Terzı paçası sökük gezere aferin sana.. süper örnek oluyorsun bize.. çok üzüldüm bu cümleni okuduğuma..
ahahahahha :) kız ben de 1 dk zor koşuyordum şimdi 5dk koşuyorum ya mutluluktan havalara uçuyorum.. bakma sen Berile.. süpersin.. ama bu hafta sonuna kadar onu 35dk yap ki, çabanı anlasın..
sabah erken kalkıp spora gittim gittim haftasonları, yoksa hep birşeyler çıkıyor, olmuyor.. biraz uykumdan fedakarlık ediyorum ama olsun..
adaş hoş geldin :) şimdi millet sana sevil diyip durdukça üzerime alınacağım :)
Harika is cikardin berilcim. Harika spor. Tebrikler.Sabah spora gıtmış bır garıp olarak geçmişe gıdeyım
Oooo süper buHepinize günaydınnn kızlaaar hayırlı, güzel haberlerin olduğu bir hafta geçirelim inşallahbugün ders yok çarşıda arkadaşlarla buluşacağız uzun zaman sonra kendime giysi alacağım
Şaşırmayı beklıyorumgünaydın kızlar öncelikle ben çok mutsuzum tartı yüzünden ama cumaya kadar çok hırslandım bide atılma korkusu da ekleninceöyle bi dikkat edicem ki inşAllah siz bile şaşıracaksınız inşAllah yapabilirim
Ay insallah bıtsın şu 60 lar kesınleşsın 50 lılerBugun pazartesi dimi hic pazartesi bildirimi goremedim tartilmaya mi korkuyorsunuz yoksa hafta sonu gecinceben yapayim ilk bildirimi
Cuma:60.3
Pazartesi:60.1
Eksi 200 iki gunde fena degil bence zaten bugun detoksa basladim iki gun o var cumaya 59 yarilanir belki de biter ucundan 58 bile gorunebilir heyecanliyim
Bugünün guzel haberı buKaptan kırmızı kart çıkarabilir de bana canım ondan öyle dedim bende artık bi an önce mezun olmak istiyorum baya dikkat edicem
Oooo sana da tebrıkler hosgeldın 60larKilo bildirimi:
Cuma: 70.1
Bugün: 69.9
Cumaya eksı olacağı kesın canımkızlar bugün karnında çok şişlik var afedersiniz kansızlıktan sebep o yüzden bugünün kilosu artı çıkar diye tartılmadım ama
dün 69.3 kiloydum
cuma 69.7 idi
Kuzum sonuç lıstesıne baksaydın yaberilceee Bi listeye bakar misin benim gecen cuma kilom kacti ben 60.3 diye hatiliyorum ama burayi degisyirmeyi unuttum sanirsam 61.3 kalmis bi baksak
Yapma dıyen varkızlar size bir sorum var.. ben bu yoğurt+hurma diyetine baya kafa takmıştım bir aralar ama hiç yapmadım. bugün sabahtan hurmam olmadığından başlayamadım ama bu hafta komple yapmayı planlıyorum.. ben de nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum, merak da ediyorum. belki bu vesileyle biraz ekmekten de uzaklaşmış olurum.
aranızda hiç yapan var mı?
Ne guzel kilo verme isibe mutlu basladin mutlu devam eder insallah.Tünaydın kızlar. Kilo bildirimim 70.7
Biraz mutlu oldum açıkçası. En son geçen hafta 71 küsürlüydüm. Diyete başlamadan kilo vermişim
Tebrikler canim. Ne mutlu 6 li rakamlara gecmissin. Azmin zaferiKilo bildirimi:
Cuma: 70.1
Bugün: 69.9
Evet biraz gayret arkadaslar. Illa ki basaracaksiniz yeter ki isteyin. Insallah canim darisi basiniza.ya kızım ben sabah tartıldım gayet kilo almış çıktım tartıda haftasonu o kadar dikkat etmiş olmama rağmen, moralim bozuldu, size çaktırmıyorum :)
o nedenle bunun üstesinden gelmemiz lazım.. elimizden gelenin en iyisi bu değil bence.. artık silkelenme zamanı.. geç bile kaldık..
hey maşallah beee.. ne güzel.. darısı başıma.. amin..
BencedeBen hic detoks yapmadim canim. Bana cok saglikli gibi gelmiyor detoks yapmak. Ancak sifir kacamakla sporunu da guzel yaptigin kosul da dahalen vucut kilo vermeye direnc gosterirse o zaman yapilmali.
Listedekıler daha krıtık bence canımBu arada bu grubu sevdim. Oldukça aktif görünüyorsunuz kızlar. Bu daha çok motive olmak demek. Sık sık geliyim bende malum ilk haftam ve çok kritik
Hersey gönlünce olsunBen cikiyorum arkadaslar. Diyetisyen kontrolumu one almak zorunda kaldik. Diyetisyene gidip ordan cikinca biraz yuruyus yapariz kizimla belkim bi kafe de oturup bir kahve bile icebiliriz. Sonra kizim beni eve getirip ise gidicek. Bu gun is basi yapacak.
Sagol canim benim. Cumlemizin evlatlarinin yolu acik Sans hep yanlarinda yoldas olsun.Hersey gönlünce olsun
Kızının şansı acık olsun
Başarılar kızınla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?