Bence sporun güzel, menün de öyle. Yalnız bezelye de barbunya gibi kalorili bir yiyecek. Yemesen olurmuş onuMenü:
Sabah:
3 yk müsli
1/2 bardak süt
1 muz
Öğle:
250 gr yoğurt
1 portakal
1 protein bar
Ara:
Çeri domates
Akşam:
1 tavuk but
Salata
Haşlanmış bezelye
Su: 2.5l
Spor: 10,389 adım
45 dk dayanıklılık antrenmanı
Kahvaltın yetersiz geldi bana sadece. Yoksa geri kalanını sevdim :)Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Laks nedir ablaBeril a.ş sunar
11.00
150 gr kadar ev yapımı lor
13.45
120 ve ton balık
18.00
Yesıl salata
2 yumurta
100 gr laks
Su 3 lt
1.45 dakıka dağ yürüyüşü
Bır ıkı güne tam oturturum sanırım
Sabah erken spora gıttık yağ yakımı ucun açtım
Sonra bol protein
Yorumlamaya kolay olsun bu Notlar dedım
Bence baya sıkı bir menü olmuş. Kahvaltiyla sporun yerini değiştirsen daha mi iyi olurdu acaba diye bir düşündüm ama cevabi bilmiyorum. 120 ve laks ne demekBeril a.ş sunar
11.00
150 gr kadar ev yapımı lor
13.45
120 ve ton balık
18.00
Yesıl salata
2 yumurta
100 gr laks
Su 3 lt
1.45 dakıka dağ yürüyüşü
Bır ıkı güne tam oturturum sanırım
Sabah erken spora gıttık yağ yakımı ucun açtım
Sonra bol protein
Yorumlamaya kolay olsun bu Notlar dedım
Menude sporda superrMenü:
Sabah:
3 yk müsli
1/2 bardak süt
1 muz
Öğle:
250 gr yoğurt
1 portakal
1 protein bar
Ara:
Çeri domates
Akşam:
1 tavuk but
Salata
Haşlanmış bezelye
Canım menün cok guzel bence. Bayilirim mercimek koftesine. Durmasını bilmissin 4 taneyle, ne güzelBugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Bana özelden telını verırmısınberilceee Ablacim beni 10 gun idare edebilir misin mblarim can cekisiyor evde wifi yok paketimi yettirmem lazim. Mutlaka cuma bildirimi pazartesi bildirimi yapicam wi fi bulunca menulerimi toplu yazarim gündüzleri
Gırış kılon önemli canım bence bıldır tartıldınsaTakıma cumartesi girdiğim için takıma bildirim yapamadım. Geçmişe yönelik bildirim yapılıyor muydu ki
Ne güzel menüleriniz var ya maşallah. ben iş yerinde, sadece sabahları bu şekilde kahvaltı yapabiliyorum. Zaten iki öğün yaptığım için sıkıntı olmuyor aslında :))
Ise gec kaliyodum ondan böyle oldu canim yarin icin birazdan hazirliycamKahvaltın yetersiz geldi bana sadece. Yoksa geri kalanını sevdim :)
Ayran detoksu sandım be yavrumBenimki biraz keyfi kitaplarin icinde bogulcam yakinda
Off benimkilerde ayni cok sagliksiz besleniyolar ya gecen sene ben de oyleydim gerci bu sene cok şükür diyorum topladim kendimi
Gayet guzel canim afiyet olsun
Giysi izmirden almistim ben hep ankarada daha pahali bence :) yok ya yetecek gibi degil valla annem destek cikiyor sagolsun ama gene bile zor yetiyor yani ozel ders isteyen var gidebilsem baya kazancam ama ona da zaman yok hep sacma zamanlarda istiyolar
Ayran mercimek falan var ya protein kaybi olmaz bence ama annemde kizdi artik bugun daha yapmicam bunu da bitireyim yarin son
Bildigin ayran ablacim ya corbalik bi seyi yok :)
Bezelye olmasa guzel olurdu glısemıik endeks oranı çok fazlaMenü:
Sabah:
3 yk müsli
1/2 bardak süt
1 muz
Öğle:
250 gr yoğurt
1 portakal
1 protein bar
Ara:
Çeri domates
Akşam:
1 tavuk but
Salata
Haşlanmış bezelye
Ispanak kıyma yumurta dıye bılıyomCok güzel abla ıspanak köftesi nedir
Tadi da cok guzeldi bi ark ise yapip getirmus borekler de vardi ama yemedimCanım menün cok guzel bence. Bayilirim mercimek koftesine. Durmasını bilmissin 4 taneyle, ne güzel
Çok dengesız olmuş be canımBugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Korkma dengelı beslen spor gerısını vucudun halleder zatenBiraz korkuyorum da cumadan abla takımı etkilememek icin öyle mi yapsam acaba dedim
Bır balık çeşıdıLaks nedir abla
120 gr dı oBence baya sıkı bir menü olmuş. Kahvaltiyla sporun yerini değiştirsen daha mi iyi olurdu acaba diye bir düşündüm ama cevabi bilmiyorum. 120 ve laks ne demek
(kaptana yorum yazmasi da zor oluyormus
Abla salamura deyince aklıma geldi ben bu ton balığını almaya cesaret edemiyorum ya hiç yemedim bu yaşıma kadar tadı falan nasıl sağlıklı mı akşam gelince salataya katmak pratik olur bir kaç kişide daha gördüm aylardır alsammı almasammı diyorumBır balık çeşıdı
İste tutularak pişirilır genelde tuzsuz salamura gıbı
Canım al dene proteın ve salata süper olurAbla salamura deyince aklıma geldi ben bu ton balığını almaya cesaret edemiyorum ya hiç yemedim bu yaşıma kadar tadı falan nasıl sağlıklı mı akşam gelince salataya katmak pratik olur bir kaç kişide daha gördüm aylardır alsammı almasammı diyorum
Himm güzel bi yemek o zaman ispanagi cok severimIspanak kıyma yumurta dıye bılıyom
Yoğurup sekıllendırıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?