- 2 Aralık 2016
- 1.658
- 4.210
- 133
Evet kahvaltı güçsüz oldu bakliyatlar cok mu odem yapiyo bu takima gelince ogrendim ben sebze gibidir saniyodum ama yanilmisimÇok dengesız olmuş be canım
Sabah yok gıbı
Öğle miktarı az ödemi büyük
Su spor akşam guzel
46 yasindayim.50 yaşındaki annesini sana örnek göstermiş zennn, sen kaç yaşındasın ki zen
Insallah canim. Hep beraber bol eksileri gorelim artik. En saglikli olanindan ama.Menün şahanee canım gelsin eksiler
ben de laks ve 120 ne diye soracaktım ki öğrendim o zaman gayet sıkı bir diyet menüsü olmuş afiyet olsun spor da güzelBeril a.ş sunar
11.00
150 gr kadar ev yapımı lor
13.45
120 ve ton balık
18.00
Yesıl salata
2 yumurta
100 gr laks
Su 3 lt
1.45 dakıka dağ yürüyüşü
Bır ıkı güne tam oturturum sanırım
Sabah erken spora gıttık yağ yakımı ucun açtım
Sonra bol protein
Yorumlamaya kolay olsun bu Notlar dedım
Benimki biraz keyfi kitaplarin icinde bogulcam yakinda
Off benimkilerde ayni cok sagliksiz besleniyolar ya gecen sene ben de oyleydim gerci bu sene cok şükür diyorum topladim kendimi
Gayet guzel canim afiyet olsun
Giysi izmirden almistim ben hep ankarada daha pahali bence :) yok ya yetecek gibi degil valla annem destek cikiyor sagolsun ama gene bile zor yetiyor yani ozel ders isteyen var gidebilsem baya kazancam ama ona da zaman yok hep sacma zamanlarda istiyolar
Ayran mercimek falan var ya protein kaybi olmaz bence ama annemde kizdi artik bugun daha yapmicam bunu da bitireyim yarin son
Bildigin ayran ablacim ya corbalik bi seyi yok :)
canım sen yine de yarından itibaren sağlıklı beslen vücudunun dengesini bozmak üzeresin tam da mevsim geçişinde aman dikkat@berilceee Ablacim beni 10 gun idare edebilir misin mblarim can cekisiyor evde wifi yok paketimi yettirmem lazim. Mutlaka cuma bildirimi pazartesi bildirimi yapicam wi fi bulunca menulerimi toplu yazarim gündüzleri
spor aslında mecburi oldu kömür parası yatırmaya gidecektim bari yürüyeyim hızlı tempoda da spor yapmayı aradan çıkarayım dedim çünkü biraz hasta olacak gibiyim eliptik yapacak hakim yok kaptandan da korkuma böyle olduSporun cok güzel menunde iyi
çok güzel canım maşallahMenü:
Sabah:
3 yk müsli
1/2 bardak süt
1 muz
Öğle:
250 gr yoğurt
1 portakal
1 protein bar
Ara:
Çeri domates
Akşam:
1 tavuk but
Salata
Haşlanmış bezelye
Su: 2.5l
Spor: 10,389 adım
45 dk dayanıklılık antrenmanı
sadece sabah az olmuş onun dışında güzel bence afiyet olsunBugünkü yediklerim
Sabah 1 kk peynir
Ara sütlü kahve
Öğle 4 mercimek köftesi marul
Ara sutlu kahve 1 mandalina 2 dilim elma
Aksam ton balıklı salata
Ara 1 porsiyon meyve
Su 3 lt
Spor 45 dk yürüyüş
ben de bugün markette aldim kasada geri bıraktım kararsız kaldım light olandan..daha önce normal ton balığı yemiştim o güzel limon sıkınca hele çok güzel oluyor ama suyun içinde nasıl olur bilemedimAbla salamura deyince aklıma geldi ben bu ton balığını almaya cesaret edemiyorum ya hiç yemedim bu yaşıma kadar tadı falan nasıl sağlıklı mı akşam gelince salataya katmak pratik olur bir kaç kişide daha gördüm aylardır alsammı almasammı diyorum
Afiyet olsun canim. Az gibi duran bol kalorili bir menu gibi geldi bana. 4 kk peynir fistik filan. Ama daha da kotusu 18.30 kuculterek gorulmiyecegini zannettigin patates yanina ekmek yani ekmek arasi ekmek niyetine yedigin ve yanin da salata yada yogurt yemedigin ogun var yaaa gune bomba etkisi yapmis. Acizene fikirlerim bunlar. Su ve spor guzel canim.16.10.2017
08:00
1 dl. ekmek, 1 yumurta, 4 kk peynir, 4 zeytin, 1/2 çb fıstık, çay, turp, dereotu, marul
11:00 tek şekerli kahve
15:30
1 dl ekmek, 1 tabak mantar sote, 4 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1/2 çb fıstık, turp, marul
18:30
6 çatal patates, 1 dilim ekmek
Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik
Afiyet olsun zeynep cim. Nasil oldun canim. Internetin henuz baglanmadi miKizlar suan telim cekiyoken hemen menumu yazayim
Sabah:07.30 iki haslanmis yum,7 yesil zeytin,bir dilim tb ekmegi
Ogle:12.00 bes tane kofte domates bir dilim ekmek.
Aksam: bir kase kuru fasulye ve yesillik.
2 litre su 30 dk yurudum okula gidip geldim.
Güzel bir menü olmuş canım :)Kizlar suan telim cekiyoken hemen menumu yazayim
Sabah:07.30 iki haslanmis yum,7 yesil zeytin,bir dilim tb ekmegi
Ogle:12.00 bes tane kofte domates bir dilim ekmek.
Aksam: bir kase kuru fasulye ve yesillik.
2 litre su 30 dk yurudum okula gidip geldim.
Kolay gelsin canim.Kizlar sabah ezaninda kalktim aksam alti bucuga kadar ayaktaydim cok yoruldum
Iyi cok sukur toparladim ama hala yorgunluk halsizlik varAfiye
Afiyet olsun zeynep cim. Nasil oldun canim. Internetin henuz baglanmadi mi
Fasulye yemesem daha iyi olurdu ama baska hazir yemek yoktuGüzel bir menü olmuş canım :)
Tesekkur ederimKolay gelsin canim.
Kizil afet guzel lakapKızıl afetım
Ins canimRegl olunca normal derya cim. O cuma ya guzel bir eksi olarak doner canim.
Citir Nihalim benimKendimi dahalen cok genc hissediyorum yolda abla teyze gibi hitap edenlere donup bakmiyorum bile. Niye ustune alinayim ki ben citirim daha
Bana biraz az geldi berilcim. Laks nedir. Spor super.Beril a.ş sunar
11.00
150 gr kadar ev yapımı lor
13.45
120 ve ton balık
18.00
Yesıl salata
2 yumurta
100 gr laks
Su 3 lt
1.45 dakıka dağ yürüyüşü
Bır ıkı güne tam oturturum sanırım
Sabah erken spora gıttık yağ yakımı ucun açtım
Sonra bol protein
Yorumlamaya kolay olsun bu Notlar dedım
Masallah kapitanim sabah sporu candirSabah spora gıtmış bır garıp olarak geçmişe gıdeyım
Kizinin ilk is gunu nasil gecmis Nihalcim?Ben cikiyorum arkadaslar. Diyetisyen kontrolumu one almak zorunda kaldik. Diyetisyene gidip ordan cikinca biraz yuruyus yapariz kizimla belkim bi kafe de oturup bir kahve bile icebiliriz. Sonra kizim beni eve getirip ise gidicek. Bu gun is basi yapacak.
Canim mezun olana kadar cikma listedrn sakin. Liste cok motive edici.Kızlar free liste nasıl oluyor sadece listede mi olmuyoruz gerisi aynı mı yine menü paylaşımı ve yorumu yapıyoruz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?