıl bunları orgutledı o sıze yorum yapmıyorsa sızde ona yapmayın demiş olabılırmı dıye düsünmezmısın

Ben masumane tereyağında peynirli yumurta yediğimi düşünüyordum, şimdi sen yazınca tuhaf oldum, dün iki öğün yedim az bu olmaz dendi, bugün üç öğün yedim fazla geldi, bulacağız artık neyse doğrusu, karadenizli değilim canım, ekmeği kesmek istiyorum aslında ama önce şekerle başladım o işe, iki gündür çayı şekersiz içiyorum, ekmek de bırakılacak inşallah ya da en aza indirilecek :)

Oy oy bu menu tam beril lik. Guzel filan diyemem bana da kizar sonra. Ustune spor da yok. Bilemicem artik. Terlik yola cikmis olabilir.

Kalorisi bol bir menu olmus canim. Cumartesi icin zar zor kabul edilebilir belki ama aynisini persembe deneme beril in o guzel şık terliklerine maruz kalabilirsin.

Afiyet olsun canim. Guzel ve sade bir menu.

Tesekkurler canim. O senin guzel gorusun.

965 kalori cikiyor toplam ben her gun hesaplıyorum bazen yazarim menulerede genelde 1000 kalorinin altinda kaliyorum zaten :)

965 kalori cikiyor toplam ben her gun hesaplıyorum bazen yazarim menulerede genelde 1000 kalorinin altinda kaliyorum zaten :)
Anaa valla mı doğru tahmin etmişim o zaman. Ben de biraz kalori takipçisiyim özellikle paket ürünlerde kalori hesabı yapar oldum :))

Su saate kadar anca gecmisi okumakla mesgul oldugumdan ben de gecikmeli olsada menumu paylasayim arkadaslar.

07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
Domates salatalik
Yesillik ve cay
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 izgara tavuk (2kofte kadar)
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 fincan yesil cay
16.00 1 dl.tam bugday ekmegi
1 bard. Ayran
17.30 5 kasik z.yagli bamya yemegi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 1 armut
20.00 1 bard.sut
22.00 1 fincan ihlamur
Su 3 lt.

Menu de spor da super canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…