Kefiri yapip sevdigin bir meyveyle blender den gecirmeyi denedim mi hic. Bence cok saglikli ve guzel oluyor bence.Kefiri sevmiyorum ah icebilsem hic ihmal etmem.. gün kurusu alip duzenli yemeyi dusunuyorum.. sebze az yedigimden oluyor boyle sanirim
Merhaba hoşbuldum adaşım :)adaş hoş geldin :) şimdi millet sana sevil diyip durdukça üzerime alınacağım :)
Yok ablacım ya olur mu benim annem 50 yaşında 40 kilo verdi herşey azim işi benimki işin şakasıCok ayip sen yasliysan ben nene oldum o zaman benim burda ne isim var. Gideyim bari hadi sizleri tanimak guzeldi arkadaslar
Kefiri yapip sevdigin bir meyveyle blender den gecirmeyi denedim mi hic. Bence cok saglikli ve guzel oluyor bence.
hoşgeldin bol zayıflamalarTünaydın kızlar. Kilo bildirimim 70.7
Biraz mutlu oldum açıkçası. En son geçen hafta 71 küsürlüydüm. Diyete başlamadan kilo vermişim
Wuuwuu amanin benim rakip profesyonel yuzucuymus yaa. MasallahHmm o zaman bravo sana ablacim ben disarda oldugunu unutmusum
Diyetteyken uyku cok güzel bi sey ya gerci uyku hep cok guzel bi sey ay cok uykucuyum
Kolla sirt en zor sekillenen yerler zaten benim de bacaklar acayip kasli kollar fos ya o kadar da senelerce profesyonel yuzdum ama hep bacaga yaradi :)
Sabah sabah ketcap mayonez bi de o menunun icinde ne alaka yani dedim bi an
Ayran detoksu canim yarim kilo yogurttan ayran yapip icine 4er yk bukgur nohut ve yesil mercimek koyup tum gun bunu yiyoruz 2 gun sürüyor
Anladim canimTatlim haftaici cok yiyorum ozellikle roka ve tere ispnala ondan dolayi yemek istemedim
Niye ayrilcan ucretsiz izne canim al rapor. Hamilenin en dogal hakki dinlenmek.Sorma bir de seminer sonu sinava tabi tutacaklarmis saka gibi
Yok canim ben de cocuk olsun diye kirk takla atiyoz ama tik yok hayirlisi vakti zamani degil demekki,olunca bir sure ucretsiz izne ayrilirim canim.
Geldi Berilim ya hic sorma reglyde hep artiyim. Bugun de arti 100 ciktim. Demekki detoks yapmasaydim arti 1 kg cikardim kesin.Derya o kadar ıyı gıttın kı
Gelen senden ve regl den gelsın be annem
Dene canim belki begenirsin. Bagirsak problemleriyle en saglikli savasmanin yolu kefir diye biliyorum. Arti immun sistemi guclendirip hastaliklardan da koruyor. Ben kefir mayami yaz basinda buzlukta uyutur kis basinda tekrar canlandirip ailece kullaniyorum. Kizim sevmedigi icin de ona meyveli hazirliyorum oyle olunca severek tuketiyor.Denemedim meyveli kefirde var hic icmedim
Regl olunca normal derya cim. O cuma ya guzel bir eksi olarak doner canim.Geldi Berilim ya hic sorma reglyde hep artiyim. Bugun de arti 100 ciktim. Demekki detoks yapmasaydim arti 1 kg cikardim kesin.
Ins bir yaklasayim da hedefe ben freelistede takilmak istemiyorum. Olur da guzel ilerlersem niyetim hedefi degistirmek. Cok sagol canim cevap icin.Asagı çekmede sorun yok deryacım
Benim ki de saka canim. Bence her yasin guzelligi farkli. Gencken gunluk problemlerden biraz kaciriliyor o guzellikler belirli bir yastan sonra donup bakiyorsun o problem dediklerinin cogu saka gibi geliyor boyle olunca daha buyugu bile gelse sen inadina yasamayi seciyorsun.Yok ablacım ya olur mu benim annem 50 yaşında 40 kilo verdi herşey azim işi benimki işin şakası
Benim ki de saka canim. Bence her yasin guzelligi farkli. Gencken gunluk problemlerden biraz kaciriliyor o guzellikler belirli bir yastan sonra donup bakiyorsun o problem dediklerinin cogu saka gibi geliyor boyle olunca daha buyugu bile gelse sen inadina yasamayi seciyorsun.Yok ablacım ya olur mu benim annem 50 yaşında 40 kilo verdi herşey azim işi benimki işin şakası
Gel tabi sevilumut cum. Hem motive olursun hem de motive olmamiza vesile olursun. Bu arada nefertty sevil imiz var karismasin diye sana sevilumut desem olur mu.Bu arada bu grubu sevdim. Oldukça aktif görünüyorsunuz kızlar. Bu daha çok motive olmak demek. Sık sık geliyim bende malum ilk haftam ve çok kritik
sabah aç karna dereotu ye su içDenemedim meyveli kefirde var hic icmedim
Gunaydinli tunaydin canim.Günaydınlı tünaydınlı karışık bır selam edeyım tıytıllay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?