Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öğlen yemiyormuşsun Sena nıye canım
Suyu artıralım
1 yt kaç kaşıkkı az kaşıksa güzel menü

Bak simdi. Boyle dusunur de salarsan kendini uzulursun ama. Bence hic birimizin tuzu kuru filan degil. Ekip isi. Pambik kaptanin kafasini bozarsak sifirdan takim kurarsa aglariz ama.
Burayı ıhtılal yaparak sıfırdan kurduk
Bundan önce 9 u da

Bu menü susuz olmaz güzelliği bozuluyor

Beril a.ş sunar
11.00
150 gr kadar ev yapımı lor

13.45
120 ve ton balık

18.00
Yesıl salata
2 yumurta
100 gr laks

Su 3 lt
1.45 dakıka dağ yürüyüşü

Bır ıkı güne tam oturturum sanırım

Sabah erken spora gıttık yağ yakımı ucun açtım
Sonra bol protein
Yorumlamaya kolay olsun bu Notlar dedım

Afiyet olsun canim. Spora yine masallah diyorum. Ee ogrenci klasigi kitaplara servet odeme isi.
Benimki biraz keyfi kitaplarin icinde bogulcam yakinda

Kız yemiyorlar çöpe dökmeye kıyamadım onlar hazır şeyler alıp yiyorlar.
Off benimkilerde ayni cok sagliksiz besleniyolar ya gecen sene ben de oyleydim gerci bu sene cok şükür diyorum topladim kendimi

Gayet guzel canim afiyet olsun
Giysi izmirden almistim ben hep ankarada daha pahali bence :) yok ya yetecek gibi degil valla annem destek cikiyor sagolsun ama gene bile zor yetiyor yani ozel ders isteyen var gidebilsem baya kazancam ama ona da zaman yok hep sacma zamanlarda istiyolar

Ayran mercimek falan var ya protein kaybi olmaz bence ama annemde kizdi artik bugun daha yapmicam bunu da bitireyim yarin son

Bildigin ayran ablacim ya corbalik bi seyi yok :)

Sorma bir de seminer sonu sinava tabi tutacaklarmis saka gibi

Yok canim ben de cocuk olsun diye kirk takla atiyoz ama tik yok hayirlisi vakti zamani degil demekki,olunca bir sure ucretsiz izne ayrilirim canim.

Sınavi da mi var? Kimbilir kim çıkardı bu semineri. Kesin seminer verenler para kazansin diye icat olmuş birseydir.
Çocuk konusuna gelince hayırlısı demek lazim. Biraz kilo vermek hamile kalmayı da kolaylastirabilir. Biz çocuk planladigimiz zamanlar eşime brokoli suyu iciriyordum. işe yariyormus diye ne günlerdi

Her cuma tartı şart canım
Liste için bu kılo bıldırımlerı önemli

Takıma cumartesi girdiğim için takıma bildirim yapamadım. Geçmişe yönelik bildirim yapılıyor muydu ki

Ne güzel menüleriniz var ya maşallah. ben iş yerinde, sadece sabahları bu şekilde kahvaltı yapabiliyorum. Zaten iki öğün yaptığım için sıkıntı olmuyor aslında :))

Hosgeldin sevil. Beraberce birbirimize destek olarak veririz bence.

Sporun cok güzel menunde iyi

Cok güzel abla ıspanak köftesi nedir

Canim peynir asiri cok olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…