Ins hep kilo verirsin de ihtiyacin olmaz canim
Iyi geceler canim ben de uzun suredir yataktayim ama galiba acliktan uykum gelmiyor.iyi geceler kızlar acıktım da zaten yatayım bari
Ben masumane tereyağında peynirli yumurta yediğimi düşünüyordum, şimdi sen yazınca tuhaf oldum, dün iki öğün yedim az bu olmaz dendi, bugün üç öğün yedim fazla geldi, bulacağız artık neyse doğrusu, karadenizli değilim canım, ekmeği kesmek istiyorum aslında ama önce şekerle başladım o işe, iki gündür çayı şekersiz içiyorum, ekmek de bırakılacak inşallah ya da en aza indirilecek :)canim malesef olmamış hamsi tava çok kalorili bir kere onu fırında yap,2 yumurta ve 4 kk peynir( ki bu peynirlerin yarısı tereyağında) yemissin bu da çok fazla heleki o fındıkları saymıyorum bile karatay yapmıyorsun belliki çünkü hem ekmek var hem de 3 öğün yemissin...karadenizli misin tereyağında peynir yaptığına göre(minci)
Esas simdi geldim beril cim. Ama cok bunalmistim hakettim bence. Yok canim benim yorulmadim.Gezentı nıhal gelmışşşşş
Yorulmadın demi
Oy oy bu menu tam beril lik. Guzel filan diyemem bana da kizar sonra. Ustune spor da yok. Bilemicem artik. Terlik yola cikmis olabilir.Bugünkü yediklerim
Sabah 1 yumurta sarısı 1.5 kkpeynir 4 zeytin 1 tk kusburnu 1 ck bal salatalık kırmızı biber
Öğle balik salata
Ara 1 tane sekersiz çikolata 87 kalori
Aksam 5 sıkım cig kofte 1/4 ankara simidi 1/3 kk peynir 2 yk kavurmali yumurta marul
Su 2.5 lt
Bugün kaçırdım farkındayım kızlar yarın toparlayacagim insAllah
Kalorisi bol bir menu olmus canim. Cumartesi icin zar zor kabul edilebilir belki ama aynisini persembe deneme beril in o guzel şık terliklerine maruz kalabilirsin.14.10.2017
11:00
1 dl. ekmek, 1çb fındık, 2 yumurta 2 kk peynir 2 kk tereyağıyla yapılmış peynirli yumurta, çay, dereotu, marul
15:00
2 dl. ekmek, 7 yk kuru fasulye, turşu, 1 çb ayran, 1 fındık büyüklüğünde fındık ezmesini damağıma yapıştırdım millet tatlı sarmalarını yutarkan
18:30
1 dl ekmek, 1 pors. hamsi tava, roka, kapya, soğan, dereotu
Su : 2,5 lt
Spor : 7.000 adım
Afiyet olsun canim. Guzel ve sade bir menu.benim de bugün ki menüm; geç kahvaltı oldu, saat 5de de yemeyi bitirdim bugün
sabah;sebzeli omlet 1,5 yumurtadan, 2 kibrit kutusu kadar peynir, 3 zeytin, yarım ceviz, domates, 2 dilim ekmek
ara;1 türk kahvesi şekersiz, 1 kuru kayısı içine 2 adet çiğ badem
akşam; 1 büyük bardak naneli ayran, 2 top şekersiz bademli dondurma
su;2,5 lt
spor; dün çok kardiyo yaptığım için bugün biraz dinlenmeli geçti, 3 set bacak hareket, 3 set de kol hareketi yaptım.
Tesekkurler canim. O senin guzel gorusun.sen yaz tatlım biz gelince görürüz bir ara uşaklara bakmaya çekiliyoruz hepimiz
amanınnn anne yemekleri en kilo aldiranindan ben annem gelince bir hafta kalsa en az 1 kilo alırım malesef allah yardımcın olsun bacım
en iyisi canım dışarı çıkınca diyet bozuluyorsa bir mudd et evde oturmak iyidir ben de yarın arkadaşlarla kahvaltıya gideceğim inşallah bozmam fazla kaçırmam
canim malesef olmamış hamsi tava çok kalorili bir kere onu fırında yap,2 yumurta ve 4 kk peynir( ki bu peynirlerin yarısı tereyağında) yemissin bu da çok fazla heleki o fındıkları saymıyorum bile karatay yapmıyorsun belliki çünkü hem ekmek var hem de 3 öğün yemissin...karadenizli misin tereyağında peynir yaptığına göre(minci)
su şekersiz çikolatayı senden görünce dün aldim ben de çok güzelmiş ya bugün de aldim ama sadece bir ışırım yiyebildim kızım yedi..afiyet olsun bu arada menü akşam kaçmış sadece
yok yok belli burdan da senden kaynaklı çok sevecen ve cana yakınsın
afiyet olsun güzel menü olmuş
965 kalori cikiyor toplam ben her gun hesaplıyorum bazen yazarim menulerede genelde 1000 kalorinin altinda kaliyorum zaten :)Sabah yenen aşurenin günahı olmaz, akşama kadar kalorisi hiç olmuştur zannımca, yaptığın kardiyonda akşama çalışmıştır, oh mis gibi gün bitti işte. Aşağı yukarı 1000 kalori ile günü bitirmiş bile olabilirsin :))
Ahaha incir reçelini ilk zincir reçeli diye okudumakşamı erken kapaman yanında kar olmuş valla, gitsin kaloriler.
Oo yoo börek mi hemi de kıymalı hemi de 2 dilim. Akşam ki dansın bu iki dilim börek Şerefine olsun. Erken kapamışsın zaten günü de :))
Diyet listesi benden sorulur, irademe bakar diyor valla öğünlerin rejime kafa atıyor maşallah :))
Bu aklımda bulunsun, kilo vermem durunca ben de yapcam bunu. Artık bi yardımını alırım o vakitler :))
Hangi diziyi izliyorsun canim? Var mi canim soyle guzel komik bir dizi ?
Anaa valla mı doğru tahmin etmişim o zaman. Ben de biraz kalori takipçisiyim özellikle paket ürünlerde kalori hesabı yapar oldum :))965 kalori cikiyor toplam ben her gun hesaplıyorum bazen yazarim menulerede genelde 1000 kalorinin altinda kaliyorum zaten :)
Iyi geceler canim. Oh ac ac yat sabaha gelsin eksiler.iyi geceler kızlar acıktım da zaten yatayım bari
Oy kiyamam derya cim. Yarin insallah tarti da bu cektigin eziyetin karsiligini alirsin canim.Iyi geceler canim ben de uzun suredir yataktayim ama galiba acliktan uykum gelmiyor.
Iyi geceler canim benim.
Menu de spor da super canim.Menü:
Sabah 9:00
1 haşlanmış yumurta
1 tt ekmek
Domates
1 küçük muz
Öğle 13:00
1/2 tabak tt makarna domates soslu
1/2 tabak buharda pişirilmiş karışık sebze
1 kase salata
Ara:
2 yk yulaf ezmesi
4 yk yoğurt
1 çk bal
Akşam 18:00
Ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 2.5l
Spor: 20 dk full body, 8 km koşu/yürüyüş
Hayirdir gizli sakli neler oluyor burada.Pzt kılonu fısılda bana
Bende sana fısıldayım olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?