Öğlen yemiyormuşsun Sena nıye canımHayırlı akşamlar kızlaaar menüm 10.00
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 domates, 1 salatalık, 2 yk yoğurt, 2 dl kepek ekmeği, şekersiz çay
13.00
1 Su brd yeşil çay
18.00
1 yt kuru fasulye, 1 dl kepek ekmeği, 3 üçgen dl kavun
Su 2 lt
Spor 2 saat orta tempoda yürüyüş
Kızıl afetımPampik kapitanim
Allah kabul etsın sahur yaptın inşallahBugün niyetliydim o yüzden tek öğün.
18.30
2 kepçe nohut
4 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt
Sporu da 9 gibi yapacağım inşallah
Burayı ıhtılal yaparak sıfırdan kurdukBak simdi. Boyle dusunur de salarsan kendini uzulursun ama. Bence hic birimizin tuzu kuru filan degil. Ekip isi. Pambik kaptanin kafasini bozarsak sifirdan takim kurarsa aglariz ama.
Hakediyorsun ama yaaaaaAyyy cok simariyorum ben ya aileden uzak olunca simarma potansiyelimi burda degerlendiriyom
Detoks corbamıMenu yok toplam 3 kase ayran corbasi 1 tane de mandalina yedim 3 lt su ictim 45 dk leslie yaptim 6000 adim attim. Bütün gün kitapçı sahaf gezdim rahatladim valla kredinin yarisini harcadim ama olsun
Bu menü susuz olmaz güzelliği bozuluyormenü mü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
1 ck bal
domates ve biber
Ara 10.00 yarim paket eti form
Öğlen 12.00
1.5 tavuk baget
salata ayran
Ara 15.00 50 kalorilik kraker
Akşam 17.30
1 kase tavuk çorbası(75 kalori)
1 tb ekmeği
salata
Ara 87 kalorilik şekersiz çikolatadan
su az oldu bugün hic içesim yoktu 1 litre
spor 1 saat tempolu 1 saat da hafif tempoda yürüyüş
Benimki biraz keyfi kitaplarin icinde bogulcam yakindaAfiyet olsun canim. Spora yine masallah diyorum. Ee ogrenci klasigi kitaplara servet odeme isi.
Off benimkilerde ayni cok sagliksiz besleniyolar ya gecen sene ben de oyleydim gerci bu sene cok şükür diyorum topladim kendimiKız yemiyorlar çöpe dökmeye kıyamadım onlar hazır şeyler alıp yiyorlar.
Gayet guzel canim afiyet olsunmenü mü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
1 ck bal
domates ve biber
Öğlen 12.00
1.5 tavuk baget
salata ayran
Akşam 17.30
1 tb ekmeği
salata
Giysi izmirden almistim ben hep ankarada daha pahali bence :) yok ya yetecek gibi degil valla annem destek cikiyor sagolsun ama gene bile zor yetiyor yani ozel ders isteyen var gidebilsem baya kazancam ama ona da zaman yok hep sacma zamanlarda istiyolarVayy baya hareket etmişsin maşallah emeklerinin karşılığını alıyorsun kız bana da yetmiyor nasıl olacak kredi hemen bitiyor bugün etek ve tunik aldım baktım 75 liram gitmiş giysiler pahalı yediklerimden kısıyorum yine de para yetişmiyor.
Ayran mercimek falan var ya protein kaybi olmaz bence ama annemde kizdi artik bugun daha yapmicam bunu da bitireyim yarin soncanım sen çok fazla de yoks yapmadın mi sağlıklı değil bu kadar sık yapmak ben yaptım pişman oldum bak geçen yıl hem geri aldim hem de kanda protein kaybı olmuştu ikide bir hasta oldum yanlış diyetten dedi doktor
çok güzel afiyet olsun
inşallah canım içmem lazım bir de barsak problemi var bugün karnım oldu davul o yüzden de içmem lazim
o patatesleri küçük yazınca bir de yanındaki ekmekleri küçücük yazınca görünmüyor mu sandınbir de sanki o peynirler fazla mi ogundeki porsiyon miktarı 1 kk ya da en fazla 2
Bildigin ayran ablacim ya corbalik bi seyi yok :)Detoks corbamı
Sorma bir de seminer sonu sinava tabi tutacaklarmis saka gibi
Yok canim ben de cocuk olsun diye kirk takla atiyoz ama tik yok hayirlisi vakti zamani degil demekki,olunca bir sure ucretsiz izne ayrilirim canim.
Her cuma tartı şart canım
Liste için bu kılo bıldırımlerı önemli
16.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 1 yumurta, 4 kk peynir, 4 zeytin, 1/2 çb fıstık, çay, turp, dereotu, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fıstık, turp, marul
18:30
6 çatal patates, 1 dilim ekmek
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik
Hosgeldin sevil. Beraberce birbirimize destek olarak veririz bence.Merhaba kızlar. Adım sevil 28 yaşındayım. Evli bi çocuk annesiyim. Boyum 1.70 kilom sanırım 71 yada 72. Daha öncede 9. Takımdaydım bundan 2 sene önce. 65e kadar düşmüştüm geri aldım 2 yılda. İlk hedefim 65. İnş birlikte çok güzel kilolar verebiliriz.
Sporun cok güzel menunde iyimenü mü yazayım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
1 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 yumurta
1 ck bal
domates ve biber
Öğlen 12.00
1.5 tavuk baget
salata ayran
Akşam 17.30
1 tb ekmeği
salata
Cok güzel abla ıspanak köftesi nedirBakalim ben neler yemisim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1 dl. Peynir
1 yumurta hasl.
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 elma 2 ceviz
13.00 4 kasik kuru fasulye
Salata cacik
14.30 1 fincan turk kahvesi
16.00 1 dl. Etimek
1 bard. Ayran
17.30 1 ispanak koftesi
3 kasik yogurt
Salata
19.00 17 uzum
20.00 1 bard.sut (icilicek)
22.00 1 fincan yasemin cayi ( ve bu da saati geldigin de icilicek)
Su 3 lt.
20 dk. Yuruyus
Biraz korkuyorum da cumadan abla takımı etkilememek icin öyle mi yapsam acaba dedimFree lısteyı mı düşünüyon
Yok ya şaka bendim kızlarım şavaşcıdır kılodan da vermektense korkmaz
Canim peynir asiri cok olmus16.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 1 yumurta, 4 kk peynir, 4 zeytin, 1/2 çb fıstık, çay, turp, dereotu, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fıstık, turp, marul
18:30
6 çatal patates, 1 dilim ekmek
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?