- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Busra sucuk ne sIklikla yiyorsun bilmiyorum. Ayda bir filansa olur ama degilse saglikli degil guzelim yeme bosver. Aksama da salata ekleseydin supper olurmus. Afiyet olsun.10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
Bana cok fazla geldi sena yaMenüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
Guzel menü gecmis olsun canimMenude yazayim
Sabah: dort bes findik.
Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.
Ara iki mandalina.
Aksam:17.30 bir tabak et haslama.
Birazdan nar yerim
Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
Top seklinde ekmekler var ya yumruk kadar oluyo benimkiler yumruktan biraz kucuk ama gramaj olarak yaziyorum yoksa normal ekmekallah kolaylık versin
hiiiç boşa heves etme canım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittim de orda bile cıs yemedim
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü..bu roll ekmek nedir kaç gündür merak içindeyim
canım bence kendine dengeli ve sağlıklı bir menü oluştur bu şekilde yapamıyorum diyip bırakırsın çünkü
bence güzel afiyet olsun
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Cok güzel ama kaşar cok yağlı ya ben diyette degilkende tosta falan bile koymazdim sevemedim hicben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara yarım elma ve 1 bardak ayran
Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Süper menü süper spor ohh misMenü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz
Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Çeri domates
Akşam (17:30)
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Vaaay rakipte amma kasliymisAslinda hala enerjim var ama cikacam birazdan salondan yeter galiba.
Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi
Su: 4 litreden biraz az
Spor: 30 dk yuksek egimli yuruyus
1 saat power bar (foto cektirdim
Eki Görüntüle 2055702
hımm anladım canım ben de ne bu roll ekmek diyorum..kaşarı biliyorum canım normalde yemiyorum diyetteyken ama bugün okulun bayan öğretmenleriyle yaptığımız günümüz vardı kahvaltıya dışarıdaydık o yüzden yani yine de iyi tuttuğumu düşünüyorum kendimi ne dersinBana cok fazla geldi sena ya
Guzel menü gecmis olsun canim
Top seklinde ekmekler var ya yumruk kadar oluyo benimkiler yumruktan biraz kucuk ama gramaj olarak yaziyorum yoksa normal ekmek
Cok güzel ama kaşar cok yağlı ya ben diyette degilkende tosta falan bile koymazdim sevemedim hic
Süper menü süper spor ohh mis
tıpkı benim tipimdesin karın yok basen kısmı varAslinda hala enerjim var ama cikacam birazdan salondan yeter galiba.
Bugun ananas detoksunun ikinci gunuydu. Cok acikmadim. Enerjiktim de. Sadece cok ananas yemekten dilim ve agzim fena acidi
Eki Görüntüle 2055702
Süper menü süper sporBi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
Sabah: sebzeli omlet+ 1 kk peynir+ 4 yesil zeytin+ 1 salatalik+ 1 roll ekmek
Ara: 1 armut
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 haslanmis tavuk but+ haslanmis brokoli uzerine 4 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk fat burn cardio
Guzel canim menun ben beğendim10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
Ayy ne fenaKizlar iki hafta cok yogun olucam aksamlari ancak girebilirim ama esim bazen kiziyir cok giriyorsun diyor,bugun gececi rahat rahat yazabilirim.
Bu arada yogunlugumun sebebi suriyeli ogrencisi olan ogretmenleri 2 haftalik semire tabi tutuyorlar sabah 8 de basliyor ogleye kadar ogle de aksama kadar okul yani sabau sekizden aksam yediye kadar disarda olucam
Ay gercekten mi cook severim aamir khan i bircok filmini severek izledim.üzüldüm canım inşallah geçici bir durumdur bizi haberdar et lütfen.
3 idiots u görünce aklıma Aamir Khan geldi. Geçen hafta Turkiye deydi canimmmmm benim.
Ooo yeeee güzel menü afiyet olsun harika bi spor daha ne olsun.
100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.
afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz
Durum kotu desene canim bugun hep ananas yedimBen regl olduğum zaman meyve yemiyorum. Kan sulandirdigi için daha cok kanama yapiyormus canim
o yazı gelince kardenizde görev yaptığıma çok sevindim burda mülteci yok çünkü..öğretmene gereksiz is yükü malesef çünkü verilen seminerler tam anlamıyla verilmiyorAyy ne fena. Sanki faydasi olacakmis gibi bir de seminer alacaksiniz demek. Tum günün gitmis, cok üzüldüm. Senin çocuğun var mi peki? Böyle ekstra işler çıkınca en cok cocuklari etkileniyor insanin.
Eş konusuna gelince benimki de öyle, şu an bile söyleniyor
Detoks falan sıkı bi diyet yapmam lazim arastircam birazdan ona gore cumaya kadar deniycem 4 günlük bişi dondurma anca oyle giderüzüldüm canım inşallah geçici bir durumdur bizi haberdar et lütfen.
3 idiots u görünce aklıma Aamir Khan geldi. Geçen hafta Turkiye deydi canimmmmm benim.
Ooo yeeee güzel menü afiyet olsun harika bi spor daha ne olsun.
100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.
afiyet olsun canım. Sucuga dikkat minimum tüket diyetteyken. Sporu bekliyoruz
Elifcim menünu beğendim. Bilindik ama lezzetli şeyler yemissin. Benim de bu tarz menulerim cok. Sadece kaşar peynirine var elestirimben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara yarım elma ve 1 bardak ayran
Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Cok iyi yapmissin Filizcim ellerine saglik.Bugün sağlıkli atistirmaliklar hazirladim kizlar yine. Bir tatli bir tuzlu (ana malzeme yulaf, daha once paylasmistim tarifleri) çocuklarim küçük onlar icin bile guzel. Abur cubur almaktan iyi. Haftaicine hazirlik :)
Ne detoksu canim? Sadece ilk gun yordu beni aslinda deneyebilirim bir iki hafta sonra baska birsey.Bende detoks yapicam 4 gün
Uykucu sirin seni. Gerci bugun ben de 10dakalktim esim sagolsun kizim uyaninca aldi gittiler salona benim kapiyi da kapatmislar. Aa belki ondan bugun cok enerjigimdirYa ben daha olamadim bugün olmma lazimdi. Sartlari her kosulda esitleyerek yarisiyoruz
Öğlen yiyecek zaman olmadi ki biraz 12ye kadar uyumusum dahafta icinin yorgunlugu cikiyor :))
Gayet guzel bi menu canim iyi bari oglen yemeyip aksama yuklenmemissin
Valla iyi oluyor mesela bugun 600 kusurdu kalorisi gayet yeterli aslinda
Ne detoksu canim genelde 2 gun surer detokslar ama
Canim arastircam birazdan evdeki malzemelere göre artik bisiler yapicam kendimi sınava son gün hazırlanan cocuk gibi hissediyorum haftasonu kacirip hafta ici toparlamaya çalışıyorum öğrenciykende hic öyle degildim aslında hep onceden calusirdim biraz csliskandim galibaYa ben daha olamadim bugün olmma lazimdi. Sartlari her kosulda esitleyerek yarisiyoruz
Öğlen yiyecek zaman olmadi ki biraz 12ye kadar uyumusum dahafta icinin yorgunlugu cikiyor :))
Gayet guzel bi menu canim iyi bari oglen yemeyip aksama yuklenmemissin
Valla iyi oluyor mesela bugun 600 kusurdu kalorisi gayet yeterli aslinda
Ne detoksu canim genelde 2 gun surer detokslar ama
Kolay gelsin canim. Benim de utu var. Otobus bekliyom simdi spordan ciktim dus alip sacimi duzlestiririm sonra utu.Iyi aksamlar kizlar iki gundur giremedim gecmis cok birikmistirbugun temizlik camasir is guc,dun de sinifim icin etkinlik hazirladim,biraz toparlayinca hemen ayaklandim ben:)
Canim bence menun gayet guzel. Bazilarina baklagilller arti yapiyormus bak bakalim yarin sabah sana etkisi ne olacak.Menüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
18.40
1 fincan türk kahvesi
Güzel canım menunMenüm
11.00
13.10
14.40
17.30
18.40
1 fincan türk kahvesi
Cok gecmis olsun canim. Ins yarin daha iyi hissedersin. Canim hic taze sebze gormedim evde bitti almaya cikamayinca ondan mi yemedin acaba.Menude yazayim
Sabah: dort bes findik.
Kahvalti:11.30 dort bes ksik kada menemen,bir iki catal kavurmali yum,yarim kase yogurt ve 2 dilim ekmek.
Ara iki mandalina.
Aksam:17.30 bir tabak et haslama.
Birazdan nar yerim
Kizlar iki gundur disari cikmiyorum hala uzerimde grip kirginligi var,2 litre su
Deryacim çok güzel görünüyorsun. Maşallah arkadasim. Ayrica epey fit duruyorsunAslinda hala enerjim var ama cikacam birazdan salondan yeter galiba.
Eki Görüntüle 2055702
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?