Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Wuuwuu amanin benim rakip profesyonel yuzucuymus yaa. Masallah
Tatlim haftaici cok yiyorum ozellikle roka ve tere ispnala ondan dolayi yemek istemedim
Anladim canim
Sorma bir de seminer sonu sinava tabi tutacaklarmis saka gibi

Yok canim ben de cocuk olsun diye kirk takla atiyoz ama tik yok hayirlisi vakti zamani degil demekki,olunca bir sure ucretsiz izne ayrilirim canim.
Niye ayrilcan ucretsiz izne canim al rapor. Hamilenin en dogal hakki dinlenmek.

Denemedim meyveli kefirde var hic icmedim
Dene canim belki begenirsin. Bagirsak problemleriyle en saglikli savasmanin yolu kefir diye biliyorum. Arti immun sistemi guclendirip hastaliklardan da koruyor. Ben kefir mayami yaz basinda buzlukta uyutur kis basinda tekrar canlandirip ailece kullaniyorum. Kizim sevmedigi icin de ona meyveli hazirliyorum oyle olunca severek tuketiyor.

Yok ablacım ya olur mu benim annem 50 yaşında 40 kilo verdi herşey azim işi benimki işin şakası
Benim ki de saka canim. Bence her yasin guzelligi farkli. Gencken gunluk problemlerden biraz kaciriliyor o guzellikler belirli bir yastan sonra donup bakiyorsun o problem dediklerinin cogu saka gibi geliyor boyle olunca daha buyugu bile gelse sen inadina yasamayi seciyorsun.
Rahmetli babamin bir lafi vardi;
Simdi ki aklim gencligim de ki enerjim olsa trilyon borcum olsa dert degil derdi. Inanin bana cok hakliymis. Yasarken zor geliyor ama gecince o sorunlar kuculuveriyor gozunde. Dolu dolu yasamayi secin vakti saati gelince her engel kendiliginden cekiliyor onunden.

Yok ablacım ya olur mu benim annem 50 yaşında 40 kilo verdi herşey azim işi benimki işin şakası
Benim ki de saka canim. Bence her yasin guzelligi farkli. Gencken gunluk problemlerden biraz kaciriliyor o guzellikler belirli bir yastan sonra donup bakiyorsun o problem dediklerinin cogu saka gibi geliyor boyle olunca daha buyugu bile gelse sen inadina yasamayi seciyorsun.
Rahmetli babamin bir lafi vardi;
Simdi ki aklim gencligim de ki enerjim olsa trilyon borcum olsa dert degil derdi. Inanin bana cok hakliymis. Yasarken zor geliyor ama gecince o sorunlar kuculuveriyor gozunde. Dolu dolu yasamayi secin vakti saati gelince her engel kendiliginden cekiliyor onunden.

Bu arada bu grubu sevdim. Oldukça aktif görünüyorsunuz kızlar. Bu daha çok motive olmak demek. Sık sık geliyim bende malum ilk haftam ve çok kritik
Gel tabi sevilumut cum. Hem motive olursun hem de motive olmamiza vesile olursun. Bu arada nefertty sevil imiz var karismasin diye sana sevilumut desem olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…