Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de laks ve 120 ne diye soracaktım ki öğrendim o zaman gayet sıkı bir diyet menüsü olmuş afiyet olsun spor da güzel

@berilceee Ablacim beni 10 gun idare edebilir misin mblarim can cekisiyor evde wifi yok paketimi yettirmem lazim. Mutlaka cuma bildirimi pazartesi bildirimi yapicam wi fi bulunca menulerimi toplu yazarim gündüzleri
canım sen yine de yarından itibaren sağlıklı beslen vücudunun dengesini bozmak üzeresin tam da mevsim geçişinde aman dikkat
Sporun cok güzel menunde iyi
spor aslında mecburi oldu kömür parası yatırmaya gidecektim bari yürüyeyim hızlı tempoda da spor yapmayı aradan çıkarayım dedim çünkü biraz hasta olacak gibiyim eliptik yapacak hakim yok kaptandan da korkuma böyle oldu
çok güzel canım maşallah
Bugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
sadece sabah az olmuş onun dışında güzel bence afiyet olsun

ben de bugün markette aldim kasada geri bıraktım kararsız kaldım light olandan..daha önce normal ton balığı yemiştim o güzel limon sıkınca hele çok güzel oluyor ama suyun içinde nasıl olur bilemedim

Af
Afiyet olsun canim. Az gibi duran bol kalorili bir menu gibi geldi bana. 4 kk peynir fistik filan. Ama daha da kotusu 18.30 kuculterek gorulmiyecegini zannettigin patates yanina ekmek yani ekmek arasi ekmek niyetine yedigin ve yanin da salata yada yogurt yemedigin ogun var yaaa gune bomba etkisi yapmis. Acizene fikirlerim bunlar. Su ve spor guzel canim.

Afiye
Afiyet olsun zeynep cim. Nasil oldun canim. Internetin henuz baglanmadi mi

Güzel bir menü olmuş canım :)

Afiye

Afiyet olsun zeynep cim. Nasil oldun canim. Internetin henuz baglanmadi mi
Iyi cok sukur toparladim ama hala yorgunluk halsizlik var interneti hic sorma sinirlerim zipliyor Bursanin gobeginde 20 gundur internetim yok ya saka gibi ttnet,millet ucra koylerde bile kullaniyor ben merkezde kullanamiyorum

Regl olunca normal derya cim. O cuma ya guzel bir eksi olarak doner canim.
Ins canim
Kendimi dahalen cok genc hissediyorum yolda abla teyze gibi hitap edenlere donup bakmiyorum bile. Niye ustune alinayim ki ben citirim daha
Citir Nihalim benim sen dur daha fistik olma yolunda ilerliyorsun hem de kosar adim. Masallah.

Bana biraz az geldi berilcim. Laks nedir. Spor super.

Bende yazayım menümü kaptanı deryamiz reca ettiler yayılma Elif menü yaz dedi söz dinlemek lazım.

Saat 8
1 kk peynir

Saat 11:30
2 yumurta

Saat 17
5 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor

Kizinin ilk is gunu nasil gecmis Nihalcim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…