- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kolay gelsin canim.Kizlar iki hafta cok yogun olucam aksamlari ancak girebilirim ama esim bazen kiziyir cok giriyorsun diyor,bugun gececi rahat rahat yazabilirim.
Bu arada yogunlugumun sebebi suriyeli ogrencisi olan ogretmenleri 2 haftalik semire tabi tutuyorlar sabah 8 de basliyor ogleye kadar ogle de aksama kadar okul yani sabau sekizden aksam yediye kadar disarda olucam
Evet canım cok haklısın bugun planliycamallah kolaylık versin
hiiiç boşa heves etme canım bugün arkadaşlarla kahvaltıya gittim de orda bile cıs yemedim
afiyet olsun her zamanki gibi güzel menü..bu roll ekmek nedir kaç gündür merak içindeyim
canım bence kendine dengeli ve sağlıklı bir menü oluştur bu şekilde yapamıyorum diyip bırakırsın çünkü
bence güzel afiyet olsun
ellerine sağlık şimdiden afiyet olsun
Menun de sporun da super canim. Masallahben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara yarım elma ve 1 bardak ayran
Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
Wuuwuu spora gel. Menu de spor da harika. Masallah canimMenü:
Spordan önce: 1 muz (7:30)
Sabah (9:00)
4 yk müsli
1/2 bardak süt
2 ceviz
Öğle (13:00)
200 gr hindi rosto
Haşlanmış ıspanak
Salata
Ara:
1 bardak süt
Çeri domates
Akşam (17:30)
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kase yoğurt
Su: 3l
Spor: 5 km koşu/ yürüyüş, 45 dk dayanıklılık antremanı
Bitti bugun canim. Kollar ve sirt hala cok calisma istiyor yavas yavas ins onlar da sekle girecek.Vaaay rakipte amma kasliymisbitti mi su detoks sonunda poff bu hafta yenilicem sanirim
Aynen yaa basen hep varr. Karin cocuk dogduktan sonra bile kalmadi sukur. Kollarimda da var daha bayaa.tıpkı benim tipimdesin karın yok basen kısmı var
Canim aslinda guzel dikkat ediyorsun ben menulerini begeniyorum senin hep.Canim arastircam birazdan evdeki malzemelere göre artik bisiler yapicam kendimi sınava son gün hazırlanan cocuk gibi hissediyorum haftasonu kacirip hafta ici toparlamaya çalışıyorum öğrenciykende hic öyle degildim aslında hep onceden calusirdim biraz csliskandim galibaama diyet konusunda tembelim
Internette ev yapimi sucuk tarifleri var. Henüz denemedim ama yapilabilir birsey. Kabaca şöyle ; kiymayi rondoda iyice cektirip baharatla karistiriyorsun. Strec filmle sariyorsn. Bazen canım cok istiyor, kurtarici olabilir bu tarif. En azindan katki maddesizBusra sucuk ne sIklikla yiyorsun bilmiyorum. Ayda bir filansa olur ama degilse saglikli degil guzelim yeme bosver. Aksama da salata ekleseydin supper olurmus. Afiyet olsun.
Sagol canim daha cok spor lazim da yarin yine is. Hele ki yarin kizimin yeni gidecegi kreste toplanti var sabah 9da. Ise 10 30 veya 11 gibi anca baslarim. Yani 18 30 gibi bitircem spora vaktim olmiycak yineDeryacim çok güzel görünüyorsun. Maşallah arkadasim. Ayrica epey fit duruyorsun
Vayy detoksu takipteyim canımAbla -600 baya iyi ama dedigin gibi sudan olabilir bakalm :) bi dahakine ayran detoksunu dene istersen protein oldugundan daha iyi geliyorben de yarin basliyorum bu detoksun altinda kalamam
Ne güzel bir menü ve spor maşallah sanaBi de menu yazayim aksam diğer menuleri yorumlamaya gelirim
Sabah: sebzeli omlet+ 1 kk peynir+ 4 yesil zeytin+ 1 salatalik+ 1 roll ekmek
Ara: 1 armut
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 haslanmis tavuk but+ haslanmis brokoli uzerine 4 yk yogurt
Su: 2,5 litre
Spor: 40 dk fat burn cardio
nedir ki bu canım, yiyeceğimden değil de merak ettimSagol canim bende cok sevdim yine alicam
afiyet şifa olsunMüneccim ruhlu kadın senikahvaltı ile duruyordum ama hazır fırınlanmış tavuk aldık artık bir dilim ekmekle indirdim valla mideye bir kaç parça
sporunu da yapıyorsun sayarak tebrik ediyorum güzel menün için, saatte yazsan süper olurdu10.30
Kahvaltı
2 kaşık sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
Akşam
Fırınlanmış hazır tavuk- (1 küçük but - 2 parça göğüs eti)
1 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 litre tarçınlı su
Akşam 21.00 da
30 dk kardiyo fitnes yapcam nasipse :))
üşenmesem ben de saysam ne güzel olur aslında, ama nerdeeeBende artik senin gibi yapicam canim 1000 kalori alti olacak hesapliycam
Gayet dengeli bir menü canım15.10.2017
11:00
2 dl. ekmek, 1/2 yumurta, 3 kk peynir, 1 yk ketçap mayonez, domates, salatalık, çay, dereotu, marul, maydanoz
15:30
1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb ayran, 1 yk fıstık, marul, yarım limon
19:00
1 çb yoğurt
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik, ev temizliği
Menunde sporunda cok guzelben de yazayım bugünkü listemi
Sabah 10.00
1 kk peynir
1 kk kaşar
5 zeytin
1 çay kaşığı recel
1 dilim ekmek
domates salatalık
Ara yarım elma ve 1 bardak ayran
Akşam 16.30
3 ızgara köfte
1 bardak ayran
salata
Ara 2hurma
su 1.5litre 750 milim de dukan birası
spor yarım saat yürüyüş ve 35 dakika eliptik
100 gün çok fazla keşke 21 gün deseydin dayanabilirdin belki. Dondurmayı aman görmesin kimseler.
Canım kahvaltıda yoğurdun bir faydası varsa bileyim, ben de yiyeyimMenüm
11.00
4 zeytin, 1 kk peynir, domates, salatalık, 2 yk yoğurt, şekersiz çay, 1 dl kepek ekmeği, 10 tane yaş üzüm
13.10
2 mandalina, 2 mürdüm erik
14.40
2 domates, 2 kepçe kuru fasulye, 1 Kase tarçınlı yoğurt, 10 tane yaş üzüm, 1 Su brd. yeşil çay
17.30
1 yt kuru fasulye, 2 kornişon turşusu, 1 Kase yoğurt, 1 dl kepek ekmeği
18.40
1 fincan türk kahvesi
Su 2 lt şu an daha içerim spor yok ama yatana kadar yapacağım bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?